Разкриха каква е отровата, поразила Скрипал

Стана ясно какво е използваното за отравянето на бившия руски полковник от ГРУ Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха каква е отровата, поразила Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я дайте веднага доказателствата, анализи, руските документи за разработка и тн да видим дали е верно! Големи умници тея англичани, идентифицирали го били... А как го идентифицирахте? С какво го сравнихте? Нещо май си измисляме в свободен стил, а?

Не се знае само дали супер компетентните експерти заели се със случая ще намерят в Англия телефон изпаднал от кола /случайно, ей така като паспорт изхвръкнал от взривил се самолет/, на който има селфита на руски шпионин или шпионка снимал се/снимала се, докато слага отровата и в същото време пикае върху някогашното удостоверение на Скрипал или ще се ограничат само с идентифицирането на веществото, което е едновременно отрова за тайни покушения и автограф, защото е руска разработка и ако някой го притежава, според Лондон то или е контрабанда или му е дадено умишлено от Москва.

Дрън-дрън статия. Отровите се делят на "групи" според сваяоя химичен състав , а не според нов-стар. И още - ако Лондон иска Русия да каже как е "изтекло" веществото, нека и англичаните да кажат как е "Изтекло" до тях, за да го анализират, да го познават и да го идентифицират като руски продукт. Значи АНГЛИЧАНИТЕ ИМАТ ' НОВИЧОК" и какво им пречи да го употребят.

Очаквам в поредния отговорен генерал от ГРУ да заговори съвестта и да се самоубеси, след като се е гръмнал три пъти в тила.

В КГБ няма пенсионери!!!!

И кой е създал "зарин, зоман, табун"? умнико? Иди питай Марко Кирилов ! А него вече го няма

С една дума-смеееех!!!

За такива остри мероприятия да преди футболното е кофти, ама преди олимпийските игри още по кофти. Факт е обаче, че когато Путин се похвали с невероятните си оръжия, което неизбежно ще повиши развед активността на запада, е добре да се отправи едно предупреждение към собствените потенциялни предатели, че отмъщението винаги те настига, дори и когато си разменен. .

доставихме го с новате хиперзвукова ракета!!!

Абе, с кой акъл Русия ще го трови тоя в навечерието на шампионата по футбол, беееееееееееееееее????????????????????? Тъпи англичани!!!!!

Не търси акъл в Русия. Ако имаха акъл нямаше да завземат Крим.

Технически гении са руснаците. Даже бяха направили Жигула да върви на дърва. Сериозно говоря. Има даже пликчета в ютюб

гошко-момче лошко, па и Идиотче!

Русия и акъл? Развесели ме рано, рано!

Натровили са ги домакините , за да дигат гюрлутия. Руснаците вършат тая работа много качествено и живи нямаше да има!

Само когато са трезви. Разбирай почти никога.

Наглостта на англосаксите няма край. Все наказателни мерки, мерки, докога бе, изроди?! Всъщност кои са те, че да раздават световно правосъдие със санкции?! Господ ли ги е упълномощил, че няма друг лигитимен владетел на света?! Ако им е трябвало тоя предател да го трепят руснаците, нямаше да го направят точно преди избори за президент и световно първенство оп футбол?! Предателят е бита карта, мърсотията му няма извинение. Но актуални мотиви няма. Каквато е практиката на жидоянките и жидоанглосаксите, те сами провокират с отрови, било в Лондон, било в Дамаск или другаде в Сирия. Никой наемен убиец, или поръчител няма да прави такава поръчка, че освен планираната мишена , да загиват и невинни наоколо, което при отравяния с ОМП е задължително. Това си е долна провокация на мръсници от мъгливия Албион, а може на ЦРУ или Мосад. За тях не е проблем. Все едно, не е руска поръчка. Те нищо не печелят. А той си е бил труп, но не сегашен. НАТО нагнетяват отношенията срещу Русия все по-опасно и нагло. Вън на България от НАТО, това е спешно необходим спасителен ход за нас, преди да полетят Сатаните, тополите, Искандерите и томахавките...

