Дончев: На правителство на Борисов ЧЕЗ не е предлаган

На правителствата „Борисов 1, 2 и 3” предложение от ЧЕЗ към държавата не е правено, заяви вицепремиерът Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: На правителство на Борисов ЧЕЗ не е предлаган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви обясня с две думи и направо - Борисов и тези около него в правителството и ГЕРБ са се уплели в лъжи и продължават да дълбаят надолу! Или направо - писмото и писмата, в които ЧЕЗ са уведомили официално държавата, тоест България, тоест правителството и Борисов в писмо, в уведомително писмо до който и да е от многобройните органи и институции, ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ, ЧИЙТО ПРИНЦИПАЛ Е ТОЧНО ПРАВИТЕЛСТВОТО, тоест и премиерът Борисов, Е И ДОКУМЕНТ, В КОЙТО СЕ СЪДЪРЖА И ПОКАНАТА НА ЧЕЗ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ДА УЧАВСТВА В ПРИДОБИВАНЕТО НА БИЗНЕСА И АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ В България! И скоро всички ще се убедите - ако няма и други писма със съвсем директна покана, че ТОВА Е ТОЧНО ТАКА И ТЕЗИ ПАК ЛЪЖАТ, този път съвсем нескопосано! Направо не мога да повярвам, че се водят подобни спорове и твърдения в цялата държава на такова ниско ниво, и то инициирани от ...правителство и премиер, и тези около него! Абе, чукндури, НЕ СЕ ЗАЩИТАВА НЕЗАЩИТИМОТО - СПРЕТЕ СЕ С ЛЪЖИТЕ СИ, БЕ! Тези не ни имат нас, българският народ за дебили ТЕ СА ДЕБИЛИ И САМО С ТАКИВА КОНТАКТУАТ И ТАКИВА ГИ СЪВЕТВАТ И КОНТРОЛИРАТ, ТЕ САМО С ТАКИВА МОГАТ "ДА РАБОТЯТ" и живеят явно!

И само да добавя и напомня нещо - защото явно трябва да си обясняваме очевадни неща като на дебили: ОФИЦИАЛНО ПУБЛИЧНО И ПИСМЕНО!!! СЪОБЩЕНИЕ НА НЯКОГО, НА ГОЛЯМА ФИРМА, ЧЕ ПРОДАВА БИЗНЕСА СИ И ОПРЕДЕЛЕНИ АКТИВИ ПРЕД ВСИЧКИ НЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛНА ПОКАНА КЪМ ВСЕКИ, ВКЛ. И ДЪРЖАВАТА ДА УЧАВСТВА В СДЕЛКАТА!!! Тоест, както държавата често е обявявана да НЕ се месела на частния бизнес, тоест че не е с по-големи права в много отношения, ТЯ НЕ Е И С ПО-МАЛКИ, И НЕ Е НЕОБХОДИМА СПЕЦИАЛНА ПОКАНА - всички означава точно това, ВСИЧКИ, и държавата и правителството също КОЕТО МЕЖДУ ДРУГОТО ТОЧНО ПРЕДСТАВЛЯВА ИЛИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРЕДСТАВЯЛЯВА ВСИЧКИ ТОЧНО!!!

