Атанасов: Путин прави кампания и у нас, с Кирил са от КГБ

Предизборната кампания на Владимир Путин се провежда и на българска територия, заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по повод скандала с руския патриарх Кирил.

Обратно в новината

Коментари - Атанасов: Путин прави кампания и у нас, с Кирил са от КГБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вари го печи го, олигофрена се и олигóфрен и такъв си остава за винаги. След като прочетох изречението: украинците да имат много здраве, че ще им върнем Одеса, Разбрах, няма смисъл повече да си губи времето човек с прозренията на олигóфрена.

И тоя гнил седерстско-гъзотлантически репей се изхиди по въпроса!!! Пигмей нещастен... не само ръстов , но и умствен!

Руските агресивни интереси ни поробиха след турците и 45 години си експериментираха анти човешкия социализъм, като отново ни държаха в робство, оградени със желязна завеса. И само със СВОБОДНА ЕВРОПА, НАТО И ВЕЛИКА АМЕРИКА , България има шанс да живее свободна. Платена руска подлого, цитирай ми поне една държава от Източна Европа и Балтийските държави, които да се е върнала в омразната мрежа на руските агресори. НЯМА ТАКАВА. Никой не иска да чуе за алкохолизираните мурзилки.

Христофор Събев ли ти го каза ?

Този ситен комплексар е луд за връзване.

Така нареченият Патриарх Кирил е доказан агент на КГБ, така беше и с нашите духовници в комунистическото робство-затова те бяха хрисими и послушни срещу червената чума. Та този Кирил е мафиот, натрупал 14 милиарда долара от контрабанден внос на цигари в Русия. Всички държави си имат Мафия , само в Русия Мафията си има държава.

Лелее какви крокодилски сълзи леят путинофилите.Генералът пак ги настъпи по мазолите.

И ЕС ги настъпи: "Европейският съюз удължи действието на санкциите срещу 150 физически лица и 38 компании от Русия с още 6 месеца."

Не му се отдаде нищо в живота - нито в визията, нито в кариерата, нито в партията и сега се пука от злоба и Патриархът му стана първа грижа. А на Патриарх така му се пука какво ще каже този неудачник.

Този яко го е ударила съчмата .

Абе този ненормален ли е ? Къде е Ямбол , Къде е Стамбул ? Куку и половина и този е бил Политик , бил е и Комисар ,затова сме на този Хал ! Не печатайте ритнати политици от Политиката !

Тоя гном с Путин си ляга и става... Последна грижа на Путин му е България, но видите ли тук си "провел" кампанията, явно без да подозира за това... Такива, като гнома не ги интересува и няма как да знаят, че на средностатистическия българин не Путин му е основни проблем, а брутално ниските доходи, мизерията, обезлюдяването и липсата на перспектива у младия човек в "Европейска" България!

ДИР твърдо продължава линията да възкресява и дава трибуна на отдавна потънали в забвение отречени публични личности. Защо ли?

правилно. неговите глупости край нямат.

Такаа га беше Филчев главен прокурор подгонил този на снимката по коридора / ма защо не се разбра/ма оня силно бяга.Та после Филчев заявил-Я какъв малък човек а как силно бяга ха ха ?!!

...и каквоОще да Ни натаковат Вси"наште" и "създалите"-ги кремълскиПсета, та да Проумеем --> че у Нас - Се води ХибриднаВойна от Кремъл !

Извинете, от кога престанахте да цепите ( сечете) дървета ?

"Той попита защо Радев за толкова дни не излезе да каже какво мисли по отношение поведението "на ТОЗИ човек" (патриарха на Русия - б.р.)." ГНОМЪТ попитал за ТОЗИ човек :( Чудя се лицето или душата му е по-грозна...Везната се накланя към душата. В лично качество мрази ГЕРБ, защото Дянков го уволни от Информационно обслужване". Гномът обаче е вреден и за своите - заради доклада му, използван от П. Стоянов в предизборното студио, Първанов стана президент... ... Завистлив, злобен,отмъстителен и низък човечец...Гнус!

СамоДва въпроса, Колега ! : а. Как Следва да Проверим г-н Атанасов ? ...и б. кагеБей - Е ли ИзобщоВъзможно да Бъде Дори-хуманоид ?!

Атанасов, не ставаш. Прибирай се в Разград и млъкни. Не пречи на хората. Чудя се как не са те изгонили от София?

