Тръмп прие да се срещне с Ким Чен-ун

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е приел поканата за среща с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун, като мястото и датата ще бъдат определени допълнително.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп прие да се срещне с Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък съм на диета от понеделник.

Рано, или късно Северна и Южна Корея ще се обединят, но ядреното оръжие ще им остане.Не случайно Япония най - много се стреми да разоръжи Северна Корея, но победените страни във ВСВ ще търпят още много години напред.

денуклеаризация = канализация

То си беше ясно, че най-дебелия (по-точно - единствения дебел) човек в Северна Корея иска само едно - да има нещо, с което да изнудва света и американците, за да продължи да получава помощи. Тая история още дядо му я почна - баща му я продължи и ето на - плодовете ги обира Дебелия Внук.

Труман от САЩ започна изнудването с използването на ядрено оръжие! Северна Корея са добър ученик на САЩ в заплахите с ядрено оръжие! Питай сърбите как им се отразиха американските бомби с уран, когато САЩ правиха военна агресия над Сърбия, за да отцепят Косово, без резолюция на ООН!

Виждам как големия хитрец ще надхитри малкия !

Яяно тревата в С Корея е на привършване.

Ким, ти да не полудя бре? Питай българите какво им се случи в Батак като си предадоха оръжието или пък руснаците от СССР са още по-пресен случай. Ще те накълцат за пържоли западната глутница без ядрено оръжие бе...

При споразумение,в/у Северна Корея ще се изсипе рога на изобилието,а при обединение-Корея ще стане една от най-мощните икономики в света!

започнало е клатенето на Северна Корея, подбутват оттук, оттам, опипват кой план да пуснат в действие - докато я съборят, но лидерът им най-напред трябва да падне...отровен....или където му е слабото място разчистват пътя на новия световен ред, събарят един по един доктаторите по света, уж правят демоНкрация :)

Асад се отказа от химическите и позволи да ги унищожат. И Сирия стана разграден двор. Като в българските села - манговците от коалицията "60+" на тартора с козята брадичка само чакат къщата да остане без кучета, за да дойдат за скътаните пари на пенсионерите.

Малоумник.

се пръждосат от този район, много скоро ще има разбирателство между С и Ю Корея, и останалите държави. Точно заради това краварите стоят там и непрекъснато подклаждат напрежението. Както и в целия свят. ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Най-престапната държава в света беше СССР, а сега е Русия - държави в които демокрацията, човешките права и частната собственост не са на почит. Ако не беше САЩ да защитава демократичните ценности в света, сега щеше да е пълно с диктатори, комунисти, маоисти , чависти и прочее фашистка сган. Където са тъпили болшевиките има само терор, концентрационни лагери и бедност.

ДЪРЖАВА, ОТКАКТО СЪЩЕСТВУВА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Не помня нито един ден, а съм вече на доста години, в който американските престъпници да не са водили някъде войни по света, да не са правили преврати и майдани, да не са убивали, грабили и разрушавали. Който харесва такива "демократи", да ходи при тях. Дано бог да ги накаже за всичките техни престъпления. И това няма да е много далече, вижда се вече края на престъпното им господство.

Концлагерите са западно изобретение. А индианците, коренното население зад океана дори и в концлагер не го сложиха.Направо го изтребиха, над 50 милиона. Колко роби са загинали за царството на светлината, само те си знаят. Именно, въоръжени с тези "демократичните ценности" най-безжалостно използваха ядрено оръжие срещу мирни градове,сринаха града музей Дрезден, отровиха виетнамската земя с ориндж ейджънт. заразиха с обеднен уран Балканите за хилядолетия. И това е една нищожна част от "благородните" им действия...

Едни такива преговори е нормално да траят няколко години. През това време изпитаните вече ракети ще влязат в производство и ще трупат аргументи за още по-продължителни преговори и още по-големи отстъпки. Времето не работи за САЩ.

Я пак. За много кратко време КИМ осъзна, че ще го тричат, а и паричките свършиха, дори Китай не дава нищо даром.

stan_posta@

Пак ли ? Само да не ме модерират за повторение. Ето: Съгласието на американците за среща с президента на Сев.Корея е голям дипломатически успех за сев.корейците. С това се легитимира тяхното управление и се признава като силна, ядрена държава, достойна да говори наравно с най-мощните държави.

Ким започнал да се подготвя за срещата с Тръмп - тръгнал на фитнес и започнал диета.

да се откаже от ядрените играчки, защото най-накрая се е решил на процедура за уголемяване на малката ракетка в гащите.

Никой не иска обединение. Нито Северна, нито Южна Корея. Южнокорейците искат да спят спокойно, защото на север са ненормалници (нормално, били са доста години под съветско иго) а севернокорейците искат да ядат, а Ким иска да е шеф. Ако иска да е шеф - трябва да дава ядене.

Той Кимчо казваше, че ще спре ядрените и ракетните тестове, ако САЩ спрат да провеждат военни учения. Обама му отказа няколко пъти. А това с "денуклеаризацията" троши цялата ВиК инсталация в редакцията на ДИР.

"Денуклеаризация"-та избива рибата, г-н Редактор

Тази дума е придобила вече гражданственост. Използвана е много пъти, и по повод на други региони, в други преговори и в други времена (десетилетия). Съдържателна е и е ясна. Може да се използва и като синоним на "ядрено разоръжаване", "изтегляне на (освобождаване от) ядрените оръжия" и др.

Ще му изваждат ядрата на клетките едно по едно.