Когато вицепремиерът Томислав Дончев твърди публично,че ЧЕЗ нее предлагала на българското правителство да учавства в сделката за продажба на бизнеса и активите му в България, ЗАЩОТО ... НЯМАЛО ПИСМО И ПИЕСМЕНА ПОКАНА И ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ЧЕЗ, тоест така както Дончев ни уведомява, че няма такова псимо, нека да бъде така добър и да ни покаже ПИСМОТО, С КОЕТО ЧЕЗ обявява намерението си, и то от преди поне година по признанията на всички и неоспорени от никой, от никоя от страните, В КОЕТО ЧЕЗ УВЕДОМЯВА ДЪРЖАВАТА ЗА НАМЕРЕНИЯТА СИ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА ПРОДАДЕ АКТИВИТЕ И БИЗНЕСА СИ!!! Само сега да не заочнат да ни убеждават Борисов, Дончев и останалите, ЧЕ НЯМАТ ТАКОВА ПИСМЕНО УВЕДОМЛЕНИЕ - те или който и да е от държавните органи и институции, ВКЛЮЧИТЕЛНО КОНТРОЛНИТЕ И РЕГУЛИРАЩИТЕ ОРГАНИ В ТОЗИ БИЗНЕС И СФЕРА, респ. правителството и премиерът като техен принципал, ЗАЩОТО ... ТОВА ЩЕ Е НЕСЕРИОЗНО, И ТО ТОЧНО ПО ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИ ДУМИ И КРИТЕРИИ И ОЦЕНКИ! Всички те много пъти казаха и признаха, че знаят много отдавна за намеренията на ЧЕЗ да излезе от България и да продаде активите си в нея, И ТАКА - ОТКЪДЕ ВСИЧКИ ТЕ ГО ЗНАЯТ ТОВА, И ТОЛКОВА КАТЕГОРИЧНО!?!? Да ни обяснят - и не само, А ДА НИ ПОКАЖАТ ПИСМОТО И ДОКЙУМЕНТИТЕ, а ние ще им обясним после И ЗАЩО:) И КОЙ лъже пак и тук!

Когато цифрите говорят-думите мълчат -стара бухалска аксиома. У БГ има много умни, квалифицирани и опитни икономисти. Да вземат един кантар и на едната страна да сложат сумата, която ЧЕЗ плати на БГ-държавата за да стане оператор на Енергото + плащанията като данъци. На другата страна да се сложи сумата от печалбата, която ЧЕЗ получава. Сумите дадени за фалшиви" консултации" да се считат за директна кражба от държавата. Какво е съотношението ползи -загуби за БГ?? Ще излезе ли, че БГ продава златни кокошки на чужди ръце, вместо да печели тя и парите да остават в БГ?

НЕ БЪДИ ТОЛКОВА СИГУРЕН. ТВОЕТО НЕЗНАНИЕ НЕ Е ГАРАНЦИЯ, ЧЕ Б.Б. НЕ Е ЗНАЕЛ . СТИГА ВЕЧЕ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА...... ОМРЪЗНАХТЕ НА ХОРАТА.. СТАВАТЕ ВСЕ ПО- СМЕШНИ, ИЗЛАГАТЕ СЕ И ТО МНОГО.

Ама, другари, стига сте говорили от името на всички. "Омръзнали на хората", народът бил излязъл по улиците. Хората и народът са само тези, които са с комунистите? Да вземете нас останалите да ни застреляте или в Белене?

Възниква логичен, по скоро риторичен въпрос - КОЙ лъже!!! Отговорът може да се предвиди много лесно..........

Повече вярвам на чехите , отколкото на вашето лъжливо и крадливо управление.

Този от кражби направо се е сврачил. Кажи на Борисов да посети все пак и България. Да се запознае с инфраструктурата и. За бодигардове да вземе синдикалистите от така нареченото МВР.И те да видят как са преборили битовата престъпност по села и градове. Все пак нали е българин. Вие дойдохте с далавери и с далавери ще си идите. Промяна никаква.

Излиза, че някой лъже-ама кой?!

Опа! И лъжливата гнида изпълзя! Селският философ-икономист, дето се спряга за наследник на Бойко. ЧЕЗ не произвеждат вафли, а работят на базата на лиценз, който им е даден от държавата. Докато лапа евро фондове не рева, като ти потърсиха отговорност - зейна, така ли?

