И ЕНП призова София да ратифицира Истанбулска конвенция

Представителите на ЕНП в Европейския парламент призоваха българското председателство да постави въпроса на дневен ред за Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - И ЕНП призова София да ратифицира Истанбулска конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истанбулската Конвенция е политически инструмент за новия световен ред, проектиран от октопода на крайния либерализъм- слаби държави, могъщи корпорации, общества с изхабен морал, ниска култура, наводнени от най-различни угнетени малцинства. "Новият човек" е селектиран индивидуалист, анархист-консуматор, морален релативист, без семейна и родова принадлежност. Проектиран от джендър-доктрината, той се превръща в индивид с фантомна сексуална идентичност- мъж, който иска да е жена; мъж, който иска да е и жена, и мъж; мъж, който не се чувствува нито мъж, нито жена; мъж, който само се облича като жена; мъж, който иска да подмени сексуалните си атрибути и т.н, и т.н. Тази "сатанинска" освободеност от биологичния пол трябва да се наложи над всяко новородено, независимо от вярата и морала на родителите! Тя трябва да се гарантира от държавата, подчинена на анонимните GREVIO-команди! Тя трябва да залегне в програмите за обучение в детските градини, във всички степени на училищното образование. Под маската на борбата с насилието над жените се планира погром над установения от векове обществен модел-семейство от мъж и жена, възпитаващи своите деца по свой образ и подобие. Обществото ще бъде разкъсвано от безкрайни борби на орди "угнетени маллцинства" за постигане на абсолютни свободи и защита от дискриминация. Всеки срещу всеки! Не трябва да допуснем всичко това. Долу Истанбулската Конвенция!

ПРИЯТЕЛИ, НЕКА ОСТАВИМ ЛАФА НА СТРАНА. ЗАПОЧНА ВОЙНА. МАКАР И БЕЗКРЪВНА, ТОВА Е ВОЙНА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ. ДА БЪДАТ ЛИ ТЕ НОРМАЛНИ ХОРА КАТО НАС ИЛИ ДА СТАВАТ СОЦИАЛНИ ПОЛОВЕ. ЦЪРКВАТА ЛИ ДА ГИ УЧИ НА МОРАЛ В УЧИЛИЩЕ И ЖИВОТА ИЛИ ДЖЕНДЪРИ, КОИТО САМИ НЕ ЗНАЯТ КАКВИ СА. ПОНЕ ДА КАЖАТ, ЧЕ СА ПЕДЕРАСИ, ТА ДА СМЕ НАЯСНО. ПРИЯТЕЛИ, РЕШЕТЕ ОТ КОА СТРАНА НА БАРИКАДАТА ЩЕ БЪ0ДЕТЕ. АКО СТЕ НА ПРАВИЛНАТА, ДОВЕДЕТЕ И ВСИЧКИ ВАШИ БЛШЗКИ. ТАЯ ВОЙНА ТРЯБВА ДА Я СПЕЧЕЛИМ НИЕ. ИНАЧЕ НАПРАЗНО СМЕ ЖИВЯЛИ. ПРИЯТЕН ДЕН. ИСКРЕНО ВАШ ДОН АМИЧИ.

Истанбулската конвенция е Европейския Новичок , ратифицират ли го веднъж може да се считате за мъртви .......

Нещо като лимонада, но от телесни течности на хомота...

Цялото ЕС - у Перник!!!

Пляс, пляс ............водно колело...

...памуковите облаци над ЕС...

В БГ не е проблем ИК а бедността! Кой ще защити жените от бедността!

ще защити мъжете.

БСП да контрира с Българската Конвенция, която признава само един пол - мъж и оправдава насилието над всички , които не са от този пол.

В залата по време на заседанието на ЕП присъствуват 30 / тридесет / депутати в това число изказалите мнение цитирани по горе!! За какво говорим ? Тези 30-десет ли ни натискат? С тези аргументи и гръмкото заглавие някой лови риби във всеобщият хаос създаден около приемането на тази конвенция. Няма да я бъде! Родовата памет и морална чистота на Българина няма да бъдат подменени!

Не искаме мюсюлманска Европа на европедалите - искаме християнска Европа на нациите!

Джендърите правят всичко възможно да завлекат и България в тяхното блато, но това не бива да стане.

на нас и без тая гейска директива ни е добре. С или без тая дериктива кога бабата заслужи че си я побийвам да улезе у правйо пат. А на вас ...мамата.

Никой не ви е виновен. Да не сте ни спасявали . . . Сега ще берете ядове. Всички ще станете горди Еврео-Гейци ! Ще забраним и конфигурацията от 3 пръста, която всеки от вас се опитва да ни покаже . . . !

Джамбазки от трибуната на ЕП ги призова да отменят спорните разпоредби,ако искат действително ИК да е насочена към жени,имайки предвид джендър идеологията!Също да не обвиняват България за оттеглянето,както и другите страни които не са я ратифициралио и не на последно ,че нямат право да упражняват натиск към суверенни държави!Смела позиция,трябва да има повече такива за събуждането от популизма!

