САЩ: Вярваме на Лондон за Скрипал

Вашингтон реагира на обявените резултати от разследването на британски експерти за отровата, с която е бил отровен бившия руски полковник от ГРУ Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Вярваме на Лондон за Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ВЯРВАХА, че и САДАМ има ядрено и биологично оръжие..... Изглежда, че САЩ не вярват и на самите себе си и поради този факт, Тръмп непрекъснато се освобождава от ключови фигури в екипа си!!!

Диви прасета причиниха разрив между лондон и москва

САЩ: д у х а м е на Лондон за Скрипал

Явно управлението на САЩ е религиозно, а не гражданско, щом вярват без да имат никакво доказателство. Но аз се притесних искрено за всички руски предатели, олигарси и тям подобни, дето се крият в Англия, САЩ, и подобните им държави. Не е зле да се замислят, че всеки един от тях може да бъде принесен в жертва от "благодетелите" си, решили да комрпометират Русия. Изобщо, приказаката че никой не обича предателите се доказва в пълна сила тези дни от англичаните.

Рекси, мене ми е през дедовия за вярата ти....

Този докато ,,горещо вярваше,, и .. ,,вярата му изстина,, !?

и той така вярваше че Садам има химическо уръжие,затова след мръсната война в Ирак го нарекоха Блеар-пудела на Буш

така както си вярва, и докато се самоубеди, че е вярно, и Тръмпи взе че го уволни.........хитрата сврака - с двата крака!

И аз вервам на чичо Сам, че краварите кацнаха на Луната. Вервам , че бомбите над Сърбия бяха "чисти", вервам, че небостъргачите паднаха сами обаче не вервам , че бай Дончу е адекватен !

ВЯРВАЙТЕ СИ НА КАКВОТО СИ ИСКАТЕ ....... ПАК СИ ОСТАВАТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЕБИЛИ НА ПЛАНЕТАТА ....... ХАМЕРИКАНСКИ КРАВАРИ, УБИЙЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ .......

ами то по тая логика ако го бяха застреляли с автомат Калашников или пистолет Макаров, направо 200% гаранция щеше да е че Русия е замесена, така ли?? Това за дебили даже не е, толкова е тъпо

Логиката изисква да се помисли този Скрипал имал ли е някаква стойност за Русия сега? И точно пък преди изборите Русия да си създава проблеми! Четете за детектива Поаро - кой има полза!?!

Е как нема да им вярвате и вие и англичаните все едни и същи изпражнения серете!

То и на Блеар вярвахте и избихте заедно и с Е.С сумати невинни хора . Кога ще ви съдят и вас в Хага за престъпления срещу човечеството . И разбрах какво е думата Демокрация - тотални глупостти , мизерия и лъжи .

Значи се оказва че сценката със Скрипал е част от активно мероприятие на "некои служби" и Рекс Тилърсън си изпя последната песен (добре заплатена). Ден след изказването му - той беше свален. Със сигурност това е бил подготвен ход и се е знаел от поне месец. Интересния въпрос е същия както в България: "КОЙ" режисира последните събития. :-) Е поне можем да кажем че кръга на поръчителите е ясен.

блажени са верующите, амин, но този човечец вляво на снимката вече не пее в хора, президент Тръмп му скрои шапката невидимка и не се вижда на хоризонта,че да дава акъл

терористите като убиват невинни хора никой в тия страни реално нищо не им казва

на русия им е през онази работа на кого вярвали кравопастирите

Вервайте си, никой не ви спира, ама утре и вие може да се озъбите от БОВ!

Нали сте от едно терористично котило.

i bratskata strana

Само вие си вярвате един на друг а света не вярва на вас. Измисляте си химически атаки и бомбардирате нещастните страни, както и тровите пенсионирани руски агенти без практическа стойност, за да атакувате Русия. Плоско и вече изчерпано, като номер.

С тези безпочвени твърдения, само вдигат рейтинга на Путин !

Май е доста лековерен, защото след това изказване го уволниха.

а Тилърсън вече вярва ,отивай си и кажи на жена си че са те изгонили от работа

Тази случка е провокация. Направена или от МИ-6 или от Спектър от Бондиана. Путин не е луд да прави това преди изборите. Англо-саксите съвсем са озверели.

На Путин му е все тая дали ще отрови някой преди или след изборите. Не се съмнявам в неговите способности. Не е за сефте на руснаците да правят това, та сега да отричат. Те отричайки все гледат настрани и лъжат.

Тези на последък само на вяра го дават... Навремето и за Садам вярваха.. Е после му се извиниха де. Сега пък.. " Русия "вероятно е отговорна" Някой да си спомня в последните години да са дали доказателства за вярата си? Но пък стадото блее и не пита нищо.

То вие сте едно и също... Остана да не вярвате на "дясната си ръка".

А кой уби Литвиненко ?

ми-5

ПРИ ТОВА ВСИЧКО Е ДОБРЕ И ПОДРОБНО ДОКУМЕНТИРАНО!

НАРЕДИ на Тръмп и той уволни Рекс Тилърсън.Що така бе Мей, сега ко праим?