Боже Боже,човек може да си позволи само един папагал ,а ,Бойко цяла тумба лапачи

Аз продължавам да се учудвам на наглостта и/или тъпоглавието на герберите, честно казано! (и не че тези от БСП не са доказали твърдо, че са същите през годините...) Да оставим всичко друго настрана, да оставим, че Борисов си позволи нагла лъжа, която веднага след това не друг, а чешкият му колега - премиер опроверга, че не е изпращал на Борисов никакви документи, както твърдеше Борисов. Да оставим и другата особено нахална лъжа, че не били знаели нищо за сделката на Гинка от Пазарджик с ЧЕЗ. Която, между другото опровергаха освен чехите, дори и ДАНС, чийто принципал е точно ... Борисов, откакто преди време нефелниците от ДПС и БСП промениха закона за ДАНС за да премине от към президента (тогава бе Плевенлиев, който след това се извини и оправда, че Местан и Станишев го били преследвали дори до аерогарата, за да се съгласи и "подпише", щото закона да пасне на видната от всякъде фигура на Катарсиса - образа на Борисов в огледалото - Пеевски, перачът на Хидромелиоратора - милионер Доган Но вижте нещо съвсем просто и логично - БЕЗ НЯКАКВИ НОРМАЛНИ ОТНОШЕНИЯ НИКОЯ ФИРМА (разбирай сделка с ЧЕЗ, за активите й в България) С България НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЧИТА ЗА ОПРАВДАНА СДЕЛКА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ... СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗА СЪЩАТА ДЪРЖАВА АКТИВИ!!! Най-малкото защото този бизнес и активи и управлението им ПОДЛЕЖАТ НА (ТЕЖЪК" РЕГУЛАЦИОНЕН РЕЖИМ И КОНТРОЛ, по простата причина, че АКО НЕ ДРУГО, ТО МОЖЕ ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВА ТОЗИ БИЗНЕС!!!! И това всички не само го знаем, но и го видяхме, а и ЧЕЗ го изпитаха и изпитва на собствения си гръб!!! Тоест, освен че Борисов и компания вече много пъти доказаха, че те лъжата за нищо я нямат, ТО И ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЛОГИКА (и проверка на основните факти и положения) за тези активи и бизнес СОЧИ ЯСНО, ЧЕ Томислав Дончев отново се излага и говори несъстоятелни неща, тоест ЛЪЖИ!

Имайки предвид горенаписаното, направо не ми се мисли какво ще стане на арбитражното дело на ЧЕЗ срещу тези, имайки предвид че те представляват България там и че претенциите на чехите били за поне половин милиард евро, а някои споменават и цифрата 600 милиона евро! Сега ако чехите вземат и извадят и официално заверено писмо, с което са поканили българската държава да учавства в сделката за купуване на активите на ЧЕЗ преди година, скандалът ще стане дори още по-голям!

Дончев, от подобен грандиозен скандал и международна излагация, член на ЕНП споделящ европейските ценности излиза само по един начин...

Човекът каза в края на 2016. А тогава ГЕРБ беше на власт. Да допуснем, че тогава Борисов е забравил, че е начело на държавата , т.к. основната му грижа е било да вземе пак властта и го е проспал. След това началото на 2017 пак така, а после служебен кабинет за 2-3 месеца, но след това пак ГЕРБ. Като се получат международни документи, те не остават след служебния кабинет? Кой ги чете? Не е ли пак ГЕРБ?

5. Да припомним, че страните от Вишеградскана четворка получиха правото да запазят до 30-35% от заводите си от леката и тежка индустрия, а Източна Европа едва 5-10% и то само за леката индустрия преди да станат членове на ЕС. Това прави измъкването от икономическата криза много трудно в България за всяко правителство, но това не е приоритет на Европейската Комисия. 6. Този план е приложен за да се превърне Централна и Източна Европа от конкурент - в пазар без алтернатива, послушен и лесен за манипулиране и фалшива пропаганда. Иначе от ЕС много добре знаят, че бедността и корупцията вървят ръка за ръка и, че те са създали тези условия. 7. Чехия 2010-2011 (+Полша, Унгария, Словакия) води тайни преговори за компенсации с Европейската Комисия за огромните загуби за прехода от Социализам към Европейска Икономика и рискът от провал на ЕС. В този период бедна България (Борисов) е принудена да даде контролния пакет на ЧЕЗ като частични компенкации (бонбони) за закритите заводи в Чешия от ЕС. Това се вижда от преговорите между Полша и Европейската Комисия по този въпрос. 8. Въпросът е кога България ще поиска официално финансови компенсации за прехода към бедна и коромпирана демокрация от Европейската Комисия или ровещите по кофите у нас са станали вече членове на клуба на богатите, по Брюкселски препоръки и инструкции.

