САЩ: Русия е деструктивна на Балканите

Американският помощник държавен секретар за Европа и Евразия Уес Мичъл предупреди днес в Прищина за "деструктивната роля" на Русия на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Русия е деструктивна на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато от Запад и от САЩ ми кажат, че е изгрев, аз съм убедена, че е залез!

Превод - "Ако я нямаше Русия, щяхме свободно да си разиграваме коня на тази територия!"...а че там си живеят някакви хора, не е проблем, няма хора, няма проблем!

И праща поп Киро да весели българите.

А вие в целия свят!

Щом ЦРУ го казва начи е истина.Те никога не лъжат.Добре че се хванахме със САЩ, че сега щяхме да сме поне 3 милипна българи повече.

Нищо ново под слънцето.Русия и СССР винаги са искали балканските страни да са разединени да има конфликти (насъскваха сърбите срещу България и после нас срещу Югославия) Като цяло са много долни а целта им е да доминират и ние да сме зависими изцяло от тях. Добре че в последно време не им се получава.

идио.......? че по твоя акъл значи че козлодуи трябва да се затвори така ли ,,,,,,,,,, връска с главния мозък имаш ли , разбра ли поне статията какво пише , тръмп обвинява клинтън за политиката им четииииииии народе четииииии

Sm3hurk0

Нагли американци ! отърване няма.... по-лесно е да умре човек, отколкото да се откаже от прословутите им ценности.

до всички избератели ???? всички български цървули от малки и големи да си вържaт и другия цървул и да разберат закакво иде реч .........цървулани такива как да не ви е срам ??????

Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това в името на някаква абсурда идея, че атлантизмът ще ги направи богати и силни. Но какво е атлантизмът? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите завърши човекът от Белия дом.

ти кой си? теб точно кой те е разоръжил бре? ако си мичлиш че някой изобщо се е вълнувал от теб, и твоята армийчица се лъжеш. НО! твоята армийчица беше точно 100% копие на руската/съветска армия, въоръжението ти беше 100% руско/съветско. Целта винаги е била да се спрат приходите на русия - основният враг. Ти като имаш армия която е копие на руската, естествено пазаруваш оръжие, самолети, обучаваш кадри и т.н наливаш пари русия. Е това е целта, дебиле, а не ти конкретно ! Събуди се

И не само това... Руското оръжие означава и руски патенти. Зенитно-ракетните комплекси, които нарязахме ВЪПРЕКИ плача на питанките в реално време предаваха информация за себе си в Москва. Как да ги скриеш, ако ПАЗИ БОЖЕ ни нападнат братушките, както са го правили вече два пъти? Какво ни гарантира, че нямат код за дистанционно зададено самоунищожение??? Хората са доста "незнаещи", но пък за сметка на това - КАТЕГОРИЧНИ, та ще е трудно само с думи да бъдат превъзпитани... Но не бива да се отчайваме. Нека фактите са ни основното оръжие. За сега!

България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг обясни Тръмп. Тогава водещият попита: Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ? Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас.

САЩ ще загубят Източна Европа, и с това и всички последствия от спечелването на Студената война. Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю за телевизия Foxy Data миналата нощ. Вярно е, че спечелихме Студената война и успяхме да откъснем Източна Европа от Русия, и да я присъединим към нас. Но какво направихме с тази придобивка? Разсипахме я, тя загива, и накрая ще я превземат мюсюлманите. Тя няма да бъде наша каза почти ядосано президентът. Водещият го попита защо счита така, и инвестициите в съответните държави, които САЩ са направили, дали не са изградили силно и лоялно на атлантическите ценности, общество. Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци.

А те американците щото са много градивни. Я да си спомним кой създаде с военна сила територията Косово.

американецо, с бомби ред не се прави. идва и твоят час за разплата.

Европа е заплашена от САЩ. Светът е заплашен от САЩ.

няма да мирясат американците докато България не заприлича на Украйна по омраза.

Много по-конструктивно и демократично е да бомбардираш телевизията в Белград. По-конструктивно, разбира се, е и да намалиш населението на България с няколко милиона души. Конструктивно е да доведеш населението до просешка тояга, наркомания, простотия и джендерастия. По-конструктивно нещо от приватизацията за по долар също няма как да се намери. Държавата е лош стопанин, демек - деструктивна за себе си, но само американската държава е конструктивна, когато поеме управлението на "освободените" държави.

дето деконструират всичко съществуващо като държава по целия свят и признават само своята изгода! За тези всички останали, в това число и законно избраните правителства, са деконструктивни елементи и трябва да бъдат елиминирани!

А вие навсякъде!

И това го казва Говедарника?! Страната водила НАЙ-МНОГО ВОЙНИ ЗА СВОЙТА КРАТКА КАТО ХРАЧКА ИСТОРИЯ?!

