Москва за обвиненията: „Цирково шоу“ в Лондон

Отговорът на Русия на обвиненията за участие в отравянето на бившия полковник от ГРУ Скрипал, които британският премиер отправи, не закъсня.

Обратно в новината

Коментари - Москва за обвиненията: „Цирково шоу“ в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да ги наричаме жалки интриганти,отколкото циркаджии,защото циркът е уважавано изкуство.

Вчера гледах някакъв филм за британския агент 007. Здраво тровеше и разстрелваше враговете на кралството. А ето, че сега някакъв руски шпионин е убит от руски Джеймс Бонд, който се оказа звяр и съдист. А бе тези хора не разбраха ли, че само 007 има право да убива.

Ако се окаже, че Русия няма нищо общо с отравянето, реакцията на руснаците ще бъде: "Коварните британци винаги са правили провокации срещу Русия. Поне от 300 год. насам" Ако се окаже , че Русия е замесена в отравянето, реакцията ще бъде " Това заслужават всички предатели изменници на Родината" Т.е във вътрешно-политически план при всички положения ще има консолидация на руското общество. А това в момента е най-важното за просперитета на Русия . А също така за мира и равновесието в света

Точно тая леля да говори за цирково шоу е меко казано смешно.

Колко глупав трябва да си за да твърдиш че Русия ще си дава зор да трови някой в 2018 година със специална отрова, вместо просто да плати на 4 мургавелковци (такива в Англия колкото искаш), да у видят сметката уж при обир

двоен агент - какво го чака той си знае ракрият ли го - край

Не бе, те сами са се отровили за да обвинят Русия!? Той и Г. Марков навремето, сам се съмууби, пак със същата цел!?-Нищо че онзи ден, един руски генерал си призна.

Аз си я представям така: В ресторанта, дето вечеря Руският предател заедно с дъщеря си, всички други клиенти са Руски шпиони. В кухнята, с двайсетина готвачи, влизат двама маскирани и въоръжени, вземат от някой готвач вечерята на обекта, сипват вътре полоний или там каквото е веществото под наблюдението на главния готвач и останалия кухненски персонал и изчакват да бъде сервирано на жертвата. След това хипнотизират целия персонал за да забравят подробностите по случая и си заминават също толкова тайно, колкото са пристигнали. Моля, хонорарът ми да бъде подарен на жертвите от Путиновия режим, или на фондацията на Британската принцеса. Благодаря, бяхте прекрасна публика...

Може да са го отровили бритнанците. Всички забравят римското право, че всеки е невинен до доказване на противното. Пръднах, а виновен е Путин!

Даже не е и цирк, а пълна скука.

Браво Мария ! В смъртта на Двойния агент са заинтересовани УКРАЙНА ! Англичаните са по тая част провокации и прикриването ! Укрите както винаги искаха да компрометират Русия , но не стана Чифути и Католици !

Цирк в Лондон, "цирк" в София - навсякъде главен участник е Москва??!!!

Не, просто в говеждите колонии - се квичи срещу Русия.

Голям Цирк от както тази Дърта Кошница стана Премиер ! Веднага стана гърбава кучка ! Кой е заинтересован в това УКРАЙНА и ААНГЛИЯ !

Добре че беше Горбачов да им внесе дамски превръзки щото до 1986г им даваха по един топ лигнин от профсаюза по месторабота и го носеха на рамо.

Няма значение каква е истината, от това печели Москва - нови санкции за укрепване на икономиката !

Тя наистина печели. Доста нови руски фирми се откриха там.

Не вярвайте на руснаците! И на комунистите! Всяка втора тяхна дума е лъжа! Спомням си по време на караибската криза до последният момент съветския представител в ООН отричаше, че в Куба имат ракети, а след това цял свят разбра, че лъжат! Тогава бях малък и това беше може би първата комунистическа лъжа! Не им вярвайте никога и ги отстранявайте от пътя си!

Най-големите лъжци и престъпници са западняците ,начело с фъшкиите. Евидн мангал, нач.ген.щаб навремето показа х им.вещество на Садам, е, и ?Англичаните убиха Литвинов и Бередовски и им гепиха парите. Защо не кажат за руската намеса в тези 2 убийства ? Убиха с отровен чадър и бългжарският разузнавач Георги Марков, който им е отказал сътрудничество. Където е стъпил англосаксонец, жив туземец няма. Справка САЩ, Австралия, Н-Зеландия и пр.

