Социалистите в ЕП: Спрете натиска срещу правата на жените!

Групата на социалистите в Европейския парламент призоваха 11 държави-членки да спрат натиска срещу правата на жените.

Обратно в новината

Коментари - Социалистите в ЕП: Спрете натиска срещу правата на жените! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жените си имат достатъчно права според закона, просто той трябва да се прилагат по-стриктно. отделен въпрос е, че тези права се възприемат много повърхностно и първосигнално от предимно младите жени. така наречената "свобода на жената" се изражда в "свободия" в последните години и това разяжда семейството и ролята му на градивна клетка в обществото.

ПИСНАЛИ ЕВРОЦОЦИАЛИСТИТЕ И ОСТАНАЛАТА ГЕЙПАПЛАЧ!!! НЕ МОГА ДА ВИ ДИШАМ ШЕ ЗНАЕТЕ!!! ПЪК ДА ВИ ГЛЕДАМ-АБСУРД! ГАДНИ СТЕ МИ ДО ПОВРЪЩАНЕ!!!

Преди години на това му казваха диктатура, а сега е "благороден" натиск. Никой не е против мерките за защита правата на жените, а сме против опитите за обезсмисляне на семейството , разлагане ценностната система и морала на българите , подържани от нашата православна вяра и запазила ни като народ. Дали всъщност това не са истинските им цели, а нашите подлизурки са съгласни на всичко

а вие спрете натиска с правата на хомосексуалистите и всякакви там други извратеняци!

и те лъжат, че да си изпълнят партийните поръчения и да си получават паричките. Да си оправят текста, а не да демонстрират явлението гьон-сурат.

Ако откажа на комшийката, това насилие ли е срещу нея? А ако не и откажа то тогава това насилие ли е срещу жената?))

Хайде стига глупости. Не я искаме тази конвенция. Не искаме децата ни да бъдат обучавани в извратеност и гадости, от които ни се повдига. ние си харесваме жените и се грижем за тях.Изключения ще има, както има и убийци, но за тях си има закони.

Ся шведите като са ратифицирали Ислямската конвенция дали ще спрат да ритат българските жени по главите? Само защото са българки и жени? Логично е да започнат да ритат само своите си шведски жени.

Защо се правим на идиоти,подведени от руската пропаганда с/у ЕС и защитата на жените и децата?Трябва да се определим ,руски,азиятски хуни ли сме или членове на ЕС и цивилизацията!

Приятелю, ти правиш ли разлика между Европа и ЕС на съветските комисари? Влез в час, тръгни на училище ако трябва.

за жените незнам, ама ако някой джендър ми падне какъв бой ще му тегля...

Земах си дома евро-дженкър последен модел , супер удобство и пазарува , и пере чорапи, и готви , и съдове мие , и с метлата го бива, прахосмукачка не му купувам сам да смуче , и на бой носи , и мезе реже и ракийка налива. Европейска работа, мечта.

Майната на еврозоната, Шенген и ИК! Вие не ни искате, но и ние не ви искаме!

Престанете да ни насилвате с тази конвенция! Засрамете се! Къде ви е демокрацията? Българският народ каза НЕ!

Ей, Люински. Задминахте и Сталин по цензура. Жалки сте!

Уважаеми джендър - социалисти, като сте толкова загрижени за жените в Европата защо първо не ликвидирате проституцията - узаконената и не до там узаконената? Защо допускате по главните улици на европейските столици да "светят" червени фенери? Не смятате ли за "насилие" факта че хиляди, а може би и милиони жени в днешна Европа са насилени да "работят" като проститутки?А за този факт няма и едно изречение във въпросната анадолска конФекция!

Тия социалисти много обичат да налагат идеологии - преди комунистическата, сега псевдосоциологическата теория на Бътлър...

А на Джамбазки отговора няма да публикувате...

Жените ги защитаваме и ще продължим да ги защитаваме,но джендърите ги не щем.

Изумителното е, че заплашват държавата, защото не приема конвенция за защита на жените... Но не са склонни да променят формулировката, която притеснява хората. Ами махнете думичката джендър, господа, и я заменете с пол. И, току-виж, чудо, може и да мине конвенцията Ви... Да, ама не. Нали идеята всъщност няма нищо общо с жените... Как да си признаят сега горките...

Не е проблем думата "джендър", а джендър философията. Създателката на джендър философията Джудит Бътлър, еврейка и лезбийка, казва, че няма мъже и жени, полът е фантазия. Ще възпитават децата сами да определят дали са момченца или момиченца.

Конденцията не е проблем. Тя няма да промени нищо. Има много международни документи, които защитават правата на жените. Но проблемът е джендър философията, която част от този документ. Според тази философия няма мъже и жени, полът е фантазия. Това са думи на създателката на този философия Джудит Бътлър, еврейка, лесбийка. Това е неприемливото в конвенцията. Децата ще ги учат, че те ще решават дали са момченца или момиченца. Но това е най-малкото. Ще отровят напълно следващото поколение.

Това е някаква ШИЗОФРЕНИЯ: 1) Социалистите искат да ратифицираме Истанбулската конвенция; 2) Социалистите са против ратифицирането на Истанбулската конвенция. Защо първо не се разберат - искат ли, не искат ли; социалисти ли са или не са социалисти ?

Сега Корнелия може би започва да осъзнава, че краткосрочните ползи от подклаждането на страховете у хората, рано или късно ще се върнат като бумеранг и дългосрочно ще позиционират партията и като хибрид между евтин популизъм и безочлива диващина.

Корнелий

За да осъзнаеш нещо трябва да имаш съзнание. Нинова има касичка!

Чест й прави на г-жа Нинова,че се еманципира по този въпрос от европейските си съпартийци.

