Петков:Пошла спекула около случая д-р Димитров

За бившия вътрешен министър Румен Петков няма съмнение, че са необходими промени в текстовете за неизбежната самозащита.

Обратно в новината

Коментари - Петков:Пошла спекула около случая д-р Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пикаеш във фонтан - ставаш депутат. Пикаеш в гараж - гърмят те. Законът наистина трябва да се промени.:)

"простреля смъртоносно крадец в собствения си гараж..." Един път, като ти кажат, че имаш сестра, иди после, доказвай друго. Продължава се да се изопачават фактите и един обикновен убиец да се правръща в герой. Първо, убийството НЕ е станало в гаража, а извън него.И второ - гаражът НЕ е на доктора! Явно някои имат интерес да произвеждат народно недоволство и да го насочват в определена посока. Лошият материал, сътоящ се от дебили, много лесно се манипулира!

- Помнеща - това за плана и за циганите и мутрите не е толкова страшно - могат , при желание да се озаптят! Страшното е плана с ДПС-то. Партията на етническа основа, която точно за това е създадена и вкарана в парламента. Защото с .там ако пламне нещо - всички надявам се разбират КАКВО може да се случи!Това е страшното, което е заложено в ,, прехода "!

1/Предизборно Борисов обучаваше 2000 полицаи в Симеоново за селските райони.Да да ,ама не! 2/ Предизборно Бойко каза ,че са открити големи залежи по Черноморският шелф от газ и нефт. Да да ,ама не! Предизборно Бойко обеща ,че ще си върнем ЕРП без ГИНКА да я има в обещанията.Да да ,ама не! и т.н. и все Да да,ама не.Е сега ми отговорете от Герб ,Бойко патологичен лъжец ли е? Старада ли от старческа дименция или част от електората обича да го лъжат?

Това пошло недоразумение Р.Петков няма ли да се скрие и да не се показва...

А по въпроса за мутрите нещо? Затова как Кой отвърза безомозъчните говеда след промените? Чий план беше този? Защото докато не се отговори на този въпрос ВСЯКАКВИ дискусии, за каквото и да било ще са напълно безсмислени! Ясно е, че циганите затова са сложени - за да се замаже автора на терора, неспиращ и до днес!

Много лъжи... Правителство - лъже... Разледващи - лъжат... Съдебна система лъже... Жената на доктора - лъже, че била в къщата... Само май убитият не може вече да излъже...

Както обикновено Петков лъже и маже. ЧЕЗ взеха решение още преди години да се изтеглят от Балканите. Продадоха на всякъде бизнеса си само тук остана и сега дойде ред. Къде ги гоним?

Господин Р.Петков и до всеки човек да поставите полицай пак ще има престъпления--само когато крадеца знае,че човека има право да стреля срещу крадеца законно крадеца никога няма да рискува да влезе в двора ти!!!!

Не бъди сигурен. Крадецът вече ще е въоръжен и понеже е трудно да се стряля срещу човек, ще е първият който стреля. После ходи го хващай...

Г-н Петков,още през четирдесетте години на миналия век,в Германия са разбрали,че тези наистина нямат място сред хората на улицата,така че не откривате топлата вода.

Истината е една - либерализиране на оръжията и либерализиране на закона за самозащита. Всичко друго е спазване на статуквото.

Няма "Закон за самозащита". Има един член в НК, който дефинира "неизбежната отбрана". При това незнание да се изказвате за "либерализация на режима"... Много се надценявате.

В Булгаристан вече и докторите се занимават с убийства вместо всеки да си гледа работата.

Булгаристан е на майка ти шалварите!

Той къде беше като беше министър

Докторът съвсем целенасочено уби човек, след което се опитал да прикрие престъплението си като даже въвлякъл жена си да лъже. Това са няколко престъпления и такива хора също нямат място в нормално общество.

Но стотици рецидивисти с присъди могат свободно да се разхождат по улиците, да правят какво си искат, а нормалните хора да не могат да се защитят срещу тях? Това ли е правилното?

