Няма доказателства за намеса на Русия в полза на Тръмп

Не е имало тайни договорки между кампанията на Тръмп и Русия, показва разследване на комисия в Конгреса на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Няма доказателства за намеса на Русия в полза на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега какво? Ще върнете ли обратно всички уволнени от администрацията на Тръмп и на които унищожихте кариерата по тия скалъпени обвинения?

Може да няма доказателства, но ние вярваме, че... "заключението на американското разузнаване, че руският президент Владимир Путин е предпочитал през 2016 г. Доналд Тръмп за президент на САЩ." Както и вярвахме за епруветката с БОВ на Садам.... Както и трябва да вярваме за агентите в Лондон. Абе вервайте.. Факти и доказателства не са нужни. ( само да питам как се нарича това? нео фашизъм?)

Xа ха ,оранжевят дебил току що уволни кучето рекс.Cлед няколко недобри коментара за Pусiя.то остана ли някои да работи за предателя?

Няма ами,то гарван гарвану око вади ли?Само че това го направиха само републиканците в комисията,никой друг.Но Мюлер си върши работата,и руската марионетка ще си го получи!

Нямало доказателства - ама това го казват само на Тръмп хората - някой да очаква да си признаят?

А кой пишеше масирано по всички форуми #ТРАМПНАШ ?

Ми няма и никога не е имало доказателства!!! Така както няма доказателства и че не англичаните, а Путин е отровил руските предатели в Англия....

А сега к'во пра'им? Нали заради това уж бяха антируските санкции?

Това само доказва руската намеса. Липсата на следи е най-добрата следа! Кремъл е действал толкова подло и коварно, че е прикрил всичко.

Много добре казано, ако е сарказъм! Ако ли не е, то по малоумно и дебилно нещо даже американците не се сетиха да измислят!

Който чете с разбиране, ще разбере. За останалите - да четат повече. То прави сляпото окато.

По-правилно би било да коментираме колко драстична е намесата на Русия в България. Америка и Тръмп са от другата страна на земното кълбо(ако не сте забелязали).

И колко пара изхарчиха за всичко това??? Негодници!

И кво??? Тъпанари!!!

Бихме попитали: "И за какво ручахте жабетата (и продължавате)?" Но няма. Защото знаем приказката: "Американците винаги намират вярното решение. След като опитат всички останали."

Има ли още някой, който да вярва на долните американци? Само лъжат, кълнат се в истинността, а после се оказва, че всичко, което говорят е лъжа......................... ние сме го разбрали, но се чудя има ли още неграмотници по света, които да го мислят- че Америка говори истината?

Защото тъпанарите и зомбитата се произвеждат на Запад масово и на конвейр! А умните там са обучавани именно, за да манипулират както собствения си народ, така и всички по света! Резултатите се виждат от всички!

Какво се случва със санкциите? Или тая работа с намесата само беше повод за тях? Ако не го бяха измислили, щяха да измислят друг ли? Я най-добре "демократичния" свят да си каже, че Русия му е трън в петата и иска да я съсипе, за да се знае кой кум, кой сват, кой на булката брат

Сега САЩ ще поднесат ли извинения на Русия за просташките циркове? Ще отменят ли санкциите, наложени за предполагаемата намеса? Ще заплатят ли щетите, които тези санкции са нанесли?

Същото, като химическите оръжия на Садам... Т.е. няма новина, а тиражиране на фалшиви новини години наред! Патент на Говедария, което самият Тръмп констатира!

Новата теза: според Килъри белите жени-християнки са били НАКАРАНИ от съпрузите и синовете си да гласуват за Тръмп.

Веднага да приемат ИК и да сложат по едно негро да ги пази!

Ама ти счупи тръмпомера/тъпомера бе.Само доказваш безмерната глупост, с която тия дето викат "килъри" сте известни!

Ааа, дееева! ами сега !

И какво излезе сега?! Една година антируска пропаганда на вятъра.

Не е на вятъра. Отровата е пусната и попива в предварително размекнатите мозъци.

Добре, че си признаха - след една година. Той Путин веднага им каза, че няма нищо общо, ама те не вярват. Занимаваха целия свят с глупости, за да се оправдаят, че са избрали леко странен Президент.

с тая история за руската намеса сащ станаха изключително жалки и комични ,още повече ,че не могат толкова време да го усетят . ако човек няма никакви доказателства ,не трябва да обвинява.но в сащ е стара традиция да обвиняват другите за собствените им грехове ,а ние се учим от тия сатанисти ,защото толкова ни са способностите !

"Освен това те отхвърлят заключението на американското разузнаване, че руският президент Владимир Путин е предпочитал през 2016 г. Доналд Тръмп за президент на САЩ." ХА-ХА-ХА - тези са значително по-прости, отколкото ги мислеха всички.

Запитай редовия путлерски крепостник колко му е смешно с 120 евро минимална работна заплата ???

и двете камари, демократите печелят категорично мнозинство и оранжевата перука е пътник.

Ако "руснаците" могат да изберат президент, какво им пречи и депутати да изберат?

Републиканците го търпят Тръмп само защото играе по свирката на спонсорите им... След ноември ако загубят позиции в долната камара на Конгреса може да си преосмислят приоритетите. Щото следващите избори (2020) ще са 3 в едно.

