Русия ще сваля ракети на САЩ в Сирия, ако ударят Дамаск

Имаме достоверна информация, че САЩ могат да нанесат масиран удар срещу правителствените квартали в Дамаск.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще сваля ракети на САЩ в Сирия, ако ударят Дамаск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските химери са като да достигнеш сияйните хоризонти!Няма и 10дни,откакто Израел направи на пух и прах руската ПРО край Дамаск,като за минути унищожи всичките ракетни цели ,без да дава жерви и само един пострал самолет,паднал в Израел!

Ще сваля не само ракети, но ще атакува и средствата, от където тез ракети са изстреляни. Четете ориганалите и не радактирайте дирове, дировчета и обикновени подлоги...

Бах мааму, до изборите в Русия тия съвсем ще изтрещят да правят мръсотии......То удари,то отрови,то спорт,то крясъци и закани.....А прословутото ,,МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО,,,НЕ ВАЖИ ЛИ ЗА КЛЕТАТА Сирия???Или както и при нас БЕРЛИНСКИЯ е по-силен ОТ САНСТЕФАНСКИЯ.

Започна се! Махайте киселото зеле от скривалищата! Тя баба Марта и без това вече е пръднала в него.

На американците ще им приседне, те са свикнали да стрелят по овчари с геги...

И тук таме по некой фенове на немската класическа музика ;)

Никой НЕ Е по-голям от ХЛЯБА.

До: инфлацията яде БВП- то 13.03.2018 13:38 Напротив, БВП определя развитието на една държава. Като пиша, че БВП е нараснал три пъти за последните 20 години, естествено нямам предвид номиналния растеж в лева, а реалния, във валута!

Шъ ги сваля, колкото свали 60-те "Балтии", дето краварите ги стовариха в сирийската база, отдето се фургаха химически бонби? Мухахахахахаха!

Лидерът на Северна Корея Ким Чeн Ун е готов да започне преговори със Съединените щати и да замрази всички ядрени и ракетни изпитания, докато текат разговорите, обявиха във вторник южнокорейски представители, предадоха световните агенции. По време на двудневното посещение на пратениците на Сеул в Пхенян двете Кореи се договориха да проведат в края на април среща на високо равнище между Ким и президента Мун Дже Ин, която ще бъде на общата граница мегду двете страни, се казва в изявление от кабинета на южнокорейския президент. Освен това ще бъде инсталиран и червен телефон за бърза връзка между двамата.

"Северната страна изрази желание да проведе сърдечен диалог със Съединените щати по въпросите на ликвидирането на ядреното оръжие и нормализиране на отношенията със Съединените щати", се подчертава в изявлението. "Стана ясно още, че докато продължават преговорите, Пхенян няма да прави стратегически провокации като тестове за ядрени и балистични ракети". Севернокорейският лидер Ким Чен Ун обсъди преди това с южнокорейската делегация възможностите за разведряване на Корейския полуостров, предаде Франс прес, като цитира севернокорейската агенция КЦТА.

Винаги нападащият е с предимство. Защото е изненадващо. Защото е сигурен нападащият в успеха и би трябвало да е оценил обстоятелствата и наличната техника. След първият момент обаче този ефект повече не действа. Американците просто разчитат, че няма да ги нападнат, като ответна мярка. Директно с руснаците няма да се бият. Рискът е прекалено голям. Ще ползват други за целта да ги нападат. И ще удрят тези подкрепяни от другите. Не е и добра стратегията да ядосаш противника, защото не е ясен отговора. Ако им лазят по нервите прекалено дълго, в даден момент чашата на търпение ще прелее. Трябва да са благодарни на търпението на Путин. Някой като Сталин кой знае какво щеше да направи.

противоречиш си

Най-добре е никога да не разберем кой е по-силен. Стигне ли се до там, нищо не се знае. Като се разхвърчат ядрени бомби ще стане една.... А после щяло да дойде Ядрената зима(така твърдят учените), а генерал Зима обикновено помага на руснаците.помага

Американците нападнаха сирийската база с едночасово предупреждение. Резултатът беше една база по-малко и 22% от самолетите на Асад разрушени. Американците нападнаха вагнеровците с един час предизвестие. Резултатът е, че воистину болще ихтамнет. Израелците с втората вълна самолети нападна и унищожиха 1/2 от ПВО на Асад. Бяха го предупредили по-рано да не пуска ракети срещу израелски самолети. Рашките и сирийците без да са изненадани лапат дръжката.

