За първи път жена поема Европол

За първи път Европол ще има жена директор. Съветът на ЕС назначи днес белгийката Катрин де Бол за следващия изпълнителен директор на службата.

Обратно в новината

Коментари - За първи път жена поема Европол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бол е още един автогол за Европол. Това назначение е демонстрация на ново безсилие в службите на ЕС и липса на адекватност. Попитайте Бол,като шеф на федералните служби на Белгия колко атентата извършени от белгийски джихадисти успя тя да предотврати. Толкова, колкото успя да предотврати и моя Гол! Но, по-важно от всичко е новата мода жени да получават постове по случай 8 Март! Честито!

Цялата работа с ЕС изглежда напълно несериозно. Нещо като социален експеримент.

Лошите момчета винаги са били в полезрението на жените.....

Жени, подобия на жени и/или мъже от Белгия, Швейцария, Лихтенщайн, Малта и др. големи национални държави управляват ЕС!! Браво!!

Йеа, бейби. шоу дъм уот иц ол ъбаут- демек, ся ше видят престъпниците кон боб яде ли. Тва явно е подаръкът на Интерполицаите за деня на жената...

Ега си....още една...управляващия елит на ЕС и на държавите от него заприлича на дамски клуб!

Супер новина братята Галеви и Маргини, Таки и Брендо от страх си го преместиха в другия крачол.

А от третия пол кога да очакваме джендармерия?

Европол ли боло ТРЕТИЯ ПОЛ. Ясноо

Е, сега вече ще цъфнат и вържат!

Е, сега вече нещата ще се оправят!

Военни министърки жени, полицейски шефове жени, разузнавателни шефове жени - без нито един ден на "терен" да видят за какво става дума. Само опит в счетоводството. Нищо чудно, че Европа затъва. Що нито американци, нито руснаци, нито китайци не назначават жени на подобни постове? (макар, че руснаците сложиха оная в Крим). И да, що всички тия жени, началнички на важни за сигурността агенции, все приличат на мъже?

За коя иде реч?

Абе оная хубавата прокурорка, а сега депутатка - Поклонская (май беше). Колко убава толко и тъпа (сиреч бая).

И каква новина има в това?