Правилното е да сигнализираш полиция, управления, прокуратура ако щеш. Работят, не работят, имат и вътрешно разследване кой не работи. А не да дебнеш да ликвидираш.

Все много знаят,вес много разбират а пък нищо на яве.Тоз михлюзин беше министър и питам къкво той направи??? Сега търси кусур на другите,които са същите задни-и като него !

от какав зор се дава трибуна на пропаднали хора! нима това недоразомение трябва да дава акал ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АМИ КАТО ГО ПРИКРИВА И ПОДПОМАГА ...ЦАЦАРАТУРАТА НА ТИКВОСТАН И УШКО АПАРТАМЕНТАДЖИЯТА....КАТО ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ТАКА ЩЕ Е!

Защо плъха не е зад решетките като има толкова присъди! На кого плаща!

Как на кого плаща - на пловдивската "цар Кирова" прокуратура.

И по един полицай да сложите на всеки един гражданин, то все тая. Другаде е заровено кучето! В условията на тотална корупция, никой не си мърда пръста за нищо, ако няма материален стимул. И закони има, има и достатъчно полицаи, дознатели, прокурори и съдии! Това което го няма, е желанието да се свърши работата професионално, с желание и отговорно!

Румене, иди пусни една вода в плевенското шадраванче, да освободиш напрежението, че ти пречи на мисленето.

Г-н Петков,задавам ви въпрос ,но отговор не чакам. До кога ще се отлагат РЕФОРМИТЕ В МВР? Те са ни вече воденичен камък,не вършат нищо,само искат до кога ще продължава това. Ако обещаете реформи там ,ще гласувам за вас. Институциите ,които отговарят за сигурността - МВР и ПРАВОСЪДИЕ в България са сама сгради натъпкани с хора само за големи заплати.

ще ги гоним,иначе как Гинчето,сиреч Бойко ще го прилапа ?!

''Уж'' да няма напрежение с/у етносЪ.

Конституционният съд, доминиран от бивши партийни членове отмени промените на Наказателния кодекс на Богомил Бонев. Сега видите ли Петков нещо смуква въздух и видите ли трябвало да има промени. То , че не е работа за всеки е ясно, но няма ли нещо като "Сгрешихме, недалновидни се оказахме"? Другата страна, обаче е масовото въоръжаване на тълпата. Тогава всеки ще казва, че иска да си пази дома и всички престъпници първи ще се въоръжат, режимът на КОС ще се либерализира и положението ще стане: "Елате ни вижте!" Затова трябва да се вземе много далновидно решение и на хора без имущество, образование, социален ценз, изкаран изпит, медицинско свидетелство включващо консултация от психодиспансер и навършена възраст оръжие да не се дава. Като всяка промяна в статуса автоматично да се изпраща до служба КОС. Иначе "лудницата" ви е гарантирана. И без това много са на въртележката, та още проблеми ни трябват.

Измислената от теб в случая връзка между промяна в Закона за самоотбраната (нищо че не се казва така) и либерализирания режим на притежаване на оръжие не е необходима. Тази измислица служи за да оправдае бездействието на върхушката, която използва безплатна, т.е. платена от нас, защита. А нас ни оставя на произвола на престъпниците. Абсолютно вредно е да се въоръжават хората. И не е необходимо. Достатъчно е да им се позволи да се защитават, като нанасят вреди на нападателя както решат на място и без да са длъжни да се съобразяват с неговата неприкосновеност и цялост, без да имат оръжие, забележи. Те. престъпникът да рискува здравето и живота си като влиза където и да било, а не както е сега - жертвите да рискуват здравето и живота си, плюс още и имуществото си.

Не разбрах кого ще защитаваме. Обществото - доктора без съмнение. Прокуратурата - рецидивиста също без съмнение!

Ако под общество имаш предвид пасмината дето всяка калимявка идва да мъмри ... мерси аз съм от малцинството тогава.

Не си Разпутин а си един прост разпореник и мърша.

Злобчо, ти дето се изживяваш като Разпутин - първо: името е Распутин и второ - ако не са били "калимявките" дето иронично ги назоваваш, сега щеше да ходиш с фес.