Последни снимки от трагичното моминско парти на Мина Башаран

Снимка показва 28-годишната Мина Башан, заедно с нейните 7 гостенки и женския екипаж на самолета, който се разби в планина в Иран на 11 март.

Обратно в новината

Коментари - Последни снимки от трагичното моминско парти на Мина Башаран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Башан, Башаран , а разберете се как е правилното име?

Съболезнования ! Красиви,млади ,усмихнати ! Как съдбата ни нанася удари в най-неочаквания момент !

Съболезнования на семействата!Голяма трагедия да загубят децата си.11 красиви млади момичета с успешен бизнес,дори и подпомаган от родителите ,самите те са били амбициозни,образовани и светски настроени.Все си мисля ,че е възможно и външна намеса,някой недобросъвестен да е допринесъл за инцидента.Особено четейки този надпис" Момичетата могат всичко" ,а снимките са били публикувани.А и ОАЕ са строго мюсюлманска държава.Дано се изясни истинската причина,защото пилотите не са начинаещи,нито полета на този самолет.

Може ли за последни месеци падналите самолети "случайно" да са руски и турски !?..

За Бога, оправете имената на починалите, защото на нищо не прилича..Що за журналистика е това,-нито е трудно, нито е сложно.Срамота е! Последната информация за катастрофата гласи, че всъщност е било "очаквано зло" по думите на близките на едната жена пилот.Самолетът е бил и преди това технически неизправен, страхувала се да лети с него.Брат й се закани в интервю вчера, че ще търси до последно виновните за това.

Богатите също плачат Ако нямаха частен самолет сега нямаше и да подозираме за тяхното съществуване. Но е в живота е така ВСЕКИ ПРАВИ ИЗБОР ... дори богатството - парично има своите МИНУСИ.

Жалко за младите хора. Тези момичета са били светски настроени, както личи от всичко, а на Турция и трябват такива хора, а не забулени с чаршафи фанатици. R.I.P.

Просто инцидентите с летателни апарати влизат /все още/ в световните новини, макар че в една Индия може наистина да са загинали по шосетата 30 души например. Жалко за младите момичета и семействата им!

няма ли някой млада мацка блъсната на пешеходна пътека в Индия да поплачем и за нея???

И какво предлагате да направи целокупния български народ,защо ни занимавате с турбо не докосващи ни неща,така да кажа,защото нямам думи в речника си за IQто ви.Какво,за бога ни интресува.

А всъщност, за какво става въпрос?! Хората умират под път и над път. С какво тази статия може да ни обогати, да ни реши държавните проблеми прочее?! А-а-а-а, ясно! Имали са свободно каре, щото някой рекламодател се е отказал от медийното си време, и запълвате страницата със спам!

Бог да ги прости.

А какъв е смисъла да се публикува ъази новина? В Турция разбирам, но в български сайт? Или просто трябва да си запълните сайта с определената доза негативни новини? Лека им пръст на момичетата, ама какво ми дреме за чужди граждани, загинали от глезотия?

КОЕТО НЕ МЕ ЗАСЯГА, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!Защо смяташ,че твоето мнение / на нищожество/ интересува другите? Дано почиват в мир,момичетата! Голяма трагедия...Съболезнования на близките им...

Нещо ново по случая няма ли? Кратка биография на пилотките? Или тт данни на самолета?

Драги, за богатството няма обществен строй. Има бедни и богати. А на богатите не им дреме как живеят бедните. Мразят се взаимно и се радват, когато нещастие стигне и удари едните. Турция стана богата благодарение на Америка, но се скара с евреите и сега ще служи на руснаците, срещу известни облаги- като например претенции към българска земя. На турците им предстои да обеднеят, защото руснаците умишлено разоряват всеки, с когото си имат работа. Самите турци може да се досещат, но вече е късно. Те са в руския чувал , а отгоре американците ритат. Хич няма да им помогне исляма. А в това време за богатите турци единствения проблем е как да преместят кинтите си на завет?

А аз мисля, че тези мацки са се наживели щастливо и никога няма да доживеят да мизеруват. Дори в последните мигове на живота са били между ангелите. Сега са в харема на Аллах, където едва ли са нещастни като останалите да щъкат по "белия свят". Дори и от поканените от Меркел в Европа.

Като гледам, че жена пилот им е управлявала самолета и се съмнявам, че може като правоверна ислямистка нарочно да им е свалила самолета. Богатите и готини мацки са в крещящо несъответствие с военизираната туркиня. От една страна тя гледа как едни богати момичета се лигавят, а тя не може да си го позволи, как те ще си останат богати и готини, а тя дори косата няма време да си пусне и оправи и как да не ги шибне да не видят повече бял ден? Катог и гледа човек това са момичета, които няма как да са работили в сладкарница или магазин за чинии? Те са подбрани за приятелки на милиардерската щерка, като дори и кандидат зетя сигурно е проверяван, но пък греда- самолетът паднал и всички картинки от мултипликационния филм изведнъж се сдухват на вятъра.

Нищо не разбираш - нито от Турция, нито от жени. Светския живот в тази държава го държаха военните. Да си жена-пилот е голямо признание за човешки и професионални качества, така че запази си невежите, мачистки коментари за други теми.

