Илияна Йотова коленичила пред руския патриарх по протокол

Европейският съюз трябва да се промени, в противен случай бъдещото му не е бляскаво.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова коленичила пред руския патриарх по протокол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-вярващи от комунистчетата. Вярваха в комунизЪма, Маркс, Енгелс и Ленин. Вярваха в класовия подход, класовата борба и диалектическия материализъм. Вярваха в Световната революция, вярваха и в Сталин докато ги избиваше по единично. Който не вярваше в тяхната вяра не му вярваха и го затриваха, защото който не е с тях значи е срещу тях - враг. Сега гледам по поръчение на Партията започнали и да вярват в Бог. Изобщо, в каквото им каже Партията, в това вярват, че и на колене лазят.

Тя по протокол май коленичеше и на Овчаров.

Другаргата какви други протоколни услуги извършва?

За публично фелацио, но цигареното отче не я одобри. Другият път да пробват с Деса - отчето може да си тръгне доволен.

Тя коленичи под ПАТРАХИЛА да я изповяда!!!!

и пред други коленичи!

Коленопреклонение демонстрира тази гуша ,а руснакът я потупа по главата и рече : Добро куче!

Така, като се замисля дали червената крава е коленичила клекнала, пълзяла, дупила се на КГБ-ейчика Гундяев не би трябвало да ме интересува. Дали му е целувала ръка или му е лизала гъза - също. Аз за тази джофра не съм гласувал. А дупенето на Кремъл е отколешна практика в БСП. Но искам медиите да покажат целия запис - без редакции. Да видят някои нашенци за какви боклучарници са гласували. Мен ме хвана срам - тях не знам.... То комуняга срам няма, ама все пак....

Iivanov84

дали е само коленичела?или му е и пристанала?...

Офицерът от КГБ не е толкова глупав. Не е позволил да му прехвърли гонококи от Първанов.

Тя Йотова си коленичи пред високо поставени лица по навик! Остава само патриарха да извади "кожения грехомер" да даде "прошка"!

Йотова, ти пред Негово Светейшество Патриарх Неофит не си се покланяла и не си коленичила, дори и когато се заклеваше като вице-президент в Народното Събрание, защо се опитваш да се оправдаваш? Всички българи, които сме гледали "изпълнението ти" пред руския патриарх сме наясно с угодническото ти поведение. Няма лошо да уважаваш Русия, но трябва да обичаш повече България!

Тьй, тьй, всичко си е по протокол... Ако в протокола го пише - и "Малка нощна музика" на флейта трябва да се изсвири... Пуста сопа...

Не е обидно да коленичиш пред Патриарха. Обидно е, че коленичихте пред Газпром, РосАтом и кой ли още не.

и кога това?

ох, тя каза, че не е присъствала на срещата, стига вече.

коленичи или се поклони - щото има разлика.

2 седмици още ни занимавате с патрарха, какво криете за гинчето, Боцко ала бала?

А по протокол не трябва ли да целуне ръка на нашия патриарх, когато тя встъпи в длъжност в парламента???????????

но нея я е назначил решетников и съответния второразряден милиционер...

не знам какъв е тоя протокол, ама ти си вицепрезидент за бога... може този протокол да важи за обикновените хора но никак не ми се иска вицето ни да пада в краката на тоя мръсен болшевишки поп

Как се е сгънало това кюмбе ?

с*ирките...и те ли,са по протокол?!

Религия и комунизъм, взривоопасна комбинация за разрухата на една държава.

Ауууу, ЕС трябвало да се промени...божкеееее трудно, много трудно да прогресираш с такива фосили. Голямо влачене. Добре си ти, Илянче, че да ги оправиш ЕС. Не се моля, но за вас отправям молитва.

а като е паднала на колене протегнала ли си е шепите за някой и друг сребърник?

столица един генерал отвори тефтера си и срещу нейното име отбеляза една подобаващо голяма червена точка. А да има повечко такива точки в генералския тефтер е много по-важно за Илияна, отколкото да има червени точки в тефтера на Св. Петър...

Бе това комундетата много спазвали протоколите, пък уж атеисти ))))))Б-ахтии ташака))))) много вярващи, брейййййй

Аз съм единствен Бог твой, не си създавай идоли и не им се кланяй - това са първите три Божи заповеди.