Ратифицирането ще изхвърли като помия герберските джендъри от власт.Ще изкара поне 100 х.на улицата.Що не опитат?Ясно им е.

да ни агитират за тая тъпотия ИК, да спрат насилието, което се лее, та даже прелива от филмите с които е претъпкан телевизионния екран.

хора прочетете малко биология и говоpете за равенство при кой животински вид тези от които зависи вида имат равни права и задалжения

Ей,тъкмо затихна,пак напълзяха.И какво казват европредставителите?:"/Анна Билд/ЕНП//съдокладчик на ЕП/"чухме много подвеждащи аргументи против ИК" от БГ,Полша,Хърватия,Словакия",е и?Ами опровергайте ги!Комисаря по човешки права смята,че аргументите за думата "пол " включващ скрит смисъл не отговаря на реалността.И само толкова,но все пак отговаря,че думата " пол"включва само борба със стериотипите.А така ли е,вярва ли си?Кристин Бенфоа/ социалисти/съдокладчик,казва,че отказа на БГ да ратифицира ИК е съкрушителен и термина " пол" не е скрита идеолигия,а ще помогне да решим проблема с насилието основсно на пола.Празни приказки и неубедително ,че ставало дума за женски пол,а не социален ,както е написано.Висниевска/консерватори/,смята,че насилието на жени е поставено в идеологическа рамка,пола придобива социална функция,като се неглижира биологичния му характер.Единственста партия която е в час с проблема.Обаче Бастерекия / АЛДЕ/ контрира,че нямало идеология на пола,а защита на жените.Е да,ама не!И пак ултиматуми,ше подкрепя ли ЕП конвенцията или не?Костадинка Кунева от Обединена левица изби рибата,като настоява за стратегия за прилагане на ИК.Да не се обсъжда и хайде хоп.Е няма да стане другари и другарки,объркали сте много неща и приемането й създава още по големи проблеми.Но самото обсъждане в ЕП и осветляване на джендъризма е все пак крачка напред,и това трябва да продължи.

1973 г. Без научни аргументи и клинични свидетелства, а чрез гласуване под политически и идеологически натиск Американската психиатрична асоциация (АПА) изключи хомосексуализма от своя Справочник по диагностика и статистика (DSM). 1992 г. Световната здравна организация (СЗО), следвайки примера на просветена Америка, изключи хомосексуализма от списъка на психиатричните заболявания. От този момент- хомосексуализмът като психическа болест не съществува в света, следователно няма необходимост от превенция и лечение. Няма необходимост от научни изследвания, клинични практики и терапии, следователно психиатрите сексолози нямат мотива да предлагат специализирана помощ дори на желаещите да се освободят от него. Е кой, всъщност, е дискриминиран и лишен от права?... Чрез всички канали и мрежи за масова комуникация активната пропаганда и гей-активисти налагат хомосексуалността не само като право на личен избор, но и като образец на мода и изисканост, като интелектуална и социална еволюция, която неусетно увлича и обърква все повече деца и младежи. От своя страна родителите са дезинформирани за сериозността на опасностите при отглеждането и възпитанието на децата си в наложената нова социална среда, която кастрира възможностите им за противопоставяне на хомосексуалната идеология. Това са още две големи групи от хора, действително дискриминирани и лишени от права. Гореспоменатите обстоятелства режисират изборът на хомосексуалната ориентация и задушават свободата на индивида и правото му правилно да се идентифицира с природният си пол.

"На болестта може да се съчувства, но на стремежа да заразяваш другите НЕ !"

Проблема с хомосексуализма в чист вид е хормонален и в редки случаи генетичен.От там настъпват промени в психиката,но в ранна възраст ,а и по късно може да се лекува.Независимо ,че в именно САЩ са инициатори за отпаданети му,там са открити много клиники,които изцяло дискретно помагат на желаещите се да се преборят с проблема.Днешната обаче ИК иска нормални деца да бъдат объркани като им се внушава и биват подтиквани да неглижират биологичния си пол,да не се идентифицират постоянно към единия или към другия,което е изключително вредно.Преди тази ИК,се оказа че хомосексуализма може да стане мода и подражание и по скрит начин ,впоследствие явен с паради и демонстрации ,да събира привърженеци и накрая да се налага с конвенции към всички.Издевателствата в католическите църкви към деца е показателен за налагането с насилие.

Ядец, няма да ратифицираме!

Как да приемем Европейски закон след като още се кланяме пред руския поп?

Ами ти си се кланяй като искаш.Ние се кланяме на истинския бог и на традиционните ценности.