"Очакваме денуклеаризация на Северна Корея, съобщиха от Белия дом. Междувременно всички санкции и максимален натиск трябва да останат" т.е. всичко да е както терористите ФАЩ го искат.. т.е. преговорите са заповеди от ФАЩ и изпъление от останалите.

Очаквайте скоро! Зала "Арена Армеец", специално изградена кеч-клетка. Билети на касата на НДК. ! +18 !

Най-добре да се срещнат на неутрална територия - например в Гуантанамо.

Спрете да не фабрикувате фалшиви новини!!

Abu Talib

Важното от тази среща е, да не вземат и подпишат някой сталински Договор за ненападение ала Рибентроп-Молотов. Струва ми се, че въпросът Северна Корея да се откаже от ядрената си програма не би могъл да е основният, за да има съдържателни преговори ли или нещо друго.Ким може и той да поиска САЩ да прекратят ядрената си Програма и тогава мирни преговори на куково лято. Министърът на Отбраната на Япония не е в позицията, че да указва на двамата какво да решават още повече, че Ким отдавна вече е проумял, че страната му е била, фигуративно казано, възмездена по заповед на USA Президент Труман още през 1945 година.

Abu Talib

На минусчетата и техните аватари нека понапомним, как България влезе в НАТО?Беше минало времето на Одисей и троянския кон, ама чугунените глави от КПСС...

Корейския хитрец печели време хахах

щом иска да се среща с този смешник и престъпник - хамериканският бай Ганьо.

Ще се срещне с Ким Свин, но не иска и да чуе за Пут Кин Изводът е че някой е безинтересен....

Има вечни правила на конспирацията. Контактът се поддържа с туитшифрограми от Центъра до нашия човек в Оралния кабинет.

супер театро направиха тия двамата само и само да се дигнат цните на оръжията...

Единственият начин тези двамцата да се срещнат някъде, е на боксовия ринг.Преди това Ким ще кацне в боксовата зала яхнал една ядрена ракета.Доналд пък ще дойде на кон ,облечен като каубой и шапка с американското знаме/досущ като чичо Сам от карикатурите/.Преди боксовата среща двамата, вместо да си стиснат ръцете под одобрението на рефера,ще си покажат един на друг средните пръсти.По време на срещата реферът няма да може да наложи на боксьорите правилата на боксовата федерация, тъй като те ще си нанасят само непозволени удари.Така срещата ще бъде прекратена поради липса на "феърплей".

Тия двамата симпатяги отдавна са си плюли в гащите, а театъра за пред народа върви ли върви - за повечето е само зрелище без хляб.

Ха добър ден! Всичко е игра на борсите и изклащане на трилиони... А тия са актьори за Оскари!

На американците отдавна никой не вярва. Техните мирни преговори накратко се състоят в това да ти предложат да си оставиш оръжието на масата и да минеш в съседната стая, където те чака бесилото. САЩ със своята пещерна ретроградна имперска политика останаха в миналото.

Корея ще стане единна държава скоро. Тогава стават икономическа супер сила! Дано да стане по-скоро, корейците са страхотни хора, много умни и трудолюбиви! А хорицата от северната част не заслужават мизерното си съществуване в момента. Единственото лошо е, че част от сегашните убийци комунисти ще станат видни бизнесмени. Все пак няма да е като при нас, където червените гниди заграбиха и продължават да заграбват всичко което хората са създали или в момента създават!

Ким поканил Тръмп на среща и оня приел?! Срещата е уговорена от Южна Корея, която е под протектурата на САЩ!

"Протектура" някакаъв вид префектура ли е?

САЩ клекнаха пред "недисциплинираната" независимост на Северна Корея и тръгват на компромис. Младият и енергичен Ким то чака славата на обединител на Корейския полуостров, а застарелият и немощен Тръмп - импичмънт и забрава.

веселяк си ти :)

"С добра дума и пистолет в ръка човек може да постигне далеч повече, отколкото само с добра дума." А с ядрена ракета още по-далеч!!!

Прасето разбра ,че ще го тричат и му се дръпна фъша.

И от атома към прогрес , ето така се прави.

и като се срещнат ще бъде аски забавно. единият ще се обръща с думите "изкуфял старчок", а другият ще го назовава "нисък и дебел". теми на разговор ще са основно около това кой какво по-голямо и по-хубаво има. иначе японците да си траят по отношение на Корея, защото доста години бяха завзели полуострова в началото на 20-ти век. особено в северната част хич недолюбват японците.

Накрая ще се стигне или до "Ти мене уважааш ли ме?", или до - "Аре да излезем навън да се разберем като мъже бе!'

Още в началото си личеше че Тръмп има слабост към Ким.Двамата очевидно изпитват симпатия един към друг и подозирам в бъдеще много приятелски отношения между САЩ и Северна Корея.

ще ги купя. имам повече пари от цялата им държава.

Ким няма да се откаже от собствени ядрени оръжия. На САЩ никой не вяра. Садам, Кадафи след като направиха това бяха убити, а страните им унищожени. Горбачов им повярва и сега Русия е обсадена от НАТО.

На САЩ не вярват само промити мозъци като теб.

Ето това е бизнесмен! БРАВО! Ще го купи и ще го продаде, без дори да му мигне окото. И нищо чудно след 15-20г Япония да се изправи пред следващия силен конкурент в лицето на обединена Корея.

Съвместните отношения на Япония и Сев. Корея винаги са били един добър пример за лицемерието на японците... Северна Корея са си кретени-комунисти без изненади.