Тереза Несесмей къде са доказателства къде са...или и ти като Тонито Блеър лъжеш кът миризлив ингилиз...Ирак щял за 10 минути да изстреля ракети към Великобритания, и колко биологични и химическо оръжие имали....

Още много такива глупости ще се кажат от Заапада, Пикът им ще е на 16-ти и 17-ти март.

Хубаво вижте какви простаци са българските "мъже", коментиращи тук. Ама хубаво ги вижте.

Що ли баща ти, ако е известен разбира се, не те е кръстил направо гения, поради интелегентността ти, ами е сложил и това Ев...гения, да крие гениалността ти, която очевидно произтича имплицитно единствено от името Ви!

До момента англичаните не са оповестиили кой знае какви доказателства- руснак, бвиш служител на ГРУ, дъщеря му на 33, отровен газ, който ги е поставил в безсъзнание, по случайност намерени и приети в болница. Всичко друго е предположения и намеци. Англичаните отново са безпомощни в разкриване на опит за убийство и убиец. Водиха дело 35 години по случая с Георги Марков, но така и не достигнаха до обвинение. Под носа им убиха Литвиненко и Березовски. Този човек е неясно как и дали ще оживее. Кръгът на заподозрените при всяко положение трябва да включва и някои от предадените агенти, което означава, че не само руската държава е заподозряна, а тя със сигурност не лапа мухи и ще се защитава. Говорителката на Външно министерство буквално се подиграва с англичаните , защото те не показват следи, нито могат да обвинят някого. В същото време англичаните приемат всеки внесен в Англия престъпен долар и хич не им дреме кой го прави. Затова няма и за какво да се оплакват, когато руснаците им се подиграват.

Направо в десятката...няма какво друго да добавя...за някой друг паунд и долар са готови душата да си продадат.....

КГБ инспирира падането на комунизма и установяването на див капитализъм. Този див капитализъм трябва толкова да смаже хората, че те самите да започнат да изпитват носталгия по социалистическото минало.

Не съм и очаквал Москва да се разкае и си признае греховете.

С Русия трябва по-сериозно. Все пак е водеща ядрена, космическа и газова сила без алтернатива като доставчик на ЕС.

Що да не би техния Блеър да се разкая за нападението над Ирак за лъжите които наговори в парламента им...неговите лъжи костваха живота на милиони....Да не би да се извиниха за нападението над Либия...крадеца вика дръжте крадеца.

Тая плоскавица си е умила главата най-сетне. Таман е къпана. А, ма оная, я като дойдеш и не съм си у дома, да са шмугнеш изпод вратата. Па кат си дода ша та измъндръсан, нема да та остая да са мъчиш я.

...Сирия...Немцов..."пуча" в Турция...НуПагади2018...Гундяев-на-задунайкаю... Вагнер&Груз-Х200... Гута...ЛитвиненкоБерезовскиСкрипал -------Спрямо ..журавли...по мишци в Ледена вода...с пушка в тайга...на кон гол-до-кръста...Людмила-Алина... ----- Тия в Кремъл са Срам за РодаЧовешки.

ти научи първо кой ви е дал четмо и писмо, и кой ви даде попове да ви покръстят племето.

наи-добре се смее последният, а последния път последни се смяха западняците.

Англичаните отровиха комуниста Георги Марков, та тоя ли няма да отровят!!!

защо им е да го тровят?

е била само една от републиките, така че дори да става дума за мейд ин СССР, имало е още доста на брой рупублики, прибалтийските също бяха част от СССР, Украйна също. Защо пък някоя от другите бивши републики да не е дала рамо на френдовете с някоя епруветка?

Предателите никой не обича, нито родните им страни, нито чуждите им господари, това е за сведение на руските агенти и слуги у нас, известни като РУСОФИЛИСТИЦИ

пак ли отровен ? пак ли ингилизите ? тия не се отказват от старите си номера eeййй

Много още може да се пише за англичаните и техните служби. Ако незнете финасирането на Хитлер се прави с пари от Англия доста време. Целта е била той да бъде насочен на Изток затова му дават и Чехословакия като плацдарм за промишлено развитие.

Сбъркал си рейса пич, Сталин финансира Хитлер, а теб те финансира Русия да пишеш глупости ,,,

Мдааа затова много бързо покриха скандала със снимка на кралицата като малка с вдигната ръка за нацистки поздрав.....преди да започне войната Хитлер е имал доста симпатизанти в Англия....и да Германия е получавала финансиране от Англия....сори но факт.

