Турски депутати се сбиха заради операцията в Африн

Депутати от управляващата партия в Турция и от защитаващата правата на кюрдите се сбиха по време на снощното заседание на Меджлиса, съобщи Hurryiet.

Обратно в новината

Коментари - Турски депутати се сбиха заради операцията в Африн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама до смърт ли се биха? Иначе не се признава. Да повторят, докато остане само един!

Дир-а, коя е политкоректната позиция? Че вече вие май се объркахте съвсем... ИДИЛ- ал нусра- ал кайда в суверенна Сирия терористи ли са или са съюзници на САЩ? Турция в НАТО ли е или не е?

от Българския си е и е от надире. Оттук пак произлиза немското anderes - друго. Айде чао!

Мелиха ко стааа с вашите я вземай точилката и ги почвай срамота ми те ако имаха ятагани щяха да се изколят ве !

Интересно е че това се случва чак на 48ият ден на операцията. Явно в САЩ са вбесени от позора на кюрдите в Африн и остро им се карат: " Даваме ви най модерните и най мощните оръжия, а вие не можахте да изправите нищо с двете си ръце..." # " Поне докато наще самолетоносачи престигнат в Средиземно море сбийте се в Меджлиса за да ни спечелете време!" Не е истина какво ще се случи в Манбидж и на изток от река Ефрат :)

Турската армия е влязла в друга държава и убива и мирно население. Не е обявила официално война, уж освобождава нещо, като не е канена да го прави. Кога се разпадна империя на фесовете, кога забравиха какво стана и пак същото ... ей това е упорит но тъп народ, ще умре от тероризъм от "поробените" държави.

Кратко и ясно: Мръсни джагали се бият

Какво друго да очакваш от диваци?

за кои джагали да викаме сега? Кое е политкоректно, според господарите ви? А?

Лелее, голям калабалък, голям кютек.Да не стане същото и нас.

При нашите не може да стане такова нещо, нашите много добре се разбират когато има нещо за крадене. Пък си чешат езиците само за пред избирателите си, че ужким са различни партии.

Клипче ше пуснете ли, таман ям да гледам.

Vinetou

Дааа, и ние вървим по същия път - всеки, който критикува ГЕРБ е антидемокраичен, комунист, "гад", който дестабилизира държавата.