Данаилов: Критикувам Нинова за фризурата и емоциите

Актьорът политик Стефан Данаилов заяви, че е "бесепар кръвно" и ще бъде в БСП, който и да е лидер, но управлението на Корнелия Нинова най-много му допада.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов: Критикувам Нинова за фризурата и емоциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данаилов вече да се скрие. Почна да дрънка врели некипели и да си пада от нивото.

Тоя професор Цапето само критикува като мъдрец от някъде си...

Няма вечни приятели (комунисти, седесари, гербаджии) има вечни И Н Т Е Р Е С И . Имало е мафия - БКП, има я и сега ГЕРБ.

Стига с тая Курнела,защо забравяш,че тя е крадла и гешефт приватизатор.При едни избори никой няма да гласува за БСП ,защото означава да се избере Курнела-дърта седесарка и алчна приватизаторка.В тая партия останаха само путьофците...

... никога не е късно човек да стане за раезил, та и ти бате Сефане...!?!?!? ма какво правиш ти в партията мафия БСП, начело на която е твоята лъжлива и крадлива Курнелия...!?!?!? А не помниш ли и ти как краде от ремонта на Народния театър като директор - аз ти дадох парите за ремонта, а го направиха твои приближени фирми ...!!!!!! Защо ли, ми защото ми казаха че 30 % са били за теб...!?!?!? Е такива нагли комунистически пердета и дебили като теб бат Серго, а такива сте всички комунисти и докато не измрете и вече ви няма в политическия живот на България, страната ни няма да се оправи - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!!

Каквото и да пишите, на тези години е хубав мъж. Нямаме граници на злобата и завистта, затова сме на това положение.

АЛЯ?! НЕ ОБСЪЖДАМЕ ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ,А ИЗКАЗВАНЕ,АКО ВЪОБЩЕ СИ В ЧАС!!!

КОЛКО ЖАЛКО Е ЧОВЕК ДА СЕ ДОКАРА ДО ПОЛОЖЕНИЕТО НА СТАР ГЛУПАК, ДОРИ НЕ ИДЕАЛИСТ, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ, ЩЕШЕ ДА ПОДУШИ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НАРЕЧЕНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ В ЕВРОПА!!! ОСОБЕНО В РБ!!! А ИНАК ДА КРИТИКУВАШ НИНОВА ЗА ФРИЗУРАТА Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ ,ПО-ЛОШО НЯМА КАК ДА СТАНЕ,ТО ИМ Е ВКРЪВТА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ПАРТИЗАНКИ ДА СЕ ПОДСТРИГВАТ ИДИОТСКИ!!! ИМА И ПО-ВАЖНИ ТЕМИ ЗА КОМЕНТАР,НАПРИМЕР: БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ С КОЯТО ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ТЕЗИ, КОИТО ИМ ГЛАСУВАТ КАТО ИДИОТИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ!!! ДРУГА ТЕМА: В КОЯ ГОЛЯМА БАНКА РАБОТИ СИНЧЕТО?! И ПРОЧИЕ!!!

До кога тоя повей от мрачното комунистическо минало ще трови въздуха на прекрасната ни родина! Няма ли най-после да се спомине тая гад!

Тая е патриот ,душа дава за наука за свобода, но НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ , А ДУШАТА НА НАРОДА.

Другарю Данаилов! Защо си решил, че тези женски очилца ти отиват???? Заприличал си на баба ми бе, мой човек!

От посредствен артист, посредсвени брътвежи. Но с "предана, устойчива, тя е много устойчив човек" за другарката екс-СеДеСарка Корни(Horny), другарят "Збогом" цепи мрака. Направо си е като реплика от скапан, профанен и предназначен единствено за вътрешна употреба соц-филм.

Неграмотен изкара един мандат като министър на културата и продължаваш да си същата куха кратуна на дърти години.

и докато получаваше министерска заплата снимаше някакъв италиански сапунен сериал.

последно бкп, или бсп?? щото същите лафове и преди ги пробутваше!