Казаха ли, че сестра му е кува? Демократите казаха. А сега кой ще повярва, че няма сестра?

Само дето Тръмп има не една, а две сестри. Най-старшата в семейството е федерален съдя, а другата е била РА на някой голям началник в Chase Manhattan.

И за каво беше всичко това,журналягите ще ни се извинят ли сега за това че ни промиваха мозаците.

Голяма джабала, един тон ресурси изхабени, за пари да не говорим и на края - НЯМА ДАННИ! Трябва да си малоумен за да вярваш, че някога е имало данни, дори руснаците да са се намесили.

Либералите и протестантите сигурно отново реват както когато разбраха,че Тръмп печели изборите. Е след толкова "неоспорими доказателства" и повече от година разследване най-накрая си го признаха,че няма намеса от страна на Русия.

Ами сега?

,,...Освен това те отхвърлят заключението на американското разузнаване, че руският президент Владимир Путин е предпочитал през 201ш г. Доналд Тръмп за президент на САЩ..,,??? след като ни забраняват да ,,мразиме,, напълно нормално е да забранят и да ,,харесваш,, някого или някои...!!! абсурдът на ,,ню ордър,,...!!! ,,не мислете, ние мислиме за ,,вас,,...,,!!!

Шило

А, сега де! Шефовете на ЦРУ и ФБР, няма ли да си ходят?

съвсем не! 1. Тръмп назначи нов шеф на ФБР. 2. Шефът на ЦРУ e в същото положение. Освен това, че комисията в Сената е решила така не отменя разследването на един висок, строг, но справедлив човек.

КАТО ГЛЕДАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА АМЕРИКАНЦИТЕ, МИСЛЯ ЧЕ ТЕ НЕ СА ПОМРЪДНАЛИ НАПРЕД В МИСЛЕНЕТО ОТ ВРЕМЕТА НА ФОРЕСТАЛ И МАКАРТИ. ДОРИ И ДА Е ИМАЛО ПОДОБНИ ОПИТИ, ТРЯБВА ДА СА БЛАГОДАРНИ, ЗАЩОТО СА НАПРАВИЛИ ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР.

Руснаците пък как са мръднали от времето на Афганистан, дето изтепаа към 3 милиона души, съгласно Уикипедията!

Афганистанска война няма. Има прехвърляне на ограничен контингент съветски войски в Афганистан. Принципно важно е да се отбележи, че съветските части влизат там по молба на местното правителство, което настоява за изпращането на двайсетина души. Решението за изпращане на войски е трудно, но тъй или иначе е взето от членовете на Политбюро на ЦК на КПСС на 12 декември 1979 г. Впрочем СССР е въвлечен в този конфликт. Отговорът на въпроса "кой има изгода от него" еднозначно води към САЩ. Днес никой вече не крие англосаксонската следа в афганистанския конфликт. Според мемоарите на бившия директор на ЦРУ Робърт Гейтс, на 3 юли 1979 г. американският президент Джими Картър подписва секретен президентски указ, с който се разрешава финансирането на антиправителствените сили в Афганистан, а Збигнев Бжежински директно признава: "Ние не сме тласкали руснаците да се намесят, но съвсем съзнателно увеличихме вероятността те да го сторят".

Не им завиждам на американците - нито са да кажат "да", нито са за "не". -- Ако кажат "да" - рукснаците го избраха - то къде отива "най-великата държава" ??? С някъкъв нищожен бюджет (под 0.0001 % от предизборната кампания), с техния ФБ и с техния туитър най-големия им враг им назначи президент и супер шеф на големия бутон !?! -- Ако кажат "не" - тогава за какво беше цели две години тая патардия? И ЦРУтата, и ФБРтата и ... . Не им завиждам на американците !

А защо ги ручахте жабетата.

Пълни глупости! Зад всеки президент на Свободната Нация, стоят едни и същи хора с едни и същи властови интереси. И въобще не им пука въпросният президент дали 4 години ще се обяснява как няма връзки с Русия...

Айде де, ама народът като е ръгнал да се дели на тези и онези ... У нас е същата работа, всичките са миндили, театрото е за пред народа ... Боко Десния още си пази червената книжка, ама лумпените си мислят, че само БСП е произлязло от БКП, все едно другите са дошли от Марс примерно ... Всичките миндили едно време от СДС същата работа бяха, много от тях обиколиха всички партии ...

Както и няма доказателства, че държавата САЩ е платила Аляска.

Мъ няма и доказателства, че не е платила!

Точно това е грешката на руснаците, че не са виновни! Ако бяха виновни нямаше да им се качват така на главите, а щяха да стоят мирно и тихо бандитите от Запада.

руснаците със сигурност са виновни - за това, че няма доказателства, са виновни най-много; едно време учехме баснята за вълка и агнето

Това трябваше да е Новина номер-1 ! Истината излезе на Слънце -моите поздравления господин Доналд Тръмп ! Цялото Днешно Правителство на България подържаха Килари за изборите и горещо желаеха тя да е Президент ,а Българския Народ поддържаше ВАС ! Имайте предвид и ограничете общуването си с Управляващите на България ! Българския Народ ви обича и иска да ги освободите от тези крадливи Управляващи !