Станишева: Замесването ми с Инерком е фалшива новина

Опитът да бъда замесена с Инерком е фалшива новина, заяви PR-експертът Моника Станишева по повод декларацията на ГЕРБ, в която бе замесено името й.

Обратно в новината

Коментари - Станишева: Замесването ми с Инерком е фалшива новина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

skromna35

"всеки човек с по-висока компютърна грамотност" Госпожо, вие не знаете какво е компютърна грамотност! НЕ Е да можеш да ползваш Гугъл!

Моника не е била омъжена за Йосифов , сега не е омъжена и за Станишев , също няма и 4 деца .

Никога не е мамила с милиони ЕС , нищо че ги върна , ''доброволно''.

Хората вярват във случайностите. Съвсем случайно се мярка името на Йосифова, съвсем случайно очакват да спечелят от тото, търкат билетчета и псуват. Други не вярват на случайностите, опичат си добре далаверите и организират на останалите театро за търкане на билетчета. 80-те % търкат, радват се на шарено и се кефят на организираната случайност!

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И МОНИКА СТАНИШЕВА СА КАТО АРАБСКИТЕ ШЕЙХОВЕ /ТИГРИЦИ/. ЗНАЯТ СИ ИНТЕРЕСА ИНАЧЕ КОЙ, КОЙ ЩЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖИ.

Вече ми е ясно как авторката Калина Петрова се е докопала до поста зам главен редактор, но ще трябват още подмазвания за гл. редактор . . . .

Като гледам голяма секира във форума - явно всеки неудобен коментар е скрит.Брутална цензура от дир.бг! Но истината не може да бъде скрита.Това е.

Моника е направила неволна но фатална грешка и няма смисъл да отритча един безспорен факт! Но от такива хора като нея може всичко да се очаква.

Фалшива, фалшива, колко да е фалшива? И Хохигер беше фалшива новина, нали? Май ще се окаже че два олигархични кръга в БСП се ритат под масата и не могат да се разберат кой мисли повече за народа.

Абсолютна истина, казана от абсолютно доказан демократ(Спас Гърневски, известен със стиховете си в прослава на Партията)!!!! Аз лично не искам доказателства за казаното от него. Напълно ми е достатъчно "Станишев е виновен!!!". Е , няма такава наглост, нещо като "комунистите убиха и моя дядо". Вече не могат да измислят нещо ново, нещо което да не сме слушали !?!?!? Смяяяяяях !!!!

И в Блиц переодично пускат такива статии - за "фалшиви новини за Делян Пеевски.Но защо ли хората се смеят в захлас и въобще не се връзват?????

Знаем те, помним те, покказала си, макар и частично, морала си, така че няма нужда да ни обясняваш допълнително.

комунистите винаги са виновни

Спокойно си се наслаждавайте на честно изкараните милиони и не се занимавайте с глупости. Така или иначе и без да ви клеветят, не ви вярват.

"ЧЕСТНО" И КАК ТОЧНО СТАНА ТОВА ЧЕСТНО????ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ,ПРИВАТИЗАЦИЯ,ЗАМЕНКИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЧЕСТНО ИМАШ В ПРЕДВИД????ХАХАХАХА

Моника цяла България е с теб ,Осъди тази Мърша Борисов за Лъжи и Клевети към Теб ! БСП Осъдете Мутрата Борисов за Лъжи И клевети и ще си изчистите Името ! Станишев Осъди ББ за Лъжи и Клевети към ПЕС !

и аз ша осъда цецо и пак ще сме си само свои! а доган-президент! ехааааа!

БСП отричаха и за заменките, за фалита на банките, за Техноимпекс, за панаира..

И С ТЯХ ЛИ НЯМАШ НИЩО ОБЩО?! Сигурно и ДИР. БГ не е твоя? ХАЙДЕ СТИГА. НЕ СИ ИНТЕРЕСНА.