Баща й нямал ли пари да вземе нещо по свястно като ще има частен самолет? И другото не съм сигурен , че женски екипаж е добра комбинация със споменатия самолет.

Хайде сега пак някой да се запени да ме убеждава че самолетите са значи ама толкова сигурни и безопасни ама статистиката значи показва такава преднина пред другия транспорт...!Само дето като падне нямаш никакъв ама никакъв шанс да оживееш...!А това че са най-заразените инкубатори на болести,не ги гледайте че са като излизани салоните им,а огромните им климатици и безброй кюшенца кой ги чисти в бързането да не загубят полет...?"Модерни"пичове,не знаете и не желаете да знаете истината,нали?

Ми дай да ходим до Австралия с кораб!

не е читава тая история, ... парти по време на война, има такъв разказ на Хемингуей, "Танкът и пеперудата"

Богаташите са генерали и тях не ги лови война. Инцидентът е битов, а не военен. Любопитно ми е, този ли първи пилот, преди време, свали руския самолет в Сирия?

Спрете да публикувате за тази трагедия -виждате,че недостойни да се наричат човеци се гаврят в чудовищно злорадство с паметта на загиналите младежи! Имайте свян - всичко се връща!

Лоша комбинация от женски екипаж и канадски самолет Bombardier,от който само днес са се разбили поне два такива.За съжаление във другата катастрофа в Непал загиналите са повече.

Жените реагират по-спокойно ако нещо стане и това е за предпочитане. Мъжа веднага гледа да направи нещо, и често това е грешно. Последните три катастрофи с руски самолети бяха именно заради съвършенно излишни действия на пилотите.

с удоволствие бих ти отпрал шамари - съвършенно излишни действия

Аз съм с коренно противоположни впечатления. Думата истерия означава ли нещо за четящите? И чии реакции могат да се охарактеризират с нея -мъжките или женските?

Бог да ги прости. Голяма трагедия, млади хубави същества...

Един военен пилот. Тий, поне е застрахован -знае, че някой ден ще падне, вмесъо да кацне. За другите -ами, не е изненадващ особено краят на екстремните преживявания, които най вероятно никой няма да ни разкрие, но пък, едва ли са минали без химия и емоционни субстанции, достъпни само за избрани.

Еничарите на Мустакатия диктатор са БЛОКИРАЛИ всики саитове на БАСАРАН Холдинг/тьмна Анадолска хава/

Ей, това българите сме голяма работа. Хем сме невежи, хем сме злобни и завистливи. Само да се чудиш кое е първичното - дали невежеството води до злоба и завист, или злобните и завистливи хора остават невежи? И между другото - по тези критерии писанията по българските форуми много прилчиат на писанията на чернилките по американските форуми. Та приоблизително това ни е нивото - на наеграмотна чернилка, която цел живот изкарва с речник от 200 думи.

Много си прав, точно такива сте. Личи си по типичния мрънкащ представител.

Basaran, демек Башаран. Чели недочели, писали недописали!!!

моминското парти ли е трагично,или ЗАВРЪЩАНЕТО е трагично???Ех,лили,ех редакторче.....

Яко ирония - младоженката в самолета си е облякла тениска с надпис "Момичетата могат всичко". Е, явно доста неща не могат - да летят, ако самолетът се повреди, да не се налага да бъдат разпознавани с ДНК тест при случаи като този и т.н. Какво беше феминизмът? Май правата на мъжете, но без задълженията им. Значително по-високата мъжка смъртност при аварии, простотии и войни явно върви в комплект. Това е n-та статия за тази случка, та аре стига вече.

"Трагедията се е случила около час, след като машината излетяла от международното летище в Шаржа в ОАЕ. Самолетът много бързо е набрал височина, а след това стремглаво се е насочил към земята, сочат данни на FlightRadar24" ?!?!!? Не го разбирам - катастрофата станала час след излитането , но самолета веднага след като е набрал височина се е насочил към земята!??! Това значи ли , че близо час е набирал височина? Иначе 'бързо набрал височина"!!?

От излитане до набиране на 11000 метра височина нормално минават 45-50 минути.

Защо това трябва да ме интересува!?!? Цял ден пишат за нея все едно е Левски...

даже пилотът жена ...абе "светски" елит...иначе трагедия голяма е

Нека да сме съпричастни с нашите медии и да ги оревем и ние, защото в нашата страна през ден не загиват трагично млади хора, но на кой му пука!?

Самолетът бе свален.

Как го свали? Или е тайна?

Гвардия Аятолях Иран ГАИ-

Никой не знае какво ще му се случи в следващия миг. "Носете си новите дрехи, момчета"! И момичета ... И не се страхувайте - смъртта е просто другата - неизбежната, част на живота ни ... Довиждане!

самолет произведен в канада? бегаи да бегаме...

Всички които сме живи сме преживели такива Моменти . Починалите Лека им Пръст и Бог да ги прости . Наздраве за Живите .

Парите носят проклятие и доста хора започват да се смятат за безсмъртни! Жалко за тез хубавици непознали живота, но познали парите и помислили си, че те са животът!

Наистина жалко за тези красиви, млади момичета. Животът е бил пред тях, а така рязко да бъде посечен. Гадна работа

много убаво не е на убаво.

дащна новина! публикувайте я до следващият паднал самолет! може и да напишете биографиите на всички загинали, и после на най близките им!