Ще обучават американските учители как се стреля

Белият дом се отказва от плановете за повишаване на минималната възраст за купуване на оръжие, но не и от въоръжаването на учители.

Обратно в новината

Коментари - Ще обучават американските учители как се стреля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние говорим за корупция и специални интереси и политически чадъри в България, а NRA (националната оръжейна асоциация) е хванала всички във Вашингтон и те правят каквото им се нареди. Идеята да се промени закона от 18 на 21 навършени години за купуване на оръжие беше категорично отхвърлена от NRA, които скочиха да плашат със съд. На никого от NRA не му пука кой ще е застрелян и кой не. Важното е да се пълнят нечии джобове или как казваме в БГ (да се усвоят едни пари от едни хора). Религиозните републиканци и последователи на NRA не намират нищо неморално да се продават оръжия на непълнолетни. Парадокса е, че не можеш да изпиеш една бира ако не си на 21, но може спокойно да си купиш автоматично бойно оръжие (асолт уепън) без никой да те пита нищо.

Докато някой въоръжен учител изперка и почне да стреля по децата, щото го дразнели.

Тогава пък ще почнат да въоръжават децата, за да се пазят от учителите. Стана малко какво в "Умно село" с таралежите, змиите, лисиците, ловците ...

Какво искате от държава създадена от престъпници и разбойници,това е неоспоримо,дори и свиркащ соросоид не може да спори на тази тема.Та тази държава избила най много човешки същества след ВСВ разбира се че няма да цени човешкият живот.Нека се избиват помежду си ,никой няма да се трогне,но защо избиха стотици хиляди човека и жени и деца в Близкият изток и продължават да го прават.Съвременният американец е един завършен убиец,процес започнал преди повече от 200 години,тази нация може да създаде само злини за човечеството.

Влизаш в училището и се чудиш дали ей сега няма да стане патаклама

Не е само училищата , там се счита за особен вид мъжество да откриеш огън по цивилно население на обществено място на случаен принцип. Финалният момент е идването на полисмените които веднага отстрелват шутъра а и още дузина мирни граждани покрай него който се водят /collateral/ и екшънът приключва с много гилзи и трупове. За тях това е нормален начин на живот и част от бита , държавата им е построенна на такива ценности.

NRA никога не губи. От 1871-а...

Абе ти завърши Калифорнийският технически университет или Станфордският университет.... Нашия СУ бил м/у първите 1000/хиляда/

Е като си умрял за кво ти е?

А ако учителят не иска да носи оръжие? Или вече ще е задължително :))) Важното е търговията с оръжие да върви!

Толкова идеи за справянето на проблема с оръжията ама Американците на принципа или пълна забрана за продажба на оръжия или никакви промени?! Сега да се надяват някой даскал да не кривне от пътя,че ще има далеч повече мъртви в такива случай.

Защо нащи отличници искат да учат в Америка... А в България идват цървули...заради евтенията

руските подлоги пак намериха как да се изходят по въпроси които въобще не разбират

Няма друга такава страна Америка е неповторима

Вярно е - все са на една страна.

На всяка катедра, по една заредена картечница. Който не слуша, откос в главата.

Скоро в новините: "Ядосан учител застреля цял клас по време на час" :)))

Е то вече е ясно какво ще четем в бъдеще , първо ще е разстерелян учителя а после и много други . На мен въпроса ми е ще увиват ли във флаг учителя ? Ставаш учител в САЩ и освен СИВИ и некролог трябва да иама както първа потенциална мишена ! Това Американците сте били верно тъп краварски народ и нали сте напреднала технологична нация ... това ли е решението като в отбрана като Дивия запад -все пак сме 21 век

И у нас така трябва!!!

Не е смешно! Подрастващите са предимно команчи и трябва да им вземеш страха или да наложиш авторитет както се казва, силово. Един ханджар на кръста повишава успеха с една единица.

Американските учители вече ще влизат с изненада през прозореца, за да не дават на учениците да стрелят първи.

мисля че една лека картечница със станок на учителската катедра ще свърши работа/

"... отговаряй детенце, да не насочвам втори път!"

Така е когато държави си водят политиката следвайки разни лобита. В случаят САЩ е ръководен от оръжейната индустрия. Вместо да ограничат разпространението на оръжие, те ще въоражават и учители. Само да няма за говорене в час, куршум в главата. ;) Накрая някой изкукял преподавател, ще почне да избива учениците.

Ей тия чичо самовите са тръгнали към деградация отдавна па вият по света че някой друг им пречи!Ми сЯ ко ще измислят на всеки вход на ущилище- амбразура с картечница вътре и изправено РПГ на стената и всеки даскал с изправена картечница до дъската ха ха ха лелееее тия изтерясват !!!!

ДИР мола ви поне да се появи коментара и тогава праскайте минуса че сега той идва направо с него ха ха ха ха ха ей умната ве една манипулация на вота неможете да направите като хората ха ха :) !!!

добре че сащ са подредена държава с институции иначе тръмп такива простотии изръси че ако беше друга държава щеше да се е срутила досега

Може ли и нас, българските учители да ни обучите как справи това? Писна ми от разлигавени келешчета, които ако не им пишеш 6 за срока (като знаят едвам за 3) вече ще те съдят, колят, уволнят...

подобни въпроси стояха пред мен - как да пусна детето си в училище, където .... (всичко което си написал) Намерих решението - в топлите страни. НЯМА келешчета! Желязна дисциплина

Сингапур?

резултатите от това ще са. 1 В училищата ще има още повече оръжие. 2 оръжейните фирми ще имат повече печалба. 3 В училищата ще има още повече жертви. Съдейки по досегашната логика, следва да очакваме повече танкове в училищата.