Конвенцията ви не струва и е фалшива! Уважаеми политици, моля спрете войната в Сирия щом сте против насилието над жени и техните деца!!!! Какво ни залъгвате с тъпата си конвенция, а всъщото време НАТО чиито членове сме под натиска на САЩ организират фалшиви новини за химически оръжия в Сирия и се готвят да нападат мирни градове. Вие които организирахте "Арабската пролет" много загрижение за правата на жените там. Вие лицемерни политици от ЕС дадохте правото на арабските жени да бъдат убивани, изнасилвани и да гледат ка убиват децата им. Къде се намирате, защо не слезете на земята от високите си заплати. Защо ви търпим да лицемерничите и да налагате глупостите които раждате.

ЕС се изживява като Коминтерна. Остава да ни накарат да запеем "Интернационала" и съвсем ще я втасаме. По болшевики от най-дървените комунисти.

Ама вие наистина ли не пеете??? Аз сутрин преди кафето и вечер преди лягане с текста на конвенцията, то задължителто пея. Така , че:ВНИМАНИЕ, МИРНО! ТОН ЗА ПЕСЕН "На крак о джендъри презрениии, на крак о роби на сексаааа, потиснати и унижени вставайте срещу врагааа!" Припев: "Бой последен е този, дружно вси да вървим и с Интернационалааааа врага да набедим". Ама вие май пак не пеете. Глас ми се губи. Олеле, какво ви чака......:)

Ха сега да видим дали детето (ГЕРБ) ще послуша майка си (ЕНП) или ще ѝ тегли една......

Не

Да ви бера лайката европейска

Изказванията на депутатите от другите страни ги има наредени , но защо го няма написано в статията изказването на Ангел Джамбазки ? Той не е българин ли ? Не представлява България там ли ? Не ви е удобно изказването му ли ? По-важни са приказките на хора , които нямат общо с България , но си позволяват да я коментират ли ? Много въпроси май а ?

Тия от Европата не разбраха ли, че българският народ, в мнозинството си, не желае тази т. н. Истанбулска конвенция. България си има прекрасни закони, по които може да се осъди всеки насилник. Достатъчно е тези закони да се прилагат.

Тея от Европарламента си нямат друга работа и държат всички страни да им приемат тъпотиите. Нали трябва да си оправдаят заплатите ! Напред към Джендъризма !

Едната депутатка изказала се за България дрънка манипулативни приказки.Понеже видиш ли България не била ратифицирала и сега милиони жени из Европа са убивани , изнасилвани и всякакви други ужасии.Е нали 17 от страните са приели този документ ? Там би трябвало вече всичко да е пълно шест.Какви милиони из цяла Европа я гонят госпожата ?

Бойче, ще пускаме ли СМС-и или ще пускаме оставка ?

Това се нарича "демокрация в действие". Никакво зачитане волята на една суверенна нация. Но щом подкрепата за Константинополската конвенция е толкова мощна, явно извратеняшката зараза е придобила размера на епидемия в световен мащаб.

Е това нещо не мога да го разбера защом трябва да има ковенция дали мъжа бие жена си или жената бие мъжа си е все едно - нали има закони ? Мене ако ме натрепе жената щото не съм в конвенцията която е само за жени на Арменския поп ли да се оплача .

Попа няма право на мнение и решение. Мъж е. Следователно е неконвенционален и няма права. Как да ти помогне?

Защита само на жените е чудовищна дискриминация на полова и възрастова основи.

Ето ви добър пример за правилата: https://youtu.be/99ZD5UL9sVc

Искаш, не искаш джендър ще ставаш.

Който не стане джендър ще го обявят на антидемократ, комунист, фашист и т.н. Бял ден вече няма да види! Дойде епохата на еврототалитаризма!

Тук ЕНП си поставя очилата или пък ги сваля?

Не

През последните 50 години се подмени изцяло ценностната система в Европа. Прогрес траещ повече от 10 000 години е захвърлен изцяло и сега е налице противоположното. Единствен прогрес, който се е запазил е технологичния, всичко друго се сгромолясва. Явно е било доста успешно франкфуртското училище за критическа теория.

Ех ЕС, ЕС, в какво се набутахме. ГЕРБ се срамуват да правят статистика, дали за тези 11 години членство сме взели повече пари отколкото сме дали, все пак се плаща годишен абонамент. А цялата деградация на Европа като Истамбулската конвенция напира ли напира да превземе живота ни.

А мъжете, кой ще ни защити от насилие? И най-вече мъжете депутати, дето ги "гушат" с пари и с НАСИЛИЕ от Борисов да изпълняват заповедите му? В България всичко с институциите е на опъки. Вместо "разделение" на властта между институциите, ИМА МАФИОТСКО ОБЕДИНЯВАНЕ в КРАДЕНЕТО от тях всичките, като му се позволява определен суспай-дял. Така че, НАСИЛИЕ с НАСИЛИЕ не се побеждава. Съдбата на Григорий Ефимович Распутин е показателна, като краен резултат от борбата срещу насилието, с насилие. Така ГАДОВЕТЕ от ЕНП и ЕК "клатят" "Борисов 3" и на първи юли може би и той "ДА ИЗГОРИ ЗА ДА СВЕТИ", като сърцето на Данко. /"Горящото сърце на Данко" - Максим Горки/