От приятелство с руснаците има полза единствено ако ги използваш за да си вдигнеш цената в преговори за приятелство с някоя по сериозна държака кат сащ или Китай

по-голямо г0вно от твоето мнение не бях чел/ но ти явно имаш разстройство, понеже се изхождаш постоянно и навсякъде по форумите

Това го казва американски представител на среща с "президента"-трафикант на органи от измислената държава Косово, най-деструктивното явление на Балканите. Само отбелязвам.

Ако се проследят писанията и плачовете, ще се установи, че руснаците са почти навсякъде , дето са и американците.

краварския конструктивизъм го гледаме от 1945 година насам. Сто войни по целия свят, включително и на Балканите успяха да се изсерат, мръсниците. И на всичкото отгоре акъл дават, наглеците безобразни.

Yankee go home

А Вие какво търсите на хиляди километри световни терористи

Една държава САЩ употребила атомни бомби срещу мирни градове, жени и деца е структивна??? Структивно САЩ ограбва България с Българските американски тецове, както и с безплатните Български американски военни бази! НО пък ни построи паметник на американски убийци бомбардирали София и хвърляли детски играчки за хуманно избиване на Български деца. Колкото до Югославия краварите унищожиха всички мостове по река Дунав и блокираха речното корабоплаване на ЕС и нали знаете, кой ги пусна - един отвратителен български президент, който още е на хранилка в САЩ.

Пишете, пишете, че имате много за наваксване! Тези дни се бяхте скрили вдън земя. Те си знаят за кои се отнася...

...?

Народе???? Не че се имам за АПОСТОЛА...

Тоя Мичъл знае ли че сърбите няма да забравят за "ПОДАРЪЦИТЕ " С ОБЕДНЕН УРАН дето ги хвърлиха сънародниците му в Сърбия !!!!!

В такъв момент някой простичко трябва да попита защо има американски войски в Европа. Защо има американски военни бази в Европа. И що ще американец в Косово?

Търсят под вола теле, говедата ... но рано или късно ще си намерят майстора международните бандити.

ЩЕ си намерят... ЩЕ... ЩЕ... Доларът ще се срине... ЩЕ се срине икономиката им... Комунистите 70 години чакаха да стане;) Сега нашите русофили ЩЕ чакат поне още толкова.:)

Ми ние сме прост народ, к'вот ни кажат на това вярваме. Нищо че доскоро над Банкя падаха американски ракети.

Господин Мичъл,има поне 3 пророчества от достоверни източници,че скоро ще вдигате железата и куфарите от целите Балкани.

Проф. М. Константинов: България ще е плацдарм във войната срещу ИД Лоялността на Турция към НАТО не е на 100% и затова България става все по-важна. Срещата между Йенс Столтенберг и Росен Плевнелиев е интересна по отношение на перспективата за предстоящата война с Ислямска държава. Това е една рутинна среща, която обаче е интересна по отношение на перспективата за предстоящата война с Ислямска държава. Взето е решение за унищожаване на това раково заболяване и то вероятно ще се случи в близките няколко месеца. В този случай България ще бъде важен плацдарм за авиацията на НАТО, т.е. тук ще има интензивен трафик на бойни самолети на НАТО във връзка с предстоящата война. Знаете, че с Турция има известни проблеми". По думите му, тяхната лоялност към НАТО не е на 100% и затова България става все по-важна. Мисля, че България трябва да изиграе своите козове в това отношение, още повече, че Ислямска държава е едно образувание, което колкото по-рано бъде изчегъртано от лицето на Земята, толкова по-добре, подчерта проф. Константинов

Bнимаваи какво може да ни падне на главата

Това ако е вярно звучи ужасно опасно. Никой ли няма да пита народа,или пак ще ни наъркатвъв война без да нипитат? Няма никакви терористи, те са техни бойци,ще нападат държави,знаем кои.

Например Искандер, но не великият; не и този дето се сервира на Цариград.

Това изказване на американеца Е АБСОЛЮТНО ВЕРНО И ИСТОРИЧЕСКО ДОКАЗАНО, както и ние много пъти сме го коментирали!!!

преди 130 години лошите руснаци деструктираха османската империя и ни развалиха рахатлъка с агите, преди 70 години прецакаха добрия ни чичко Хитлер, та все така

Добре,че дойдоха руснаците,че изостаналат селска БГ да получи пътища, електричество,течаща вода,жилища зи всички,произвеждахме компютри,и бяхме космическа страна..Сега тези новите ни върнаха в 19 век.

Доналд Тръмп: - Във връзка със снижението на бюджетния дефицит в САЩ, който е десетките трилиона долара дълг се налага да изгасим светлината в края на тунела!

.....върхушката на сащ са така наречените рептилияни.

Върхушката на сащ са предимно евреи ционисти.

Бизонаджиите бомбят и парчедисват Балканяците, правят нови държави , а виждате ли-мужиците били деструктивни тука!

битката както казват някой влиза в епично противопоставяне основния проблем и за американците и за балканите е че културата на балканите е доста странна та ако се търсят решения и не се намерят между " Великите" ще го отнесът не дотам Великите към момента дребните и древните са без козове - балканска реалност имат ли полезен ход в неопределеността дребните и древните зависими са от прещявките на Великите, а и Великите могат сами да се омажат ако я карат така - и едните и другите кофти за цивилизацията но противоречията и летящите пушки растът правопропорционално със скоростта на изчислителна машина и сега накъде мявкалата да сядат и да се разбират, до кат още могат

звучи да сме американски щат,отколкото"Задунайска губерния".