Люински също е невинна и не се обслужва от дир бг ..

До там ли паднахте,Борисов? Кажи нещо? Защо мълчиш като пръднал? Имаш ли доказателства?

са на отчет при дявола..

Наистина ще се окаже, че "материала" в България е много калпав. Вече две седмици тъпи коментарии прехвърляне на "топката" от единия в другия джоб. ГЕРБ начело с Борисов се подиграват на народа - сделката на ТИКВАТА с ДОГАН и ПЕЕВСКИ ще излезе на яве. Алчноста и ДПС ще му изядат главата.

За ГЕРБ стана традиция да си развяват сраните гащи и да осмърдяват пейзажа.

Смятам Станишев, за голямо зло, затото има големи прегрешения и последното е Истамбулската конвециа. Но играта с ЧЕЗ не е негова. Тази игра си е Бойко и Цецо!

ЧЕЗ е далавера на Ковачки.

Едва ли остана някой наивник , който да си мисли , че бсп/герп са опоненти......Не и когато иде реч за поредното ограбване на България . Винаги играят заедно . Калфин подарява безплатно военните ни бази за десет години , еднокнижният ги харизва за още толкова. Всякакъв коментар е излишен ! Когато в пъзела прибавим и техния общ приятел - антиБългарската , противоконституционна престъпна групировка - дпс , нещата се нареждат и за ментално увредени индивиди . Схемата е печално известна ката хазарската примка . Преодолима е ! Оптимимист съм . Бог пази България и има защо . Със здраве :)

Стара опорна точка. Излагате се дрОгари.

Лисиче, ти си известно като най-тъпото тролче, затова изобщо не те четем. Но ти си пиши, пиши, колкото повече пишеш, толкова повече мислим обратното. И още нещо, не може да лисичарстваш цял живот, вземи та научи някой занаят, за да не си изкарваш прехраната по този презрян начин.

Няма по-продажно и проклето племе от червените БСП капиталисти. Техният девиз е "лява ръка - десен джоб".

Вече съчувствам на Гинка Върбакова. Защо една министърка се дистанцира от нея и даже подаде оставка, за да чисти името си, че била нейна приятелка от 20 години? Сега пък обвиниха една PR специалистка, че работила с нея /ако това изобщо е вярно/. Какво е направила тази жена от Пазарджик, че всички се плашат да не ги свържат с нея? Какво лошо има в това? Управляващите да обяснят!

Червеният чорап взе да се разплита и да се размирисва.

Ако имаш предвид герберите, вярно е и то не е от вчера.

Знае ли някой кога, на този свят истината ще е една? Омразни политици спрете! Огледайте се и разберете, че колкото и да крадете, поколението ви персонално ще ви изкупува греховете! ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ!

Това, ти го казваш ! Никой не ти вярва на теб, нито на мъжът ти !

Станишев покажи че си мъж ,накажи Боко Лъжата ! Цяла България ще ти е благодарна ! Мутрата стана Клептократ и Аферист !

Кой е Станишев, че ще наказва ? Скоро ще бъде наказан Станишев, ще трябва много да доказва !

kirchevo

Е как да покаже като НЕ Е.

бре чугунена шлюпко...вчера я видяхме цяяяялата България... Мислиш ли че цялата България са 200...300 празноглавеца събрани от провинцията за по 2/3 кебапчета ???

Бай Суджук е с двата крака в блатото и се чуди как да се измъкне без да потъне.

За кой ли път се лъжеш...

Писна ми от простотиите герберски. Вярно е, че Борисов няма нито образование, нито подготвеност, нито интелект, нито владее чужди езици, за да може лесно да ги държи под строй с единственото си качество, селска хитрост, но не е предвидил, че от некомпетентни калинки не можеш да очакваш друго освен сериал от скандали, безпочвени изхвърляния, спирала от дългове и перманентно обедняване на народа ни. Това е истината, която не може да се прикрие от потупвания по работа и раболепни еквилибристики.

