Почина 19-годишната дъщеря на Юлия Байчева

Александрина, 19-годишната доведена дъщеря на известната ни гимнастичка Юлия Байчева, е починала.

Обратно в новината

Коментари - Почина 19-годишната дъщеря на Юлия Байчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете, а коя е Юлия Байчева?

Бог да прости!! Жалко за младия човек! Стив Джобс беше мулти МИЛИАРДЕР, но си отиде от рак на панкреаса! Да не съдим прекалено критично и прибързано комисията за лечение на деца в чужбина!!

Мястото ти е в рая, душичке сладка!

Жестоко! Жалко за младия живот! Светла да е паметта му! Съболезнования за близките!

Жесток и несправедлив живот...

Живота винаги е бил такъв - едни имат късмет, други не. Изтеглила е късата клечка.

Какво има да става, щом Бог прибира невинните душици при себе си. . .

какво има да става, щом Бог прибира невинните душици при себе си. . .

Каква красавица! Толкова е тъжно да умират добри и млади хора, а всякакви боклуци да цапат земята без да знаят какво е дори аспирин. Жалко за това прекрасно дете, но с цялата си душа се надявам да е на някакво по-добро място без болка и страдание! Респект към Юлия Байчева - прекрасен Човек с главно Ч. Съболезнования!

Мда! Здравната система на евразийски бг-стан! ВЪВ всяка нормална ЕС държава това момиче щеше да е още живо! Само в евразийски бг-стан където управляват тикви, овчари, догани и боси леьотчици по бели потници децата умират докато родителите им събират пари за лечение с смс-и и с просия! Отвратен съм!

Майоре, прочети статията и тогава пиши! Момичето е лекувано във Великобритания...

Английските лекари са се полакомили за 250 хиляди евро, давали са напразни обещания, и накрая само са лапнали парите без никакъв резултат. Английско здравеопазване, хем скъпо, хем безполезно.

На същата възраст, от същата болест, горе-долу по същото време преди 19 години загубих най-добрия си приятел. Шок, ужас, неописуемо!!! Бог прибира най-добрите хора при себе си, а нас, незаслужилите оставя с мъката!!! Бог да прости детето!!! Съболезнования на родителите!!!

Бог да я прости момата, мир на праха и. Никога, никога, никога не мога да се примиря при такава новина. Ставам, оглеждам се, пак. И се чудя какво мога да направя, оглеждам се за изход. Разбирам, че нямам шанс, и направо съм разбит! Гадно...

Ужасна новина. Да почива в мир момичето.

Мир на душата и..

Горкото, Бог да го прости!

Болест,която не се лекува с аспирин,е нелечима.RIP.

Жалко за младия живот. В някои случаи пари като лавина да се изливат за лечение, полза няма. Медицината си има граници. Доказано е със смъртта на много богати и млади известни звезди. Имали са пари да купят по няколко болници с все персонала като лекувалите ги, но това не им е помогнало.

Надеждата и желанието за живот умират последни :(

Жалко за хубавото дете...Бог да го прости....

Господи, колко красиво дете! Защоооо! Съболезнования...

Хора ,дръжте децата си,колкото се може по далече от ,мобилните телефони,таблети и лаптопи ,електромагнитното поле ,което те създават им вреди много ,това е тихият убиец на новото време,иначе жалко за детето

Аз не посмях да напиша това което си написал, а и хората не слушат, но ти си написал истината която се крие от силните на тази индустрия.

А преди тях каква е била причината за тези болести? Стига глупости! Лека му пръст на момичето...

Няма измислени полезни думи за утешение, успокоение и съпричастност, когато умират деца! Най-доброто е мълчанието! То е многоцветно като бялата светлина. Мир на праха му! Синът от петнадесетина години работи в един изследователски център на известен концерн в Пало Алто. В целия център имат един служебен GSМ, който го ползват, само когато ходят командировки в Германия. (Фирмата е немска и се занимават с електроника). В личен план не ползват GSМ-и. На въпроса ми защо? Отговорът беше, че едноватов UHF предавател, работещ на един сантиметър от мозъчната кора е смъртоносен в дългосрочен план!

Бог да прости момичето, да почива в мир!