Не бързайте да слагате надгробна плоча на Русия, тя винаги е имала вид на едва оцеляваща. Така са се подвели татарския хан Девлет Герай, шведския Карл 12, Наполеон, Хитлер ....Мислели са , че отиват на един пикник, а се оказало нещо съвсем различно и трагично за тях.

с бой не става. Руснаците обичат да ги бият и получавайки помощ отвън да побеждават. Ама пусни им мухата за надпревара при въоръжението и те сами ще се изядат, както стана със ссср.

Не знам. Стратегията на САЩ е да удря съюзниците на Русия. Последните десетилетия това прави, дали ще донесе успех, не знам.

да да... 2 дена по-късно ще почнат да ги свалят и то по ТАСС. тази комедия я гледахме вече :)))

Откога САЩ са обявили война на Сирия, че ще бомбардират официално избраното правителство на суверенна държава? След като са единствената държава в света, употребила ядрено оръжие, за избиване на мирно население, жени, деца, възрастни, инвалиди, могат и в Сирия да хвърлят една, две атомни бомби! А защо не една водородна и няколко неутронни?

Щото тогава са били само те! Сега има много!

Подценяването на Русия е смъртоносно ! Тука се намират хора дето го пишат , но едва ли са толкова празноглави , че да го вярват!

Още по-смъртоносно е надценяването и..

там е работата, че досега никой не е надценявал Русия. Но най-големите европейски агресори в историята- Наполеон и Хитлер- доста я подцениха. Сега да видим кой ще е третият...

28 000 000?

Сирия си е държава по всички международни закони и споразумения. Единствените чужди войски и техника в Сирия, които са официално и законно поканени и пребиваващи, отново по всички международни и световни закони и изисквания са Руските такива. Всчки останали са натрапници, агресори и терористи по всички норми и закони. И Сирия, както и поканените от нея войски имат законно право да се защитят. Всичко останало е демагогия. Кой е по-симпатичен, богат, беден, бил баба си и т. н. са спекулации, оправдания и локуми. И който въпреки това извършва военни действия в Сирия дава ясен знак, че за него не важат никакви международни договори, държавни граници, някакво право или морал. Така че целия останал свят трябва да има пред вид, колко го защитават всички тези договори, споразумения и граници.

ще им заседне на американските стратези.

Това противопоставяне не е на добро. Третата световна май идва...

Не е добре тази ескалация на напрежението в Сирия. САЩ най-добре е да се махнат от там. Те не представляват никого в този конфликт, нито са поканени, нито има резолюция на ООН. Тяхното поведение е чиста агресия към суверенна държава и провокация към световния мир. Разбирам ги , че не им харесва Асад, но не може в цял свят те да назначават правителствата.

СЛЕДВАЩАТА ВОЙНА ЩЕ СЕ ВОДИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ ЕКС.ШЕФ НА СУПЕР СЕКРЕТНАТА СЛУЖБА НА ИЗРАЕЛ НАВИНЕ

За САЩ не знам, но имам усещането, че в Европа протичат процеси, които не са добри за европейците и си мисля, че Европа е много застрашена от граждански размирици в следващите години..

Яшата Кедми не е НИКОЙ в Израел, освен платено руско мекере ;)

САЩ заплашват 1 г. Ким Чен Ир, който ги направи за смях пред света.Накрая ги сложи на масата на преговорите. На това отгоре Ким наложи в света прическата тип Анадолски манаф

на тази прическа в края на осемдесетте й викахме "ню уейф".

Северна Корея има своите козове-ядрено оръжие. Дори само това е достатъчно възпиращо. Аз ако съм на мястото на Ким , никога няма да си го дам, каквото щат да ми обещават. Така обещаваха на Кадафи, Садам, Асад..., а после видяхме какво стана.

Толкова за смях направи САЩ, че сега реве да се обединява с Южна Корея. Я па ти!

