Русия готова да сътрудничи на Лондон за Скрипал

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че страната му е готова да си сътрудничи с Великобритания по делото за отравянето на Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Русия готова да сътрудничи на Лондон за Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

война: МИ-6 каза "много вероятно край Багдат има струпано оръжие за масово поразяване" И ква стана тя?

Е, тия агенти все в Англия ги тровите и убивате!Измислете друг начин да си чистите боклука!Твърде късно ли разбирате, че тези хора щом веднъж са предали, ще го направят и втори и трети път.Мислите се за големи тарикати, ама сте едни помияри!

че е много вероятно. Но, не и колкото това да сте си го натровили сами. Целия свят си се смее, дебили английски. Само там, дето са ви сърбали попарата, като колонизатори не се смеят, а искрено ви мразят. Не, че и ние малко сме патили от вас.

В ЕДНА НЕЧЕСТНА ПО НАЧАЛО ВОЙНА, ДА СЕ ОЧАКВА ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ЧЕСТНИ Е НАИВНО. ВОЙНА СЕ ПЕЧЕЛИ, КАТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ СРЕДСТВА, КОИТО ПОЛЗВА ПРОТИВНИКА ТИ. ТОЯ СЛУЧАЙ ОБАЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРЕН, ЗА ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕН ОТ ЕДИН КАГЕБИСТ ОТ РАНГА НА ПУТИН. В СЛУЧАЯ И В ТОВА НАПРЕГНАТО ВРЕМЕ, ТОЙ НАЙ МАЛКО Е ЗАИНТЕРСОВАН ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ЕДИН НИКОМУ НЕНУЖЕН БИВШ АГЕНТ. ТОВА Е ДЕМОНСТРАТИВНО УБИИСТВО, С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА ОБЩЕСТВЕН СКАНДАЛ. ЕТО ТОВА Е НУЖНО НА АНГЛИЧАНИТЕ, КОИТО СА ПУДЕЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ПОМНИТЕ ЛИ ОНЯ УХИЛЕН ДЕБИЛ ТОНИ БЛЕЪР, КАК НИ УБЕЖДАВАШЕ, КОЛКО НУЖНО И СПРАВЕДЛИВО Е ДА СЕ НАПАДНЕ ИРАК ЗАРАДИ САДАМ. НА ТОВА НАШИЯТ МЪДЪР НАРОД МУ ВИКА ДА ИЗГОРИШ ЮРГАНА, ЗАРАДИ БЪЛХАТА. КОЙТО ПОДЦЕНЯВА ПУТИН, ДЪЛБОКО ГРЕШИ. И В КРАЙНА СМЕТКА ГУБИ. ПРИЯТЕН ДЕН.

Какво убийство ? Кой знае, какво са мъкнали да продават тези измекяри и са се натровили сами с него.

Лавров,а ключь квартира,не хочешь,а?

А какво трябва да го очаква двоен агент? Няма нищо неестествено да го утрепат. Въпроса е само кой? Да не са например британците, но да го ползват за политически цели. Самият факт, че в медийното пространство е обявен онзи за агент, значи че е свършен като такъв.

що така ,бе всички двойни агенти умират в англия,нашия марков,литвиненко,сега този двоен агент!!!изглежда щом си свършат работата и повече нямат информация,гушват английския букет,и естественно Русия виновна!!барам си хуя*!!!

Шило

Британците ще откажат помощ, ще се фръцнат, ще полаят още малко и това ще е. Добре де, може би е малко вероятно, но все пак е вероятно, този човек, като бивш шпионин, да е имал отрова и просто да е станал инцидент. В ресторанта се оказа, че не са отровени- други пострадали няма. Прокрадна се информация, че има нещо, намерено в дома му, изчезна...В крайна сметка, къде е приета отровата? На пейката?

английски джендъри,кво прайм сега ?!ще отказваме,щото има ембарго........

Все едно ромите да помагат в разследването за изчезналото джилязу..

по-скоро англичаните са като цинагнори, които обвиняват за изчезнало джилезу...

Правилен ход на Русия! С английските камъни(или по скоро американските) по техните им глави!

а ако кажем новината по друг начин, излиза че руска гражданка (дъртият предател не го броим) е отровена в Англия незнайно от кого. Англичаните отказват да споделят информацията от разследването. Ами нещо гнило тука, ама май не е в Русия...

Естествено отказват англичаните... Лаяха Тереза лелката и Борис Перчемлията, създателят на отровата даде изказване по темата, а човекът от 28 години живее в САЩ и балонът на англичаните се спука... Явно сега трябва да питат САЩ откъде тази отрова е в Лондон и става неудобно....

Хем отричат участие, хем готови да сътрудничат?!

сътрудничат в разследването. Все пак дъщерята е руска гражданка, която е отровена в Англия незнайно от кого сега стана ли ти ясно, кретенче?

ама до вчера беше английска постановка, МИ6 го отровило и т.н. Днес обърнаха палачинката, та не знам кой е кретена.

права върху сценария са защитени и никой няма право да реализира филм без да ги купи. Пък и Мосфлим не може да се сравнява с Холивуд по пускане екшън бози.

"искане до Великобритания да получи всички документи по делото" Умишлено направено "искане", с умишлено търсения отговор - "НЕ". Който естествено ще получат, защото не може да се разгласява следствената тайна. Руски, евтини номера.

Аха, за де не саботират мондиала - нали, така лосиончета ?

