Проф. Имайер: Много българи в Германия обогатяват обществото

"Голяма част от българите в Германия истински обогатяват нашето общество", казва проф. Герд-Винанд Имайер, почетен консул на България в Северна Германия.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Имайер: Много българи в Германия обогатяват обществото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За българите се знае всичко, колко са легално на работа и колко натискат креватите на помощи от социала, ама никой не знае, колко от новодошлите...милион..."нови германци"...не са вече на помощи!!! Това би било интересно за публиката да научи, а не изтърканите лафове, че...петдесет хиляди българи и румънци..."смучели" социални в Германия!!! Защото, къде са петдесет хиляди, къде са...близо милион, с обещанието от новата ГроКо, от август да станат дори и повече!!!

Бачо Имайер, ти българите в Германия ги остави - те навсякъде са роби и нископллатени черноработници. Ами я кажи как върчи интеграцията на новопристигналите от Африка и Азия ''доктори'' и ''инженери'' че по последни данни само 5% от орките работят. Всичко друго е на помощи до живот....

Българите извън българските територии живеят все по-добре,..... От тези в прогнилата политическа черна дупка..... България.

БРАВО ! Браво за хубавите думи за България ! Жалко за простотията, която се е наредила тук да плюе ! Вие, които все сте недоволни и плюете, какво сте постигнали в този живот и какво добро сте направили, какво сте заслужили да получите ?

Обогатявали били Германия! А Германия освен да изсмуква България ,с какво ни обогатява?

това че си измисляш че нещо може да се изсмучи! Какво е то?

Да си ги държат! Нас тук ни трябват дебили, такива дето много са учили - прав им път!

Аз съм обогатител

Да не би да има паралелна държава България?! Или този идва от друга Вселена?!

пример от германица - така се хвали , а не да обижда.

какво каза, колко българи живеят на гърба на германците - т.е. на социални и с платен наем и детски и пр. Ние сме най важните на света, който без нас никакъв го няма!

От 220.000 българи, работа имат само около 70.000 а другите са на аванта! Слагай минуси на носа си!

германците добре си направиха.напълниха си баровете с леки жени

Не съвсем точно, в хамбург например 90% от "българите" са такива само по документи (сещаш се за какво говоря). Така добре представят страната,че да те е срам да си признаеш, че си българин. Хамбург е меката на всичкооото ромляянин на България, елита на нацията!

Ми в Германия е чисто, не си хвърлят боклуците от балконите, а старите дюшеци ги изхвърлят само 2 годишно на определени дати...

Най-вече лилавите.

За българите ясно, а циганите обогатяват ли Германия?

българите в германия са там основно да си повишат стандарта, обогатяването е на втори план.

Щом стигна дотам,българи и мигранти да я обогатяват,края и се вижда.

В Германия не знам какви българи има - освен тъмнозелените има и доста жени работещи като домашни слугини или болногледачки - нещо, което германките никога не биха работили. Сигурно на 1000 такива се пада 1 лекар например. Демек германецът се кефи, че е осигурил бели роби, обаче нищо не казва за тъмнозелените, които доста тежат на социалната система. Защото тъмнозелен да го накараш да работи е нещо, което още никой не е виждал.

ИМА И ДОСТА ЛЕКАРИ / ИМАМ БЛИЗКИ ТАМ ЛЕКАРИ/, ИНЖЕНЕРИ, МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ. ТЕ ИЗСМУКАХА МЛАДИТЕ И КАДЪРНИТЕ, НА НАС ОСТАВИХА ЦИГАНИТЕ, КОИТО В БЛИЗКАТИ 20 Г ЩЕ СТАНАТ ПРЕОБЛАДАВАЩИЯ ЕТНОС У НАС.

Има и мого финансисти и ИТ специалисти.

Този явно е слънчасал от мартенското слънце или се опитва нас да ни изкара слънчасали??Хайде да сме наясно какво е като чуят навън че си българин , а особено от циганите които са ни лица пред европа- затова ни мислят че сме мургави- Явно се опитват да си набавят още евтина работна ръка само мигрантите не са им достатъчни!

Това в Германия е до време! На 18 ти електората на Нинова ще рипнат като един ,да идат в Могучата , да бачкат за 160 евра , щото в Бг ето ровят по кофите !

Не напразно на флага ви НМА ЧЕРЕН цвят.Той е символ на черния дим, който е бълвал от пещите на вашите крематориуми,когато сте изгаряли дори и живи хора.

Ама германицо, Той Маркс, има такав, го е казал отдавна. Вас ще обогатяват, нас ще обедняват.Ти мислиш че не го знаем ли ? Чак толкова прости не сме.

сигурно имаш предвид щедрите български работодатели плащащи с мъка 600 лв ??

Ще обогатяваме чужди държави и общества. Не че само нас са очаквали, но и не ни унижават и можем да водим спокоен нормален живот и да осигурим бъдеще за нас и децата ни. Не сме виновни ние, че спряхме да се подлагаме и да ни крадат и избрахме това, което трябваше отдавна да се случи и у нас.

Ама българите осман и айше ли се казват, с черен цвят на кожата са?

Отлично се разви, как не - като затвориха нашите предприятия тук, изтеглиха готовите специалисти там и сега 50 000 души създават блага в Германия, а не в България - чудесно просто! Направо да ни завиди човек ... (((( И последният да не забрави да дръпне шалтера!

си ударихме кепенците... следваше разпродаване на основни средства за производство на световно ниво, а новите чорбаджии не плащаха заплати, камо ли осигуровки и т.н.у

Кое , кое...коесредство за производство е било на световно ниво ?

и как си представяш тези ДЪРЖАВНИ предприятия да продължаваха да работят при смяна на системата ?? викаш капитализъм с държавни предприятия ?? айде посочи друга просперираща държава от такъв тип .само не казвай китай , че там частната собственост е повече от тази в България...процентно

ВЪВ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ Е ПОВЕЧЕ ОТ20% ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. АКО ЕДНА ФИРМА ЗАКЪСА- ДЪРЖАВАТА Я ИЗКУПУВА, ОЗДРАВЯВА И ОТНОВО Я ПРОДАВА.

България трябва колкото се може по скоро да влезе в Еврозоната. Да седнем на масата на богатите така да се каже. Само тогава ще можем бързо да настигнем по заплати и стандарт на живот богатите. Обаче ако еврото не дойде скоро у нас, то младите българи които могат да обогатяват България ще продължават я напускат и ще обогатяват други държави....:(

.....ще продължават да* я напускат....

ти като виеш за еврозоната знаеш ли колко ще стане един хляб тогава и ти картофи ли ще ядеш но без хляб нали си безработен ?

1500E заплата , 2Е кг хляб .