Соросчетата тук се смяха при последната американска ракетна атака по Сирия, как руските прехвалени С-400 не успели да свалят нито една американска ракета. Да, така е, защото тогава Русия и пръстче не помръдна за противодействие на ракетите за да не влиза във военен конфликт със САЩ. А и половината американски ракети изпопадаха като презрели круши преди да достигнат целите си. Но сега работата вече е друга. САЩ са предупредени. Нека да си опитат пак късмета. В резултат Русия няма да може да насмогне да превъоръжава натовските страни със С-400 при завалелите след това поръчки.

ТЕЗИ ЗАПЛАХИ СМЕ ГИ ЧУВАЛИ.ЕДИНСТВЕНО ДОСЕГА НЕ СМЕ ЧУЛИ ПРЕХВАЛЕНАТА ПВО ДА Е СВАЛИЛА НЕЩО НЯКЪДЕ.МОЖЕ И ДА И ВЪРЖЕ ВСЕ НЯКОГА(АМА НАДАЛИ)ХАХАХАХА

Как да не сме чули? Сирийска ПВО система, руска разработка от 1964 г., без проблем свали супертехнологичнонабичканимодернизиран Ф- 16, 4 ++ поколение на ВВС на Израел( преди това Ф- 35 беше заземен и приземен ползвайки оправданието " 100 млн. Ф- 35 при сблъсък с птица" бил принуден да се приземи)!

Предупреждението не е от Путин, а от един военен. Т.е. руснаците пак могат да се направят на разсеяни, щото инак може и до 3та световна да се стигне.

Ами ще видим качествата на С-400. Ще имат възможност да ги промотират, евентуално ще имат поръчки не само от Турция и ще направят пробив в този пазар!

След тази заплаха в Русия излезе предложение да се обяви безполетна зона над цялото въздушно пространство на Сирия. И да се сваля всичко, което лети там без разрешение. Автор на предложението е Александър Шерин -депутат.

Ще видим нивото на руската протиноракетна отбрана, дали има капацитета да улучи американска ракета!

Не знам. Не е добре да се стига до такава ситуация.

Сирийско ПВО, руска разработка от 1964 г. улучи и свали високотехнологично модернизиран американски Ф- 16, 4 ++ поколение на ВВС на Израел! САЩ тръбяха за остарелите ракети и разработки на Северна Корея, че не са заплаха за американските ракети и ПВО- ПРО, но сега САЩ отиват да преговарят с Ким Чен Ун, а не обратното! Ще видим новите технологии на руснаците на какво са способни!

Запада да не разчита на количество войници и единици бойна техника във война срещу Русия.Вермахта направи същата грешка окрилен от т трудната победа Червената армия над Финландия преди това. 10 млн. срещу 4,4 млн. в началото, а знаем как завърши ВСВ.

Втората Св. война беше най-успешна за САЩ!

Ще видим! Те така и казваха за управлението на Костов, когато правеше приватизация за 1 лев( държавни активи, национални природни ресурси или държавни вземания от чужди държави, Костов ги продаваше за 1 лев( на безценица) под зоркия поглед на ЕС и САЩ)! Сега 20 години след това берем негативите на Костов! Същото ще става и със САЩ, но в малко по дълъг времеви период, но началото на края е започнало за САЩ!

Защото СССР сами си спечелиха войната....без оръжейната подкрепа която получиха от САЩ. Американски кораби разтоварваха в персийския залив а от там с кервани им караха оръжия и муниции през Иранската пустиня и планините да въоръжават руските войници които биеха с винтовки от революцията през 1917г. и отстъпваха с по няколко десетки километра на ден. При обсадата на Ленинград пак американски и британски самолети им пускаха муниции и стоки от първа необходимост.Да не говорим за бомбардировките на съюзниците в Хамбург,Дрезден,Хале и други големи индустриални градове в Германия,които сринаха военните им заводи и на практика оставиха без муниции войските на вермахта . Руски ветерани са разказвали не един път как са пленявали германци с по един патрон в цевта,който си го пазили за евентуално самоубийство.

По-точни са данните за онова, което се разразява над Дрезден преди 70 години. На 13 февруари 1945 година от базите си във Великобритания излитат 245 четиривитлови бомбардировачи тип "Авро Ланкастър". Целта им е градът на Елба. По онова време Дрезден е населяван от 630 000 души, но в него има и стотици хиляди бежанци. Градът няма нито стратегическо, нито икономическо значение за по-нататъшния ход на войната, която така и така е решена още през 1944 година.

