ЕП критикува ЕК за назначението на Зелмайер

Мнозинството в Европейския парламент порица назначаването на Мартин Зелмайер за генерален секретар на ЕК.

Обратно в новината

Коментари - ЕП критикува ЕК за назначението на Зелмайер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да разбера защо се говори само за правата на жените, а не за правата на човека!?? Жените по-ценни ли са от мъжете?

И помежду си почнаха да се карат вече и да се обвиняват в откъсване от хората и непрозрачни, връзкарски и тенденциозни назначения! (((( Тоя фалшив съюз се пука по всички шевове!

Ще вземе да изгори основният поддръжник на Бойко!!! И то заради назначаване на КАЛИНКИ ...... Бай Суджук дали осъзнава какво го чака, ако преждевременно дойде някой друг :)))

юнкер=боко=меркел. Бъдеще пред ЕС няма тези тримата провалиха всичко.

1.Който се е ортачил с нас хаир не е видял/имай предвид соцлагера/т.е. започват явно да се учат от българските простотии! 2.Какво може да се очаква от човек, разследван за корупция в собствената си страна/имам предвид Юнкер/ 3.Е, накъде отива ЕС.Не само кралсквото ами и други членове ще искат да напуснат скоро...!

ами то в булгаристан такова кадруване е нещо нормално още от зародиша на българската псевдодемокрация със архитекти от бкп и дс зорко следено от кпссс на москва,та мисълта ми е, че такова кадруване във дърявната ,местната власт и правосъдието в българия въобще не би предизвикало някаква реакция.

И преди съм писал, че в момента ЕНП управлява България и затова сме на това дередже. Трябва да се тури край на това нещо.

Само паразити и пепондери на тази снимка.

Това не трябва да очудва никой. ЕС е модерен вариант на СССР.

...и по-отвратителен варянт на CCCP

Взел, дал - тВА е на мегданЯ!!!

малиии ... колко кърлежа се виждат на снимката !?!?

Ами то човек като види няшия ервокомисар какъв специалист е в областта си, като се разрови и види какво е правил Юнкер докато още е бил в Люксембург и ще му стане ясно какво е положението в ЕК. За Сталинка и Кунева също няма нужда да се напомня.

А да напомним ли и за писъмцата със сърчицата........?

Тия да се мащат от нас!Който ги крепи- да се маща! Аман от червени фенери!

Тези персони,които управляват ЕС-Юнкер и сие се самозабравиха.Смятат,че само бог е над тях.Опс,те не вярват в бог,така че....И боце е същия.Държанието и действията му са като чорбаджия с аргати.

за Зелмайер...след като после депутатите от различнике партии така реват?Според статия в Епицентър..защото обещава за тези които са в края на мандата си и получават две трети от възнаграждението си окоро 13500евро на месец в продължение на две години да го получават 3 или дори 5 години. Иоше екстри...обещава офис ,кола ,шоьор и двама сътрудници... Как няма да го изберат комисарите.

И на 5-та година служба в ЕС парламента - право на еднократно възнаграждение около 200К евра + пожизнена пенсия...

...за вярна служба на Cорос и провеждане на ислямизация в Eвропа!!!!!

Нашите трътли там също са назначени там по същият почин. Тук е аналогично.Юнкер задига,като за последно.

Кадруването наливало вода в мелницата на популистите. Без коментар.

Меркел наводни ЕС с "бежанци", които в голямата си част се оказаха чисти икономически мигранти, а останалите са криминални престъпници и подготвени за джихад в Европа ислямисти и Юнкер й пригласяше в тази й политика на едноличен лидер който определя бъдещето на обществата в държавите от ЕС! С назначаването на Зелмайер Юнкер показа на всички в ЕС че за него никой не означава нищо, всички от структурите на ЕС и хората от народите в него са безгласни и само той еднолично може да решава кой на какъв пост може да бъде поставен и каква роля ще има в ЕС! Това поражда въпросът за какво е на всички хора този ЕС в който не волята на хората и техните избраници са определящи, а ЕС се управлява по личното усмотрение на определени хора?!

Новината не е нищо ново.Ако някой вярва че има дори една чистачка там /Брюксел/ е избрана случайно,значи вярва във щъркелите.Всичко е прогнило от корупция .Те нали нашите се учат от тях!

корупцията се нарича лобиране и процъфтява с пълна сила!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Будната революционна съвест на СЕРЖ ГЕЙОВЕТЕ , е уловила превнесените от БУЛГАРИСТАН вредни корупционни практики, намерили почва в ЕК.

Малии, а Юнкер като папа гали Борисов по главата! Даже писмо подписано със сърчице беше пратил на нашия мачо... И... на Юнкер като лъснат непраните гащи... Ми то другарят Борисов си е направо в тях!

" Това стана ЗАРАДИ РЕШЕНИЕТО НА Александър Италианер (Холандия) да се пенсионира предсрочно..." Мне - ПЕНСИОНИРАЛИ СА ГО 2 години предсрочно. А Юнкерчо явно е бил подпийнал и забравил да обяви решението си ;) ... И у нас е така - Главчев, Делян Теменужка "сами" вземат решенията за оставките...

означава точно това!На отговорни постове да поставяш "свои хора" като едновременно с това убеждаваш всички други, че те самите са ги избрали...! При тоталитаризма няма такова нещо!Там назначаваш "своя човек" и нареждаш на другите да ръкопляскат...! каква е съществената разлика, като и в двата случая е "своя човек"?

че при тоталитаризма се чувстваш унизен, а при демокрацията - идиот...