Звезди на руската естрада записаха химн за ”Путин тийм”

Звезди от руския шоу бизнес записаха химн на движението "Путин тийм" (Putin Team), наречен "Пътеводна звезда", и заснеха видеоклип с тази песен.

Обратно в новината

Коментари - Звезди на руската естрада записаха химн за ”Путин тийм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези още малко и ще добавят лика на путин към герба. Ще вдигнат статуи из цялата страна и рожденият му ден ще стане национален празник.

Нещастници, с тази нескопосана злоба към руснаците и долнопробни коментарии без проблясъци на интелект загубили сте единствената държава, която се отнасяла към вас с симпатия (не се знае защо). На кого ви трябвате иначе? На САЩ? У САЩ си няма равни, няма приятели. Има васали. Явно това си заслужавате. Жалка история. Не мога да разбера защо си се пъчете?

Каква симпатия ??? За 500 години не сложихме фесове, но за 50 на петолъчки се кланяхме.

Погледни си в огледало.Ти си с фес.Турците свършили работа си за 500 години.На някои като теб турците са си изтрили генетичната памет за корените ви. Имам предвид предците ти, от които си получил негоден пълнеж.

Подобни химни и балади са записали и за Русия - явно вървят по стъпките на Северна КОрея. Да им е честито !

нямаме търпение да гледаме Световното по Футбол в Русия ! В.В. Путин ще го открие ! Велика страна са ,Олимпиада,Световно...през няколко години яки са .

Нямам търпение да се посмея с ватната олигофрения.. Тъжно е обаче за свестните руснаци търпящи гнета на членоликия и 'тийма' му офшорни айдуци.

Лили Марлен е с много по-смислен текст от тази боза.

Дори и да няма химн, Путин ще спечели, защото държи със здрава ръка тази огромна, разнородна и велика държава... Никой наш политик няма такъв рейтинг.

Само султана на Бурней е с по висок рейтинг

И Хитлер е имал висок рейтинг през 1937..

Ето това е жалкото за братския народ.

Нощните вълци поне са мъжкари, а не джендъри!!!!!

Не знам дали са мъжкари но върли руски националисти (неофашисти) и слуги на Путин са!

Вземи научи текста, че може да ти потрябва!!!!

'Лидерът' им освен че е карикатура е и абсолютен олигофрен. Несвързаните му брътвежи са чиста комедия.

Пич, аз принципно съм русофил, но точно този пример с Нощните вълци не трябваше да го даваш:) Преди година и нещо един от ръководителите им го разкриха безспорно, че е гей:) Живее даже с гаджето си.

Дано химна да помогне на лилипутин да спечели изборите срещу маненката-синоптичка! ДАНО!

Лилипут, ама кара по-високи от него да се съобразяват с думите му. Апропо, повечето велики мъже са ниски.......

и са докарали войни и милиони жертви в Европа. Например другото джудже - Наполеон Бонапарт.

Ако бяха включили и нощните вълци да припяват циркът щеше да е пълен.

146 милиона джендъри клекнали на един човек

Текста на химна е: "Хуйло, Хуйло-о-о-о ще те преизбере-е-е-еммммм..."

"колко е важно да си част от силен екип, че заедно може да се преодолеят всякакви трудности и че никога не е късно да станеш член на този екип". Да не става въпрос за "Кремълския екип" ха ха ха

А Кобзон где? Он тоже наш...

Руснаците много обичат да свирят на гусла и балалайка, даже в главите са такива едни "естествени".. Малко е странно да обожествяваш лидера на държавата си, но явно те си го обичат и с него се кичат. Но като църквата е монополизирала вярата в Бог и очевидно не я дава всекиму, то поне вярата в "Първия" ще да е нещо свещено. И без това го има в матрьошките, защо да не го възпяват като богатир, пастир или сатир? И без това тия млади певци без вниманието му не биха пробили на сцената.. Питам се дали момите, че и някои "полумоми" не заспиват с неговия образ? Може би от "Лада" трябва да помислят за модел "Путин" нещо по- така! Че и да не закъсва често, защото без хич няма да има руски чар. А в"Лада" в жабката лика на Путин огрява дъното с фенерче...В багажниа крик "Путин" спешъл едишън- вдига и "Камаз", а в резервната гума "Путин" може да вози до 700 000 километра. Както се казва Путин продава! Да вземат някаква премия на човека да му отпуснат, че експлоатират образа му, ама не! Той само ще погледа скромно с едни "добри очи"... Едва ли ще достигнат космическото ниво на Веско Маринов, който възпя родната полиция, но все пак изкуството остава "форевър". Срамът също.

Браво, много хубава песен! Това може да се превърне в химн на световното по футбол!

Химн на крадците, по- скоро

Интересно е да се види какво мисли народа от коментарите под клипа.

На Боцето па химна е по-готин "О соле мио"

146 милиона клоуни то не че берлускони е нещо повече ама поне можаха да го махнат

Хаха хахаха ха Бате Владиии тиииии си мъШ Бате Влади е еееее веднъъъъШ