Да попитам ли, от къде са излитали английските и американските самолети с помощи за обсадения Ленинград, не погледна ли на картата къде е Англия, къде е Ленинград???

СССР обръща войната основно с Катюшите. Те са си техни и излизали много по-евтино от всякакви танкове. Като са ги качвали на най-обикновенни камиони.

Това ясно показва КОЙ Е АГРЕСОРЪТ!!!!!!!САЩ НАПАДАТ ,Сирия се отбранява!!!!!

единственото, което може да сваля путеф са доходите на руснаците.

Ти гледай позора в България на ЕС, щото в цяла България средната заплата е 510- 650 лв, а в централен брюкселски ЕС е 2 500 евро! Такава икономическа дискриминация спрямо българите и по турско не е имало!

ако имахме петрол, ракети и зъл кагебеец за вожд, сигурно щяхме да сме със 150$ мин. заплата, нали?

дори и сега доходите на българите са по-високи от доходите на руснаците. Само за ядуари са се изпарили 7% от доходите на обикновения руснак.

Централен Брюксел не го е газил болшевизъм-комунизъм. Затова имат хората.

Путин да не е договорил евтини ковчези от Алиекспрес?

Е, и? Важното е, че терористите подкрепяни от САЩ се изнасят обратно от Сирия към СА, Ирак Йордания! А ковчезите Путин ги е поръчал за чуждестранните наемници терористи в суверенна Сирия, които няма да могат да се изнесат обратно към СА, Йордания и Ирак!

най-много идилци се изнасят обратно в русия и бившите соц. републики. Това сам вождът вова ви го каза, ама вие не разбирате руски

Да не би да са заравнили терена, та да не пречи извивката на земята на безаналоговите ракети С-400?

Те онези Томахоуки, където бяха удари пистата, освен едно черно петно, нямаше рално никакви поражения. Изстребителите сирийците ги държат под бетонени "мостчета" и на тези нищо им нямаше. И двете неща ги има на снимки и видео.

Ако Русия можеше да направи това, досега щеше да го направи за да защити военните си в авиобазите, които бяха бомбандирани от САЩ. Видяхме колко успя.

руски бази, че сме пропущили явно?

базите, на които са разположени руска военна техника и персонал. Ако трябва да съм още по-подробен, ще ти кажа, че всичко, което е останало под властта на Асад е точно това - руски военен полигон.

путин наи после взе решение което бе краино необходимо беше много търпелив но доиде времето когато трябва да се отвърне на агресора които не е канен от законното правителство на сирия

колкото повече изгладнява, толкова повече Путин сваля маската

Путин никога не е носил маска! Маските ги носят " белите каскети на шорош", но хората разбраха, че зад маските на " белите каскети на шорош" се крият лицата на терористите от ИДИЛ!

Руснаците, както винаги ще бъдат предупредени да евакуират техните си- така стана и при летището, така стана и при Дейр ез Зор с вагнер, специално им показаха знамето със звездите, преди да ги пратят при тях. По време на ВСВ по радиото също са предупреждавали за точният час кога и къде ще бомбардират в София. Сега също ще предупредят кога и къде ще ударят - както е прието между културните нации.

За съжаление си прав! България и българите още помнят точния час на американските бомбардировки над София избили стотици мирни български граждани!

Историята май не Ви е силната страна във фащ?

Японците предупредиха ли ги че ще им пускат атомна бомба!? Ами ония в Дрезден, предупредиха ли ги, че ще ги изгорят живи!? Бах тая култура аз... Ти по принцип си си неорентиран, ама днеска обра точките... Тежка нощ!?

След свалянето на руски изстребител от Ердоган, руските свалиха .... гащите си.

е, и? Важното е, че терористите подкрепяни от САЩ ще си ходят в СА и Йордания или Путя ще ги маскира на пустинен пясък завинаги!

А умрелите руснаци как ще ги маскира?

Свалили са на баба ти розовите кюлоти.

почва да става интересно ша знаиш

Предупреждават американците да не стрелят. Не знаят ли, че американците първо стрелят, после мислят!? Като са им казали "не стреляйте", те сега нарочно ще стрелят, за да видят какво ще стане.