Ето няколко допълнителн факти: 1. ЧЕЗ не е частна фирма според ГООГЛ а държавната електрическа компания на Чехия. Т.е. това не е сделка между частни фирми. 2. ЧЕЗ е изгонена като оператор от някои държави като Албания и от Бивша Югославия. Във Франция ЧЕЗ я изгониха още на конкурса. В Турция, Германия е под силен контрол на ДЪРЖАВАТА чрез представители в борда на директорите и без право на модифициране на цената за крайни потребители и т.н. В никоя държава ЧЕЗ не претежава конролния пакет, с изключение на България. 3. България беше принудена от Европейската Комисия (2004-Куборготски) да участва в пилотен проект за прехвърляне на електро-разпредилителните услуги към частни компании, с цел: НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕНАТА НА КРАЙНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ, РЕМОНТ И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ЛИННИ ПО НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ и ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ЕЛЕСТРОСТАНЦИИ. НИТО ЕДНА ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕЛИ НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ. 4. От Европейската Комисия (2004) вземат решение: бедните страни от Източна Европа да спонсорира Чешката Икономика заради страх от НОВА ПРАШКА ПРОЛЕТ, както през 60 години. Подобни бонбони се подхвърляха на всички страни от Вишеградскана четворка заради страх от народни протести.

Дончев да те питам нещо: Вариант 1: ако Гинка без държавата Бг вземе ЧЕЗ това е = на Борисов взима ЧЕЗ и почва яко да смуче от народа. Вариант 2: Ако Гинка отстъпи ЧЕЗ или част от него на БГ, ЧЕЗ съди държавата печели делото и взимат една тлъста сума която си делят с Борисов 50/50. Та Дончев и в двата варианта все тиквеника от Банкя ще е нагруха и все народа ще го ду-ха! И как я мислите, че ще ви се размине ли? Лъжата ви лъщи като темето ти! Национални предатели - ще ви се пръснат сланините от грухане бре ДЖЕНДЪРИ!

Лъжата е най-лесното Оправдание ! Има Господ !!!

През 2012 година Дончев и Борисов ПРОДАДОХА на Фондовата Борса всички ЕРП , така приключи Приватизацията . Коментирайте как е Погазен Закона Брутално .Как Родителите ни изгубиха Парите си от Масовата Приватизация и не се знае къде са .Боновете Дончев , Откраднахте ги от Близките ни като ги скрихте - КФН и БНБ не могат да проследят пари от пред 10 години .

То ще се разбере!!!,...и ще изкочи пак с каква измама е направена приватизацията -кражбата от България от еврейчетата и техните лобистчета, които крадяха България и лъжеха, че Евросъюза така "искал" и "наредил", а молоумниците които ни "управляваха" и "управляват" със ЯТАГАНА разснопиха България срещу комисионни от по 30 сребърника!!!!!!!!!!!

Ако видите някоя женица, просеща пари по улиците, бъдете милостиви, пуснете и 20-30 стотинки. Защото това, най-вероятно е Гинка от Пазарджик, която за 9 месеца трябва да събере пари за да купи ЧЕЗ! За подарък на пожарникаря за Нова година!

Абе Дончев - крадец глупав, когато нещо не ви изнася все левицата ви е виновна, ама май днес 90% от хората май не са били от левицата. Хората вече Ви разбраха ГЕРБ-ерските схеми за заграбване на все още останалото в тая държава, само че тая държава не е Ваша а на народа който вече смятате за супер глупав и невеж, скоро ще берете плодовете от действията си, ще Ви изринем като боклуци каквито сте си!

