47% от българите се смятат за природозащитници

Само 4% от българите са направили големи промени в навиците си, които да помогнат за опазването на околната среда.

Обратно в новината

Коментари - 47% от българите се смятат за природозащитници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България природозащитник вече е мръсна дума, покрай далаверите на "зелените"!

За съжаление в България думата екология се асоциира със злоупотреби, изнудвания и източване на пари по разни кухи проекти за броене на делфини, гъски, калинки и т.н.

А хора като Тома Белев изкарват милиони покрай природата, а не правят нищо полезно за нея.

Какви природозащитници, като се топлите на дърва и карате Народни коли? Коя е най-купуваната кола в България за миналата година? Народната! Отговаря напълно на 90-те %!

хахахах , къде ги тия 50% при положение , че масово си изхвърлят фасовете по улиците и всякакви други хартии.

Природозащитници, които не искат да си изметат пред входа. Само претенции без покритие.

Това са повечето българи. Те не само пред входа не метат. Те не метат и в домовете си. Живеят сред мизерия и боклуци, не се къпят, а претенциите - европейци да се наричат. Няма такива мръсни европейци.

дрън-дрън. аиде не тия тука. виждали сме ги европеиците колко са чисти, osobeno angli`anite s

Човечеството изчерпва бързо и безконтролно природните ресурси на планетата. Скоро ще останат ресурси за живот на най-много 500 милиона човека. Тези ресурси ще бъдат заграбени от най-силните и най-развитите държави в света. За останалите ще остане само един изход - да умрат!!!

Преди години , бе написано : ''На Балканите има едно ПЛЕМЕ наречено българи , които сами си създават неприятности , а после някой ДРУГ им е виновен ''...

искаш ли да се хванем на бас, че тази статия е публикувана само в главата ти, а комплексарче лъжливо?

Хората сами режат клона на който седят, но най-лошото е, че дори не осъзнават това. Разрушавайки планетата и природата, рушим собствения си дом.

гинчето в името на ,,екологията,, изсече ,,вековна,, гора за да продава ,,екологично,, чиста енергия...!!! това е ,,пример,, за нашите ,,еколози,,...!!! повече се ,,вълнуваме,, за ,,горите,, в амазония ...!!!

Жалко че в последно време "природозащитник" се превърна в синоним на "грантозащитник"

Българинът се оказва , като изчезващ вид на планетата .

Оффф... "природозащитници"... всяко лято на плажа се намира по някой такъв "природозащитник", когото се налага да моля да не плюе люспите от слънчогледа на пясъка и да не си заравя кочана от царевицата пак там;) И тези "природозащитници" неизменно ме уверяват, че те "не цапали, защото това били природни продукти, които щели да се разградят";)) И на планина да тръгна - пак същия писюрлък... Не ми се приказва за тези с фасовете и пластмасовите чашки и бутилки...

С Нено Димов начело на МОСВ , очаквам само влошаване.

Всички са големи патриоти и природолюбители, но всички искат да избягат от България и всички цапат наред. Тия проучвания са пълна лъжа. А, и българите доста си измислят.