В Полша ще разжалват генерал Ярузелски

Полският Сенат прие днес проект за промяна на Закона за отбраната.

Обратно в новината

Коментари - В Полша ще разжалват генерал Ярузелски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време така наречения стажант, Сашко Диков, правеше интервя със Стоичков. И му направи забележка, че стадиона на ЦСКА се казва "Българска армия". Камата не му остана длъжен и му каза, че той не го знае така а, "Народна армия"! Така и с поляците, правят се на безмислено интересни, историята не може да се промени, генерала ще го знае, като генерал Ярузелски.

ген. Ярузелски спаси Полша от руските танкове, спаси хиляди животи на войници от двете държави и на обикновени граждани. Ние знаем това и помним, а поляците защо така са се объркали.

Браво на поляците, заради такива действия държавата им може да има самочувствие да отказва и на ЕС, ама да видим докога! А колко е спасил Полша генералаът не е много ясно защото точно тогава СССР беше затънал до гуша в Афганистан и една намеса в Полша само би ускорила разпада и за нас 10-ти ноември щеше да дойде по-изневиделица и "другарите" нямаше да успеят така добре да се подготвят! Всъщност каквото и да си пишем фактите са че Полша се справя отлично икономически и заради нейния пример украинците не изтърщяха плановете за присъединяване към евразийския съюз!

Боже,прости им на поляците,те не са виновни!

Бавните поляци не спряха да се ровят в историята и хич не им дреме за бъдещето. И к'во като го разжалват тоя заминалият си? Дреме му на "вензела" вече ... Историята е да се помни, за да не се допусакт същите грешки, а не да се срамуваме и посфактум да се опитваме да ги поправим с други такива.

Яруделски е горой от Полско-Съветската война, познайте от коя страна е бил? Е смешниците ревизионисти решиха на умряло куче, нож да вадят. БГ пословица. И все пак поклон генерале Ярузелски, предотврати съветска намеса подобна на Пражката пролет и предостави Полша в добър вид за завладяване от запада.

Брей как го каза ''Полско -Съветската'' Тази война драги е ''Съветско-Полска'' защото на 17.09.1939 именно СССР е този нахлува в Полша,а не обратно. А Ярузелски е просто един еничарин на служба в СССР. Понял.

Това ще се случи във всички държави в които САЩ/НАТО/ЕС инсталираха свои СлугиПалачи на народите си ! Бойко Борисов,Заев Македонски, Румъния,Украйна ,Полша ... всичките Западни подлоги ще исгният по затворите и то Само за това че са Работили за Запдните хиени изяждащи страните им ! Амин !

не мисли. Забранено му е. Той слуша. Църквата.

работа. Когато един военен се заклева, това не е за един СТРОЙ, а за РОДИНАТА и НАРОДА СИ без значение кой я командва! Ето защо /както и мавзолея/ смятам че да си обмислят този факт.

Войчех Ярузелски - едно позабравено име, като Ерих Хонекер.

Слава на Русия !

Явно примера на една съседна на Полша истинска държава е заразителен . Мога само благородно да завиждам на поляците ! БРАВО !!

Е би си ма. Й Ка. Та.

Явно обичаш да г р у х т и ш когато те Он ОЖ Дат

БРАВО НА ПОЛЯЦИТЕ. СИСТЕМНО ЧИСТЯТ СТРАНАТА ОТ КАЛНИТЕ ОСТАНКИ НА КОМУНИЗМА! ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ, КОИТО СИ ЖИВЕЯТ С ТЯХ!

браво на простотията ти ти да не живееш в полша та си така възбуден ?????аз там живея !!!!!!!!!!!!такива факе нюз нема !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Човека ги спаси от Съветска инвазия при промените инспирирани от Солидарност,но явно и за шляхтичите е характерна неблагодарноста!

колкото ние сме боляри.

Полски пияндурниц. Друго няма какво да се коментира за тия мишки.

Ами украинци и поляци са съседи и идентични по генетика, тъй, че няма какво да се чудим на горната тъпотия. Това е вероятно увреждане на мозъка от шамарите, които ядат през вековетр от Русия и Германия. Размътили са им мозъка - шамар от ляво, после шамар от дясно и т.н.

А най-лошото за тях е, че между шамарите отляво и от дясно, отзад ги нафърфорват американците! И никакво мърдане на никъде!