Казват, че ще наложат отново вето на резолюцията на ООН.

За ветото и без нищо да казват е ясно че пак ще го наложат. Тяхната версия е, че американците или техните хора в Сирия хвърлят химическо оръжие и обвиняват за това Асад, за да могат американците да стрелят по него. Затова казвам, че предупреждението е да не правят пак цялата постановка, за да стрелят. Но американците са нагли и арогантни и пак ще го направят, нищо, че са предупредени, че номерът няма да мине.

В ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА СЪМ АБСОЛЮТНО СИГУРЕН В ЕДНО. РУСИЯ НЕ Е АГРЕСИВНА ДЪРЖАВА. РУСКИЯТ НАРОД СЕ Е ПРЕСИТИЛ ОТ ВОЙНИ И СТРАДАНИЯ. ТОЙ СИ ИМА ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ. НЕ СА МУ НУЖНИ ЧУЖДИ ЗЕМИ И БОГАТСТВА. РУСНАКА НЕ Е АЛЧЕН. ТОЙ САМО ИСКА ДА СЕ НАСЛАЖДАВА НА ЖИВОТА. ДА СЕ РАДВА НА ТОВА, КОЕТО ИМА. А НЕ ДЪ СЪЖАЛЯВА ЗА ТОВА, КОЕТО НЯМА ЗА ТОВА И ТОЙ НЯМА ВОЙСКИ ОКОЛО АМЕРИКА. ВЪПРЕКИ, ЧЕ БИ МОГЪЛ ДА ИМА. ПРИЯТЕН ДЕН.

Щото се е наситил затова прибраха Крим и сега са в Сирия. Айде да свалим русофилските очила.

Крим си е руски. И си го прибраха защото САЩ платиха 5 милиарда, за да свалят правителството - за справка Виктория Нюланд. Сигурно трябваше да чакат да се появи американска база в Крим ?!?!?!

А не, ще оставят като Сърбия американците да ги бомбардират, за да отцепят Косово! Крим си е бил руски и по желание на гражданите си се завърна в пределите на Русия! А ЕС и САЩ мже да си приказват каквото си искат! Големите световни играчи вече не обръщат внимание на постояните заплахи за военна агресия на ЕС и САЩ към тях! Тези суверенни държави са- Русия, Китай, Индия, Турция, Иран, Виетнам, Северна Корея и т.н.! Държави създали и продължаващи да създават културна цивилизация в света! На комбойците културата им я знаем- пари, кредити, пищови, заплахи над слабаци, робство за африканците и геноцид над местните индианци!

Крим е бил, е, и ще бъде завинаги руски. Ако САЩ, ЕС и Украйна продължават да се упражняват на тема Крим, не изклкючвам Русия да си върне и исконните руски територии от р. Днепър на изток, а не само Донбас.

не е

Абе, тази идилия дето си я описал не си посочил, кой ще ги храни? Нали все доят някой. Затова се въоръжават. Глада не се трае.

МОГАТ САМО ГАЩИТЕ СИ ДА СВАЛЯТ,КАКТО В АФГАНИСТАН.ПУТЯ СЕ ДЪРВЕШЕ И НА ЕРДОГАН ЧЕ ЩЕ СВАЛЯ САМОЛЕТИ,АМА НЕЩО СЕ УМЪЛЧА.

Ма сега Ердоган се мъкне след Путя и вика: " Какво ще заповядате г-н Президент на Русия!" А като се домъкне комбоеца Тилерсън, Ердоган не го и търси, праща Чавошоглу да си дърдори с него от сорта: " САЩ да не изнудват Турция, както Сирия, защото Турция няма да позволи на терористи да заплашват сигурността и!"

Защо не чуваме нищо повече за турецкий паток?

Хайде пак на народните поговорки. Волът рие, но пръста пада на гърба му. Таман рашите уцелили една ракета и тенекиите падат по главите им. Вярно.

Русия е в Сирия по молба на ЗАКОННОТО правителство на страната. В Сирия има руски офицери и специалисти, които действат съвместно със сирийската армия около Дамаск. Няма как да ударят сирийските части без да ударят руските военни. Световният мир ще бъде заплашен сериозно ако САЩ осъществят такива удари. Не е зле пак да помислят преди да го направят.

