Прокуратурата проверява концесия в НП ”Пирин”

Върховната касационна прокуратура е започнала проверка на предоставена концесия в Национален парк "Пирин" по сигнал на политическа партия "Зелените".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява концесия в НП ”Пирин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партия Зелените са пионки на задкулисния играч и олигарх Прокопиев и на тях вяра да нямаш.

Нека проверяват Белев, а не да си губят времето с измислени зелени сигнали.

Цацаров е свиня на каишка, Борисов тъпа мутра, а "народа", къде ги избира никак умен! Къде са модераторчетата, които друго, освен да трият и "майсторски" да блокират IP-та, явно не могат да правят :)))

всичи са невинни,цеко ще направи свинята прокурор акционер и ще идат да си пият кафенцето на покрива на цум при технят общ стар прятел.

е затова мразя бг курортите и не ги посещавам.

Докато се занимавате с Пирин, колко ли милиона евро са откраднати по евро проекти..така мина и между капките Гинчето, защото от години само едно и също се дъвче

Fu.k you, and the other morons like you!

те па тая фирма юлен я проверяваха 10000 пъти. ми нека пак, щом толкова им е зор, ама много различен аршин в тая държава

Даже Бойко не знае кой и е собственика. Викаше че всички знаели реалният собственик, но от една банка го опровергаваха. Интересно къде бе конкурсът? Къде бе конкуренцията? Защо (вероятно подкупни) държвани служители се юрнаха да защитават чужд интерес?

Кой кво праи някой проверява едни и съши фирми по сто пъти......а керванът си вървииии....

И после:Ама как така се съмнявате,че сме крадци,та лично назначения от Буда прокурор ни е направил "проверка" ?Ние сме много почтени и чисти"

Спестете си 2 месеца къртовски проверки , "Юлиен" е чиста като Пиринско пиво !Това е фирма на мафията как може да се съмнявате !?

Ал

НяКОЙ, с МНОООООГО власт, след като прилапа ЧЕЗ, вече не се интересува от нЕква си планина. Цацаров получи разрешение свише да изгори нЕкой бушон.

А познойте до три пъти какво ще е заключението!

Ха, каква изненада! Ние сме имали .., главен прокурор, който се е събудил внезапно след дълбокия си непробуден сън, уморен от атаки на банки и броене на куршуми по убити от местопрестъплението! И когато не прави литературни или журналистически критики и не подпуквай такива като Болен и Цецо Голямото Ухо по заповед на Катарзиса!?! И не спира или саботира и рецензира закони... Интересно какво ли ще да го е събудило от дълбокия му съм! Някакви догадки? Този както се е засилил утре ще започне да проверява и Хидромелиоратора Доган, Катарзиса му Пеевски и образа му в огледалото Борисов, и големите им сметки, за които пита в писмо до него, за произхода им и Люксембург, прокуратурата им! И после някой да каже, че вече не ставали чудеса!

Увлече се в литературни пледоарии на не дотам високо ниво!А колкото до " обичната" ти банка на "многоуважаемия" беглец крадец,прокурорите свършиха доста работа по разкриване схемите на източване,но нали ти е любимец нормално е да защитаваш банкови обири!

Fu.k you, and the other morons like you!

Ловя бас,че няма нарушения!

"Никакви" международни състезания по ски повече,как така някакво Банско ще е домакин на световно по ски,след като има толкова много ски курорти в Щвейцария,Австрия,Германия с десетки лифтове и прекрасни писти,само там ще има състезания и зимен туризъм,а тук в някаква си България" откъде накъде" ще се строят лифтове,инфраструктура или ще се провеждат състезания на писти на концесионера!Ай бягайте от тука,втори лифт ще ми искат,опашки имало,ама да има,кой ги "кара "да идват в Банско,"не" ни трябва зимен туризъм ,нека пустеят зимните курорти,ще ми конкурират Алпите,че и евтини хотели,безобразие,айде отивайте в скъпите курорти, ако ви стиска,а тук най много шейнички,а подготовка за зимна олимпиада в чужбина!

Не се разбра, че не става въпрос за втори лифт.