За съжаление- тяхно все още има хора които искат да бъдат лъгани! Коментарите го доказват. Или може би и тук има от грантаджиите - дано поне да ви плащат достатъчно. Макар че да продадеш душата си колкото и да получиш насреща е една много лоша сделка, и вие имате деца помнете това, някога някъде те ще платят цената на сделките с душите Ви. Успех в търговията.

ЧЕЗ ще прави Арбитраж срещу България при СВОИТЕ в САЩ, то ЧЕЗ нали е на евреи, за тях ще арбитират еврейчетата в САЩ!

За ЧЕЗ разбрахме, че ни си чул, видял и разбрал. А сега кажи какво стана с газта и петрола който открихте в черно море. Май след изборите да не са изпариха. Това поне ти го твърдеше?

Гледат те в очите и нагло лъжат, истински професионални лъжци.

Енергодружествата, Нефтохима, БТК, товабяха все печеливши отрасли, но ги продадоха за огромни комисионни.

"Информирахме правителството през 2015 г., че обмисляме международния арбитраж. След това има шестмесечен период, който правилата дават на страните да се споразумеят за приятелско решение на спора. Няколко пъти попитахме българската държава дали иска да си говорят с нас, винаги отговорът бил не. И така започнахме арбитража през юни 2016 г. От този момент нататък нарасна натискът на българските институции и власт да наблюдават каквото и да било, с очевидната цел да намерят нещо, с което да противостоят на арбитража () Процедурата за отнемане на лиценза на ЧЕЗ Електро започна през април 2014 г. и до момента не е приключила почти четири години по-късно. Това го няма никъде в Европа ще имаме ли аргументи за отнемането на лиценза или не. На въпрос дали смятат, че това е неподходящо от страна на българските власти, Плескач казва: Точно така. Продължаваме с международния инвестиционен арбитраж. Ние сме на етапа, когато всяка от страните номинира свой арбитър, сега тече договаряне за третия арбитър. Или ще се съгласим с това в близките месеци, или третият арбитър ще бъде назначен от арбитражния съд, а след това арбитражът ще продължи, коментира в интервю пред чешкия вестник Лидове новини Томаш Плескач, който отговаря за задграничните активности на ЧЕЗ.

И СЕГА КОЙ ЛЪЖЕ?!?! - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЧЕХИЯ БОРШОШ, Томаш Плескач, който отговаря за задграничните активности на ЧЕЗ, ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ, БОРИСОВ......, ГИНКА?!?!? ИЛИ ВСИЧКИ ТЕ СА В "КОАЛИЦИЯ", КОЯТО ЩЕ СПЕЧЕЛИ 600 МИЛИОНА ЕВРО С ПОМОЩТТА НА ГИНКА?!?!

Служителите от през службите, нали те ги пишат тези лъжи, не може да са министрите.

Много добре си спомням когато енергото беше на народа. Всеки който работеше там крадеше от най-малкия до най-големия. Спомням си и режима 3 часа има ток, 2 часа няма, апропо това имаше и един голям плюс, а именно по време на режимите семействата на свещ си говореха в вкъщи и разговаряха с децата си, общуваха. А сега бащата на телевизора с ракията в ръка, майката на компа в фейсбука, едното дете с смартфона, а ако случайно има друго, то никой не знае къде е в момента.Не мерси, не искам с моите пали от данъци да се хранят хрантулници в държавно предприятие!

Има ли някакво значение какво си бъбрят дежурните от ГЕРБ, тези, та които пиарите им позволяват да се показват? Уж говорят, нищо не казват.Ако единия каже едно, другия обратното. после си разменят приказките. пълна каша е в главите им. Сами се клатят, после други са им виновни.

В две правителства е министър на водопад. Какво ще прави,ако на Бойко му щукне да подава оставка? Нищо друго не му остава освен да ръси глупости, да се порадва за последно на някакво внимание.