очаква се до 24 часа тръмп да уволни и тереза меи

И ние - гордите и най-послушни съюзници и следовници на ФАЩ и Куин Елизабет вярваме! Колкото в мисловните способности на тиквите от родния бостан и на епруветката на Колин Пауъл!

С какво? Пари нема, а и всички са джендъри та и дупе не щат...

ех, едно време ЦРИ и МИ-6 бяха нещо... сега са пълни ... джендъри. Една провокация не могат да направят като хората. Само преписват сценария 'БОВ", през Ирак, Сирия, Египет.. сега и Русия :) Платете на някой от Холивуд, ще го измисли по-добре!

Русия е предупредила, че Ан Нусра в Гута готви провокация. Приготвени Бели каски, група хора - старци, деца, жени (ще бъдат пострадали) докарана апаратура за снимане на страданията на мирното население. Готови да накажат след това Асад. Но естествено няма никаква реакция срещу Ан Нусра и никакви заплахи към тях независимо, че в освободена територия в Гута е намерена работилница за изгответе на хлор.

Мей дословно си каза следното: С голямата доза на вероятност това са направили руснаци. Когато няма да можеш да си ПРЕДСТАВИШ доказателства, а много ти се иска, то достатъчно да кажеш с голямата доза на вероятност . И готово - изводът е направен и Англия съобщава,че ще предприеме необходимите мерки, тъй като те считат, че е била използвана сила от Русия срещу Англия. Едва ли не плашат с война. И Мей си поиска (господарката) Русия в срок от 24 часа да им представи обяснения и отчет. Ако това не лудница и лудите решават въпроса, здраве му кажи.

Всичко е, заради руската намеса в Украйна! А целта е, бойкот на световното по футбол, през 2018 в Русия! Тази конспирация, (Скрипал и дъщеря му) може би ще даде желания резултат ! Много жалко, когато се смесват политика и спорт!

аз не гледам (сериозно) футбол, след като се убедих, че във всички първенства печелят само букмейкърите.

Обикновено краварите правят военни провокации когато има световно по нещо. Опасявам се че пак ще опитат.

Жертвата двоен агент е бил осъден и е лежал в руски затвор 5 години преди да бъде разменен. Ако руснаците са искали да го неутрализират без следа, дали не са имали тази възможност. И да си почине човекът от инфаркт или инсулт, в краен случай от рак. И след толкова години зад решетките, цялата информация с която е разполагал, вече не е била ценна за никого. Много семпла провокация от страна на англосаксонците, ама те толкова си могат. Ще направят един филм за 007 за компенсация на имиджа.

Тази информация е за олигофрени! Нервно паралетично "вещество", (преди седмица беше газ) пуснато в италиански ресторант и действа, само на Скрипал и на дъщеря му ??? Защо другите посетители не са пострадали ? Сещам се и за друго! Те англичаните, убиха принцеса Даяна, та един предател Скрипал няма да убият!

Вие и на Кими ще повярвате, стига да е срещу Путин.

ще се проведе в Германия, вече е решено !!! В путлеристан ще участват бившите азиатски сесесере республики !!!

ти пък кои си бе цървул ???

ооо дааа ние и за садам вярвахме , и косово освободихме от сръбско робство , и кадафито убихме ... и просто еи така ...по съседски ! ние американците имаме много съседи и все лоши ... само с едни не можем да се справим...ким е много лош с нас .

защото Ким НАИСТИНА има оръжие за масово поразяване... за разлика от другите ГЛУПАЦИ, подчинили се на ООН да го махнат.

Абе някой да знае Плевню на кой е повярвал?

Вярваме ами, нали ние им казахме какво да направят и после какво да разправят как сега да не им вярваме? А на вас тука кво не ви харесва? Зрителите на сНН, Фокс-Мокс и ББС са потресени от отмъстителността на КГБ, масово се вдигна потреблението на успокоителни в аптечната мрежа, вече в МИ-6 имат три заявки от продуценти на филми на ужасите за правата върху сценария, в детските градини възпитателките плашат малките непослушковци, че ще ги дадат на Путин...Сичко е точно. И достоверно.

сащ вярват, а нормалния свят не. то не е и за вярване

Единствено ми е тъжно че на Путин няма да му издържат нервите и ще думне 5 атомни бомби от новите върху кравария.

Руснаците не са чак толкова отмъстителни и агресивни, че да прибягват до атомни бомби, за разлика от САЩ (Хирошима и Нагазаки)!

Ако някоя държава /която и да е тя /реши да се отърве от свой шпионин-вярвайте ми,никой няма да разбере,още по-малко медиите ще го раздухват,както в този случай!

Тези,които убиха принцеса Деана,убиха и руския агент и Георги Марков и преписват смъртта им на други.Скотланд ярд.

И....кои са ТЕЗИ? Би ли ни ги споделил?

Ами написал съм,но не четеш.

Само Украйна е заинтересована от такова Убийство ! Украинците са убили човека !!!!!!

OmPoBeH

Брейй, че то заради едни избори, отвъд океана се вдига повече шум и пепел, от колкото в Русия! Дали ще повлиаят?