ГЕРБ: Радев да разсекрети стенограмата от срещата с Кирил

Парламентарната група на ГЕРБ призова президента Румен Радев да бъде разсекретена стенограмата от срещата му с руския патриарх Кирил.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Радев да разсекрети стенограмата от срещата с Кирил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сори, ама дори такива новобранки като мен по тема история знаят, че след кървавото Априлското въстание и Цариградската конференция, пък и особено поради тях се подписват тайни договори между например Австро-Унгария и Русия и се стига тъкмо до ненамеса на другите Велики сили в Руско-Турската война, и тъкмо поради тази причина договорът от Сан Стефано е прелиминарен. Освен това има и Кавказки фронт през тази война. И защо има ревност по отношение на участието на други народи в тази война? Руската империя беше поробила доста народи и щът или нещът са били също там. Освен това има дори съюзници, тъкмо Северна Добружда беше дадена на Румъния като компенсация за Бесарабия, която Русия анексира и тъкмо Сърбия придърпа Ниш пак по такава причина. Нима финландците, украйнците, поляците, казаците и другите не участвааха там? Нима българските опълченци не бяха там? Нима без Априлското въстание, което беше вдигнато против интересите на Русия щеше да има ненамеса на другите? Българският народ показа с това въстание, че го има и че ще стане независим съвсем скоро. Нам даром никой нищо не ни е дал. И такива мрънкания могат да си ги спестят! И ако 3.3. ще е ден на благодрност към Русия за нашето Освобождение то може би е редно да се замисли Българската държава в лицето на нейните елити и граджанство дали това може да е априори Националния празник на България.

Герберастията също.

като народ Българския и Руския нямат нищо общо освен духовно културно и цивилизационно, та защо нямаме общо ? защото българите са толерантни и снизходителни а руския е горд и когато кирил се изказа по този начин тои мисли че и ние сме се чустваме горди като руския народ ,,,,,нещата са много тънки и никой неразби нищо плуе и храчи и хабер си няма онннн ще ми каже нали ? ганьооооооооооо митрейййййй ставате само за котура

Смее ли Кирил да се държи така нагло пред гърците и да ги нарече неблагодарници и да ги попита ,защо не са построили и един паметник в чест на падналите руски войни за освобождението им и то 50г. преди нас ,ех тези гръцки православни неблагодарници ,а и не ги споменават изобщо !

за срешите на президента. Мисля, че се играе театър за пред българския избирател, та съмненията,че дърпа за Русия да изчезнат. Очевидно го гласят да направи партия и да се бори за парламентарна власт.Русия старателно се бори за тази земя, забравила, че не сме под турско иго вече.

Само питам и отговор не чакам. Нямаш достатъчно интелект.

На руските саитове всичко има, а знаем и англииски; - аз съм за президентска република -референдуми, винаги допитване до народа!

разговора е тайна, няма нужда всички да знаят. само бсп ще ни оправи

НЯКОИ ХОРА ОТ ГЕРБ ТЪРСЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ПОВОДИ ЗА ЛЪЖИ И КОНФРОНТАЦИИ, И ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ЧЕЗ И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ . ТАКЪВ Е СЛУЧАЯ С РАЗДУХАНАТА ИСТОРИЯ С РУСКИЯ ПАТРИАРХ. СИМЕОНОВ КАТО ВЕРЕН "ПАРТНЬОР" НА ЦВЕТАНОВ РЕШИ ДА СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН И НАГОВОРИ КУП ГЛУПОСТИ НЕСЪВМЕСТИМИ С ПОСТА , КОЙТО ЗАЕМА В МС И ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА. ТАКИВА ЛИ ХОРА ТРЯБВА ДА СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ? ПО-ГАДНО НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ.

Съветника на радев, Пламен Узунов-хитлера, бил ли е на срещата с руския патриарх? Той ли посъветва радев да няма стенограма?

Колко удобно... Ама излагацията е пълна за всички не подбира президент,премиер,и останалите политици

Имаше стенограма, но я разкъсах на малки парченца и я изядох, както са ме учили.

Каква сренограма бе - то президента мълчеше като ....

Гербери, вече всеки ден почвате да пискате от слабоумие и безпемещност!!По цял ден само с Вашите простотии ли ще ни заливате?

Историята е история!!Вие няма да я промените с глупостите по долу които пишете!!И ако Русия не ни освободи, сега щяхте да сте с фесове и нямаше да пишете на български тези глупости!!Що за хора сте! Сигурно и Левски и Ботев и Вазов иЗахари Стоянов и Бенковски и Волов и Райна княгиня и всички останали хайдути , революционери не са нищо!!ЕЕХ да станат ханове и царе , кръв се е ляла за да ни има , а Вие драскайте простотии - неблагодарници!Каквито политиците ни такъв и народа ни!