Доста нечистоплътна личност е този Атанасов.Той сеща ли се от кои е, или от кои е бил.Много е дребен дребосък, та да коментира Путин, и каквото и да било.Но е така на днешно време.Някои хора се хранят ,и то не лошо, от празно бръщотолевене.

А и Путин, и Кирил са били колеги в КГБ За тях е ясно и те хората не го крият,а ми какъв си е интересно мишок с мишок.Такива кат теб от ДС са ни ясни...

Опит за Прошка ?

Абе пишман генерале,ти като беше в МВР какво направи.Лиза задниците на хамериканците и сега си на бунището на историята.Такива като теб нямат бъдеще.

Вече е ясно,че благодарение на САЩ,Англия,Франция и Германия България получи даром своето освобождение от Турското робство.Благодарение на техната хуманиост бяха откъснати от България Егея,Македония ,Тракия и част от Добруджа ,за да не се натоварва страната ни с тежки проблеми в управлението на освободена България.Най сетне днес сме заедно с нашите велики освободители в НАТО и ЕС и сме бойни и икономически братя.

ТИ СИ ОТ "ДС".РАЗЛИКА НЯМА.

Атанасов, допуснал си неточност. Поведението на Валери Симеонов не е "непоръбено", както ти се изразяваш. То е просташко! Това е поведение на съвременният бай Ганьо.

А ти , гусине , от кои си ? Всички десни Бг-олигарси , са в партията на ДСБ . Левите са в АБВ . Крадците на прехода , основно са се скрили в ДПС .

Какъв "генерал"е този ,завършил ПЖИ /полувиш железопътен институт /По времето на Костов всички верни взеха дипломи .

И той , за да не изостане от останалите си колеги , напъди жена си , сега гледа малко дете с младо агне .

Детайли ?

Този е неспасяем! Путин и патриарх Кирил били от КГБ! И какво от това? Това лошо ли е? Защо и единият и другият имат такава мощна подкрепа в Русия?! След няколко дена ще видим резултата на Путин. Според мен ще е някъде около 70%! Какво не може да разбере Атанасов и останалия седесариат? Всяка държава си има служби за сигурност, без значение какъв е общественият и строй. Това е имунната система на държавата. Да работиш за тези служби е предимство, а не недостатък. Нали Първанов беше "агент Гоце". Това се знаеше и преди първото му избиране за президент и преди второто му избиране. Какво стана? Защо хората го избраха два пъти? Едно е да си работил за Първо главно управление/външно разузнаване/,какъвто е случаят с Първанов, а друго е да си работил за Шесто управление/където са били "слушалките" и доносниците/, какъвто е случаят с депутата Георги Марков/агент Николай/.

Отивате към СобственотоВи туторясване по ХаджиГенчовски... И ! - Има СамоЕдни които Смряскват кагеБейството ! Винаги. Навсякъде. Без Прошка&Давност.

сега видях че тоя серсем Атанасов (никакъв генерал не е тоя за мен) се изказал че граничаря който по невнимание застрелял един афганец близо до границата, трябвало да бъде съден за убийство (!?!?) БОКЛУК!!!

Ще гласувам за вас генерал Атанасов! Крайно време е да застанете начело на МВР и да оправите системата! Най добрият гном сред генералите и най добрият генерал сред гномите!!

..доста орязано, няма нищо за споменато от Атанасов за сложната връзка между бочко и семейството на гинчето-чеза

Браво Насе, браво генерале! Толкова ли се изпраска като "десен", че почна да раздаваш Одеса на Украйна! Не те ли е поне малко срам от невежеството ти? И съм сигурен, че вместо да се скриеш в миша дупка, още утре ще се перчиш пак по медиите и ще се каниш да ни управляваш! Пфу-у, отврат!

Така е бе 'танасов, така е! Де да бяха началствата ти от ЦРУ, че и подметките, а и на още по-други места да ги оближеш, ама те руснаци, че и от КГБ. А че точно братският руски народ ни е освободил от петвековното турско робство, ти не щеш и да чуеш, камо ли да проявиш поне малко уважение към представителите на нашите Освободители, удостоили ни с вниманието да споделят с нас този велик за народа ни празничен ден, въпреки продажните като тебе русофобски клакьори, позорящи признателните към Братушките българи. Давай, карай я така, пък живот и здраве, ще те видим докъде ще стигнеш, че се повтаряла историята, казват!

Подкрепям ! Слава на Русия !

