Десантен кораб на САЩ с 500 морски пехотинци е в Черно море

Десантният кораб от ВМС на САЩ Oak Hill LSD 51 е влязъл вчера в Черно море.

Обратно в новината

Коментари - Десантен кораб на САЩ с 500 морски пехотинци е в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ото фон Бисмарк има доста мъдри мисли,ще цитирам две:С руснаците се играе честно или въобще не се играе!накрая винаги идват със сметката!!! знам сто начина да изкарам руската мечка от бърлогата, но нито един как да я вкарам обратно!!!

Стига със стари притчи, сега остана и от евангелието да ми цитираш. Ватенките са се сдухали и за нищи не стават Скоро ще фалират като ссср

Yankee go home! Може да ни пратите само любимата ни американска елитна държавна проснститутка Виктория Нюман, защото е навита на целия ЕС - както каза преди време...

Оак е оака!

кефи ме това название... само Hill е малко излишно... но карай.

-Румене,ти защо не протестираш срещу навлизането на американски бойни кораби? Пьотр Толстой не ти ли обясни че ще заграбим българското Черноморие по кримско-донбаския сценарий?

избягвам да се смея на глурави вицове. но хайде, за да не те обидя - ха-ха-ха, много смешно.

Очаквам в скоро време десантен кораб на Русия да влезе в Мексиканския залив.

НЯМА, ЩОТО ЩЕ ПОТЪНЕ ПРЕДИ ТОВА. ЩЕ СТАНЕ КАТО АДМИРАЛ КУЗНЕЦОВ, ДЕТО ОПУШИ ЕВРОПА. РАШКИТЕ ВОЕННИ МАШИНИ ИЛИ ПАДАТ ИЛИ ПОТЪВАТ. СПРАВКА КУРСК И ЛЕТЧИКИТЕ В СИРИЯ

да ме информират първо "потребители в турски социални мрежи, наблюдавали преминаването на кораба през Босфора", което пък е потвърдено - инфото от соцмрежи - и от командването на 6-ти американски флот, обаче според Интерфакс .

Ето, това се казва Гражданско Общество. Общество, управлявано от граждани. Турция е за пример!

Така е правил Хитлер преди да нападне Русия през 1941 година - Германски Подводници и Военни Кораби са преминали през Босфора и са акостирали до Бургас преди нападението .

Кво стана после, че не си спомням. Не съм бил роден.

България е в НАТО.

....грешка !!!...Balgaria бе натикана в NATO !!!....това е проклятие за Balgaria !...отново сме на грешната страна !!!...NATO се опитва да ни използва за целите си и да ни изправи срещу естественя ни саюзник и брат !!!

Това, че България е в лайнато, е следствие от продажната политика на Соломон Паси и Георги Първанов. Но в НАТО са само Лютви Местан и Росен Плевнелиев. И двамата са отритнати от българите, така че не могат да ги представляват,където и да било. А българите са с Русия, който и да я управлява. За съжаление, дори докато я управляваше предателят Горбачев и пияницата Елцин.

500 джендъри в корубата?

Къде е Кузя, пушещият самолетоносач? Веднага да се намеси!

изкупиха ми сички памперси

че потребителя на турските социални мрежи се казва петя или вова е ясно, позивните му също ...

спя по спокойно!

Някой да им продаде памперси, може да се спечелят доста пари.

watch?v=ZBllUBpJZFs

им се видя малко като се осраха на лайноносеца-доналд кук....пак си търсят белата. Ама скоро Товарищ Путин ще им начеше задниците със новото оръжие. Пожелавам им го от сърце!

Където има американски войски има и печени зелени човечета по Вагнеровски ;)

да, и където има печени зелени човечета има и сърдити псевдо попове, които говорят глупости

Хубаво че е влязъл ама дали ще излезе...

Още една уса консервна кутия на дъното на морето

Който каквото търси, това ще си го получи, рано или късно!

И сега американските евреи ще квичат, че руснаците са ги нападнали в Черно море.... те се гаврят с целия свят, но ако продължават така нищо чудно някой ден ядрена подводница да изплува покрай американските брегове и да разтовари ракетите си. Не съм пристрастен, но това да отиваш на някого до оградата и да крещиш, че те следи и провокира..... явно останалия свят сме много тъпи и продажни, че да си даваме задниците на американците. Посочете ни една полза от американската експлоатация/ последните 29години само ни експлоатират, но нищо не ни дават- това е!/?

Ето ги най после нашите истински освободители... а не някакви си кагебисти и руснаци! Най после са в Черно море и ще ни пазят от агресори...

А по руски език "памперс" е "подгузник ".

Го хом!

Каква военна сила са 500 морски пехотинци? Никаква.

