Братът на Ким Чен-ун е бил убит с газа VX

САЩ определиха, че братът на севернокорейския лидер Ким Чен-ун е бил убит от режима с невропаралитичния газ VX.

Обратно в новината

Коментари - Братът на Ким Чен-ун е бил убит с газа VX | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа, изнесеното тук е малко вероятно. Малко вероятно е при употреба VX на летище да има един, а не много мъртви. Малко вероятни при употреба на VX са симптоматиката и сравнително дългото време на настъпване на смъртта. Малко вероятно е да е бил"низвергнат" братът на Ким Чен-ун - той е събирал средства за Северна Корея...

Къде са доказателствата че С.Корея го е убила?

САЩ определиха.... Този извод задейства незабавно прилагане на нови икономически санкции на САЩ срещу КНДР... За малоумни ли смятате , бе??????

Лъжат! Не е вярно!

Ей, добре че са САЩ та да знаем какво става по света. Кое е лошо и кое добро. Къде се използват химически оръжия и от кого. Къде се извършват терористични нападение и от кого. Коя банка пере пари и на кого. Кой народ има право да живее и кой да ..... Абе с две думи, добре че са САЩ.

само дето VX се е произвеждал само в Щатите... Имало е и руски аналог, но ти се е казвал VR. А корея никога не е произвеждала подобни оръжия - това са супер-опасни субстанции, за обезпечаване на проиводството на които са необходими инвестиции от милиарди.

Есм - шизофренично е!

Има такава литературна форма -сатира. Шизофренични са постоянните измислици на САЩ. По-скоро тъпи. Не знам, дали разчитат някой да им вярва или въобще не им пука, те си имат вече повод за намеса или санкции.

Да се направи нова експертиза. По-вероятно е да е ползвана термо-ядрена бомба. САЩ ще имат пълно основание да бомбардира КНДР.

Да се направи нова експертиза. По-вероятно е да е

Оф-топик!!! Ако не знаеш, запиши си - азбуката ни е измислена в Кутмичевица от св. Климент Охридски. На тебе оставям да разбереш къде е била тази област. Няма да се изненадаш, вервай.

Сега, като го изтриха, разбра ли, че не те харесват.

Абе, като гледам как се саморазправят с агентите си, си мисля, че тук е намесен дългия пръст на Kremlin.

отзад ли ти е намесен?

САЩ определиха.... Този извод задейства незабавно прилагане на нови икономически санкции на САЩ срещу КНДР... За малоумни ли смятате , бе??????

САЩ първо да унищожат собствените си химически оръжия. Путин ги призова да спазат договора между тях. Като Русия е била унищожила и последното такова оръжие предната година. И по възможност ЦРУ да не дава химическото оръжие на разни като в Сирия.

VX са група от нервно паралитични газове. Производни на пиперидин бензоловата киселина.

Миро, Миро... Като си бягал от часовете по химия, поне не пиши глупости, Мироооо.... Ако знаеше, каква нелепица си написал...

Първо едно от образованието ми е химическо. Второ така го учихме в Химическо разузнаване. Има хора дето нищо не разбират но трябва да се направят на много знаещи. Жалък пудел обоснови се кое е грешка,няма да можеш а само лаеш.

VX - разработен през 1955 във Великобритания, в последствие патента е продаден на САЩ. На въоръжение ЕДИНСТВЕНО в САЩ (армейска маркировка - три зелени пръстена с надпис VX-GAS). В СССР е съществувал структурен аналог - VR, унищожен. И кой значи е убиеца?

Чърчил

САЩ били определили, ха ха. Двете кореи отиват на обединение, което е твърдо срещу интересите на САЩ, и САЩ трябва да си пъхнат носа където не им е работата.

Отиват, отиват. Почти са стигнали. Южнокорейците гарантирано искат да живеят като своите братя от Севера :)

А от къде да знаем, че САЩ не са го убили?

Да се наложи ембарго на сащ и да се осмива президента им.

Грухтос Бомбастични не търпи конкуренция никаква. Няма брат, сестра, всичко под ножа :)

Доколкото си спомням от казарамата, VX е по-сериозна отрова от зарина и зомана даже. Интересно как са го изпозлвали жените без противогази и гумени облекла. Дори микроскопична капчица върху кожата е фатална.

Как? Като в Холивуд.

веещото се американско знаме на лунния вятър...

С Надежда САЩ споделиха!!! Как се изредиха всички от САЩ да ѝ споделят, бре? Като в един стар виц: "И аз ти изневерих мъжо само един път - с екипажа на кораба "Пирин"."

вече съвсем за овце ни вземат :)

А ако беше убит с карфица, или с мехурче въздух във вената - санкции нямаше да има може би?

интересно, интересно

Интересно, ама ми омръзна да се правя, че им вярвам на американците.

че то никой не им вярва - даже тези, които са на заплата при тях