На 21 души е оказана помощ след атаката срещу Сергей Скрипал

На общо 21 души е била оказана медицинска помощ след атаката с нервнопаралитично вещество срещу бившия руски шпионин Сергей Скрипал и неговата дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - На 21 души е оказана помощ след атаката срещу Сергей Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците са си го премахнали тоя, с цел задълбочаване на конфликта с Русия. нали наскоро си оправдаха и увеличаването на военния бюджет с Русия... И разбира се, отстраняване на хрантутника от свиващия се бюджет за шпиони, нищо ново.

След като се е заклел във вярност и след това е нарушил клетвата, не може да очаква че ще си живее спокойно в китно английско селце със сребърниците които са му платили за предателството. От тези тайни зависят животите на невинни хора. Никой не му е виновен. Получил си е заслуженото.

Сергей Скрипал отдавна не е в Русия. Каквото е имало да издава, го е издал. Едва ли от тук нататък би могъл да даде някаква полезна информация на британците. Бедата за Русия той я е направил. И да го убият, нищо няма да се промени. Но, за да го убият, трябва да рискуват да разкрият друг техен шпионин. Не е никак лесна работа, да се вербува чужд гражданин или да се внедри свой в чужда държава. Така, че за безполезно действие, да се рискува шпионинът, не ми се струва логично. Освен това друг бивш руски шпионин беше убит в Англия (мисля, Литвиненко се казваше) и беше обвинена Русия. Пак в Англия беше убит и бившия българин Георги Марков и беше обвинена България. За последните два случая доказателства така и не можаха да представят, но злепоставиха и Русия и България. А може би, ако няма вече друга полза от някого, го унищожават, да спечелят от смъртта му. Доказателство за това е и факта, че бивши руски шпиони никой не убива в Германия или Франция например. Не може, някои да не са намерили убежище там.

Истината е, че КГБ не прощава! Иначе кой има интерес, ЦРУ? А както е известно "интереса клати феса" в случая ушанката!

ЦРУ има интерес. Например да злепостави Русия. Но не е работа на ЦРУ, а на британските тайни служби. Британците все още разглеждат Америка като колония и не и дават правата, които примерно Германия и България и дават.

малко е тъпо да са руснаците - сега да го утепат, значи приднават че са го изпуснали когато е бил при тях, което е невероятно, второ идват избири що да разлайват кучетата, но пък моментът за англичаните е съпер изгоден

С всеки ден ''жертвите'' ви все набъбват само и само да си замитате следите...Ами вземете та кажете как е станала тази ''атака'' та белким си сглобите пъзела дето сами си го проектирате..

Кой ползва тези отровни вещества? русия, сев. корея и сирия. Ето ви я остта на злото в света. Никакви съмнения. Факти!

Къде са ти доказателствата? Времето, когато всичко удобно за САЩ се приемаше за вярно без доказателства (например химически оръжия на Ирак) отмина. На империята на злото повечето и зъби окапаха. На останалите има абцес. И когато тя се срути, нашите политици (никой няма да ги принуждава, те обичат да се натягат), ще започнат да гонят всички възхвалявали ги. Тука искам да напомня едни думи на Тито. Съветският посланик в Белград му казал "вашите вестници не възхваляват достатъчно другаря Сталин, я виж българските". Тито отговорил "ами те доскоро много възхваляваха Хитлер, та сега си наваксват".

Този може да е утрепан от вески, които е настъпал, през живота си .. 1. Хванат ли е убиеца ( в търговски център е пълно с камери ) 2. Има ли връзка т.1 с Руските служби? 3. Да предположим че са Руските служби: Защо да го убиват преди президентските избори в Русия / а не след тях /?

си руско тролче в напразните усилия да защитиш днешните отлични ученици на Сталин и Берия.

Жалкия си ти, безполезно плямпало, приказки без никакви доказателства или факти.

такава е съдбата на предателите, и тях ги унищожават тези на които са служили раболепно и след като не са им нужни ги убиват, така че това си е чиста работа на английските тайни служби или дело на ЦРУ, те са специалисти в тези неща, а после прехвърлят топката на други, е това е стара песен.

Този който е предал Русия за пари, утре ще предаде за пари и Англия. Затова британците са му видели сметката.

Спрете с тоя Путин бе. Не е той, Ассад е, нали САМО той има химическо оръжие и го използва непрекъснато, според ООНАТО.

Лошия Путин, организирал бомбандировка с отровен газ в Англия. Иначе, как ще има толкова пострадали хора? Също като в сирия нали?

Не е бомбардировка. Просто човек с противогаз и облекло за химическа защита се движел между хората и ги е пръскал с нервнопаралитичен газ.

ами какво положително направиха руснаците за да са добри-снабдяват наи терористичните режими сас оражия провокират ватрешни воини и разделят хората например нас да се плуеме тва е примитивна психика на марзелива неграмотна клукарка-империя е комплимент даже за тях

че и раби, ха ха ти знаеш ли колко пъти трябва да се биеш с Талмуда по главата поне по три пъти на ден -по пет пъти сутрин обяд и вечер и пак нищо може да не влезе в нея ха ха ?!

