Йордан Опиц: Не съм изневерил на държавата, тя ми изневери

Една от най-дискутираните теми днес е трябва ли да бъде променен законът за защита на частната собственост и личната неприкосновеност

Обратно в новината

Коментари - Йордан Опиц: Не съм изневерил на държавата, тя ми изневери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя опиц, що за име, си е убиец!! в нормална държава щеше да лежи 20 години, а не да дава интервюта из медиите!

Данчо има лошият късмет да се роди в циганска държава, където циганско-българското население е цигански порядки/стандарти на взаимоотношения. Kрайно време е днешната държава Булгаристан да се преименува в Циганистан

Абе осъдените за убийство се наричат накратко убийци. Съжалявам, Опиц, ама си точно такъв. Изказванията ти не ме интересуват. Да се беше изказвал, преди да натиснеш спусъка.

Простакоооооооооо простако ей зарад такива боклуци като теб циганите се чустват безнаказани!!!

не ни интересуват, ама на - досаждаш!

За съжаление е абсолютно прав!

Estestveno ubiec za6titava ubiec.Za krazba nikade po sveta ne davat smartna prisada a samo pandi,uslovna ili globa.Za dve tenzeri i edin star tigan da ubie6 4ovek e 100% malumen kato tebe.

Durt yi si ti deto pi6e6 na 6liokowica!

Аман от "дебати", с които ни баламосват ЦЦ, ЦЦ, ЦК, ББ и Ко. Прегърнали са "евроценностите" си и дори не ни е разрешено да се спасяваме поединично.

45 години стигат! Времето е наше.....90 година. Кой разбрал разбрал, който не, няма значение, всички са в кюпа и от изроди и бандити ше са гаврени, я до изнасилване, я до смърт.

Срамувам се от себе си и всички.... допуснахме такава низост..... И се сетих за случая с един бивш военен, чакащ спасителния кредит за вложения труд и пари за тежък бизнес, но..... банкерка го изнудвала да му вземе повече от половината за благодарност и отплата. А на човека му отивал живота и бъдещето на.... Не проумявал, не простил такава наглост, грабеж, убийство.... чрез пари и..... я гръмнал. Сега е в затвора. Писаха за него, говориха..но никой българин НЕ ГО ЗАЩИТИ. Макар и потърпевш от банкови служители, корумпирани...Въпросът е: Защо ли не е имал вяра да се оплаче в прокуратурата? Вероятно за времето на разследване е щял да загуби всичко като не получи кредита, спасяващ го.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА ЗА НАШАТА ТАТКОВИНА... С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН НИЕ Я ГУБИМ. ИЗЧЕЗВА УСЕЩАНЕТО, ЧЕ СМЕ У ДОМА... НИЕ ТУК СМЕ ЧУЖДИ И НЕЖЕЛАНИ. ТЪЖНО Е... И НЕ Е ВЪПРОС НА ПАРИ ..., А НА ЧОВЕЩИНА. ЗЛОБАТА ЗАВЛАДЯ БЪЛГАРИТЕ. ТОВА Е КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА И НАЧАЛОТО НА ЦИНГАРИЯ.

Просто докторът е взел нещата в свои ръце, защото в предишните шест пъти, когато е обиран домът му, тези които трябва да го пазят не са го направили, но пък протестират за заплати. Сега се опитай да си представиш, колко години докторът е учил, колко "дебели" книги е складирал в главата си, колко пари е похарчил за да се изучи и специализира, колко години му са били необходими за това ( поне 10) и накрая, когато някой "плъх" влезе в кабинета му в болницата, той е длъжен да го лекува почти даром, а когато влезе в дома му - учтиво да го покани да си вземе каквото му трябва.

Това с 6-те обира са интернет легенди, жена му каза три - един във входа им, един не знам къде и за третия нищо не каза. Само уточнявам.