Там всички са побеснели - американци, турци, саудитци, иранци, евреи. Става въпрос за газови трасета, нефт, геополитика, та дори и за съществуването за в бъдеще на някои държави в региона. Демек за стотици млрд. долари

Е хубаво ама нали трябва да си жив да ги харчиш тия млдр, първо

С действието или бездействието си, е избило 350 000 сирийци от началото на войната.

Да, но от утрупаните 270 000 са джихадисти, а останалите са избити от тези джихадисти подпомагани от "свободните демокрации". Нали така?!

А в Украйна по молба на кое правителство е?

В Украйна още чакаме САЩ да публикуват сателитни снимки на нахлулата руска армия, все пак американските сателити са най-великите в света и могат да разчетат дори цигарена кутия от космоса. Та, чакаме ги снимките, да.

Не бой се бе. Американците ще ги предупредят да се праждосат. От където дошли, там отишли в рашата. А колко е законно правителството в Сирия, още от баща му на Асат знаем. Законно по наследство?!?

Колкото свалиха от 59-те "Томахоук" миналата година...

те сами паднаха, защо да се хабят?

Е да, паднаха сами... върху самолетите и складовете.

Ще свалят ама найсе....колкото свалиха томаховките миналата година или самолетите които поръсиха вагнеровците. Няма да им стиска да изстрелят ракети срещу някой американски разрушител защото това ще означава директен обстрел на базите им в Сирия и то не с китайските дронове на чалмите.

Нашия фюрер ще изпрати един милион рускини да се бият с косматите к...е на ислямистите.

Кефи ме голямото им самочувствие. Но реалността е друга - някви ислямисти с ракети самоделки им свалят самолетите на Путин, Ердоган им свали самолет, 300 каПутини бяха изпепелени от дрон... А тези все и все отговарят ... на бой с гол г.з върху "монумента" на Ердоган :)

Скоро ще ти ритат кривата глава по анадолските сокаци!

при 28000 избити главорези, 50 жертни е нищо. А колко говеда загинаха...

28 000 - искаш да кажеш от бебе до баба!

Къде са последните новини- има няколко леко ранени от обкръжението на палестинския ръководител след ек.плозия?

още не го е казал тасс

Ако ударят източниците изстреляли ракетите режимът във Вашингтон ще вие на умряло около седмица, ще подвие опашка и ще мисли демократично отмъщение. Между впрочем чии го дири режимът във Вашингтон в Сирия?

за сега само руските частници, руските пилоти и руските генерали вият на умряло в Сирия.

И някой режими в ООН-то и такива като теб по форумите :)

Ха-ха не е много сигурно. Ей тая нощ на Хейли чак и е излязля пяна от устата в ООН.

Башар Асад официално покани руски компании да разработят находища и да добиват петрол и природен газ в страната, съобщи Руска пролет, като се позова на свой представител, участвал в разговорите на руска парламентарна делегация с Асад в Дамаск. Според сирийския президент, вече има и сключен договор със СоюзНефтеГазом за проучване и разработка на ново находище на природен газ в крайбрежния шелф и това е покана и за други руски компании от бранша да дойдат в Сирия.

защо ли обаче рашките разчитат на западна техника за добив на нефт и газ, м?

Китайска, и работниците им са източно европеици, няма нищо западно освен 1 процента психично болни , които управляват света точно като психично болни

Само дето Башар не владее голяма част от териториите на които се добива нефт в Сирия. Затова и загинаха доста вагнеровци.

След феноменалния успех на руските петролни компании с добива във Венецуела, защо да не поработят и в Сирия? Ако се получи - ще пробват да разработят САМОСТОЯТЕЛНО някое НОВО находище в самата Русия, че в последните 40 години нещо не им се получава.

Всички питат, какво правят американците в Сирия, но няма дори опит за отговор!!! Защо, защото ФаЩ не слушат! Те само говорят! и се пъчат... голо самочувствие на умрели томахоци от 60те години... последнит път даже не баха сметнали колко гориво им трябва на ракетите да стигнат целта и изпадаха в пустинята :)

ЗАПАДА СЕ ОПИТА ДА ПРОБВА ТЪРПЕНИЕТО НА РУСИЯ В УКРАЙНА. СКРОИ МУ ПУЧА НА МАЙДАНА. ЕХОТО ОТВЪРНА В КРИМ И ДОНБАС. И В ПОСЛЕДНА СМЕТКА КОЙ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ Е ЗАГУБИЛ ОТ ТАЯ БИТКА? НЕ Е РУСИЯ, НАЛИ? РУСИЯ СЕ НАМЕСИ В КОНФЛИКТА В СИРИЯ, С ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ - ДА СПЕЧЕЛИ. ДРУГИ ОПЦИИ НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ.