Ми да се разкарват тия куци англииски коне и да влезе Италия бе... ма само лаят и не им стиска

Ама, чакайте сега... В какво сте готови да сътрудничите днес? Щото вчера една матрьошка каза, че е било английски цирк. Клоуни ли искате да ставате или вчера пак ги наприказвахме едни никакви?!

ха ха ха ха :)))) ++++++++++++++++++++

Дъщерята е гражданка на Русия. По законите на международното право Англия трябва да предаде всички документи и на Русия. Поискани са.Не ги дават. Защо ? Защото те са убийците. Ресторантът в Солсбъри е до склада за бойни отровни вещества на армията им.

мале колко бързо си вадиш "изводите". Трябваше да участваш в народния съд. така всеки щеше да е убит с право там. палячо

АМЕРИКАНСКИЯТ ВЕК БЕ УБИТ ОТ ПУТИН

представлението. Все пак не е лошо да се помогне за реализиране на една добра комедия. Хората трябва и да се забавляват, макар и не всеки да разбира английския хумор.

Вие питате: Каква е отровата Новичок, ползвана срещу Скрипал? Ние отговаряме: Това е същото отровно вещество от епруветката на Колин Пауъл, което той размаха пред ООН!

имаше едно тв шоу: всички обичат реймънд но реалността е: всички мразят путин

Преведено от дипломатически език Лавров на практика заявява че руснаците изискват английското сътрудничество в разрешаването на този случай... а намесата на руснаците в разследването ще убие пропагандния му потенциал;)

Руснаците "изисквали"?! А стига бе!

Ако беше избягал от русия въпросния генерал щеше да е по-логично да се търси руска следа(както стана с Литвиненко въпреки че и там нещата не можаха да се изяснят) но при положение че е осъден в последствие освободен и оставен да напусне,а сега изведнъж да го ликвидират не е много в стила на кгб или фсб. Може да е дело и на мосад или цру,както и на друго разузнаване целящо конфликт между русия и англия.

А бе Лавров, те да не са луди да си събуят гащите ..те са педета, ама си свалят гащите по друг повод !

Ами да,трябва да им представят всичко по делото за този шпионин,за да се разбере с какво наистина е отровен.А не да слушаме измислиците на дъртушата.То така на думи всеки може да обвинява,общо взето трябват доказателства.

Тоя си е получил заслуженото. Във всички разузнавателни служби по целия свят, щом някой за пари ти разкрива агентите, естествено е да го ликвидираш. Тази брекзитка вдига пара, защото е гузна, че не го е опазила. Дала била убежище. Мерси.

Бинарно отровно в-во.безопасно при пренасяне.достатъчно.Русия е.сега ще протакат да мине световното и след това ще покажат среден пръст на Тереза мей,Франция и прочие.те и без това живеят извън всякакви правила та едно убийство в повече...Березовски,Литвиненко.Предателите би трябвало да се наказват със смърт.съгласен съм.но поне да поемат отговорноста Руснаците.а сега лъжат...жалко.

е РУСКА ГРАЖДАНКА.. По международното право Русия има право на достъп.. Лондон е отказал сътрудничеството.. И МЕЙ май е от неправилната страна на мотиката.. Още повече, че руснаците са готови с факт, че формулата на отровата или веществото "Новичок" е публикувана в САЩ отпреди 20 години. Доводът на Мей - само Русия може да го произведе, е издънен и той отвсякъде.. И отказва да отговаря на ултиматуми, докато не получи материалите от разследването..

това къде го прочете за готовността на Русия и формулата. дай и ние да го прочетем... смешко.

Търпение.. Откривателят на веществото е емигрирал в САЩ преди 20 години.. И е писал книги и научни статии.. Всичко с времето си.. Ти си смешко.. Пусни си в гугъл - " Кой "самоуби" д-р Кели!" па се посмей там.. Докат четеш..

Оказва се, че смъртоносния вирус ебола, е създаден през 2009 г. по поръчка на американското правителство и е патентован. Собственика на патента за вируса ебола е американското правителство! Номерът на патента е US 20120251502 A1.

да бе ... за да можете да потулите всичко в Русия и да избиете посредниците в този акт.

за един д-р КЕЛИ... "Самоубил" се в Англия.. Да си видиш, че не само руснаците ги "самоубиват" важните свидетели..

аре пак старата песен. руснаците правят по 5000 простотии на година, после търсим 5000 простотии по целия свят за да докажем че и там го има същото. Само дето русия е 140млн, а останалия свят 7млрд Дай сега като го има същото там да ги оневиним и кажем, че всичко е наред. Това ли искаш да ми кажеш?

stan_posta@

Свидетели на какво ?

е бил толкова важен за руснаците що от 2006 до 2010-та година не е убит в Лефортово или Матроската тишина. Що не си отговориш на този въпрос, бе чадо еврогейско.. ЧЕТИРИ ГОДИНИ им е бил под ръка в РУСКИ ЗАТВОР.. А сега си прочети как двама от разменените със Скрипал агенти са се ВЪРНАЛИ В Русия.. И са ЖИВИ, за разлика от него..

е що сега убиха НАвалин, а не преди 10 години, или 100 дори? А Литвиненко що не го убиха с куршум, а с плутоний... ей като почнета да си вадите няняки изводи от тъпи разсъждения. Я кажи какво е правил и с кой се е виждал този последните дни??? Знаеш ли?? НЕ !!!! Ама вече настървен като путлераст пред руска мръсна подлога.

След дъжд качулка. Гответе се за още по-жестоки санкции и още по-голяма изолация на Русия.

Защото.....? Или по принцип?