Кой е измислил този протокол? Тая не е обикновена фуста, а е Вицепрезидент и ПРЕДСТАВЛЯВА България!!!Недопустимо е да застава на колене пред КОГОТО И ДА Е! Долен, БСП-арски боклук!

Г-жо Йотова, ако минаваш през Велико Търново, качи се на Царевец. Има една скала, казва се Лобната. От там хвърлят патриарси, за да покажат коя власт над коя стои. Г-жо вицепрезидент, като толкова уважаваш църквата , защо агитираш за стамбулската конвенция въпреки становището на нашата църква? Време е да си дадеш оставката и да не компрометираш президентската власт.

по повърхността , а иначе ври и кипи от кражби, далавери и феодални самоуправства. В Кнежа: "Днес в дома ми около 7,30 часа сутринта нахлуха 7-8 полицаи БЕЗ ПРОКУРОРСКА ЗАПОВЕД. Започнаха да обискират дома ми. Жена ми тъкмо трябваше да нахрани бебето, което е на 16 дни и яде през 3 часа. Тази сутрин му се размина. Обърнаха цялата къща на опаки, а вратите бяха разтворени. Стаята с детето изстина, след което жена ми тръгна да го изнесе в другата къща, където има запалена печка, НО беше спряна от неизвестен полицаи. Беше принудена да развие детето в студена стая, която не е отоплявана цяла зима и е студено дори с яке!!!! Детето на 16 дни остана само по тънко боди и ританки, докато полицая ПРЕТЪРСВАШЕ одеялото и пелената с което беше завито. Отвратен съм от тая гнусна милиционерщина. След кратко задържане и писане на един тон хартия бях освободен към 10, 30 часа. Искам да отбележа, че аз съм земеделски производител, без криминално досие, не съм престъпник и никога не съм бил арестуван. Не мога да си обясня на какво основание дойдоха да претърсват именно моят дом!? Единствените ми грехове са, че тук в социалните мрежи пиша против ГЕРБ и искам да подадат оставка. Подкрепям всеки вид протест срещу това престъпно управление и съм един от организаторите на февруарските протести през 2013 година, когато беше свален Бойко Борисов. Именно той се закани преди дни, че тези гадове ще ги гони до дупка. Аз, семейството и детето ми сме тези гадове, скъпи приятели. Ние сме гадовете, които искаме едно по-красиво бъдеще за децата си. Ние сме тези, които отказват да емигрират в Англия, а са останали тук в Родината си, да се борят със зъби и нокти за оцеляването си!"

Съди ги, но е малка вероятноста да доживееш. Не спирай да пишеш и да организираш протести! Внимавай , като гласуваш. ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира!

големи измислици си написал,това и по филмите не става,имаш много развинтена фантазия,лекувай се

Комунделския протокол от филма Маргарит и Маргарита: 'АЗ КОЛКО ВРЪЗКИ СЪМ ВРЪЗВАЛ ЗА ДА СТИГНА ДОТУК - И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ВРЪЗВАМ !! '

Няма такъв протокол, при който да превиваш робски гръб пред чужд гост в дома си, още по-малко пък пред доказана мутра-контрабандист, преоблечен театрално за пред дебилна публика! Кой написа такъв протокол? Я да го видим!

аиде сиктер, марш вън от евросъюза, напред към русия и се опитваи там да промениш политиката на дядо путя. или не се опитваи. пълна нула си, и в българия и в европа, и особено в русия.

леко приклекване аиде бе! -омете пода,а на нашя патрярх дори ръка не целуна.. курва - ако не беше либовница на първанов нямаше да види ни парламент, ни бруксел.

Господа, май послъгва тази г-жа! Колениченето е знак за покорство, а поклонът е знак за уважение. Г-жата е коленичила, а не се е поклонила; покорила се е, а не е уважила. Съмнително е колениченето да е по протокол, както твърди г-жата. Нека г-жата - цитира документа определящ протокола на срещата и да посочи посочи: - кой е договорил в протокола колениченето; - кого задължава протоколът да коленичи - Президентът на страната, подчинените му служители, всеки ли българин или русин. И още: -кой друг, освен нея е коленичил.

