Борисов: Скърбим за всеки загинал в лагерите на смъртта

На Балканите трябва да градим, да вървим към по-добро устройство и да не допускаме грешките отпреди 20 години, каза премиерът Бойко Борисов в Скопие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Скърбим за всеки загинал в лагерите на смъртта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ми се сърдите ,Тато се дупеше на исток ,аз се дупя на запад ,а сте виновни вие че сте ме избрали

Бойко борисов ти си срам за България

... А за г-н Радан Кънев, тъжиш ли, батеБойко... от Жак Лило евреина

цъфна и на Балканите...

от комунистите кой ще скърби?!

Те са избили,,елита,,!!!А елитът НЕ са българи,нито тогава нито сега.

дядо ми е бил обикновен фелдфебел...е,вуйчо ми е бил летец и немски възпитаник с висше образование...разстрелян "при опит за бягство"...

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ......НА НАШИЯ ГАНЬО ТАКАВА ПОЧИТ МУ ОТДАВАТ ЧЕ МАКЕДОНСКИТЕ ГАРДОВЕ ПРИЛИЧАЩИ НА ПИКОЛА ОТ БЛИЗКИЯ ХОТЕЛ МУ ОТДАВАТ ПОЧИТ

Този оправи България ,сега почна и Балканите да оправя ! Тиквата си е Тиква ! Оставка на Правителството и нови избори без намеса на САЩ ! Повече Наблюдатели от Русия за да са честни ИЗБОРИТЕ !

Брях,забрави да извади некой свой дядо от там!!!Ма нищо чудно ,щото срещата е между два козяка ...

много ти отиваше,но може да хапнеш ДРЪВЦЕТО заради нея ,на следващите избори

Ако беше се качил на Шипка ,да потърсиш над костите на Българите,но на теб са ти по свидни други жертви ,затова гласуването ми за теб ще е със среден пръст

Крокодилски сълзи

Истината е, че хората във Вардарска Македония са се радвали, че българското управление ги е отървало от прекупвачите на пазара. На другият ден след интеревенцията, цените на яйцата спаднали двойно и фиромите се радвали много. За сравнение в Стара Бълария хората са лягали пред релсите за да спасят евреите, във Фиром такова нещо е нямало - напротив.

Боко,недей да скърбиш оти че ти мине.

тъпия тиквоч - боко фашагата реве като мекере за да изкопчи келепир

Лъжа и измама. Този тъпак изобщо не знае за какво говори, ако поне малко беше искрен нямаше да провежда такъв геноцид спрямо населението на собствената си държава- крадат от държавните пари най-безогледно и после само реве, че нямало... е как да има като сте го окрали бе прости мутри!

за чифути не скърбя

ББ тиквата е демагог интригант мекере продажен антибългарин.

Трябваше да каже: "Днес почитаме и скърбим заедно с гражданите на република Македония за тези, които не са успели да се измъкнат от нацистката машина." А не "македонците",както каза тъпанара Б.Б.Това е поредния за кой ли път,но не и последен гаф на тоя умник.

Ти пък! То хубаво, че не е сритал някого по пищяла, както риташе министъра си, Миро Мършата при официалното им посещение в Япония!

А в Израел и по света скърбят също така и за клането в Батак.

И за възродителния процес също. Aко е имало клане в Батак - то са пострадали най-много 100 души (може и по-малко да са!). A по-време на възродителния процес са изклани много по-вече от горе споменатата цифра - и то в края на 20-ти век !!!

по време на възродителния процес загинали са 4ма а жертвите на турските терористи във влака за буново са 5(Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас София. Същият ден избухва бомба в кафе-сладкарницата на хотел Сливен в Сливен. Атентатите са дело на членове на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България, работеща в тайно сътрудничество с турското правителство. Мотивът са действията на държавната власт по това време, които са обединени под термина Възродителен процес.)

Защо има толкова скрити коментари? Сигурно хората са казали нещо гениално, ама не ни дават да го прочетем.

Ама той наистина ли плаче, или така ми се струва?

И как може да е етнически нетолерантен коментар относно това, че българския народ скърби, че го обраха с 20 милиарда и че няма никакво правораздаване? Чудите се как да слриете какво мислят хората. Много ви е добре да сме НИКОЙ, както някой ме нарече. Никой,само как звучи....

А България скърби, че идиот като теб е премиер!

А бе ти постоянно ли ще стоиш зад граница? Все пак си български премиер, а не външен министър. И основната ти задача е ЗАПОМНИ: Да създаваш условия за развитие на българската икономика да започне да произвежда стоки и услуги на конкурентно ниво за вътрешния и външния пазар,където да бъдат продавани за да имаме средства за здравеопазване,култура,образование,спорт и т.н. Все пак трябва България да е световно известна поне с нколко важни продукта и услуги,а не само с лавандула и тикви!

Ами сега му се е отдало на човека и на него му се живее в кочина при матриала.

Днес скърбим, утре се извиняваме, вдругиден плащаме. И понеже нямаме с какво да плащаме, ще отработваме.

Този Боколук не скърби дори за това, че собствения му народ загива всеки ден, а е тръгнал да лицемерничи! Единственото заради, което страда е, че не може да ни дере повече с кражби!

ОСТАВКА !!!! Пък си скърби за еврейте , колкото си искаш . Времето е пред тебе , в централния софийски с доживотна :)

"Днес почитаме и скърбим заедно с македонския народ за тези, които не са успели да се измъкнат от нацистката машина..." Истината е наистина жестока: Б-ия е била част от тази машина, колкото и да не се говори открито за това!

Прав си, Апостоле - виж само легионерчетата дето не са те одобрили! Вече са продали Б-ия на Чичо Сам за няколко гущера, но ако им платят още, ще видят сметката и на благодетеля си, хитрия евреин Сорос!

Браво бе, господин антинацист и хвала на такива ''родолюбци'' като тебе, които изписват името на родината си с такива безумни съкращения! Но какво да очакваш от леви интернационални или от либерални мултикултурни майцепродавци!

Предполагам, че Боко тъжи и за загиналите в българските фашистки концлагери преди 9 септември. Там освен евреи е имало предимно млади българи, които са мъчени до смърт. Защо не казват нещо и за тях? Ние обаче помним!

А нещо да кажеш за геноцида, който извършваш над собствения си народ?

От СкърбеЖ му се протрили панталониете отзаде