Избраха кандидата на ГЕРБ за новата комисия ”Антикорупция”

Мнозинството в парламента избра номинирания от ГЕРБ Пламен Георгиев за председател на новата комисия "Антикорупция". Това стана след остри спорове с БСП.

Обратно в новината

Коментари - Избраха кандидата на ГЕРБ за новата комисия ”Антикорупция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това място трябваше да бъде избран човек, който е извън парламента и показал опозиционно поведение срещу това статукво в държавата и съдебната система. Човек професионалист, смел, честен, решителен пи доказал своята доблест във времето. Известен и популярен сред обществото. Човек с с доверие към него.Да, ама не!

И тоя подбран и назначен от ГЕРБ , ако се прави на ни чул , ни видял за престъпленията на Борисов , Цветанов , Делянчо и родата му и т.н. , та ако той се прави на умряла лисица , дали някой ще му повдигне обвинение?Вероятно няма кой!Не бързайте да се радвате герберски мафиоти и за Вас ще дойде Коледа шопари ненаситни!Иде , иде!!!

Повече от сигурна съм, че няма да има осъден един корумпиран ! Само си играят на избор на комисии! Трябваше тази антикорупционна комисия да е към Президента и тогава можеше да има някакъв резултат!

Все тая кой ще изберат.За да има истинска борба с корупцията,начело на такива комисии трябва задължително да се поставя човек от опозицията,която и да е тя.Но никога няма да се случи.

След като го изслушах за конфискацията на имотите на Иво Прокопиев, тоя ми стана ясен. При него не важи силата на правото. Вярвам не, че до няколко седмици борбата с копупцията ще се развихри. И то, предимно борбата в "свободен стил". Без закони. Без правила.. Ще бъдем безкрайно изненадани - къде се е криела пущината. А ГЕРБ ще си получат индулгенции.

Къде е оная с цицата? Къде е белия роял? А умните и красивите? Кой ни върна 30 години назад? КОЙ? КОЙ? КОЙ?КОЙ?

И що скачахме по площадите? И що чакахме някаква промяна? Че ние сме пак в оня строй. Само името му е сменено. След 30 години преход сме пак в диктатурата.

Ха добър ден :) Ами целта беше да разрушим нещо и да го "построим" наново - щото точно в строителството е най-голямата далавера /разбира се само за "опълномощените" де ;) / - виж как ти санират жилището на 4-5-орни цени - та така и със "новитя" строй ;)

Голяма борба с корупцията ще пада. Точно както тефтерчето на С.Мавродиев. Точно както разследващите журналисти и господари на ефира ще удрят селските кметове на ДПС И БСП.

Сега вече ще трябва да се строят много затвори ! Много от БСП ще напълнят затворите, затова лаят ! Крайно време е да си получат заслуженото, тези, които са точели и крали, ще трябва да си го върнат с лихвите !

Преобладава мнението, че това е поредния гаф на ГЕРБ. Не ! На ГЕРБ не му пука ни от вашето мнение, нито от Европа. Плетат си кошницата за много години. Ега ти демокрацията !

Един напълно компрометиран прокурор става шеф!! Браво на управляващите!

добре че има такива контета, че да се издържат козметичните салони и солариуми. а кото вършене на работа този е абсолютно негоден.

Не се разбра тефтерчетата той ли ще си ги купува, или ще ги получава по служебен път.

Някой да е смятал друго. Да живее демокрацията!!! И им се чудя на тия от Европейската комисия защо се правят на ударени с мокър парцал. Нали не се съмнявате, че и следващият отчет на ЕК ще гласи: България продължава да е на първо място в ЕС по корупция и организирана престъпност.

Браво на Цв.Цв.пак избра " подходящия" човек-този ,който може да заличава и унищожава доказателства за виновност.Е така в България няма да има доказана корупция и ще се покажем като некорумпирана държава! Ще поправя Цв.Цв.,че новоизбрания председател като прокурор не е могъл да осъди никой, защото осъжданията ги постановява като присъди само съда, а не прокуратурата.Искам някой от ГЕРБ да отговори на тази страница на новината: този антикорупционен орган като особена юрисдикция ли ще работи или ще бъде само ищец по делата от името на държавата.Колко ще бъде размера на трудовите възнаграждения на тези служители?!