Щом ти звучи добре да си нечия подлога , бъди.

И американските афроамериканци ще те освобождават от робство.

Звучи , не звучи - Вилает сме!

ЗАЩО "ИЗБОРИТЕ" В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ВАЛИДНИ Големите престъпления в никакъв случай не са плод само на отделни личности - лидери. Престъпленията ВИНАГИ се плод на тълпата, защото сред тълпата човекът ЗАПОЧВА да си мисли: "Не е моя отговорността за това, аз просто правя това, което правят останалите." Когато човекът прави нещо сам, той го обмисля ДОБРЕ, понякога го премисля по ТРИ пъти: "Какво правиш, човече. Дали си на прав път. Дали няма да те мъчи съвестта." А така, в тълпата, човекът се ИЗГУБВА сред другите. Никой НЯМА да разбере, че и ти си участвал в едно или в друго нещо, нали. Ето защо "изборите" в представителната "демокрация" и "свобода" са анонимни, групови и само за един ден. Защото те искат ти да станеш част от тълпата, защото те искат ти да не носиш индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност, а тази отговорност е на тълпата. Избори не съществуват в представителната "демокрация" и "свобода". Защото избор означава: "Ти да имаш възможност да избираш във всеки един момент, тук и сега, всеки ден." Избор не означава: "Ти да прехвърлиш правото на избор на някой друг, и само той винаги да може да избира вместо теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето анонимно съгласие на робство, твоето анонимно съгласие на двоен стандарт - господар и роб, лидер и останалите." В представителната "демокрация" и "свобода" няма човек, а има само религиозен фанатик. Ето защо в представителната "демокрация" и "свобода" има само тълпа, а не човек.

Значи тьлпата е в парламента

Колко станаха американските танкове позиционирани в България , чиято задача е да ни мачкат и държат в подчинение нас българите?

Я тогава ми кажи чий го дирят от над 2500 км. руснаците в България?Някой да ги канил,освен рубладжийте,които даже щяха да ни продадат държавата за 16-та република на СССР.

След 50 години на сегашната система наложена от САЩ и политиката им ще се гледа както сега се гледа на нацизма-злокобен спомен за чудовищни престъпления.

но не забравяй, че и комунистическата идеология и режим също са обявени с закон за престъпни.

Точно така.Същото ще е и със САЩ и когато се срути пропагандната им машина и почнат да излизат всички чудовищни неща причинени по света включително и на България хората ще се питат-що за хора са били това, какви престъпници, как десетки милиони са били невинни жертви на този режим.

...за да започна само ще каja ,че Aмерика,никога ...ама никокога в исторiaта си не са имали конструктивна роля вав каквото и да било вав ваншната си политика !!!...примерите за обратното са техен основен приом вав ваншната и'м политика !!! именно Aмерика е страната ,която си присвои думичката "демокрацiя " и криеики се зад нея разпали безброи воини по цял свят и разруши и опустоши много дарjaви !!! Aмерика саществува само и само заради воините които разпалва и присвоява природните богатcTва на страните в които насажда така наречената уродлива форма на " демокрацiя " а имненно - американска демокрацiя ..поставяки там марионетни правителства в своя полза а не в полза на "демократизираната " дарjaва !!! Rusia и'м показа ,че те никога няма да са едноличен световен лидер и точно това наи-много ги вбесява !!!..не случаино по цiaл свят се изгарят публично американски флагове !!!...та такива ми ти работи господа американски "демократи "..относно стабилността ,демокрацiята и конструктивизма !!!

Cащ е деструтивна на планетата.

Много са деструктивни руснаците, да. Американците ни построиха 6 реактора, а руснаците всичките ни ги закриха. Опааа, не беше ли обратното ? Карай, интернетът всичко носи, и най-голямата лъжа.

САЩ са деструктивни по целия Свят.Конструктивността на САЩ по отношение на Балканите се състои в това да натикат и Западните балкани в НАТО , да са ги приобщат към европейския си плацдарм насочен срещу Русия и определен да поеме ударът на унищожението във войната която им остана единствения начин да разпокъсат Русия и да сложат ръка на ресурсите и. Тъпа и нереална мечта на олигофрени и човекомразци. Мамичката ви американска.

водели войни на Балканите,кога са обстрелвали с корабни оръдия българските градове Варна и Балчик,разминал се Бургас?А кога са нахлували в България да се бият за българския град Добрич и цяла Добруджа.Кога американци са се били на фронтовете на Първата световна война с българската армия,а?А любимите братушки го направиха и то си остава в историята и дори патриарх-полковника на "вся Россия" не може да изтрие от историята.

Я тогава кажи чий го дирят американците от над 8000 километра.Някой да ги е канил тук.