О да, няма граници наглостта им - Литвиненко, Патаркацишвили, Березовски, сега и Скрипал. Как не ги е срам да се оплакват, че братушките си правят в държавата им каквото си искат?

Някой някъде да е оставил визтка? Чудя се на Путин, защо не вземе да налага санкции той?!

Джонсън е дал срок от 24 часа да му докладват????

А нещо самопризнания от типа: Путин е виновен!...Не са ли намерили написани на салфетка на масата в заведението?!

Дааа, руски предател, живеещ в чужбина, поддържащ контакти с Русия, жертва на руски нервнопаралитичен агент, който само руснаците имат. Кой ли е убиеца... убавото е, че англичаните нямат нужда от лични самопризнания от Путин да си направят изводите като форумните гении тука.

Дааа...добре че си знаят, че са или МИ 6 или ЦРУ.....Защото разбираш ли, ако руснаците искаха да го пречукат тоя..Тоя вече отдавна да е гушнал букета, със се Джихади Джотата които вчера загроби ФСБ :)

Да бе Шерлок, хвана ги! Даже руснаците са оставили пликче за сравнение, заедно с документацията на руски, за да разберат какво е ... Може и да са им ги били и превели, заверено от нотариус .... Верно си много зле... Моля те, никога не почвай работа в полицията като следовател, ще напълниш затвора с невинни, съдейки по "очевадни доказателства" .....

Новичок е име на клас отравящо вещество, разработвано в СССР 70-80 години и унищожено в началото на 90-те при изпълнение на договреността за унищожаване на хим. оръжия. Няма НИКАКВА информация за кое да е вещество от тази група, а само пердположения. Как можеш да разкриеш, че това именно е вещество от тази група, умът ми не го побира ... От преди 30 години !!!

Че е Новичок написах преди седмица сигурно. И дори ще ти кажа, че Новичок-5. След седмица като излезе по новините ме цитирай ;) И не пиши смешки - за Свердловск 19a, Загорск-6 и Киров чувал ли си? За Вектор института? Дори клинично е или VX или Новичок, а те са намерили проби, така че всичко е ясно. Според руснаците това е самоубийство де, както казва Путин - това което не мога да простя е предателството.

Знам как се отнасят британците към двойните си агенти. Канят ги на бира и кебапчета, с харем от девственици. А да сте чували за взаимното уважение в професионалните им среди? Май много криминалета четете. Дори в пряк сблъсък, те взаимно уважават професионализма и качествата на противника. А пълен абсурд е, след декриминализирането им, някой да ги преследва за това, което са работили преди пенсионирането си. И още нещо -по голямата част от агентите на разузнаването, са двойни и тройни агенти. При това, в централите им се знае това и се използва професионално от службите им. Та, по кротко с коментарите. Материята, която коментираме не е от махленските.

Е точно The Sun ли намерихте да цитирате? Да не говорим, че точно на серията новичок руснаците така и не разкриха формулата, така че всичко са предположения.

Уаууууууууу!! Тия от ФСБ нищо не знаели, нищо не можели!! Решили да трепят някого, и го правят с НЕРВНОПАРАЛЕТИЧЕН ГАЗ..КОЙТО ОТГОРЕ НА ВСИЧКОТО Е РУСКИ!!!!..Не с краварски газ..не с френски...не с британск..А с РУСКИ!!! Бреййй..сигурно щот са толкова неможещи, вчера разкриха клетка на ИДИЛ и избиха терористите..А в Педалсъюза Джихади Джотата си трепят наред без никакъв проблем! Големи неразбирачи били тия руснаци ве! И странно защо ли, тоя който е трябвало да издъхне..взел че оживял! Тц,тц,тц....Мирише ми на кравешки фекали от ЦРУ и НСА!!

Естествено, ти не знаеш ли, че така работят тайните агенти и убийците? Оставят всичко на мястото да сочи към тях! Дори визитка с телефон, имейл и снимка на убиеца ... Как така няма да оставят ясни следи кой го е направил? Нали после всички ще се чудят?