Гражданинът опръц е убиец. Той е убил в гръб крадеца. Крадец, но все пак не заслужава убийство. Т.нар. иконописец (сякаш това му придава ореол на светец и заличава греховете му?) е убил хладнокръвно човек, без никакво християнско милосърдие. Той го осъзнава и сега се опитва да се измъкне - не можело сачма да убие човек през дрехите, докторът го е убил, ха сега де?

Много си пристрастен....да не си онзи от коридора?

С какво съм пристрастен, уважаеми Башар? Говоря с факти.

топлата вода е измислена вземете американски закон измислен ,колкото и ъниверситети комънистически да сте завархили не моЖЕТЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ,КОПИЕАИТЕ ГО *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тука повечето изказала се пасмина явно заслужава да бъде крадена и насилвана.

Я марш да се хванете за някаква работа! Добре, че са циганите и наркоманите, за да се почувствате пълноценни!

Убиецо, младежът който разстреля не е нито влязал в дома ти, нито те е нападнал! Това е ясно написано в присъдата. Разстрелян е в гръб, докато се е опитвал да се спаси от нападателя-от тебе! С незаконно оръжие. В щатите щяха да се те опържили на електрическия стол.

Много тъпо изказване.

му пука какво шяло било да се случи в Щатите? Точно в Щатите един невъоръжен негър беше застрелян в гръб на улицата и убиецът изобщо не го съдиха.

Защо изобщо го търсите за мнение този човек! Овластеното невежество не води до нищо добро.

За цацаров ли говориш.

За мутрата, той си избра Цацаров. И за тълпата невежа.

Ти откъде изпълзя бе, османлия аман?

Престанете да давате трибуна на осъден престъпник-убиец! Откога престъпниците могат да дават морал. Тоя ако имаше достойнство на йота трябваше вече да се е самоубил.

Пише се съжАлявам. И той не е прав, всичко е от простотия.

Gосподин Oпиц, не се самосажаляваи! Hикои не ти вярва, имаш вид на убиец

Абе и тоя опръц какво се оправдава?

Прав е! Той не е останал в Швеицария, аз обаче напуснах България и още съжелявам, че не тръгнах преди 20 години. Защо го допуснахме?

Пише се съжАлявам. И той не е прав, всичко е от простотия.

Много е хубаво написано,

Господин Опиц , не се самосъжалявай и не се подценявай , има доста хора които сме с тебе и те подкрепяме. Наистина само морална подкрепа но просто друго няма какво да направим.

Ние сме неизбежно правилна правова държава, в която всички сме равни пред закона! Ето два примера: ---------------------- 1. Ако циганин убие лекар - отива в затвора! Ако лекар убие циганин не отива в затвора и получава възнаграждение! Това е правилно! 2, Ако българин пребие западняк, западен агент или западно зомби го арестуват и му съсипват живота! Ако западняк, западен агент или западно зомби пребие българин - не го арестуват!И това е правилно! ..........

А ако лекарят е циганин? Един от най-добрите български кардиолози е циганин. Спасил хиляди човешки животи.

Под циганин всички разбират онази пасмина, която има права и нищо не дава , а само взема. Всички нормални и свестни от този етнос ги уважавам. Говорим за утайката

Това да си проззт журналя, не е като да имаш елементарни познания по геометрия хахахах

що ревеш бе цървул, е ми нали комунистите от БСП-то са приели закона по който си осъден бе убиец....кво общо има Цачева и кво ти пречи?... аман от осъдени червени мекерета!!!

Цачева, се гаври системно с народа напоследък. Първо с Джендър-конвенцията оня ден с 5% "увеличение " на охранителите в затворите и сега вместо да свърши някаква работа по изменение на закона, чака някой друг да и свърши работата в случая ВМРО. Аз лично съм гласувал, за нея и съжалявам. Няма да повторя!

само картечницата и стадиона ке ви опраят, цървени тикви!

Сега разбираш ли защо Бог очаква покаяние? Защото това е единственият начин човек да осъзнае и да осмисли греховете (грешките) си и никога да не ги повтаря.