Позиции: - Главен прокурор-човек на ГЕРБ - ВСС- хора на ГЕРБ - ИВСС- хора на ГЕРБ - Председател на ВАС-човек на ГЕРБ -Шеф на НслС- човек на ГЕРБ -Председатели на големите съдилища-хора на ГЕРБ Шеф на Антикорупционния орган-човек на ГЕРБ - Председател правна комисия- човек на ГЕРБ А сега ходи и се бори срещу корупцията. Пълна диктатура!

И голямата корупция е ръководена пряко от...ГЕРБ.

Докато посочените горе магистрати не бъдат премахнати, ще пребъде разцвета на корупцията

Само едно "нящо" не достига за да построим отново "социализАма", другарЕ - вереме е да върнем и Член 1 оо Конституцията на НРБ! Да живее Другарят Борисов! ГЕРБ-БКП-ДПС-СДС - Вечна Дружба! Ура ДругарЕ! Голема "борба" ша падне с тая пуста корупция ;) Пак ша има - Ало Ваньо - виж там, че съм обещал ...

И сега представяте ли си?? Този човек сега ще си избере и заместниците, все като него световно неизвестни и наколенкаджии и започва борбата. Леле, до къде я докарахме.Падение.

Значи този е бил обвинител по далаверите със " Соф. имоти"? Не са ли го питали защо толкова време кри делото за да настъпи давностният срок.По това дело лапаха пропорционално справедливо бесепари и седесари.Герберите тогава си стягаха гуменките за старта и на финала елиминираха всички.Значи тоя ще организира работата срещу корумпираните?

АМА ВЯРНО ЛИ Е? НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!

Как да разбирам сега , необходимостта от тъст и тъща отпадна?!

Пламен Георгиев е прокурор, който по негови дела има осъдени политици, изтъкна Цветанов. И като знам, как плещи без ьда мисли Цецо, се замислих как може дяа се рабере, кои ли са тези осъдени политици? Дали вече са осъдили Бг, или тепърва предстои? Онзи ден стана дума за едни 100К, дето вместо Цецо и Роман, ще ги плаща Бг.

"Пламен Георгиев е прокурор, който по негови дела има осъдени политици, изтъкна Цветанов"- я посочи имена, че не си спомням!!!

няма как да посочи. по негови дела прокуратурата задължително губи. ама ое някой вярва ли на цвъко неграмотното

Който и да изберат, от която и да е партия- няма да сбъркат, защото всички те може да не разбират от нищо, но в корупцията са ЦАРЕ! Но от "Герб" най- вече, така че- БРАВО! ПФУ!

Алоо, корупчетата, не мойте да се плашите. Ние борбата ще я водим както до сега - наужким.

Аз пък питам: На тия ,кой ще им прави и оценява анкетите за почтеност на 6 месеца ? И представете си какви неопетнени свръхчовеци ще работят в тази комисия.Те и цялата тяхна рода, за да ни анализират за 20 000лв. отклонение в доходите. Малиии много народ изгоря.

чичка, ти вярваш ли си или си представяш предизборно събрание. аре бегай да хванеш мутрата, шиши и цацата, може и лауреата на помощното училище във вършец, цецо кривоглавия, неграмотния каун. зер, да оправдаеш 10 бона заплата, защото карина караиванова-ганозова нали лапа 13.1 на месец. ей, това бай ви ганя е най-тъпоумното, търпеливо и мазохистично добиче в галактиката. приятен ден и да не забравите да гласувате за "прост човек 4", има още за гепене и онождане.

Цецо сега и квартал от апартаменти може да си придобие , а за Боце направо ми се не мисли кви магистрали шъ праи , без битум.

Младежо не се излагай. Това с твоята борба е мисия невъзможна. Защо ?Защото зад престъпниците стои целия ЕС.Даже Европредседателство си спретнаха тук.