гепиха в издънка. А те гордо вирят омазан червен дирник и крещят с всичка сила: "- НЕ СМЕ НИЕ, НЕ СМЪРДИ НАШИЯ ДИРНИК!"

Понамирисва на активно мероприятие срещу Русия . Но нека не забравяме ,че Русия не прощава измяната !!!

Понамирисва на активно мероприятие на Русия .

На шишето с отровата, което са намерили пишело Новичок, сделано в КГБ!

Според британският The SUN това е нервно-паралитично вещество от групата, известна като "Новичок"-военна разработка на руски лаборатории Това е "перилен" препарат Бояришник.който руснаците имат за водка.

Руски двоен агент убит с руски бойно отровно вечество! Оставяше и камерите да са снимали как Путин лично ги отравя. Вие сериозно ли ?!?! Същият който ги е отровил можеше просто да ги застреля. Щеше да е много по-евтино без излишни скандали....

щото сте тъпи

Трябва да си доста тъп ,за да се вържеш на измислиците на тая дъртуша.Ами откъде знаят в Англия за тази военна разработка на руски лаборатории?Явно че в Русия има доста английски шпиони. А и не виждам интереса на Русия да убива един човек,(макар и предател) да го убива точно преди изборите и освен това докато ев бил в руски затвор винаги е можел да бъде убит.

Не са го убили в затвора, защото го размениха за топ агент в Щатите- младата красавица Чапман.

Да и са си играли да прекарат скъпоструващ газ, който ги уличава вместо да ги застрелят с евтино купено от местния пазар оръжие?! Вие сериозно ли ?

"Според британският The SUN..."

Това да не е същото ГЪЗОвото вещество което лудите говеда размахваха в ООН през 2003 година, когато нападнаха Ирак?! После само дето се оказа, че такъв ГАЗ пройзвеждат само кравешките ГЪЗове!

Сега схванах. Значи тоя, Скрипеца, им е занесъл на тепсия веществото на ингилизите и като всеки куриер, си е чопнал от пратката... Горката му щерка, си е мислела, че Британия ще й гарантира живот?

Това вече е голяма излагация от страна на рашките

руснаците. Целта е да дискредитират Русия.

Някой откраднал руска отрова и с нея се опитал да убие бивш руски шпионин с цел да дискредитира Русия???

Как иначе ще набедят руснаците. Англичаните ако искат да разберат кой е пуснал газа трябва да го търсят сред 20 пострадали за които съобщиха. След като има над двадесет отровени няма начин и този който е пуснал отровата да е сред тях. Но сред тях няма нито еди друг руснак. Има само англичани и американци. Следователно отравянето е инсперирано та англиските или американски тайни служби.

По-голяма глупост скоро не бях чел.

Не малка част от англичаните смятат,че лейди Даяна е ликвидирана.Кой ли го направи?Руснаците или самите английски служби!?За висши кръгове Даяна беше предател.Както и в този случай за руснаците полковника е предател.

На двойните агенти некролозите им винаги са на два езика.

Русия не може да има и не произвежда такива отровни химикали. Русия е миролюбива ,обичлива, помагаща на хората и народите в беда , тя е освободителка и от където е минала в сражения винаги е подарявала свободата на народите. От миналото има поговорка ;ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПНАЛ РУСКИ БОТУШ И ТРЕВА НЕ РАСТЕ; Вярвам на руските управляващи за всичко което кажат. Русия е невинна за случая.

А ти какво пасеш тогава?

Пасем пасем , ама бодило. Чакам помощ от 2 500 000 българи дето отидоха в страната на изгряващото слънце-РУСИЯ да се върнат да помагат ,ама ;надай се ку.е на пияна жена; чакане му е майката.....

Ако искат ще го гръмнат самоубият катастрофират ще изчезне дори яма така да го направят та да се подпишат чак - а бе за какви ни взимате бе Много ясно ме ако е с такова вещество украйна го е осигурила а ми 6 го и изпълнила Имитират ония коне от Ленгли и 9/11 аре стига смехории Дано само не се чудят как да се сбият с руснаците под предтекст че са направили нещо ще ни се разкаже играта на всички....