Слава! Слава на Русия, нашата двойна Освободителка и единствена надежда за оцеляване и бъдеще на народа ни, а и на народите по целия свят!

Предложение : Публично Писмено онлайн Шамаросване на КГБ ген.Гундяев (ака Кирилл) ? ...с СС до Франциск&Неофит ? + Съпътстващ сигнал до ОЛАФ&НАТО ?

Абе, дървосекач, тъкмо ни беше спокойно тук без твоите шизофренни пристъпи и ти отново довтаса.

Никакъв проблем ! - 'комфортът" на ВасЛично и Вси"наште" --> Е Осигурен на НовияНюрнбергски .

И да е така,Путин ,,работи"в полза на Русия. А ти скъпи нали знаеш,че хората най-мразят изменниците?Като си в позиция,дръж до края!Какво?Вчера си бил комунист,днес си демократ,а утре какъв ще си?Или викаш,който плаща той поръчва!Боклук!

Кога беше честен? По времето на соца, или сега? Не си ли "вдянал" от преди, че никой не обича и не зачита предателите?! Сащ/Нато също не се церемонят с такива! Завиждаш на Путин, или си роден "хамелеон"?! Сменяш боята според ситуацията, за да ти е комфортно на съвестта, която нямаш...Толкова ли не осъзнаваш пребоядисването и предателството си бе?! Кой достоен и честен човек ще повярва и ще застане зад "поплювковци" като теб?!Срам нямаш ли?! Всъщност, откъде срам в "хамелеони"-поплювковци... Такива нямат срам! "Генерал", какво падение... За съжаление!

В рамките на интервю за филма на Андрей Кондрашов Путин, разпространено в социалните мрежи, на въпроса дали е възможно полуостровът да се върне в границите на Украйна, руският държавен глава отговори: Вие с всичкия си ли сте? Няма такива обстоятелства и няма да има никога. Във филма Путин говори за всичко от семейството и детството до любовта и щастието и казва, че може да прощава. Но не всичко, добавя бързо президентът и уточнява, че не може да прости предателство. Очаква се Путин да получи около 70 процента от гласовете при избирателна активност от над 60 на сто, според държавни социологически допитвания.

ИдетеВижте КакБабьi"поздравляют"Путина... (Ютуб. Всепомитащо.)

,,..Атанас Атанасов е роден на 17 май 1959 г. в село Батин, Русенско. Завършва право в Софийския университет Климент Охридски, след което е съдия в Русе (1987-1988) и прокурор в Разград (1989-1992). .,,??? по тези години ...съдия или ,,прокурор,, и то на млада възраст ти трябваха не само дебели връзки но и доказани идеологически възгледи...!!! аз съм чувал за ,,прераждане,, след смъртта...??? такива като него се ,,преродиха,, в живота...!!!

AbuTalib

хахахара гиби, Ти чул ли си Атанас Атанасов да прави далавери? Бил съдия и прокурор в Разград. Вероятно е имал задача да проучи един художник, за кото там се говори, че бил досущ борис трети.Той, борис е правил опити да има син, че да го наследи на трона.И във Варна има един такъв случай, като най-неизвестен е само случая с Тодор Христов Живков, син на Маруца, партизанин от Чавдар, въдворен в Банкя след 09.09.44 г. като коняр на почивната станция на БНБ. Така решил сталин:издига първия му братовчед Тодор Дуйчев Живков, полицай, нарочваг го за Христов и другия го нарочват за Дуйчев.Луканов най-много се възползва от този факт в борпбата си против Дуйчев, ама премълчаваше умишлено фактите на нарочването.Срледователно и горби е знаел за това,защото бая раздухме заверата. Е, помогна малко професор Борис Яновски с някои изключително ценни данни от историята ни, свързана с АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ и обесваненото на Левски. НО НЕ БЕШЕ СТИГНАЛ ДО ИЗВОДА, ЧЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА НИКАК НЕ Е УГОДНА НА рпц И НА РУСКИЯ МОНАРХ.Та и Ботев след него, и никой от стриктно приближените на тази доктрина го няма в списъка на новите силни на деня! Уредили се все мерзавци и фурнаджийски лопати от БРЦК.

