1.7 млрд. премиен приход в застраховането

Брутният премиен приход на дружествата, които извършат общо застраховане, е 1 752 087 031 лева за 2017 година.

Обратно в новината

Коментари - 1.7 млрд. премиен приход в застраховането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сме бедни! чужди банки -1,5 млд печалба, чужди ЕРП-200 млн печалба, чужди застраховке-500млн печалба, чужди gsm-500млн печалба чужди магазини-2млд печалба, чужди концесии 5млд печалба , и т.н.!!! Всичката се изнася намън!!!

Защо се вдига ГО с 10%? Защото две от водещите застрахователни дружества не са плащали регресните искове по ГО на дружества в ЕС. Ще рече, не са си платили сметките и сега всички заедно ще им платим дълговете. Каква е тази комисия дето ги надзирава и защо на тези дружества не им се отнема лиценза или не се санкционират или фалират, ако трябва а всички ние, които си плащаме като попове трябва да им покрием алчността и наглостта?

А помните ли кои са хората , завзели тази територия? Онези с анцузите, после с белите якички...

И ЮПИТАТА НА ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ЦАР

а колко им е чистата печалба, защото почти нищо не изплащат и вси намират в условията на застрахователните полици нещо за което да се захванат и накрая застрахования да пие една вода та да не припадне от това че редовно е плащал, а когато се случи застрахователното събитие получава един гол среден пръст!

Е как ще имат "премиен приход" иначе.

Нищо непроизвеждащ 'бизнес" на прехода - застрахователен, мафиотски, без акъл, ченгеджийски, рекетьорски. Защо не направят застраховка срещу загуба на влог в БГ банка!? Щото е сигурна загубата...Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Има специално създаден фонд за гарантиране на влоговете до определена сума. А твърдението, че застраховането няма смисъл, ще го оставя без коментар - прекалено абсурдно е.

И НАКРАЯ- ПОВИШЕНИ ЦЕНИ НА ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ!ГЕРБ- КРАДЕМ ЗДРАВО!

Само това ви е в главата..как и с колко сте одрали народа.

И при 52% печалба от премиите (поне доколкото разбирам от статията) за какво покачване на ГО говорят? Аз ако печеля 52% ще скачам от радост...

Застрахователите правят каквото си искат и Комисията за финансов надзор, която ги контролира...не е корумпирана.

Крадци.

Най-доходната дейност! Нищо не правиш, а парите непрекъснато текът към джоба ти...