АБЕ СТЕФО,КВО СТАНА С ТВОЙТО ПРОТЕЖЕ СЪС СВЕЛЕНИЯ ИМУНИТЕ ПРОФ ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ,ЧЕСТИТИ ЛИ МУ ЧНГ?! ДАНО ДА СИ ГО СТОРИЛ,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ КАК СА ГО ПОДКАРАЛИ СЛЕДСТВЕНИТЕ,СКОРО САПУН ЩЕ ТРЯБВА ДА МУ НОСИШ В ЦЕНТРАЛНИЯ!........МАЛЕЙ КАК СЕ УСРА С ТОЗИ ЧВОР, КАТО ГО ПРЕДЛОЖИ НА КОРНИТО, ДОРИ ГО ГЛАСЕХТЕ ЗА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕТО ИЛИ ЕВРОДЕПУТАТ!!! СТЕФЧО,СТЕФЧО, НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР АМА ЗА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР СТАВАВАТЕ ДВАМЦАТА С МИХАЙЛОВ ,ЗЕР ТОЙ ПОНЕ Е ОСВИДЕТЕЛСТВАН!!

Не съм член на БСП, не харесвам много от членуващите в нея, но тя има историческата задача да ликвидира гейберастията и ОПГ ГЕРБ. Нинова е най подходящият в този момент лидер. А Данаилов не е достатъчно критичен към предишните ръководства на БСП, особено към Станишев, който е интелигентен и ерудиран, но е далеч от народа. Сергей Станишев беше предложил за евродепутат някоя си Достена Лаверн. Името не е българско, а и въпросната особа се гнусеше от избирателите си, т.е. от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Добре бе, другарю Сергей, за фризурата добре, ама като казваш за предателите, че те били изненадали, я кажи и за другарите ти Луканов, Лилов, Станишев старши и пр. основатели на БСП, които събориха бай Тошо с преврата на 10.11.1989г. уж за да сме станели "демокрация" и "Швейцария на Балканите", а то било само и само за да приватизират, демек, ведно с политико-олигархичните си креатури като СДС, ДПС и пр., да окрадат всичко създадено дотогава с почти безплатния труд на българския народ (в т.ч. и съботниците, и бригадите, и какви ли не още другарски чалъми) и се превърнат в най-едри капиталисти и олигарси. И то не с можене и акъл, ами с нагъл партиен и шуро-баджанашки грабеж! А кажи, ако можеш!

НЯМА КОМУНИСТИ ИМА КОМУ НИСКИ КОМУ ВИСОКИ, НАМА бкп

Изкукал дъртофел! Марш в нафталиненото си минало,оставете народа най-после! Ние не серем на всеки километър!

Нас червеното знаме родин ни. Данаилив имаш вид на умен човек не се ли събуди вече.

Няма да скрия, че ние се готвим и за избори", заяви още Данаилов Може да се готвят за избори, ама не искат да управляват. Да не са луди ... Да не са луди да чистят Авгиеви обори. То и затова е само шумолене около оформените напоследък скандали. За такива скандали в други страни правителства падат. А тук енергията отива за декларации в парламента и извън. И в страната цари гръмогласна тишина ...

напълзяли герберасти... много сте малки да давате оценка на др. ви Данаилов. Крадоха комунистите, а вие за тия девет години още повече, милионери и милиардери станахте, не ви следя банковите сметки, но има които знаят и говорят интелигентните, нямахте риза , а сега милиончета, а и това очакват грабителите, крадците, колкото повече се задържи цц и бб на власт, толкова по-добре за нас, ша бъхтем в сивата икономика, не че от 2009 не сме с две ведомости, но сега и с три, бай ви вълчо стана милиардер, благодарение на щерка ми

СЪБУДИ СЕ,БЕ!!! ОСВЕН ГЕРБЕРАСТИ И КОМУНИСТИ ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА /ВСЕ ОЩЕ/ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!! КОИТО ИМАТ ПРАВО ДА ПОИСКАТ СМЕТКА И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ...ДРУГАРИ!!!

