Ревизоро: Новите правила за горивата са най-антикорупционни

Депутатът Емил Димитров - Ревизоро отвърна на обвиненията в лобизъм в полза на големите търговци на горива и опит малките да бъдат извадени от пазара.

Обратно в новината

Коментари - Ревизоро: Новите правила за горивата са най-антикорупционни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дипломата не дава гаринции за добър чизнесмен, тези ПАТРИОТИ нещо и те изперкаха. Какво ви става бе хора?

Гледам и тоя загладил косъма! Преди беше като цигулка ама явно е похапвал добре през годините!

"Преди дни Европейската комисия стартира наказателна процедура срещу България заради горивата..... и за използването на активите на дружествата за нестопански цели. "Докога ще измисляте неработещи закони ...

Постановки от селски вечеринки стил КГБ Що не кажи некой като имаме най ниските акцизи в ЕС защо крайните цени не са най ниски

А къде са по ниски спрямо акциза?

И тоя мушмул си намери хубаво местенце в политиката. Тъпи , тъпи , ама тарикати.

То бива,бива ама това неговото....Колко ли пари е взел за да е толкова яростно насочен към малкия бизнес с горива.Всеки щял да остане на пазара...Ами да....Ей сега малките акцизни складове ще сложат едни цистерни от 500 кубика за газ.Колко му е.Веднага ще изкарат по 3 000 000 лв.Те ако имаха всичко това щяха да са си купили по една вила на топличко и да се пенсионират.Все пак не са подкупни депутати та да са им пълни джобовете.Но и Хекимян Как тактично не зададе неудобни въпроси на Ревизоро.

Тоя колко взима от Лукойла за своя лобизъм!!! Тия патриоти са големи "търгаши"!!! Валерката се обрече на ЦЕКО, РЕВИЗОРА лапка от петрола, а всички вкупом се предлагат на Шишака!!! "Патриотична душа глад не търпи!!!"

Руските агенти в България с коса да ги косиш свършване нямат.

Този или е луд или се прави на такъв. Къде остава свободата на инициативата? Кой може да извади 3 милиона лева уставен капитал? Този закон обслужва големите компании. Заради ДДС гаранциите изискуеми от миналия Август вече има наказателна процедура от ЕС. Ако бъде приет новия дискриминационен закон ще има още санкции. И сега всеки грам гориво излиза от данъчен склад където ДДС и акциз са гарантирани. Контрабандата е работа за полицията.

Шилo

ПетрЕот е, душа дава...

impuls51@

Какво се чудите,човекът е завършил в Симеоново!!!На всичи завършили Симеоново трябва да се забрани да бъдат депутати,съдии и да законотворят!

Много хубаво - образователен и експертен ценз за търговците на горива и то на дребно, бе;)) Кажи сега дали ще искате такъв ценз и за търговците на ток за 3 милиона абонати, че нещо Гинчето отсвирила искания от Баце "пълен контрол върху сделката за ЧЕЗ";)))

Три ШИШИ ни Управляват ! Както гледам и ти растеш на Тумбак и модата е ШКЕМБЕ колкото може по-голямо ,за да се слееш с Управляващите !Нищо не казваш ,само създаваш видимост на движението ,типично за Паричния Фонд!

много правила много нещо и накрая нищо

Всичко в държавата е така. Тежко и горко на малкия човек. Виж какво става с цените във веригите ????????????????

Хора в крайна сметка разбрахте ли какво е удобството и каква е ползата за потребителя.Защото освен че трябва да вкарват висшисти друго не разбрах .Нещо като аптеките трябва да са на магистър фармацевт а полза от това вие разбрахте ли?

Ползата е имитиране на работа и закони, за да може всичко да продължи постарому.

Вашата Партия ,за която съм гласувал 2 пъти е най-хитрата Партия ! Защо нищо не казвате за Одринския скандал , където Консула отмени Национален Празник на България 3 март ? Защо нищо не правите за обикновения Българин ,бързо се оядохте ! Вашия Патриот лидер със съмнителни Български корени нищо не казва ,Касабов да му купи Фес !

поне един Павел Верещагин да си имахме, че то депутатите сте много.

България е една от малкото страни в ЕС, може би единствената, в която ДДС-то не е намалено за различни стоки и услуги. Например храни, книги, лекарства и други, са без ДДС в някои държави, а в други са със значително намалена ставка.

Когато е сложно на Партията която представлява , този веднага излиза на Амбразурата ! Той е Чучело без мнение с широк необятен джоб ! Нищо не казва но прави вид че знае и може ! Тази Партийка която представлява загуби поне 50% от потенциалните избиратели ,след грубото изказване на техния Мошенник Лидер ! Едва ли има сега хора да ги одобряват и да мислят че нещо могат да направят тези за тях !

толкова надупване не бива , еееей ревизор ли си къв си не те знае никой , обществена тайна е че лук оил не плаща ни мита ни акцизи , а малкото търговци които му нарушават монопола сега ще бъдат изхвърлени от пазара да не му се пречкат ,продажни подлоги,ето затова бягат хората от България

Инерком-Гинка отсвирили участие на държавата...я вижте в Оф нюз

Нагледно доказателство, какво може да стори политиката. Алооо, десните, къде ви избяга самолегулацията на пазара, инициативата на предприемача???? Висше !!???

И ти се ояде и направи врат и шкембе. Освен това си един измислен специалист и борец срещу корупцията. Като шеф на митниците уволни само честните и не включилите се в схеми митничари.

оял се е, та се е олял. депутат от ГЕРб е. А шеф на митниците е бил цели 3 месеца

СУПЕР , НАЙ-ТОЧНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА......

Шилo

"Той предвижда фирмите, които търгуват, складират или транспортират горива, да минат на регистрационен режим към Министерството на икономиката. Те ще трябва да отговорят на изисквания за висок уставен капитал и да предоставят банкови гаранции, а управителите им да отговорят на образователен и трудов ценз" - тия дали осъзнават, че са комунисти? Подобна простотия не би направил дори Тодор Живков! Това се нарича "дискриминация".

Народната поговорка за бълхата и юргана, явно не важи за икономисти!