Човечеството води 100-годишна война срещу грипа

Преди 100 години започна пандемията от испански грип, причинила смъртта на най-малко 50 милиона души.

Обратно в новината

Коментари - Човечеството води 100-годишна война срещу грипа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма отърваване.Човечеството води 100и1год борба с комундетата и пак няма отърваване. Срещу бацил и комунист не мое се води борбъ.

Ах тази фармацефтична мафия, пак се опитват да ни заблудят, с статийка като приказките!

Пандемията Испански грип е толкова смъртноносна, не знащото вирусът е някакъв специален, а защото възниква насред войната - хората са изтощени, недохранени, боледуващи от други болести (като тиф и шарка) или с паднал имунитет от вече прекарани тежки болести, стресирани, нещастни...Та с една дума не се знае тази комбинирана ваксина дали няма да е по-вредна и от самия грип!

го изкарват тежко. Дърти като мен вземат 300 греян гроздомицин с чесън....два ката бельо до главата и сутринта си кукуряк:))

Гушнал кукуряк - рано или късно с подобна терапия. Ако не усложнения от вируса, то цирозата ...

Чудно защо цитират в статията чужди учени. Вземете интервю от български учени, които ще Ви обяснят по-подробно за какво става дума, а не за паникьосване на хората. Не съм учен, но чета и доста съм наясно по темата. Обяснете на хората следното: 1. Вирусите сами в околната среда не могат да съществуват, а само след като са се настанили някъде си - най-често се пренасят чрез бактерии. 2. До преди година в една бактерия се срещаха по два-три вируса. 3. В момента в една бактерия се срещат 5-8 вируса. Естествено е да се питате как става това нещо. Отговорът е прост - не по естествен път, а чрез манипулиране от учени ... 4. В момента най-опасни са РНК-вирусите, или така наречените ретро вируси или бавно действащите вируси. 5. Факт е, че всеки грип или вирусно заболяване се наследява, защото се предава до 7-мо поколение напред, както и шарките, и много други заболявания. 6. Навсякъде по света вирусите се лекуват, но у нас служат само за създаване на паника сред простолюдието. 7. Докторите да вземат да прочетат какво прави с парченцата от вирусчетата обратната транскриптаза (ОТр)и да видят от какви вируси следва да пазят пациентите и себе си. 8. (ОТр) събира частичките от вирусчетата и си прави нов вирус непознат на докторите и учените. Дори и за такива боклуци вируси пак има лечение, но от нашето Министерство на здравеопазването, от БАН, от Мед. университети дори и не желаят да чуят. За властта е нужно да има повече болни и тъпи пациенти, които да се страхуват и да плащат като абдали. ... 8.

Нямаш си на идея за какво говориш. Живееш в село, изолиран и нямаш достъп до огнище на грип;) Между другото, майка ми тази година ,на 74 години ,за пръв път в живота си боледува от грип и го изкара, макар със зор;)

Ние всички русснаци сме така, който пие Боярищник, той не боледува.