Един чисто български пример за действията на английските тайни служби. Полковник Синклер (някой го познават от филма за Капитан Петко Войвода). Каква е целта му -Да разбунтува турското население с подкупи или лъжливи обещания след освобождението и разчитайки бунтовете да бъдат смазани от Българите да изпозлва възможноста Англия да се застъпи за това Турция да може да защити онеправданото население и да започнв война с новата държава.

- Георги Марков - Летвиненко - Березовски Все в Англия все след като са свършли гнусната работа и вече са били ненужни на англичаните. И Марков и Березовски са искали да се връщат в родината си. Марков откровено е критикувал BBC и Taims за цензурата която има.

Съвършено си прав. МОже и Немцов да добавиш. Е това е лошото, като предадеш родината си и отидеш да служиш на чужди господари. Винаги си заплашен да те очистят и да обвинят я Путин, я местно правителство, обявено за диктатура, щото не си дава природните ресурси на САЩ. Я и тъпото тролче, дето се пъне във форума да ни промива мозъците и да развъжда русофобия. Утре ще му надупчат тиквата и после ще пишат: я, той пишеше много против рашъните и те го убиха. Нали трябва да има великомъченици на борбата. Съдбата на троловете на западна служба е такава, не се знае, кога и как. Всичко е на късмет.

Немцов е също типичен пример за така наречените САКРАЛНИ жертви. Използвт се много в цветните революции. При вторият мандат на Ахмединаджад в Иран се опитаха да спретнат таква революция и тогава САКРЛАНТА жертва беше НЕДА . Нищо че после се оказа че на снимката е друго момиче итн.... Винаги излизат наяве тези неща

ка щяло, комуняги да убиват. последното царско семеисто заедно с невинното бебе са утрепани от марсанси.не са утрепани от тях.

Каво царско семейство, бе? Какви бебета са те споходили? Какви извънземни? Какви динизаври? Човече, легай да спиш!

Николай II, внук на Царю Освободител. Убиха го болшевиките - Сталин и Ленин. Същите, на когото бащата на Путин е слугувал

Всеки си кове сам съдбата.....руското царско семейство е събирало доста векове "любовта" на народа.....да не забравяме кога е отменено крепостничеството в Русия...

"Оръжията за масово унищожение на Ирак". Информацията идва от английското разузнаване към ЦРУ... Един инспекторите на ОНН Дейвид Кели излиза с докалд ,че такива няма. Няколко дни по-късно е самоубит . Ирак е нападнат зарди лъжа на англосаксите. Убити са над 1 000 000 поне 100 000 До зверствата на англосаксите се доближават единствено фашагите

тия дни ще им се отвори доста много вматросовска работа - постоянният представител на САЩ в СС на ООН е заявила, че САЩ са в готовност да нанесат удар в Сирия, ако незабавно не се прекратят сраженията в Дамаск. Явно Путин много ги е изплашил със своите "непобедими" оружия, хахаха!

А мтова го разправят вече месец, ако случайно въобще знаеш какво става по Сирия. И вече имаха едно предупреждение от руснаците. И млъкнаха. Сега пак се опитват нещо да кажат. Руснаците обявиха и в ООН, че искат разследване на място от международни екипи за всяка употреба на химическо оръжие. След което да се произнасят присъди. Но на САЩ това никак не им изнася. Ма много тъпо тролче си. Да не са те наели на някой конкурс за идотчета? А що се отнася до руските оружия, има поне десетина отчаяни коментари на генерали от Пентагона. Които са в лек шок. Предполагам, че те имат повече информация от един посредствен , тъп и прост трол, фейкмейкър на заплата. Или казваш, на тях няма какво да им вярваме, а на теб.

Не мога да разбера тия англосакси ... Защо се напъват да вдигат имиджа на Путин точно седмица преди изборите. Явно не са наясно с манталитета на руснаците. Резутатът от безумната акция е сплотяване на редиците, тъй като за пореден път са раздразнени по елементарен начин.

Ами как няма да ги спотят. Аз не очаквах, че англосаксите са толкова изтъпели. Та ако това е нивото на службите им, ниво Агата Кристи, то значи са много трагични. Като правят дезинформационна провокация, можеха да я направят по-качествена. Така е толкова очевидна. И си прав, не е проблем за здравомислещ човек, особено ако западната пропаганда не му е промила мозъка, да се сети какво се случва. Особено руснаците. И как да реагират, като някакви смотляви англичанчета се опитват да ги правят на будали.