Скоро писаха за едно дете, починало месеци след химиотерапия за 600 000 евро. Време е вече тази истерия с леченията в чужбина да спре!

Ако се случи на теб дали би написал същото?

Аз пиша за тези които ДАРЯВЕАТ парите си. Много по разумно е милионите изтекли без ефект в чужбина да се вложат тук за нова болница. Дарителите могат да си изберат обществен съвет за да я контролират за злоупотреби.

Надеждата умира последна!А алчните клиники си играят с надеждата на хората и им прибират парите! А нашите доктори са лоши, когато кажат истината.

Защо Бог прибира добрите, красивите,смирените?!Защо насилниците,крадците,циганите остават?!Царство и небесно на Алекс!!!Бога да я прости!!

Ами, всички си отиват от този свят, рано или късно - и добри, и лоши, и българи, и цигани. Това че журналистите пишат за конкретен случай, не дава повод да се правят генерални обобщения. Жалко за младото момиче, но сто пъти по-жалко за мечтите, желанията, дръзновенията, поривите, любовта, които са си отишли преждевременно с Александра, за нереализирания потенциал :(:(:(. И обратното, едва ли на някого тук щеше да пука за смъртта на някоя "брачетка" на същата възраст, с внуци, която цял живот е била на помощи или се е препитавала с кражби и просия, и е пукнала заради лошите условия, които сама си е създала. Аз съм убедена, че ти Защо???? не си прав, на 1 Александра умират поне по 3-4 Айшета и Асани (образно казано) - заради нездравословния живот, рисковете, на които се подлагат заради лошотията им, ако щете и заради (не)културните особености на тяхната си среда. Така че изобщо не бива да правим крайни заключения от една такава статия.

Ужас!

Бог да прости детето. Искрено съжалявам

До кога ще загубваме младото поколение на България? Съболезнования за близките.

Какво хубаво момиче....мир на праха му.

Моите съболезнования.Съпричастна съм към тази скръб и защото брат ми почина от същото, дори не дочака химиотерапията. Но очевидно, Бог е пожелал това. Поклон!

От дочакалите химиотерапия в чужбина, само един познат живя 7 години. Повечето не изкарват и една. Многото пари не лекуват, ами просто потъват!

Трагедия, света харчи стократно повече за оръжия, отколкото за лечение на рака.

Бог да прости това прекрасно дете! Лекарства за рак има открити отдавна, но фармацевтичните компании нямат сметка да няма болести.Те печелят от болестите, дреме им на тях,че млади хора страдат и умират! Алчни са, все едно ще си носят парите в гроба.Засега никой не е успял.

Лекарства има за някои видове неоплазми. За рак на панкреаса например още няма. Живеят средно по 6 месеца след диагностицирането дори и в най развитите държави!

Почина 19-годишната дъщеря на Юлия Байчева Жалко е , когато толкова млад човек си отиде от живота. Бог да го прости момичето.

"Господ го прибра". Лошо! Не е честно. Какво е виновно детето, че животът го напуска в най-хубаите години, вместо да се радва на любов, приятели, деца....

Много хубаво момиче. Жалко!

Почина 19-годишната дъщеря на Юлия Байчева Жалко е , когато толкова млад човек си отиде от живота. Бог да прости момичето.

Помня Валя. Беше на същата възраст. Отиде си по същия начин. Беше и си остана най-усмихнатото момиче на света. Мъката е огромна. Лека му пръст на детето!

Бог да прости !

R.I.P.

Лека му пръст на детето. Дядо ми е имал 5 деца . 3 заравя в черната земя, 2 го надживяха.

прави ми впечатление, че май никой от болните за които събират пари за лечение в чужбина не оздравява

Защото при онкологичните заболявания всяка минута е важна. А ако ти трябват няколко месеца докато събереш парите и положението вече може да е станало неспасяемо.

една туморна клетка се разделя на две нови клетки за 24 часа. За сравнение - една нормална човешка клетка се дели на 3 дена, а една бактерия се дели на всеки 20 минути...

Да бе Стив Джонс и Патрик Суейзи са се бавили сигурно. Ама си унряха като стой та гледай. Просто в чужбина не връщат никой с кеш, а досега телевизиите ни никога не са правили предавания за неуспешните лечения. Няма и официална статистика, щото бая бизнес ще секне.