Достатъчна за да ни осерат морето и да ни доизтровят делфините.

Слънчев бряг и Златните са по-близо до Босфора. А я ги виж къде са Бургас и Варна? Welcome, welcome, обичаме доларите. Не е точно...Ние обичаме всяка валута стига да е много пачки. И защо попайци да се кламбичкат до северни ширини ? Спанак ли нямаме или курвите са по-грозни от румънските?

Yanki go home!- барабар с курветите и темподобните!

Сега 500 каубои ще направят десант в Сл.Бряг и Созопол,кръчмите са още празни, а и а онези "девственици" ги чакат с отворени обят... пардон отворени крака без да плащат ддс.Сега путин да изпрати един самолетоносач в мексиканският залив да видим кон боб яде ли или един десант в Аляска направо през арктика полюса.

Той да изпрати самолетоносач, ама от къде такова чудо у него?? А и въглищата им за пара са свършили.

Абе Гост, ти да не си от Перник че все въглища са ти в главата.Или това си имаш вместо мозък

Сега и Путин като изпрати два с по 500 пехотинци,да видиш какво става! Тръмп и Путин да си ги мерят,но защо на нашия гол г.з?

мноу памперс мноу шящу требе за тия брадчеди

Да, те и онези америкаци бяха с памперси, които разбомбиха 600 вагнеровци и им изпариха танковете.

Лошо е да спиш след запой през зимата отвит ! Сънуваш разни небивалици и караконджули !

Уважаеми колеги прекалено мнго използвате думата памперс! Тази дума е произлязла ог САЩ и не е редно да се използва в нашите постове! Заменете я например с лайнозащита или нещо подобно, ама да е руско!

може да са и Пуфис, Либеро, Молфикс, Хелен Харпър, Хъджис, Еви бейби все тая това няма да намали усиленот о лайноотделяне с ГМО-та)))) хих

Към Още... Ти сериозно ли? САЩ да направят десант на Крим? С един кораб. дето едва се държи на вода? И от Крим ще ги чакат с хляб и сол? Това ли измислиха от Козяк? . "Още ( нерегистриран ) 08.03.2018 18:13 Само мога да предполагам, че демонстрират подкрепа за Украина. В смисъл, че ако Укр тръгне да си връща Крим, те ще ги подкрепят с десант и след това ще се насочат към Донбас."

В такъв случай сигурно демонстрират морална подкрепа за региона. Или тренират за Анталия или Истамбул..., не знам къв го дирят. Или ще научат рум как да се справят самостоятелно, около новите съоръжения. Може просто да се надяват да образуват нерви или вълни.

С новината на сайта излиза и множо хубава реклама на игра ,,потопи кораба,,За първи път да ми хареса ,много добе.

Ще се преименува на Оак Гьоль , или Оак Чекмедже, което се влива в Боюк чекмедже.

предлагаме псамперси с 50 % ДДС

Да не са втора употреба? :)

LSD джендъри. Надявам се имат си памперсчета,:)))))))))

Варненки можеха добре да заработят в зелено...

Можем да им спретнем един обстрел с прокиснали бидони с кисело зеле... Един от входа си беше забравил бидона в мазето, като преди това го запечатал с тесто - да не се вкиснел. И познайте август месец в жегите какво се случи! Е няма такава смрад 2-3 години, казвам ви...

Добре, че не са във Варна. Да ходят в Констанца !

да извади един хував лазер и да изреже едно кръгче с диаметър 3 метра откъм дъното на гемията? Па да си плават по живо, по здраво после...

Янки, моля ви да си ходите по живо по здраво и с добро ! После ще е късно за всички !

Тва НАТО започва да става по-отвратително и опасно и от комунизма, защото ни води директно към война.Помнете ми думите.

На всички поддръжници на НАТО ще им кажа, че те ще са на първата фронтова линия поради изключителния си интелект. Да поддържа НАТО може само човек с високи умствени показатели, именно поради което такъв човек ще бъде нахакан в първата редица на фронта.

как така беее ... сега като одрискат морето , ще ни пропадне туристическият сезон ... :(

Янки - ходете си у вас във Флорида ! Тук работа нямате ! Ако нещо стане - НЯМА КОЙ да ви помогне - сами сте ! За ваше добро е! и за наше - също !Моля ви, ходете си и не ни вкарвайте в беля !

Те такава сметка си правят. Да ни набутат за ликвидация. И нали са галфони не включиха, че статусите са за тях. За избиване са т.н. управляващи, които смятат да вземат парите и да бягят.

Бъдете готови да умрете за НАТО ! НАТО е вашата майка, вашия баща ! Дайте си живота за НАТО ! Гробовете ви ще бъдат украсени с красиви натовски знамена !