Ст,Д, говори известни неща... Незнаещи защо е в БСП... Със всички ръководства е... Най най беше Калфин Има проблеми с праволиса Няма бащина загриженост за син Такъв е заблуден ограничен тип Толериран, толериран от БКП.бсп

КАТО ТИ ГЛЕДАМ ПРАВОПИСА, ТИ ПЕРПОРЪЧВАМ ДА СЕ СКРИЕШ.

Или да се кандидатира за министър на културата от квотата на БСП...Или на ГЕРБ. Шото много добре АРТИКУЛИРА, както много обича да Веждито, ЩОТО ЯВНО МУ ЗВУЧИ МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНО:), един друг министър на културата, ДА МУ Е.А МАЙКАТА (това е негов цитат, на министъра де, и то публичен)

У нашето бесепе най-обичам Корка, най обичам Корка оти яко лъже и е яко крала както много мои скъпи съпартийци, верни другари сега милионери и Господари!

То и аз да бях сукал комунистическа кърма цял живот и аз щях да съм предан на бесепе...жалък примат!!!

Кукундел и половина ! Dir-а, излагате се с тези интервюта- простотии. Интелектуалното ниво на българина доста е паднало, изглежда.

Стефчо!Механа.Виж дядовото.Хубаво приказваш ама я се огледай колко милионерчета имате във вашета така любима партия.Защо не ги попиташ откъде ги натрупаха тия пусти грошове като през така наречения социализъм всички бяхме равни.Нали сте социална партия как милионер може да милее за бедняк?Ако четеш форумите отговори ми на последния въпрос и ме убеди.

С напредъка на възрастта е нормално човек да губи представа за реалността и малко по малко да поизкуфява. Не е нормално да занимава често обществеността с това.

Ти си се родил изкуфял. Горката ти майка.

ли е интересно какво ще каже това кукуриго?

На онази запетая, която казва, че познава Актьора извън театъра и бил леке и нарцис, и че гордостта е грях, му обяснявам - и ЗАВИСТТА е грях. Плюеш го, защото никога няма да го стигнеш!!!

Големият актьор може да си позволи дори високомерие. Защото той не е като всички, той е различен, затова е голям. А анонимните драскачи могат да се радват, че тук могат да драскат по имиджа му.

Да де, защото баба Мара, Бог да я прости, все с хубава прическа ходеше, за да поддържа имиджа на съпруга си...

Другарко Курнела! Другарко Нинова! ТИ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ИМАШ СТРАШНИ ОЧИ?

Гордостта (нарцисизмът), е един от седемте смъртни гряха, бре...

Данаилов, майор Деянов , ами виж и маникюра, лака не е достатъчно червен.

Естествено , че това което се случва сега няма как да се случи ако БСП дойде на власт ! При Боко може и да се крадне но поне нещо се прави докато при комунягите само си се крадне без да се прави каквото и да било щото нема нужда !!! Колкото пъти са взели властта по време на прехода , толкова пъти са го доказвали по неоспорим начин ! Е вече няма !!!

Парите за здраве до стотинка ви открадна Бокича. Нито един политик не си е позволявал да посегне на здравето на народа си. Нито един!!! Чудно ли е, че всеки четвърти е с психически отклонения?! И че си хвърлят парите от балконите?!

Явно живееш в някаква паралелна вселена !!! Когато Боки дойде за сефте пари за здраве и пенсии вече нямаше , бяха "усвоени" уставно !!! Реално погледнато от `89та насам май чак сега се позавърта някой лев за тия две пера ама корнишона няма никакъв принос към това а точно щото са се позавъртели се напъва да ги опапа !

Хей сладурчета-папурчета, защо плюете, - от злоба. Нищо не може да очерни образа на този велик актьор и човек. А вие никога няма да бъдете толкова известни и обичани...Хайде, слагайте минусите - това ви остава.

За Актьора сте прав - затова при мен е с голямо "А". Познавам го и извън киното и театъра - леке и "нарцис", а гордостта е един от седемте смъртни гряха...