Дончев, не лъжи! Колкото повече лъжете, толкова повече затъвате в л....та.

Наборе, много си лют бре, не съм за ГЕРБ но още по-малко вярвам на първокласните бандити от бесепето, тъй да знаеш.

Този изпечен лъжещ от отворено общество пак продължава да лъже

Този (дървен филосов по образование) от снимката и той като началника си - все ги ръси едни ......

Тия от ГЕРБ трябва да вдигнат веднага заплатите на надзирателите - след месец два ще го оценят

Ники

Този пипон твърдеше преди малко пред Цецка Ризова, че Гинка била съвсем адекватна и истинска бизнес дама. Защото много разбирал от европрограми, проекти и пр. Това означава, че или е пълен дебил или лъже нагло, като сливенски циганин. Та тя Гинчето горката почти сигурно имената, паспортните данни и ЕГН-то си едва ли знае наизуст пък била супер бизнесменка. Да не говорим за обличане, патъчета и онези двама смешници , които я придружаваха в МС

е разбира де - в сравнение с нивото на "експертите" от ГРОБ направо е спец, ошфорен спец...

кой си ти бе прошляк, че да даваш оценки на въпросното Гинче- червени чървули. Винаги гледат в чуждата чиния

Нищо й няма. С основно образование е жената. Пък след като завърши средно, щял да изкара и висше. Има воля. Също като ГЕРБ.

Чървул, що е то?

Умен мъж, ама не мисли достатъчно. Без да мисли иска да защити ментора си - за Бочко става въпрос. Щом чехите казват, че са предлагали на правителството да купи ЧЕЗ, това е така. Аз си мисля за друго: Държавата ще бъде осъдена от Арбитража в САЩ за 600 мл. евра. Г-жа Гинка купува ЧЕЗ за 320 млн. евра. ЧЕЗ печели делото, Гинка плаща 320 млн, евра и слага в джоба си едни 180 млн. евра. А дали тя сама се е сетила за тази далавера? И няма ли участие тука Бочко или някой покрай него. Добре обмислена далавера. Аз поне съм с такова убеждение.

Какъв е този арбитраж в САЩ?

Не си прав. Арбитражното дело се води от ЧЕЗ ГРУП, които са собствениците на ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ. Ако спечелят делото /а те ще го спечелят/, парите отиват в компанията - майка в Чехия. Гинчето /г-жа Върбакова/ е поела задължение по договора да помага на чехите в делото срещу държавата България. Не че нашите тъпанари не са си заслужили загубата, ама парите ще ги плащаме ние, а не ГЪРБавите тикви.

Какво е това дело? Срещу кого се води? И за какво?

Не си разбрал - чехите изрично заявиха официално, а и това присъствс изрично в договора им, че арбитражното им дело няма нищо общо с продажбата на активите им в България, и това е специално и изрично вписано в договора им с Гинка - че този договор и сделка НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ ИЛИ СЛУЖИ ЗА КАКВОТО И ДА Е НЕГАТИВНО ВЛИЯНИЕ И НАВРЕЖДАНЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ ИМ В АРБИТРАЖНОТО ДЕЛО, КОЕТО ВОДЯТ СРЕЩУ България! С две думи - чехите защитават много добре интересите си и знаят как да го правят и направят, ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИТЕ КОИТО СЕ УПЛЕТОХА КАТО ПАТЕ В КЪЛЧИЩА И СА ПЪЛНИ АМАТЪОРИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ, и мисля вече НИКОЙ НЕ ГИ ПРИЕМА НА СЕРИОЗНО, явно ги интересуват само личните им интереси и забогатяване, а държавата и хората, българските граждани КУЧЕТА ГИ ЯЛИ, ДА ГО ДУХАТ!

