Язовирите под контрол - с две изключения

Няма опасност от наводнения, ситуацията в страната е под контрол, посочиха министърът на отбраната Красимир Каракачанов и главен комисар Николай Николов.

Обратно в новината

Коментари - Язовирите под контрол - с две изключения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът на България е липса на отговорност. Дават се на някое лица(п-р кмет) да ремонтира нещо или да изчисти дерето на реката. той свършва работата калпаво, като заделя част от парите. Идва реката и залива. Веднага този да се вкара в затвора, пълна конфискация т.е. търсена финансова и наказателна отговорност.

ББ и ЦЦ

Нисто не се онтролирс,всичко е останало от едно времс , в момента само се краде и замазва.

на премиера, дъждовете и снеговете трябва да не валят над България, но ще го послушат ли? Той беше разпоредил, по точно заповядал, на подчинените си да ловят снежинките във въздуха и нито една да не падне на земята, пък те си направиха леки оглушки, той се направи, че не вижда и сняг бавно пада, моя дъх .... някои може би си спомнят великата френска песен.

6+++ "Tombe la neige Tu ne viendras pas ce soir..."

Крадливи и нагли недоразумения на природата

всеки път са под контрол с 1,2 изключения и вземат та наводнят една две области ..ама на тези тук им е се тая, те не живеят в залят или застрашен район.

А бе, оня тюф...к т. нар.ГЕНЕРАЛ ВОЙНОВ каза, че всичко е под контрол. Вероятно тази ПЕНСИЯ така си опрвдава получаването на ЗАПЛАТАТА. която авера му я подарява!!!

тоз ПЕНСИОНер Воинов е вуичо на 1книжника от Банкя