Радев свиква КСНС заради енергийната сигурност

Правителството дължи на българския народ отговори по какъв начин сделката за активите на ЧЕЗ получи политическа подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Радев свиква КСНС заради енергийната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕНЕРГЕТИКА , НАЦИОНАЛНА СУГУРНОСТ и ОТБРАНА , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и ОБРАЗОВАНИЕ трябва да са ДЪРЖАВНА СОБСТВЕННОСТ.

да е чувал за Ндрангетата? Мисля че докато се търси руска следа за ЧЕЗ, може да се окажем много изненадано държава, подвластна на една от най-жестоките мафии. В сделката има пране на огромни пари...

От ясно по-ясно: Рунд първи: Мъж срещу Жена Рунд Втори: Бойко срещу оная адвокатка, забравих й името от името на Рунд Трети: Народа срещу Изрода :-)

Трябва много безочие и наглост за да държат Президента на тъмно и да не му пращат информацията която Мутрите имат. Обаче Радев прави коремни кат 20 годишен и ще стопи сланините и на Боеко и на Цацата и на Шишито.

Абе оставете Фатмака да се прай на "велик" ,националана сигурност е тока по кварталите .... и селата .Познайте при война дали има изобщо ток ,че да ви пука кой го доставя .

не е необходимо да имаш средно образование - велика мисъл на световно неизвестна мислителка. Да, не е необходимо ако ще продаваш семки и бонбонки на разносна търговия. Обаче, ако искаш да си в сектор, който е от национално значение не трябва и да поглеждаш към него, освен да се кандидатираш за чистач на етаж от сградата.

кой беше този бизнесмен, дето заявявал, че на чистачите си плащал колкото на един енжинийър в ГазПром

Щом вече и ЧЕЗ взеха да се съмнявам , че Гинка ще осигури парите и в прав текст заявиха , че българските банки са били в играта , но след скандала са се отказали !

по-добре помогни на адвокатчето Директор на Борд с някой съвет..

Уважаеми господин Президент.Питам.С какво българските специалисти са по некадърни да си управляват енергетиката ,че се е наложила да се продава на 100%.Моля да ми изясните терминът "Държавата е лош стопанин" Кой в случая е държавата и той ли ни казва,ние сме лоши стопани,бягаме от отговорност и прехвърляме дейността на по добрият стопанин Гинка, Калинка и тн .Ами тия дето ни казват,че като представители на държавата не могат да управляват ,да си ходят и да дойде Гинка министър на Енергетиката.Никой до сега не казва колко е загубила държавата ,след като е предала активите си в чужди ръце Какво е състоянието на електро преносната мрежа..

Заплаха за националната сигурност са Борисов и Цветанов. И синекурните гербажийски блюдолизци край тях

Шерше ла рашистания !!!

ПОЗИЦИЯТА ВИ Е ТОЧНА, ЯСНА, АКТУАЛНА Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ! Искаме да знаем кой и защо ни унижава с такъв подставен купувач на ЧЕЗ. Искаме да знаем до кога ще живеем в страх и несигурност за днешния и утрешния ден.Къде е тази стабилност и този растеж на икономиката, след като всеки втори българин има проблем с плащането на най-елементарните си месечни такси.

Не народа , а по скоро президента иска да си изясни ,казуса чрез органа КСНС! По този начин обаче с тежестта и авторитета на КСНС ще стане като с постоянните Вета на президента!

да си изьсни ситуацията...той е Президент все пак...а и човек се учи, докато е жив...а не се ражда АДВОКАТ

тодор живков-младши е заплаха за националната сигурност.

"Ние можещите, водени от незнаещите сме направили толкова много, с толкова малко..........." Г-н Президент правилно постъпвате. Народът вече не иска да слугува на необразовани лица като гинка и да гледа как те забогатяват на негов гръб и как нагло го гледат от високо.

дано да си прав защото според мен засега само осъзнава, но не реагира достатъчно...

А социалната и човешката сигурност ?

Онзи номер със тока който бутна главата на Борисов първия път стана волно или неволно със яркото участие и на ЧЕЗ.Те го признаха съвсем скоро.Навремето българите си поискаха царя.Той видя тази обич откликна дойде и набързо оправи българите само за 800 дни.След това си замина доволен от факта че ги е оправил и в замяна като подарък и обич от българите си получи имотите.Затова даде енергетиката на три фирмички които продължиха да оправят българите.Които както се вижда и до ден днешен са доволни от от това оправяне.

Точно пък за банкова гаранция "политически чадър". Че сделката мирише отвсякъде, това е факт. Само че политизиране в случая са приказките на другарите.

Ако фимата няма достаъчно активи които да заложи срещу кредита/както е вслучая с Върбакова/,значи някой застава зад нея като гарант и този някой е скрит куповач или дава политически протекции .А кой освен власта може да направи това?Това са реалностите а другото е политиканстване.

Чехите като прочетат тази Новина , сами ще дойдат да ни предложат ЧЕЗ и ще се откажат да ни съдят на арбитраж!

значи АРБИТРАЖ ? Какво значи това бе?

Какъв консултативен съвет, какъв швепс? Шайкаджиите да си подават оставката и да стават клиенти на специализираната прокуратура!

КСНС няма да се проведе. Още от сега прогнозирам, че Мин.председателя в деня на заседанието ще има неотложен ангажимент с посланик от някое посолство или ще бъде в чужбина по важни държавни въпроси.

Личната и финансовата сигурност му е по-важна от националната сигурност.