ЦИТИРАМ: На въпроса дали българското правителство е поискало да встъпи в сделката, Томаш Плескач, който отговаря за задграничните активности на ЧЕЗ,отговаря: Напротив, ние им предлагахме това, но българското правителство многократно го отхвърли за което свидетелстват и статии в различни български вестници, например от май 2017 г. Ние продължихме с процедурата по избора, а списъкът на кандидатите постепенно се стесняваше. Някои от тях отпаднаха, защото нямаха пари. САМО ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА, НАРОДА ТРЯБВА ДА ГИ ИЗРИНЕ ОТ НС И МС С ФАДРОМИ! ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ГИ ДОВЕДЕ ДА НАГЛОСТ, ВУЛГАРНОСТ, БЕЗРАСЪДНОСТ, ЦИНИЗЪМ.

Ние предлагахме по страниците на българските вестници?!?!?!? По-голяма глупост не бях чел скоро.

НЕ АЗ НЕ СЪМ ЛУД, НО ТИ СЪС СИГУРНОСТ СИ! ДНЕС В ДИР.БГ ИМА СТАТИЯ В РАЗДЕЛ БИЗНЕС ОЗАГЛАВЕНА: Шеф от ЧЕЗ: Българското правителство отказваше сделка. ЦИТАТИТЕ ГИ ИЗВАДИХ ОТ ТАМ. ДАНО ДА ЗНАЕШ ДА ЧЕТЕШ ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ СТАТИЯТА.

само глупак като теб може да зададе такъв въпрос. Лудите са малко по-висока категория, глупако.

Дончев, забелязваш ли как властта се изплъзва от ръцете Ви като лоена връв? Стискате ама не става, пълзи ли пълзи. След няколко години ще се покриете защото да си бил член на ГЕРБ е позор. Съсипахте България с Вашето 10 годишно управление и все някой друг Ви е виновен. Идете си сега! Нека ЕС да назначи правителство от икономисти и да спре упадъка на тази територия!

Май живееш в свой паралелен свят.

фанаа ли го гадо дето клати?

Дончев да каже защо сменят електромерите в цялата електропреносна мрежа.Това по заповед на Гинка ли е последно?Или за по точно коригиране на цените за електроенергия.

Някой да му светне на изнасиленият философ, платен слуга на сорос в училища Европа, че боко1 продаде на чез остатъка. боко1 направи предложение на чез... Направо ми се повръща от гейберастките изцепки.

А-а-а, лъжеш, лъжеш, че не сте знаели. Всички сте знаели и сте се облизвали, а вождът ви как стана милардер? Мога да си представя как сте доили ЧЕЗ, та решиха да приключат бизнеса си и да напусната. Как не ви писна да лъжете, толкова сте прозрачни и жалки, че, ако не беше тъжно, щяхме да се спукаме от смях!

Има ли още някой дебил да му вЕрва на тоя булдог на снимката и на неговия вожд и учител?!?

Тия умници накрая ще направят така,че за срам и позор ще скъсаме дипломатически отношения с Чехия-първо Борисов въвлече чешкия министър-председател в някаква неразбория с документи-кой дал,кой изпратил,кой получил,сега пък Дончев отрича твърдение на чехите,че са предлагали ЧЕЗ на българското правителство!!! Кому да вярваш-защо ли нещо не му вярвам на Дончев!! Значи,честно-писна ми от тези скандали и простотии.

за три мандата са напълнили цялата държавна администрация с такива прости калинки като тоя

"Тоя" е измежду най-интелигентните ми хора. В сравнение с Цвъки е като гигант на мисълта. Ама как ги е наредил Бойко, направо му се възхищавам - Караянчева /Пекин е столица на Виетнам Виветнам/ - председател на Народното събрание, майката на нацията - правосъден министър, Екатерина Захариева - външен министър /от Пазарджик - на Бойко му харесва да работи с хора от този град/. Редицата е безкрайна и безкрайно тъпа - хвани единия, удари другия.

Хайде стига сте се оправдавали с някой друг - то не беше тройната коалиция, после кабинета на Орешарски, сега с някое служебно правителство. Кафа сиктир! Веднъж поемете отговорност за управлението на тази нещастна държава.