Прочетете какви гнусотии пишат изроди по долу.Страхувам се от проклятие над България.Ще си спомните един ден моите думи и думите на поета. За някой грях ли ръце всесилни ти разтвори и нас наказа. Не искам да нося греха на тия изроди.Анатема.

Искаме стенограмата от срещата Борисов-Гинка дето уж тогава се запознали сефте :D :D тва с патриарха пак е за отвличане на вниманието

Няма да я разсекрети, разбира се. Това може да направи само свободен, независим президент, а нашият не е.

А защо никой не поиска стенограма от срещата на премиера с патриарха? Може би защото всички видяхме и чухме какво каза премиера - даваха го по новините. Не се ли замислихте, че патриалха се е обидил точно от думите на ББ, че руснаци, поляци, финландци и мн.други са допринесли за нашето освобождение. Защо медиите преднамерено избягват темата за липсата на каквато и да е дипломация в изявите на нашия премиер и се правят на ощипани госпожици? Макар да сме тотално смачкани, мозъците ни не са съвсем изветряли.

Радеф излезе рядко тъпо парче! Такъв автогол си вкара с цигареният поп , че си ритна втория мандат още вчера ;) Що му беше да го кани?!

Четете неуки люде, четете, как имперската сган и до ден днешен ВИ манипулира. Русофили смотани! Четете за началото на края, на една "нова" България. Една измислена България. Една България плод на Райхщадското споразумение. На тия 2 империи, дето, те руснаците, нямали приятели в Европа.... Мамка ви мръсна, продажна, да се кланяш някой, който те е "освободил", за да ти го набие в ГЪ*Ъ! Дяконе, Дяконе, обръщаш се в гроба, знам. Твоята революция не стана и сега сме роби. Роби сме на всички. Народа е разделен, няма чест, няма гордост, няма кой да тропне по масата и да се скара и изгони белобрадия от тая земя. Няма кой да работи по нивите, няма кой да чете книгите, няма кой да води народа. Дяконе и аз така, без вяра, без надежда, всеки преживява, както може.

А.Я ДА ВИДИМ -КОЙ И СЛЕД КОЛКО ВРЕМЕ РАЗСЕКРЕТИ ОНАЗИ ЗА КТБ?

Така ли се перат насрани гащи?

По-надолу има един коментар който казва всичко, но е за хора които могат да мислят. Копирам го - "Възрастните трябва да помнят, а младите да са чели, че Трети март е честван като национален празник до 44 г. Защо руснаците не се разсърдиха когато комунистите го забраниха, не се честваше дори като официален, работеше се , учеше се. За национален беше обявен 9 септември. Трети март го обявиха за шовинистичен/крайно националистически/ и отменен. И това ясно че е станало с руско съгласие ако не и с нареждане. Едва през 1978 г. започва да се чества, но не като национален, а официален. Крадеца вика дръжте крадеца".

от много мислене бъркаш Русия с СССР.

Да се поставим на мястото на руснааците! Създаваш една държава , биейки с турците, и най-накрая след 140 години твоето творение ти се изхрачва. За 140 години независимост не показахме смелост и далновидност да водим България напред. За 140 години няколко пъти руснаците ни спасяваха....Имперска политика, ама така и не си взеха проливите. Значи не е било съвсем прагматична войната. Ако искаха да ни заробят, както някои суфлират, досега няколко пъти да бяха го направили.

това просташко изказване, Симеонов веднага трябва да подаде оставка...Не е достатъчно правителството да се дистанцира от него...В нормалните държави това да е станало в момента, в който Симеонов го е избълвал...

Истинския въпрос е, какво са говорили двамата патриарси - българския и всеруския, по отношение връщането на македонската църква към българската! От направените изявления обаче, въобще не личи руските митрополити да милеят за Истината и да желаят да бъде поправена една несправедливост!

За съжаление твърде не ХРИСТИЯНСКИ !

Руснакът се видя в чудо от глупостите на Боко,който почна да върти пак плочата за магистралите Му,хъбовете Му и западно-шиптърските Му Балкани. После седна да разправя как благодарил на финландския си колега за освобождението. И като разбра каква каша е надробил,взе да търси Вл.Вл. по спешност,за да замазва и да се прави на "ни лук ял,ни лук мирисал". М/у другото-искам разсекретяване на телеф.разговор с Путин и на разговора с Гинчето.

Бе, на Путин му бил спаднал и в Москаля и в Питер ! ? Е, как е възможно това? ..Значи- пак го е бил надървил ..по път!

А бе, гяурски мангали! Какво да се разсекретява? Четете руските сайтове! Taм всичко е предадено 1 към 1 ,

Урааааа..!