МИ 17 не си поплюва ...

Какво значи ЗИЗИ на ФРЕНСКИ ?

Равин Папо подчерта, че човек трябва да има вяра в думите на мъдреците, да се подчинява на властта си и в действителност да практикува интелектуалното подчинение на всеки по-голям от самия себе си. Правилно е да не говорим с категорична сигурност, а да бъдем отворени към възможността другите да имат по-голямо разбиране за истината.

имперята на злото...не го ли разбрахте досега от тях идва всичо и наи вече за нас

Неграмотни илитерате! #КОЯ империя, бе? Че то само Британската остана. Хитрата сврака - с двата крака!

За съжаление, САЩ - империята на злото, в своята тиха война срещу Русия, не подбират средствата.

русия е прятел с иран доведе го под носа на израел в сиря-сега това звучи като химическа атака в лондон а после...путин просто е аут

Какъв Елиезер си ти ве Мюмюн ?!

ве , бе сбогом на путин кат политик оттука 5 пати си го повтори ако не помниш- рабби елиезер папо

ким клекна скоро и пу!

КИМ ли клекна или Тръмп, бе? Я бегом да си научиш уроците!

В родината на еврогеството отново се оляха със своите анти-славянски и анти -руски провокации. трябва да си пълен кретен, като нашите еврогейчета, за да им вярваш ....

В такива случаи винаги се задава въпросът: Кой има полза от това дело? Всеки може да си отговори сам. Но определено Русия ще е потърпевша, което е и целта на упражнението.

В Русия има железен закон. Всеки, който смятат за предател се убива, без значение къде и как. Но ако има възможност (обикновено има) да го изтъргуват (размяна) го отглеждат в затвора, докато му дойде времето, след което го откриват и до там. Обикновено съдбата му последват и близките му, да не би някой друг да си помисли да шпионира в полза на друга държава. Казва се превенция.

руснаците изнасят тероризъм по цял свят с надеждата да оцелее империята на Путин.Пътници са.

Това е целта я. дебилите да повярвате, че това е руска работа. Иначе на Путин му пука. Той знае, че е виновен за всичко. Най-вече за т.н. освобождение на кенефа от Литва, Латвия, Естония, Финландия, Полша, абе от цялата еврогейска кочина.

хубавата новина е че ще почне лов на руски агенти -нима е прятно да чуеш за страданята на човек избрал америка-сноудан предаде америка и си яде ушите в раша но няма вращане

за предателите само едно, от хилядолетия е било така и така ще остане...този е съсипал стотици съдби за жълти стотинки и преди всичко е глупак!

За пореден път Путинова Русия демонстрира злобна отмъстителност. Затова я наричат империя на злото. Неспособните за нормален живот вършат само злини.

Едно нещо засега не става ясно. Как веществото попада върху организма на този човек и дъщеря му? Аз помислих, че тя го е нападнала и отровила, но след като узнах, че му е дъщеря съвсем останах объркан. Из пресата пише, че и първият полицай се е бъгнал с отровата, което говори за едно безогледно пускане на боен отровен газ в парк с много хора. Убийство на шпионин не е изненада, нито новина, но убийство с боен отровен газ в парк с невинни вече е зловеща безогледност. Из пресата пише, че за производството на този газ се иска лаборатория, а такава в днешно време няма на много места. Ако съдим по метода на действие е много възможно и отровителят да се е засегнал, защото е безогледен небрежен и безмозъчен. Все пак да убиеш шпионин може и с пистолет, а за такава акция с дъщеря му значи трябват двама души. Досега не се говори за никакви следи, което е странно.

Аз и до днес си мисля че смърта на принцеса Даяна беше дело на британските служби.Какво остава за някакъв си скрипал.И като се почне от Георги Марков все на острова гинат предателите.

Не мисли ДОКАЗАНО е

хубава аналогия..

Тогава го нямаше Путин да е виновен.

Хубаво го вижте тоя ,и умната ,ДЯДО ИВАН е готов да умре за брат си но предадеш ли го ,дупе да ти е яко

Дядо Иван пие Боярищник! Будь здоров, Иван Петров! Ние днес на ул. Савушкина 55 разпускаме.

В тия игри "Умната" означава да не се хващаш на играта на дядо Иван, защото не си струва.

Ако сега оживее ,следващия път ,ще му е за последно ,на измекярите ,такава е съдбата

Личи почерка на хората на хипофизното джудже Шаломов

Английската полиция била по зле и от нашта бе! Тва да тровят хора посред бял ден с отровен газ..........

Никой не обича двойните агенти, Англия също.

Империята на Злото произвежда само оръжия за масово поразяване и избиване на хора, проклета да е, не трябва да съществува.

Най-хубавото е, че русските свине във форума, които се мъчат да поддържат някакви спуснати опорни точно от вида "о пак претоплена манджа" колкото и да се пънат, британските служби не четат този форум. И ако си докажат за себе си, че е дело на Путя, ще му го втъкнат доста здраво. Ще си остане само с пачките в Панама, а тези в UK ще ги пише бегали.