Генерал не се става без образование ! Практиката, която има Борисов е равно на 5 висше образования ! Няма кой да го стигне и да знае повече от него ! Тръгнал е от пожарникар, най-смелата професия, работлив и умен, затова е стигнал до върха !

Полицейската академия не дава висше образование, трябва да учиш още след нея, многознайко. А генерал у нас може да стане всеки, видяхме десетки недоразумения, които ставаха генерали за една нощ. У нас те са повече от състава на армията ни. Да подкрепяш такъв човек, не е признак за интелект, ако ти заплащат за това, още по-зле.Защото това, че му завиждат е негова комична интерпретация, явно си личат опорните точки и при теб.

...само че в пожарникарските войски няма генералско звание.

Тиква пълна със семки е Боко.

Как беше рекъл шопът? "Най-мразим да мислим"! Хайде да помислим заедно. Ако тази госпожа беше участвала по някакъв начин в тази сделка, специалните служби дали щяха да разберат? Според мен, твърдо да! Сделката не е каква да е и е в полезрението на службите! А дали щяха да докладват на Борисов?Нали той им е шефът? Категорично, да! Ако Борисов имаше такава докладвана информация, дали нямаше "да разстреля" с нея БСП още в началото на скандалът? Защо нищо такова не се случи? Та при наличие на такава информация, той направо щеше да ги "размаже", да ги унищожи, а не да се чуди какво да прави и какво да обяснява! Сивите клетки, сивите клетки, мърдайте ги! Те са важни, а не глупостите на Спас Гърневски!

БСП въртят водата, парното и тока ! Това се знае от всички ! Всички милионери са в БСП ! Всички от БСП имат луксозни хотели и палати ! Имат луксозни коли ! И как ги спечелиха тези пари, като никой от тях не работи, само лае ! Станишев си купи и дворец в чужбина ! Как стават тези покупки, да си купим и ние, които нямаме !

Видях Десито от Дулово в каква кола се качи на излизане от службата! Тя май не е от БСП. С тия заплати могат да си позволят висок стандарт - всички, независимо от партията.

"БКП въртят водата, парното и тока ! Това се знае от всички ! Всички милионери са в БСП !" А милиардерите са в ГЕРБ.

БСП са лява партия не е нормално начело на тях да са богати хора.

Издъни се каката, издъни и съсела. Сега влезе в обяснителен режим. Ама няма как - руски пари и пр. За малко да успее със стария червен ченгеджийски номер по прехвърлянето на вината. Но не би.

Аз какви съм ги чел из сайтовете! Само че не им вярвам. Пък ако Станишева е сключила сделка с някого, това е бизнес, а не политика. А и Гинка едва ли точно с нея би влязла в комбина, защото е приятелка с Теменужка, не с Моника. Гърневски работи! Що ли му се връзвате?

Аз съм от ГЕРБ, сестра ми е от БСП ! Така, че не бъдете глупак ! Кой от коя партия е няма значение ! Бизнеса си е бизнес !

Ми не ти вярвам, Моника, не ти вярвам:) На "златотърсачки" никой не вярва. С тия "династични" бракове обагрени в червено и обсипани с финикийски знаци....няма как:)

Горката, мъжлето и джендер.

Нещо на човек с фамилията Станишев нямам абсолютно никаква вяра.

По долу някои с претенция за последна инстанция си трият отсъствието на мозъчни гънки с спасяването на Моника и Кур нелка,ще пиша за данъци, тъй че бягайте далеч - плащам 10% данък в/у дохода си, 20% ДДС пенсионно+здравно осигуряване , а богопомазани монополисти и олигарси - 10% корпоративен плосък данък /ако не скрият печалбите си/ с невинната лъжа, че ще ни залеят с чуждестранни инвестиции. Кражбата от еврофондове е правило Ха сега да смятаме.