Тая дивотия ми прилича на съдебния процес от папа Стефан 7, който извадил тялото на папа Формоз от гробницата, поставил скелета на трон и го осъдили.:))

Тия са по-изкукали и от нас!

A ние кога ще разжалваме Aга боико

не забравяй и льотчика !!!

Не е лесно, да си луд!

католици, яко ги перат американците

Сега остава да го изровят да видят дали му се клатят кокалите под корема

надминаха и Ердоган по шизофрения и ксенофобия ...

и за това ние сме най-бедни в ЕС!!! Там разжалват руския губернатор, а тук на нашия му вдигаме паметник!!!

Абе пич, ти наистина ли не можеш ли да разбереш, че мъртвия и да го разжалват, и да го награждават му е все тая?

си живее във виртуалната реалност

Колко смешно! Я, помисли сега! "Те разжалват руския губернатор", но посмътно! А ние "си избираме" американския губернатор за трети път! А-а-а-а...Видя ли? Точно така! Именно заради последното сме най-бедни в Европа!

ха ха ха... ако ще на кура борна да му цепят...

Как могат да отнемат нещо което не са дали. Пълна глупост те могат да отнемат това което са дали. Това сайт две различни епохи до и после.

Идиотизма в Полша набира все по- голяма скорост. Ако Ярузелски през 1983 не беше изкарал войската по улиците- така го посъветваха от Москва че е по- добре- то тогава руската войска трябваше да влезе в Полша. Точно тогава запада се опитваше да прави Майдани в Полша и финансираше всякакви тайни организации. Църквата тогава изигра кур.енска роля. Помня много добре когато сутринта включих радиото и имаше само еднообразна ,,музика,, една и съща цялото време прекъсвана от съобщения че е въведено в държавата инзвънредно положение.

А вие издигнахте паметник на тошо!!! Вашите ментор кои са?

Какъв Майден, бе. Ти знаеш ли какво беше в Полша тогава. В магазините нямаше нищо освен чай. Какъв Полски генералр е този, който играеше по съветската свирка. Ти знаеш ли колко се мразят поляци и руснаци. Този генерал няма място в Полша. Да изровят кокалите му и ги дадат на руснаците. Поляците го определят като предател. Щели да влязат войските на СССР в Полша....да, ама не. Това да не ти е 1968г. Тогава ако кажеше, че си руснак в Полша не се знаеше дали в следващите часове няма да ти се случи нещо...Ярузелски е една подлога на руснаците, прочети му биографията и ще видиш...

Ти явно си много, ама много глупав. Живяла съм по това време в Полша и зная много добре как беше. Предполагам, че ти само си чел от вестниците ама лаеш- наистина си само Биг Бен.

Те и за тук разправяха , че имало камо чай по магазините, но сега се оказа още по-зле.

Тия съвсем изтрещяха! Само че ми се струва, че менторите им са същите като нашите! Почеркът е толкова подобен, че изключва нещо друго. А на Ярузелски му е през оная работа вече! И не социализмът им е виновен, а самите те, които са много по-продажни и от нас! Освен това са и доста по-лоши, крадливи и нетолерантни като хора! За страстта им към алкохола няма да говоря! В много силна конкуренция са с руснаци, финландци и прибалти! Трудно е да се определи кой е по-пристрастен даже! За жените също няма да споменавам друго, освен , че полякиня не е националност, а професия!

Понеже все повече се забелязва пълната несъстоятелност на тази система, капиталистите се чудят какво да правят. Жалки са, вместо да гледат напред, дори и мъртвите от гробовете им се опитват да извадят.

Какво да правиш, като комунизмът се провали с гръм и трясък! Трябва да си изключителен тъпак за да проповядваш фаснтасмагории, като т.н. РСО и пр!!!

че мяучеме за китайски инвестиции

Генерал Ярузелски в края на живота си се обърна във вярата си и стана християнин. Няма съмение, че макар и починал ще загуби това което е постигнал в предишният си живот. Може да не виждате директно връзката, но я има.

Пълни глупости!

Vinetou

"На умряло куче - нож вади." Българска народна поговорка

тъпотия, ще цъфнат и ще вържат ли поляците?

Ако не знаеш, те не само са цъфнали, а и завързали, за разлика от тебе! И по-добре не коментирай поляците и полякините , а виж жена си и дъщеря си, и най-вече себе си! От километри миришеш на комунистически русофилистик!

лно герберастко

Пази, Боже, жените и дъщерите ни да са като полякините! По-горе казах, че полякиня не е националност, а е професия!