Наистина е много интересно да видим какво е отговорил Резидента Летчик на ченгето Владимир Гундяев, пардон поп-полковник Киро Килимявката? Дали имаме мъж и патриот за президент или е чисто просто бастуна на Деси?

Куру в руку ! ../понимайш?/

Като попа на летището, нали?

Правилно е казал патриарх Кирил и по това просто няма място за коментар! Никой не отрича приноса на българските опълченци и другите участници във войната. За това, дълбок поклон! Възмутително е поведението на Валери Симеонов. По моите критерии, това е просташко поведение. Когато се държиш така с духовният водач на една нация, ти обиждаш цялата нация! Не е твой проблем, какъв патриарх са си избрали! Твърдиш, че КГБ било нещо лошо. Така ли? Защо?Това са служби за сигурност на една страна. Откога всички, които работят за тези служби са лоши хора? Нали Първанов беше "агент Гоце"? Седесарчетата ни надуха главите с това. Е,и? Хората два пъти го избираха за президент, защото е работил "На ползу роду"! Путин в продължение на много години се ползва с огромна подкрепа. Защо така? Нали е от КГБ? Просто Валери Симеонов трябва да спре да върти тъпи коментари и да прави глупости. И без друго доста беди донесе на България!

За ченгето Владимир Гундяев, пардон поп-полковник Киро Килимявката ли говориш? Щото кагебешник е патриарх на Русия в момента. А доколко едно ченге от КГБ, комунист до мозъка на костите си е православен християнин това е съвсем друг въпрос. Като му гледам годинките на този "фалшив" поп, сигурно в младежките си години, когато се е доказвал пред КГБ и партията доста попове и църкви е затрил. Не защото е лош, а защото такава е политиката на КГБ и комунизма.

За ченгето Владимир Гундяев, пардон поп-полковник Киро Килимявката ли говориш? Щото кагебешник е патриарх на Русия в момента. А доколко едно ченге от КГБ, комунист до мозъка на костите си е православен християнин това е съвсем друг въпрос. Като му гледам годинките на този "фалшив" поп, сигурно в младежките си години, когато се е доказвал пред КГБ и партията доста попове и църкви е затрил. Не защото е лош, а защото такава е политиката на КГБ и комунизма.

Пак ли Томо Говедото. Само да напомня: Септември 20, 2013 - ТОМА БИКОВ: ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ЗАВИСИ ОТ МЕН БОЙКО БОРИСОВ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕДНЕ В КРЕСЛОТО НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!

НАЦИОНАЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ----,,РУСИЯ Е ВРАГ,,!!!!!!Това ли трябва да защитаваме?????И тогава какво се СЪРДИТЕ НА РЕАКЦИЯТА на ПАТРИАРХА!!!!!ЩОМ ОТ ОСВОБОДИТЕЛ,,,СТАНА ВРАГ,ВРАГ!!!

Защо се тиражира мнението че Патриарха се е карал на Президента. Няма такова нещо. Просто В дипломатически разговор Патриарха се оплаква, че се подценява ролята на Русия в Руско-турската война. И е прав. В турската армия е имало и българи и башибозука е бил ставен основно от българи. Но никъде не се казва че българи са се били срещу българи. била се е турската армия, срещу руската. А Симеонов с неговите изцепки ще ни докара още неприятности на главата, така че трябва да си ходи. Българите искат да живеят по-добре и де се търгува и печели със всеки.

какво искате да крещи срещу възрастния човек даже и да е прекалил с тона по младия човек отстъпва а това е духовно лице ,а не властник така ,че подкрепям поведението на радев ,но раздухването от руските медии не ми харесва от толкова тържества и признателност това ли намериха да кажат отврат и при тях като и при нас

Висш духовник да крещи. Такова няма никъде по света.

патриарха трява ше да благослови ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ и после да рлуе ро нашя народ който МУ е благодарен подобаващо

Тука е станало плъзгаво и мирише на кенеф! Много смрад, много нещо...

За тоя ли викаха че бил ТОЙ бил нашия президент! ???? За тоя плюнко наведен доземи на руската килимявка ??? Росенчо нямаше вид, ама се държеше МЪЖКИ! Този шофьор на самолет ли е цвета на нацията бе????

Президента ни е мъж на място, а предишния плюнко разрои освободителя ни на толкова много държави, че в суматохата понякога забравяше да каже Русия. Той беше зле с географията - не познаваше българските планини и зле с историята, не познаваше картата на Европа от 19 век.

Кире трафиканта кой е? Баща ти? А за Бай Ганьовият прототип, Симеонов, агента на ЦРУ няма смисъл да се говори.

а ГЕРБ със срещата с американския посланник

То само ГЕРБ води секретни приказки БЕЗ СТЕНОГРАМА.....