Да не би някой да си е направил шегичка с госпожата?

Изобщо не е коленичила! Леко приклекна и му целуна ръка, както се прави при среща с висш духовник. Така правят възпитаните и културни хора. А простаците им се присмиват!

Слухове има, но са неточни и посредствени. Кой кого е целувал? Какво е целувала, на колене дама? Разбира се има отговор, но не е ясен, разбира се. Предлагам да финансирам една камера със звук за Институциите. Тогава и ще се чуе съответното "Мляс", та даже и ще се види, ако не го изтрия от срам.

боклуци са атеисти и се кланят само на национални предатели от рода на Г.дИмитров и др. рубладжии, обаче на които се плаща в развалена западна валута...долари. Лицемерни червени гниди.

Другарката Йотова още на "изнесените комсомолски срещи" по курортите на България е обучавана, че в Политиката няма емоции. Днес тя самата е политик и го знае като практикуваща чуждоприклякване. Нито посрещачите, нито президента на Бг се държаха адекватно на действията на руския патриарх като руски президент. Така Кирил ще се държи в Якутия! В България ще идва на ПОКЛОНЕНИЕ и ще се държи уважително към създателите на Русия през 14-15 век. Първия Митрополит на Москва и всея Руси е руския светец Киприян Болгарин. Племенникът му Григорий е втория. Руснаците трябва пълзешком да влизат в Царевец, откъдето е родът Цамблак.

когато жените коленичът пред един мъж, сигурно ще го попита: Какво правиш?

Европейският съюз трябва да се промени, в противен случай бъдещото му не е бляскаво. Тази другарка не беше ли говорителка в националната телевизия? От кога стана толкова компетентна, че да дава акъл на европейския съюз.

Че аз с една прочетена на половина книга нали и аз им давам акъл.

в протокола!Трябвало е да се надупи!

Той семейният й протокол може и свирка да изисква ... В дипломатическия такива плонжове няма!

Ние го знаем този протокол... Хе-хе.

Тя лъже, за да се чувстват техните привърженици добре, но в нета има филмче как третира българския патриарх и как третира руския. Пред единия коленичи, другия го подмина. Не, че и двамата патриарси и двете църкви не са за заличаване, ама да не се прави на луда другарката.

Потърсих това филмче, но май е изтрито вече?!

Ужасно антипатична, надута гъска!

Безбожници сме и затова половината ни съществуване е минало в робство.Какво значи ,че държавата е отделена от църквата ?Отделянета на държавата от църквата е формално и във връзка с бюджет и издръжка.Няма как да е иначе.Йотова, да не би като е станала вице да е станала държава или е сменила вярата си.После мислите ли ,че не е съветвана какво да прави по протокол?Не сте ли гледали филми в които кралици коленичат пред папа или патриарх? Крал или цар не пада на колене пред глава на църква,защото се счита че е богоизбран.То си има правила ,ама повечето не сте прочели нищо.какво се чудя като управляват хора прочели само Винету.

Навеждането пред попа до онова място е отигравала многократно.

Не знам дали сте забелязали новия рефрен на комунягите изразен от "другари и другарки"- Светлана Шаренкова, Румен Петков, Захари Захариев включително и от монтафонката. Всъщност КГБ попа се бил насосал, щото Бойко се бил обадил на държавните ръководители на някакви други страни да им благодари. И понеже си мислел, че България била президентска република, като русия се накарал на Гумен, та да набие канчето на Бойко. Обаче Бат Бойко си има лаф-не на нас тия.

Аман от ибрикчии. Какво общо имат "държавни ръководители на други страни" с освободителната война?? Финландци и поляци- да, но не и Финландия и Полша (несъществуващи). Императорът не ги е питал искат ли! (с Румъния е друго) Защо Б. не благодари тогава и на Туркменистан, Киргизстан и пр.? Защо същите п. обвиняват СССР че ни "поробил" след 1944г? По тяхната логика да обвиняват ГРУЗИЯ!

Се пльосна готова за публично фелацио,но в последствие явно е хванал срам... пълни боклуци са Туй русосифилистиците