Тази ГУМА да се прекръсти в куха лейка.

Eдин, изрот, нагал, и дрт! Mили ционер!

Бойко ли!

които е живял извън бг, знае че за бг просто не е възможно да се намери сравнение...

докато наркоманията се счита за болест и сума ти НПО-та тичат да помагат на нещастните болни, които сами са се докарали до това положение по СОБСТВЕНО желание - така ще бъде. Те ще грабят, ще нападат, ще изнсилват, ще убиват, просто защото са в умопомрачение. Това състояние на наркоза сами са си го докарали, именно затова ТЕ ТРЯБВА да отговарят за постъпките си, а не им се прощава като на болни хора. Те са си престъпници, а от мен прошка няма да има - вадя ножа и край. Докато звънна на 112 и той вече ме е намушкал. По-добре аз да съм първи. Точно така е направи пловдивския лекар. Еваала. Браво. Един престъпник по-малко. А сега да отиваме и да протестираме за да го спасим.

Поклон пред човека. Колко истини! А мангалите за ваше сведение са по- голямата част от башибозука , извършили баташките кланета и всякакви такива мизерии,. И пак точат лиги да правят същите мизерии, бъдете сигурни

цигани са били и изпълнителите на смъртната присъда на Левски. турците не са искали да го направят, направили са го цигани! не се говори за това, а трябва!

Опиц, един свободен човек в Не свободна страна. Не сме свободни, щом закона ограничава възможностите ни на защита (живот и имущество). Не е нужно да се правим на умни, хората в развитите демокрации са го измислили. Влезе ли не канен в жилището ти докато спиш, имаш право по закон да го застреляш без да ти се търси наказателна отговорност. Така е навсякъде само тука е обратно.

Що за Закон е тоя дето не ни дава право свободно да убиваме.

Не, искам да убивам, искам, ако крадец влезе у дома да мога да го гръмна, тогава няма да има много мераклии, доказано е!

що за закон е този, който оставя неизброимо количество рецидивисти, някои дори със с най-зверски престъпления, да си правят каквото искат и да се шляят около хората, все едно че нищо лошо не са сторили?!

тъжно и вярно, истината е такава, от нея боли, но до кога зависи от нас. 90% от

На такъв да му изтрескаш максимална присъда заради глупостта. От делото му е ясно, че е догонил и разстрелял наркоманчето- или умишлено го е умъртвил. съдът и прокуратурата си затвориха очите, треснаха му едни 5 години, излежа по- малко и сега глупее. Вуйчо, делото ти може да се възобнови да се преразгледа и да доизлежиш като за умишлено убийство. Понеже е идиот и не се е осведомил какво може реално да получи, сега бълва тъпотия. Реално да раниш някого не е като да го убиеш, а умишленото убийство си е умишлено убийство. Напълно неоправдано е тълпата или осъждани лица да оказват натиск върху общественото мнение и съдебната система и самите те да се превръщат в съд и обществено мнение. Тълпата не притежава юридическо образование, а иска властта да съди.

Гумичке, бай Мангал да ти дойде на...гости,...сакаш ли:)))??? Или да те срещне глутницата му по тъмна доба нейде:)))?!? Бай бабо да не ти се случва, защото изведнъж ще ти се промени...кривогледа!!!

Какво да го правиш - материал за кап.ти... ;-)

Като отидеш на гости какво ще направиш - ще го убиеш, пребиеш, ще му разлееш бирата? С какво си по-различен от някой бандит?

Един път и аз да съм съгласен с тая Гума. Интересно, как мнението на осъждан за убийство е толкова интересно и широко отразено из медиите. Чувствал се ненужен - мълчи си, какво се изкарваш герой.

Тъкмо започнах да те харесвам, а ти се правиш на интересен и от светците по светец.

прави се на интересен , защото е мангал !

Мангали да те вулканизират.

Ако беше в Америка щеше да лижи за повече от едно престъпление.

Извинявай, ти човек ли си