"Докато българското правителство, което в момента изпълнява ролята на председател на Съвета, оттегля ратификацията на Истанбулската конвенция, предвождайки и окрилявайки гласовете против нея, жени продължават да бъдат жертви на насилие, изнасилвания, тормоз и дори убийства в цяла Европа." В България повечето жертви на насилие са мъже. Само напоследък колко такива нови случаи бяха описани в новините.

че Истанбулската конвенция е така написана, че 80% защитава правата на джендърите , 15% са отделени за правата на жените и 5% определят намесата на НПО-тата в управлението на държавите!

В колко от тези държави ратифицирали ИК проституцията е официално разрешена? В смисъл възможността законно "да си купиш жена"? Мисля, че в повечето от половината е разрешена със закон!Та за какви права и каква защита на жените става дума, че не разбрах?

Даваш им права и те утре няма да искат да го духат! И какво правим тогава - трябва да ги пратим да копаят в мините, щото имат равни права с мъжете!

До юро/юдодебилите - извратеняци : Спрете натиска срещу България ! НЕ СЕ РАТИФИЦИРА ! БУЛекзит !!!

Правата на жените? - това е сиренцето в капана

Спрете натиска за правата на джендърите!

И сега какво излезе ,че нашите комуняги са най читавите в Европа ,даже се опънаха яко на европейските болшевики от ПЕС ,тия се пенят като обезумели да пробутат джендърската конвенция ,но на бат Боце властта му е по скъпа от конвенцията ,знае ,че правителство което пробута това извращение ИК ще падне на мига .

Това с казва МЕГА ЛИЦЕМЕРИЕ. Скоро даваха филма на Миролюба Бенатова за проститутките в Брюксел, за сводничеството на държавните институции....и т.н. и в същото време Белгия е ратифицирала измислената конвенция .....малко е да се каже лицемерие...луди хора, облечени с власт да направляват битието на всички. Нова форма на диктатура се оформя. В какъв свят ни се падна да живеем...по Оруел...

Швеция е на първо място по изнасилвания. В същото време отнемат децата на много родители. Конвенцията как ще помогне за да запази правата на жените срещу изнасилване и насилственото отнемане на децата от държавата?

Никакво натискане на жените , ползвайте заместител джендър.

прави като ви казвахме, че социалистическите партии са най-гадните образувания и у нас и в ЕП!!! На директно подчинение и управление от соросоидните центрове!!! Мантрата за социалната справедливост е само за прикритие и заблуда на електората!!!

Тпрууу, озапти се малко! Не беше ли ПП ГЕРБ, партия-член на ЕНП, тази, която внесе и настояваше за ратифициране на ИК от българския парламент? И не беше ли БСП точно партията, която се противопостами на ратифицирането? С тази си позиция БСП дори влезе в конфронтация с ПЕС, но въпреки това, се противопостави. Страните, които са я ратифицирали вече, основно се управляват от партии-членки на ЕНП. ЕК и ЕП, които в момента настояват за бързото ратифициране, в момента се управляват от ЕНП. Още аргументи? Така, че недей да правиш генерални изводи за социалистическите партии - просто твоите не са верни!

Защо правителството изтегли конвенцията?

защото е противоконституционна и съвета на европа е НПО,откъде накъде ще ни дават наклон на *....ние ще се присъединим към щатите,канада,англия,русия и мн др. които са я отхвърлили

господа Боклуци: за изнасилените германки в Кьолн мълчите и не давахте да публикуват дори, а сега се опитвате да ни размахвате пръстче, че не щем ИК..Слезте на земята и бъдете умерено нагли , щото търпението ни отдавна се изчерпа..

Българските социалисти засега ще се дърпат да приемат конвенцията , но ако вземат че спечелят мнозинство заедно със своите партньори от ДПС , то тогава ще я приемат, че ще имат нужда те самите от защита ! Даже ще си гласуват държавна субсидия за продукта вазелин , че да не ги боли много левите джендъри !

на социалистите в европарламента и на целия социалистически интернационал казваме: не на инстанбулската конвенция.

Напоследък от Брюксел "мирише" на диктатура. Това ли е идеята на Европейския съюз.....

Не ни баламосвай! Твоите дружки гей-социалисти ни натискат...

Лицемери.

Докато българското правителство, което в момента изпълнява ролята на председател на Съвета, оттегля ратификацията на Истанбулската конвенция, предвождайки и окрилявайки гласовете против нея, жени продължават да бъдат жертви на насилие, изнасилвания, тормоз и дори убийства в цяла Европа. ЗАРАДИ НАС СТРАДАТ ЖЕНИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА...НЕ НИ Е СРАМ :(((

"Истанбулската конвенция е най-всеобхватният международен договор и първият правно обвързващ инструмент за..." утвърждаване на педерастията във всичките й форми, казвам аз! Анатема!

Нинова, къде си? Твоите колеги социалисти настояват за нещо. Не се крий като мишка....

Да си гледат работата.Ние нашите жени си ги пазим от време оно , а те техните ги трепят там на запад даже и като са им свършили работа. За справка - Даваш ли даваш балканджи Йово и горката Жана Д'Арк

С нея и без нея съседа пак ще продъклжи да дъни жена си, парясницата. А тя колкото повече бой, толкова повече ще го обича. Тези насилия не се оправят с документи, щото така искали брюкселските зелки. Оправят се с грамотност, възпитание и висока средна култура. Иначе Конвенцията прилича на лозубгите от манифестациите при комунизма: "Да защитим жените от насилие". "Грижата за жената-майка основна грижа на партията (пардон - ЕС)"

Какви права на жените бе??? Какви убийства???? А защо сменяте химнът на Германия???