Майко мила, каква борба с корупцията ще пада!? Бягай корупцийо - комисията идва! Спокоен съм, че закона е гласуван и комисията е назначена от партии, които са доказани борци с корупцията - ГЕРБ, ДПС и ВОЛЯ!

Комисия ''Корупция'' . Това с ''анти''-то е излишно.

Сигурно са ги избирали на база механична и фотографска памет. Поне да няма тефтерчета....

Чие момче е тоя?

Добър е човека - и папка и слушка и прави дръж на който му кажат .

със САМОКРИТИЧНОСТ: 10 декември 2012 - (ТОЙ като прокурор): "Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая Мишо Бирата, за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето премиерът признал, че е казал въпросните думи, "изразява самокритичност към определено поведение", а това не е "доказателство по смисъла на НПК". Егати двусмисления НПК... Ех, Брюкселе, Брюкселе Ако знаеш какви лайна са в българската съдебна система, ката ден ще пишеш доклади Не че като пишеш, голям келепир, де

Квито и гадове да сме , трябва да ''бутаме'' Боце , друго не остана ,оправия няма.

Кандидатът на ГЕРБ за новата комисия Антикорупция се оказа досегашния шеф на антикорупционния орган!?! Какво е свършил досега? Кой е изобличил и вкарал зад решетките? Отговорите са ясни - НИЩО и НИКОЙ!!! Тоест сега ще действа по същия начин, ама срещу по-високо заплащане. А единствения ефект е да замажем очите на европейските ни господари и да мачкаме всеки дръзнал да се опълчи на тандема Борисов-Пеевски!

Малииии много "независима" ще да бъде тази комисия!

ПОРЕДНАТА КАЛИНКА НА ГЕРБ.

И как ще се пребори с далаверите и корупцияна на гербаджийските "активисти", че нещо не се сещам...?

Един некадърен магистрат оглавява един от най- важните органи. В тази държава няма ли политически неангажирани умни, професионалисти, честни и доказали достойнствата си магистрати. Срам и резил за парламента.

Роя сега регистратор на кво и на кого ще е? Като корупцията е у тия дето си го назначиха , кво ще върши , на Брюксел ли ще хвърля прах в очите с кокошкарски истории?

Поредната ялова структура за външна консумация. Кой ли в България вярва, че тя, особено начело с човек от ГРОБ, ще разследва корупцията в България. Колко ли ще ни струва издръжката й? И нима ня

На този само заради мутрата бих му дал 10 години. На челото му пише "ДИВО КОРУМПЕ".

поне да беше прочел новия закон! Никой не можеш да "хванеш", защото въпросната нова комисия няма право да разследва корупция-само ще "установява" каквото и да означава това!Радев искаше да има и разследващи функции, но ветото му не мина!Така че не се пъни-вие ще бъдете в ролята на този, който казва, че сестра ти е к а после ти върви да доказваш, че нямаш сестра!

Той и на предишните си длъжности не знаеше законите ама поръчките изпълняваше безупрично и за това сега ще продължава в същия дух иначе ще му изстине столчето..Поредния цаца назначен от боко а като гледаме как цацата изпълнява това с което се репчеше като тоя резултата ни е ясен..

Докога ще търпим Боко Тъпото и цялата му герберастка кочина да се гаврят с нас ежедневно?

На снимката виждаме една охранена свинска мутра..До него трябваше да застанат Цецо и тиквата.

И сега като ще падне една антикорупция,ум да ти зайде!И всичко,вярвайте ми,ще бъде честно и от честно, по-честно. Тертипа,матрицата е отдавна изпробвана - Боков патент,безотказна, като калашник.

А Боко Тъпото обещаваше ли на лумпенизирания си електорат промяна, борба с корупцията и порочните практики, нови политики и тем подобни лакърдии. И идиотите гласува 3 пъти за него - а той се изсра върху главите им за пореден път с това политическо назначение.

За ГЕРБерастките Хиени .. ..Корупция е всичко което корумпира техните Милиардни Далавери !! И те правят всичко да се борят с това !

Нали за това беше борбата с месеци. Да се сложи техен човек. И успяха, защото сме мърша.