Да перефразирам един въпрос на твой колега по-долу: А чии го дири Русия в Украйна?

тя е при руснаците си.

Абе, абе, а чий го дири Украйна в Русия?

Следя внимателно руските военни сайтове от около 2 години. Вие проумявате ли, че Русия се готви психически, психологически и както искате за мащабна война с НАТО и САЩ? Как да ви го набия в кратуните? Руснаците са 100% убедени, че предстои огромна изпепеляваща война, снимат от спътници всеки камион и човек във всяка американска база, независимо на чия територия е! Всичко е цел - румънските бази с американско ПРО, българските бази на американците, поляци, Прибалтика, Украйна, Турция ...всичко. Самите те тренират за оцеляване в екстремни условия, тренират децата да си служат с оръжие, да изпълняват военни команди... полудели са на тая тема. Има клипове как в училищата, момичета 4-5 клас разглобяват Калашников за 15-20 сек., награждават ги и т.н. Специалните подразделения обучават малки деца на оцеляване по руските гори и степи, по планините и това е АБСОЛЮТНО СЕРИОЗНО! На вас майтап ви се вижда всичко това...

ама тренираните частници на путеф- вагнерците бяха изпепелени от някое епилирано американче, по бермуди и с един лаптоп от Хаваите. Дрончетата не прощават. 314 ихтамнетовци бяха пратени при сталин на почивка.

абе, ольо, откъде ги изкопа тези факти, че и в уса пропагандните медии ги няма. ти май си заврян някъде много надълбоко, че ги знаеш като цифри и факти, които никой дори не е споменавал. ако срещнеш на живо някой от вагнер прав ще дрискаш и пръцкаш.

созе ти като израилтянин трябва да си по разумен в доводите си, поенеже знаеш че с тези неща шега не бива

Работата ми е такава че говоря често с богати и влиятелни руснаци, някои от които са от най близкото обкръжение на Путин. И аз това виждам в тях...готови са да си изгубят всичките пари и да рискуват техният живот и тези на децата им ако мислят че имат шанс да спечелят ядрена война срещу САЩ!!! И тук говорим за хора, един от който, е много влиятелен и известен...

Никой няма да спечели ядрена война. Нито пък от нея. Тия богати и влителни руснаци явно са доста глупави, та не са го разбрали. След ядрена война тези, които са оцелели ще трябва да живеят под земята до края на живота си, който ще дойде скоро.

А защо трябва да ни го набиваш в кратуните както пишеш? Хайде вземай си куфара и заминавай за Америка, там ще ти се радват колко си прозорлив всеки път когато пишеш против Русия.

Аз не пиша против Русия, а искам да го набия това в соросоидните кратуни, за които всичко е майтап работа. При първата изстреляна ракета, НАТО ще си вдигне шапката от България и щ я остави на произвола. Ако НАТО разчиташе на България, нямаше да я остави обезоръжена и без армия.

Отговор като този е очакван, няма хора с безкрайно търпение. Путин им показа и ги предупреди, но ако искат война ще я получат!

и вагнерците искаха война и кинти и си го получиха. 314 ихтамнетовци се изпариха за няма и 4 часа

Ти стягай опинците, че ще воюваш с тях!

защо досега русия не сваляше израелските и американските ракети?? защото са знаели че ударите са справедливи?? това признание ли е? или просто не са могли?

За да не се конфронтират, че после става лошо. Удрят подкрепяните от другите, но не се трепат директно.

Ще отговорят колкото отговориха, когато Турция им свали самолета - насраха се и се умълчаха за 1 година и след това Путин направи една с34рка на Ердоган и пак почнаха да се мляскат.

браво!!!!

По всичко личи,че скоро ще ставаме швестъри,пардон - джендъри!Да ни е честито! "Славен ден за българската демоНкрация,би казал Сандо Закръгления.