Крепостните на путлер ще му дадат още някой и друг процент. Джуджето иска да подобри рекордите на Кимчо и Бай Тошо по рейтинг.

Що бе? Ермангал няма ли и той към 99% като гласувате в туркието?

Само Джеймс Бонд може да реши загадката.

Хм... а аз започвам да си мисля, че Тереза Мей е вече на щат в ФСБ. При оповестяването по този начин, на тази "новина", знаейки реакцията на руските избиратели, това ще даде поне още 4-5 % към гласовете на Владимир Владимирович. И към оповестените и очаквани 73-75 %, можете да добавите и тези 5 %. Това е положението. Тъпи, по тъпи, най- тъпи, ингилизи...

Ех предателството е гадно, дано всеки предател си получи каквото е дробил! Не плюй в класенеца от който си пил!

Англичаните са специалисти по химическите оръжия.Те твърдяха това и за Садам,претекст за началото на войната.И още ги търсят.А при руснаците да ликвидират предателите в разузнаването е закон.

и да си прав,но едва ли ще го направят по толкова джендърски начин.

Гадно или не, ама предателите внаги се наказват!

ся руснаците ли са го направили или не?? според мен си горд че руснаците са го направили

ми-5 го е направила,те са за мокрите поръчки на GB

И тук ще го напиша, защото някои само пишат и нищо не четат. На разменените не се посяга. Защото се компрометира самата възможност за размяна. От която всички са заинтересовани. Фундаментално правило при деликатните работи, което е спазвано от всички. Този човек или е направил нещо друго в битността си на британски гражданин, или просто е жертван от самите англичани.

аз бях там видах путин да се прокрадва като мъгла покраи този идивид а медведев го чакаше на улицата в супер мощтният автомобил заз за да избягат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ингилизите си имат вече и друг ,,мистър Бийн,, - Борето Джонсън, бе.

плевнелиев може да ги съди за името мистър Бийн

Йосат трепе всичко което предаде болшевизма.

Май ми се струва, че англичаните искат да кажат на ЕУ- вие не можете без нашите услуги за ш.ионаж. ето ние сме най- добрите. Това във връзка с Брекзит. Пък най- вероятно дъщерята на този е донесла нещичко което е било за изследване- сега очаквам запада да пропищи, че същото чудо е било използвано някъде си там в близкия изток. Като и гледам носа на мей та все ми струва, че знам кои имат такива носове...

как кои има такъв нос?,евреите,даже името и го подсказва

Наистина нелогично е да използваш отрова правеща се само в Русия освен ако не са искали да се знае че предателите умират.което не е изключено.никога не можеш да знаеш обаче какво минава през главата на един убиец.а ако не беше използвано руска отрова пък тогава ще кажат: ми да не са луди че да използват руска отрова.и съмненията щяха да са още по големи.а сега:руснаците да не са луди че да използват собствена отрова.може и да са.кой знае?

Абе все-повече съм смаян. Едно време се дразнех от комунистическата пропаганда и всякакви измишльотини. Слушахме Свободна европа, Гласът на Америка и т. н. Сега същите приятели от запад направо удрят в земята онази пропаганда и направо се уливат. Тези атаки вече са все по-тъпи и не знам дали си дават сметка, че ужасно преиграват. Или може би разчитат на тъпа аудитория. В такъв случай ще е още по-жалко, защото наличието на такава масово тъпа аудитория на запад, не говори добре за новите побратими.

Може ли малко по-конкретно?

Ми то по-конкретно от целия този случай е трудно да се каже. Какъв е смисъла да преразказвам съобщението. За съжаление не е само той. Ако искат да атакуват Русия, може да се прави къде по-умно и по резултатно.

..такива галфони лесно ще тръгнат на война с мужиците .

Bлуди Mерpи, сас картофена caлата!

и маслинка отгоре

Велика Британия се изроди в страна на третокласни комици (и мохамедовци).