Е?! И кое не е ясно, че да се свиква КСНС? Просто е и е ясно за всеки българин - в държавата на Калинките енергийната сигурност се осъществява от Гинките!;) И Гинките даже представляват т.нар. "държава" в преговорите с други европейски държави! До там ни докарахте, драги политици от всякакъв цвят - в името на Комисиона Ви! Ние да плащаме милиарди за поети от вас ангажименти, а вие - да си усвоявате парите от комисионите и да ни поучавате и назидавате, вместо "това, което имаме като прокуратура" да ви обвинява , а "това, което имаме като съд" - да ви въдворява на едни места!

като те видя и се успокоявам само не разбирам защо гинките и калинките трябва са изписани с главни букви

Жал ми е за Гинка, че искат да й вземат ЕРП-то! Защото знам какво е да нямаш ЕРП...

Г-н Президент, да не Обявите Война на Чешката Република ? Защото само ако ги победим , може да не плащаме огромната сума по арбитража и да придобием ЧЕЗ ! Всичко друго е чесане на езици !

Частната собственост е свещена и неприкосновена. Следователно държавата няма никаква работа в тази сделка и как и с кого ще се сключва е работа само и единствено на собствениците. На трите милиона българи им остава само да ползват ток от новия собственик и да го плащат на каквато цена им кажат в указаните им срокове - собственикът е в пълното си право да си продава стоката на когото иска и на каквито си реши цени. Същото като в кръчмата между другото. Който не му харесва да си прави негов си ЧЕЗ.

По-скоро си евродебил !!

1.Гинка не си е платила за покупката,това ще стане след 9 месеца 2. Когато си плати тогава ще има Чез,за сега не го притежава 3.До тогава аз няма да и плащам за ток,за да може тя с тези предварително събрани средства да си плати 4.При капитализма(даже при соц-а) като си платиш в магазина за сирене си го получаваш- тогава е лично твое . Същото важи и за Гинка!

Сега кое време сме бе?! Отдавна не дават на вересия....ако ме разбираш, но надали...с други думи - тя притежава...само ОНАЯ СИ РАБОТА :-) С КОСМИТЕ ! редно е да се пообръсне малко, да бъде в крак с времето, все пак

чух го...

Г-н Президент, г-жо Нинова , моля Ви не подценявайте толкова Вашите избиратели. Тъжно е, че ни смятате за дебили, та толкова посредствено ни поднасяте скандал след скандал....,от тъп по тъп.....,

А бе, крет- ен, ти да си чувал за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!!! А след като има скандал, който директно застрашава НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ти какво очакваш от президента на България, да се крие като вашия "смачкач на гадове"!

Дрогарю, взе ли си копейките?

Действително си много тъпо !

...а аз го подкрепям...

Да, хубаво е 3000000 българи да знаят КОЙ е с тях и КОЙ против !! КОЙ знаеше за сделката и не взе мерки да уведоми същите тези българи и защити техните права на достоен живот !!

Защото всички знаем, че без такава, подобна фирма не може да получи банково финансиране. Това заяви президентът Румен Радев в коментар за сделката за ЧЕЗ. А ДАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК РАБОТЯТ "БЪЛГАРСКИТЕ" БАНКИ?

И особено държавната ББР АД ??

Ппо-точно? Едната държавна, или многото - частни ? Един дол ДРЕНКИ !

Другаря Радев все пак ако е възможно да обясни на българите как се пускат в пощенските им кутий хартийки със сумички от рода на 850-930 левчета дължими за ток.Този въпрос виси със пълна сила и към другаря Борисов.

Прави разлика между президент и изпълнителна власт и тогава задавай тъпите си въпроси!

Не само КСНС трябва да се свика,но и бъдещите клиенти на Чез трябва да се свикат на площада, защото и на децата стана ясно за какъв род сделка става въпрос! Стига лъжи за Чез,не сме идиоти!

Радев е единственният политик с адекватно отношение по случая ЧЕЗ. Останалите не смеят да се опълчат на ББ.

За съжаление тука някакви безработни и бедни тролове,упорито се борят за жълти стотинки ,защитавайки интересите на мародери(като Чез) дето заграбиха всичко построено в страната (включително и от ограбените им родители)! Кого защитавате,господа?Собственият си интерес или интересът на офшорки,перачи на пари,съмнителни банки .. и подобни) ????

Радев обясни им,че Путин купува ЧЕЗ

Ще купи ама на куково лято! Това не е социализма в Русия!

Поредната не адекватна реакция на президента! Ама когато налагаш вето след вето на законите то няма как да искаш да те информират! Иначе държавата си има инструментите за въздействие върху сделката когато се наложи, а друг е пък въпроса дали изобщо трябва да го прави!

Курнелия пита, а Р.Р. само си отваря устата, такава е истината !

Абсолютно не е необходимо за това да се свиква КСНС! Това си е частна сделка по която държавата няма право да се меси и не бива!

пиши си името моля, ти не си "някой си" ами си точно никоя си.

Браво, Г-н Президент!!

Фатмака за пореден път демонстрира тъпота,...преговорите между търговски дружества се водят от представители на техните собственици а не от тъпи фатмаци!!!

Този/тази/ 123 е много напред по капиталистическите въпроси и финансирането на сделки от национално значение.

Радев, ...кой води преговорите от името на Върбакова....кой си ти да питаш, България не е социалистическа а капиталисическа държаяа.

Докато се осъзнаят робите му.