Запомнете че враговете на Русия ще бъдат застигнати от възмездието, където и да се скрият!

Точно така, мръсни империалисти. А ние русснаците като противоотрова пием Бояришник и теглим по една псувня на всичко западно и прогнило!

И тебе ли другаря Путин те е целувал по коремчето като малък?

С точката отзад. Толкова ли няма никове, че да крадеш чужди ?

Поредното мероприятие на ЦРУ под фалшив флаг. Старите империалистически похвати се завръщат с пълна сила. Този е предател е станал излишен и после е станал полезен.

жертва като Росен от Нови Искър

Няма човек - няма проблем!

Голям зор за един предател и клетвопрестъпник, продал се за пари.

Пръска ли се този газ,стреля ли се? 21 човека засегнати и чакали полицай да ги намери спящи, никой не се е обадил на 999?

Дай да те мацна само с едно памуче с Новичок и ти давам телефон да звъниш на който искаш...

Бива ли така мои путенуиди?! Едно руско нещо да работи успешно (отровата), а вие се срамувате да си припишете заслугите..Тц тц

Моше, ама що си толкова тъп? Седнал да ни обяснява, че руснаците искали да отровят бивш агент :)))). Да, ние в България ядем доматите с колците. Ако са искали, да са го направили, те не пропускат. Освен това е бил у тях, осъден, задържан. Могли са да си правят с него каквото искат. Виж моше, за тъпоумните ингилизи, тия номера минават без проблем. Но да ни обясняваш тия истории за Сънчо в България, не става някак. Логика няма. Руснаците нямат никакъв интерес от тези събития. Но виж, англичаните имат сериозен интерес да се случи такова събитие. Не е истина само, как правят англичаните на идиоти. И те ще вярват на тия лъжи!

ИНГИЛИЗИТЕ... Няма ли най-после да ни пуснат снимки на рускио агентин с ПРОТИВОЗАЗ!! Тъй де, нападението е в търговски център, през деня.. Без противогаз тоз лош руски агентин би трябвало и той да е на съседната пейка до руснака и дъщеря му.. Опнал петалата.. Пък тез глупави руснаци - от 2006 до 2010 не са го светнали в "Матроская тишина" или нейде другаде в Русията.. А сега чак до нейде край Лондона да са пънат да го гътнат. Па и сред тез 21 "жертви" да го няма... Ама то кой ли ти помни - най-вече в наще "обективни" медии за "РИЦИНОВАТА АФЕРА" в Лондон и "агентите на Садам".. И да помни броя на "случайно" загиналите покрай нея.. Та чак и БЛЕЪР в парламента - га си каза "Излъгаха ни за ИРАК", да сочи за лъжещи МИ-тата на нейно величество..

Лондон и "агентите на Садам".. И да помни броя на "случайно" загиналите покрай нея.. Та чак и БЛЕЪР в парламента - га си каза "Излъгаха ни за ИРАК", да сочи за лъжещи МИ-тата на нейно величество..

Така действат ИД и диктатурата на Имперските феодали!

Е, не чак толкова изостанали, англичаните са замръзнали във времето на първата студена война. Всичките тези номера са от тогава.

Хайде отново да направя сравнение. При химическа атака в центъра на Лондон, извършена от един човек без защитна екипировка, са пострадали 21 човека, някои от които с опасност за живота. При химическа атака в Сирия, извършена с десетки бомби, според "осведомени източници" са пострадали 18 човека, а спасителните екипи се разхождат из поразената зона по сандали, джапанки, къси гащи и потници. Без маски на лицата, без противогази... и нищо им няма.

готови са да жертват самолети и десетки хора само и само да направят мръсно на Русия

за кой ли път пак този сценарий...дайте поне нещо ново за разнообразие, скучни сте вече.

всички ние сме сигурни, че путлер няма нищо, ама нищо, общо с това. понеже путлер никога, ама никога, не прави такива неща.

Eeeeй!Не спряхте да ни пробутвате претоплени манджи.И сега къде са отровителите,хванахте ли ги?

Това ми звучи, като поредното ченгеджийско британско мероприятие. Целта, май, е да провалят световното първенство по футбол.

И къде я изнамерихте тази новина? току що прочетох по норвежкия интернет, че се издирва млада двойка която е регистрирана от камери и полицията иска те да се обадят за да ги разпитат. Продавачката от магазина в който той е купувал храна е полякиня която има магазин с полски продукти. Тя също е учудена след като е разбрала че той е ш.ионин. Казва, че бил там също със сина си, а прочела по- късно, че синът му е у.рял. Никой не знае каква е истината и кой лъже се казва. Там той се е представял за пенсионер и никой не е знаел за миналото му.

Най-вероятно е британска работа. Руснаците са имали твърде дълго време до 2010 г. за да го убият, но не са го направили.

Пишете всичко на главата на Путин ..и да се свършва!

Хахахахахахаха