ФСС осуетила атентат в района на Саратов

Руската служба за сигурност обяви днес, че е осуетила атентат близо до Саратов, Югозападна Русия. Терористите са ликвидирани.

Обратно в новината

Коментари - ФСС осуетила атентат в района на Саратов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адмирации! Утепали неколко американски протежета!

Терористи убиват терористи. Това винаги е добра новина. За тези които са умрели не сме сигурни, че са терористи за разлика от другите.

Единственото нещо което работи в русия е рекламата

Ключовата дума....терористите са ликвидирани...с в Педалсъюза, терористите са на социални помощи!

Те си създават терористите и после си ги убиват!! Червената боя измили ли са я? Друго си е "захарта" дето я подхвърля КГБ и разрушава цели блокове.

Предизборно ликвидиране на "терористи"! Само седмица до изборите остана, требе да се нашльокат канчетата на алкаша да се сети за кой Вожд да гласува пак! ;-)

Браво на спец службите и частите. Всички кретени които смятат че са борци за свобода а убиват цивилни заслужават куршум в главата.

В Европа същите се разхождат на свобода, но пък арестуват нормални хора за постове против исляма във фейсбук...

Вътрешни им работи.

С терористите (умерената опзоиция) така трябва. Браво Вова :)

"В терористите са открити..." "В" или "у"? Те глътнали ли са ги?

Руският съд започна да скучае, а в Сибир лагерите опустяха, откак се появи терористична заплаха.

Не виждам как ще опустеят 758 концлагера в Сибир, след като концлагеристите са над 800 000 по данни от 2014! Данните са официални, има ги в руския Интернет!

Е, това е нищо има още много желаещи ,даже и в чужбина

Важно е кой е в затворите, щото в България, повечето дето трябва да са там са в лимузини.

душа мила, какво да ти кажем, трол си ама порст! Щом до такива като теб стигнаха от САЩ и тукашните български гниди начи положението е зле! Мунчо това число като го умножиш по 10 прави 8 милиона, като го умножиш по 100 прави 80 милиона, ти наред ли си искаш да кажеш че почти 1/3 от тогавашния СССР е бил в затворите и лагеритеѝ! хахахаххахахаххахаха малоумни сте троловете

за да прикрият следите, че те захранват ислямските държави ???

Никакви следи не прикриват. Путин го каза в открит текст "от територията на Русия и близките й съюзни държави в ислямска ИД е имало около 10 500 бойци". Това е било и основната причина да започнат офанзивата в Сирия, както и опасността тези ислямисти да се върнат обратно на руска територия. Просто и ясно. Какво искаш?

Да станеш малко по-умен, ако е възможно.

В Сирия са за да попречат да мине през нея газовата тръба от Катар защото ще умрат гладни руснаците!

Всеки враг на Путин е терорист и спецчастите могат да го разстрелват. Крепостниците и 80%-товите русофили никога няма да искат доказателства дали наистина разстреляните са терористи или не.

Шило

Определено не са били терористи. Били са от "умерената" опозиция.

В русия всичко е пунт и пластика.Всичко е лъжа-там има избори.

Шило

И кое е лъжата, Стойчо? Че терористи са дали фира? Това, лошо ли е или и те са от "опозицията"?

В следващите дни до президентските избори в Русия могат да се очакват какви ли не чудеса от храброст от руската държава и нейните представители под мъдрото ръководство на вожда Путин. Историите за супер-ракети и ликвидирането на терористи на килограм са най-малкото. Че това си е чист политически PR, всички знаем. Само авторите му да не си повярват много и да объркат пропагандата с действителността, че да не стане някое мазало като с ЧВК Вагнер в Сирия.

"""""На 1 февруари службата за сигурност каза, че е застреляла в Нижни Новгород член на "Ислямска държава"""""Не се прави така ,трябва в духа на новите еврогей-неолиберални повеи ,да го поканят на чай с пряники и да го изпроводят оп живо и здраво

Така с партенки се правят избори!!!

Шило

Така се прави. Никаква търпимост и толерантност!

Тепърва се започва! С наближаване на световното по футбол тези терористични атаки ще се увеличават, както и Западната анти-руска нацистка пропаганда! "ислямска държава" разбирайте -ЦРУ !

"Джихадисти руски граждани се завръщат в родината". Тая снимка утрепа рибата. Е, те тва е джурналистика. Еваааала, аркадашлаар.

това е истина че се връщат в русия

""""На 1 февруари службата за сигурност каза, че е застреляла в Нижни Новгород член на "Ислямска държава""", а така се посрещат

На кой от Дир-а да му хрумне, че четящите могат и да търсят по изображения в Гугъл.