Данаилов да се скрие преди тотално да стане за резил. Нека го запомним с ролите му, а не с глупваите старчески изказвания

Изкуфело старче, БСП отдавна е партия на богатите и няма нищо общо с твоите ценности АКО ИЗОБЩО ИМАШ НЯКАКВИ ТАКИВА.

Др. Данаилов, в момента допускаш най-голямата си грешка и грях в живота, като удостоверяваш лично, че и тези, които са обирали труда на обикновенните хора, правили са далавери през време на обирджийската "приватизация" и др. и др. не заслужават упреци, а могат да "управляват" не някое ТКЗС, а цяла БЪЛГАРИЯ??? Съжалявам, но ти убиваш, без да си даваш сметка, оня образ в българите за артистичната ти дейност през целия твой живот. Ние не вярваме и на твоите брътвежи, "че това, което се случва сега, няма да се случи при управлението на БСП". Паметта на хората не е къса и ние помним отлично всички ваши предишни "управления", главно заради които сме на този незавиден хал. Да би мълчал, не би чудо видял.

в нормалните държави хората си имат нормални и истински социал-демократически партии. ...ние имаме ТОВА-тюрлю-гювеч от откровени и нагли пладнешки крадци, агентура, истерчни лелки и чички, илитератни кариеристи от прованса, изветрели комунисти и щерки и синчета на тлъстата номенклатура от преди десети ноември, както и доволно количесто путинофилски фенове. и тоя безпринципен тюрлю-гювеч се курдисал на мястото на изтребените до крак реални и истински социал-демократи от преди девети септември и се представя за "автентично ляво", имайки в главата си мисъл само и единствено за кокала и властта...това им е единствено опозиционното, стани-да-седна. то прическата да им е проблемът!

Ламбо май го е напъплила деменцията ако си мисли , че кувунягите все още са "на всеки километър" . Респективно и да се готвят за избори и да не се готвят , се тая няма начин да спечелят такива .

На някои хора ПАРТИЯТА им е дала всичко и за тях ПАРТИЯТА е всичко, а даже и над всичко. И цветя си поднасят на паметника на техния другар Тодор Живков, дето приживе му целуваха з-ка, нищо че е сатрап и убиец. А май че го бяха изключили и от БКП-то. Но сега му поднасят цветя. И се борят за социализъм, нищо че дори той накрая си призна, че социализЪма е едно недоносче. Каква опозиция, бе, джанъм, та червените милионери са си винаги на власт и си правят тайни срещи с главния прокурор, а пък и с който си искат. И лапат ли лапат от държавните поръчки. Да не говорим за приватизацията. Ех, Ламби-Серго, защо не си остана на всеки километър?!

абе защо не си мълчиш вместо да се излагаш?? как може да си "бесепар" кръвно - майка ти и баща ти от БСП ли са били? Ако са били от БКП (както явно е било...), отивай в едно от многото БеКаПе-та където още се заканват на фашизма и империализма... е да, ама не... по-добре в БСП, там са кинтите нали? при другите - само идеите, другари дайте да дадем..

Хитри номера. Мине не мине малко време и се изказва. Друг е въпроса какво казва? Жив съм. Ставам. Казвам. По-добре е да си замълчи, мина му времето. Няма вечни. Новата клечка, избива старата, но кой да му каже?

В живота са същият като в "дами канят"

Прелюбодееца и крадлата се критикували.На кой в тая държава му пука ,какво правят комунистически нищожества .Да се хващат за ръце и да се махат от публичното пространство,защото и двамата са един дол дренки -гнили .

Абе ти си голям килеш

Няма как да убедите когото и да било... А и ще си правите същото, защото сте основоположници.

Нинова е мъжко момиче и не и мига окото да се бъзика с герберите. Евала за което. Затова всичкото гербески трол се е втурнало да повтаря едни и същи лъжи.

Ъхъ , кон да я "зарадва" крачка назад прави , стабилна е иначе казано :-)))

Съвсем изкука,Данаилеееее!

е направил поредното комунистическо дебелашко изказване, мислейки си, че проявява голямо чувство за хумор. Аре ЗБОГОМ!

Ролите му ще го надживеят,а ние само ще си злобеем остроумно.