AbuTalib

Като казах Вероятно че е имал мисия в Разград, имам предвид факта, че след като потърсихме пропуск до НС с цел посещение на сесия за приемането на нов Кодекс на Труда, и имахме такъв още през Януари 1986 г. и след инготнитото посещение на горбачов на заседание на Политбюро в самото навечереие на заседанието е зададен задачата на Луканов да докладва положението с Дружество НОВАЕ, за което Дружество бяха пуснали слух , че възнамерявали да правят събития като в Полша. На който слух се вързал и горби, голям страх ги тресеше тогава от развоя на събитията със Солидарност. Луканов е можел само да докладва по информация и по линията на ДС, с което се обяснява статута тогава и сега на професор Димитър Иванов наречен Гестапото от СДС. Тоест, Луканов е имал възможността да прецежда информацията, която подава в Политбюро и така да запазва за себе си важните факти, които да му послужат в последствие срещу бай Тошо, който му отказал да му даде дъщеря си за съпруга. Все пак добре е, че не се е насадил на още по-горещи яйца, че днес щеше да го считат всички за глупак и левак. Така е с нашенските евреи-тръгват да правят добрина, ама гледат как първо себе си да уредят.Изглежда че е така и по цял свят и неоспорим факт, че и Горбачов посегна към титлата Президент...и видяхме, че окъка нещата. То и Григорий Либерман малко поокъка работите, ама не чак толкова много?!

Стига бе! Вярно ли Путин бил от КГБ? Малииии...

Достатъчно е само изказването, че Одеса ще се връща на Украйна за да се пукне човек от смях на знанията и интелекта на този "десен политик"!

Що бе, това "разкритие", че Путин е бил от КГБ е също толкова "яко" . . .!

в политика.бг "Ген. Атанасов шпионира и чужди, и свои НСС при управлението му се превръща в политическа полиция

едно знаят и едно дъвчат ,като крави и не им писва ,на народа обаче вече му писна от вас

буш -старши и тои е бил шеф на цру преди да е ,,президент,, но там ...,,може,,...!!!

Нас само за това ни бива-пуснат ни една муха и ни гледай сеира.До кога ще ги дъвкаме тези общоприети факти.А не седнем да запретнем ръкави и да отделим сеното от плявата и си подредим Родината.

Силни сме по приказките, не по делата, затова.

Путин и Кирил бяха от КГБ ,както и те беше комунист

Благодаря за инфото ! Досега не се сещах, че Путин като бивш началник на КГБ, може да е бил от КГБ. За главите на църквите, също никой до сега и не предполагаше . . . освен вас разбира се . . . Питам се вие като бивш началник на такива служби защо издавате "секретна" информация . . . . ?!

45г ни освобождаваше съветската армия, близо 30 руската и пак няма угодия!

Господин Атанасов, аз като обикновен българин - неслужещ на интересите на други държави и наддържавни формирования, не виждам нищо лошо в това някой да е работил за сигурността на собствената си държава - ДС (Държавна Сигурност) или КГБ (комитет государственой безопасности), ако наистина това е вършил докато е бил на тоя пост . . . ?! И както виждаме в някои държави тези хора продължават да служат на родината си, дори и след като са напуснали поста и работят като политици. От години се опитвате да ни втълпявате колко лошо е да служиш на Родината си . . . ! Явно вие не сте от тия . . .

Само да напомня,че ДС беше подразделение на КГБ.т.е обслужваше чужди интереси. И сега е така. Освен това и двете служби и техните шпиони работеха за всеобщата победа на комунизма. Вършеха подривна дейност в демократичните страни,където хората живееха щастливо,за да установят там омразния на всички комунизъм.

Само дето българските служби - ДС и военното разузнаване и контраразузнаване НИКОГА не са водили подривна дейност в която и да е чужда държава. Това тоя "генерал" от снимката много добре го знае.

В американското посолство и в БХК винаги ли плюете без да четете ? Изрично съм написал - ако наистина това са вършили - преведено за тъпаци означава - ако наистина са работили за сигурността на собствената си държава . . .

Абе, за КГБ ли става дума или РМД-та на Костов? Откъде пишман генералът познава така добре отвътре КГБ? Или е тяхно ченге (малко вероятно, като му гледаме акъла!) или нагло лъже (както всички наши политици)! Да си гледа адвокатството и да пали всеки ден по една свещичка, че още е на свобода...

хахахааа ама новина,Путин бил от КГБ. Скрий се някъде бе мишок.

Кирил много се изложи! Набиваше канчето на техния човек. Все едно му казвалше: -Защо те избрахме за президент? Внимавай с картинката, че както те избрахме, така и ще те смениме с Волен. Но "братушките", колкото повече се излагат навън, толкова по-велики са в страната си.