ДИР, поздравявам ви за калпавата статия. Препоръчвам на колегите съфорумци и особено на авторчето да се запознае малко повече с руското изказване в статията: - "МИД ответил на обвинения Британии по делу Скрипаля" Забележете драги съфорумци, как ни правят пропаганда и ни промиват мозъците. По-долу в ДИР-а ще прочетете 3-4 статии за гадните руснаци, как си позволили да извършат едно престъпление (което не са го извършвали). Цветисто описано, украсена една видима лъжа. А самото опровержение е кратко и ясно: Руското МИД отхвърли обвиненията. Пропагандата не й изнася да напише аргументите на руснаците. Защо авторчето не написа, че руснаците още преди месеци са предупреждавали за очаквани дескридитации и медийни "сензации" с наближаването на президентските избори. И основна причина - световното първенство по футбол. Което англичаните са го виждали вече да го провеждат и изведнъж ФИФА ги изненадва. Авторчето, защо не ни написа, че Англия вече уговаря Полша, Австралия и Япония да бойкотират Световното в Русия. След категоричен отказ на ФИФА? И защо няма да го направят: защото автоматически пропускат следващото първенство, ще има финансови санкции и няма да получат пари от ФИФА за участието си. Вижте на живо как ни работят. Гадна и срамна работа. Че и жалка.

Мноого добър материал! Събитията, за да бъдат разбрани, трябва да се гледат назад в миналото и веригата от причинно-следствени връзки. Така се реди пъзела на ситуацията. Истинският, а не една плочка дето ни пускат и се опитват да ни кажат: Вервайте, вервайте! Ето много добра статия, която до голяма степен може да отговори, защо днес се случват някои събития: - "Большая игра: Англия против России 200 лет назад и сегодня" Може само да съжаляваме, че нямаме такива анализи. А тези анализатори, които ги имаме, ще им запушат устата, заради политическа некоректност. Нали сме американска бананова колония и са на мода местните американчещи се еничари.

Я пак, а значи викаш те заради едни ритни топковци ще си думнат и двойния агент и дъщеря му и още десетина ора а? Абе май май руснаците така действат или викаш,не.А имало и избори м/у другото, брей че съвпадение.

Като си пееш Пенке ле, че кой ли те слуша...пардон вярва. Много ясно е, че изрусената леля ще твърди, че нямат нищо общо...пардон тя не казва това. Казва, че в бритнаския парламент Тереза Мей е изнесла "спектакъл', което си е истина и че това е една провокация, което също си е истина. Въпросът дали ФСБ или подопечени са решили да отровят Скрипал вече няма никакво значение. Доказателства най-вероянто няма да се намерят. Москва ще отрича с полуистини до последно. Това е почеркът на Путин и приятелчетата му.

Момче, слаб си в когнитивните дейности. Вземи мерки навреме и не се излагай!

Хахахаха, ба си тъпия трол :))) Абе вас, в пропагандата, да не ви наемат по конкурси за идиоти? Защо сте толкова елементарни и безнадеждно тъпи? Кажи какви са доказателствата на англичаните, че не става ясно. Имали били отрова, произведена в Русия. Значи руснаци са го извършили. Ами ако беше убит с американски пистолет, това сигурно щеше да означава, че ЦРУ го е извършило :))). При престъпление се предоставят доказателства. На тяхна основа се предоставя обвинение. И първата стъпна е твърде важна. А най-важното е: Кой има интерес от такава случка да се случи. И какъв е мотива да бъде убит агентът. Щото мотив за убийство от страна на руснаци няма. Но мотив за убийство от страна на англичани - има и то значителен.

Нещо като мотив да дадеш за това руснаците да го убият. 1. Не са го ликвидирали докато е бил в затвора в Русия ами сега 2. Седмица преди изборите за президент в Русия 3. Малко преди световното по футбол. Искате ли да гарантирам че тоя вой ще затихне ако англичаните останат сами и никоя друга от техните прос-тутки Полша, Япония....) не се присъедини. Даже няма да бойкотират първенството ако са сами............Бас хващам

Малко примери: Първата световна война САЩ нямат намерение да се включват във войната общественото мнение е изцяло против. Британските тайни служби жертват пътническият кораб Луизитания който освен с пътници американци около 2000 е натъпкан и с амуниции което го прави легитимна цела за немските подводници. Кораба е потопен. Естествено воят е усилен от платени вестници итн и САЩ са принудени да се включат във войната. Класически пример за активно англосаксонско активно мироприятие

На тая носът ѝ е фотошопиран, трябва да е като на Буратино.