Брей!От лифта почнаха,че ще се секат вековни гори,което изобщо не е вярно,но така зомбираха хората!А плана за втори лифт е точно над пистата,ако си гледал плана!И то защо?Защото плана е правен от щвейцарци и наши платени техни лобисти които да забранили всичко,та същите които да се продали са първи протестъри!Хайде стига с тия" зелени " грандажии,сякаш не ги знаем!

Лифт достъпа до Витоша, Рила и Пирин се подаряват на едно си също лице! Цеко Минев! НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ!

Витоша и Рила къде ги слагаш?Нямат нищо общо!

Ал

ББ като кмет буквално подари на Цеко Минев 90% от съоръженията на Витоша. Аз лично мисля, че Цеко Минев е бушон, а реалния собственик е ББ.

Ха,ХА,ХА,Цацата все проверки прави.Да сте чули резултати от тез проверки?Те отиват в безкрайността."ТИ СИ ГО ИЗБРА!!!!!"...Чоко проверява Боко....ХА.Ха.Сериал от филма "ОКТОПОД".

Тоя бил жив, а ние 40 дни го оплакваме.

Обещаха ми, че могат да ми продадат "Белене" и да изградя втора централа. Търся някой да ми даде 20-30 млрд. евро за да купя Белене с оборудването и пускането. Не познавам и не се казвам Гинка, но имам една позната Пенка...

Давай, ще го направим с дарителска или разплащателна сметка. Давам 100 лева веднага и централата е наша.

жив ли е? Някой да го бе чул тук от данданията за ЧЕЗ!!! Сега са пуска ЮЛЕН да гони.. След дъжд качулка, както казва матряла, да си слага.. И шай много ангажиран да знайте с Георгиуса.. Докат леля Гинка си купи ЧЕЗ.. После пък - след две-три, че и пет годинки и с нея ша са зафане..

И Цацко се събуди, готов да се труди;) И що бе, цаци, не се събуди още при първите викове под прозорците на властта, ами трябваше хората шествия да ви организират и да мръзнат в студа?!;) Сега да видим, след като "поръчката" за тази проверка не е дадена от властимащите, какви ли ще са резултатите?;)) Щото прокуратурата е започнала много проверки, а някои от тях траят с години... сещам се за една, за ЧЕЗ, започнала още през 2013-а и с все още неизвестен резултат;)

късно е либе за китка, народа излиза на улицата

На улицата - Може! Но на ски няма да има къде. Накрая и на Цеко ще му писне и ще зареже Банско. Да видим тогава "зелените" отворковци какво ще ядат, а българите къде ще карат ски?

има, имa в алпите има над 300 курорта по-големи от Eбанско

Проверка? От същите прокурорски проверки, които показаха, че Техноимпекс е купен без нарушения? Че Кремиковци наистина струва 1 долар? Че Балкан с 40 самолета, хангари и техника струва колкото стар мерцедес? Защо си губите времето, бе, Цацаров? С тези проверки узаконявате престъпления и после хора като Нинова се бият в гърдите, че са проверявани и всичко е законно!

Е! Ти сега искаш Цацаров да отговаря за сделки и проверки, когато не е бил на този пост;) Задай му нещо за проверка в неговия мандат - Булгартабак, ЧЕЗ, продажбите на дяловете на държавата в трите ЕРП-та например;) Ето сега се труди над "Юлен";))

Цацаров като Съдия от Пловдивския съд е оценителят на Панаира, който Нинова продаде на Гергов ;)) Абе, сладурчета отвсякъде..!

Ал

Е, в случая хората като ББ и ЦМ и техните бушони ще "се бият в гърдите, че са проверявани и всичко е законно!"

Още една такава проверчица и без малкото места за ски ще си останем. ЧЕЗ защо си тръгнаха от България? Заради ей такова "адекватно" отношение.

дето и наливаха пари да плаща хонорари на Марк Жирардели да прави реклама на кръг от световната купа, да плаща настаняването и самолетните билите на делегациите, да купува спешно машини за сняг, защото тези пари бяха дадени преди месеци като помощ за да не фалира още една фин. институция след КТБ.

А бе ти много знаеш, ама че ти качим входната такса за автомобил към парк "Пирин" от 12 на 18лв., оти чистим пато а пари нема!

Оти не фанеш пато?Па се не вракяй.

Да се чете:" Цацата подсеща Цеко че датата за вноска е минала"