Да поговорим за деянието на д-р Димитров

Искрено се надявам д-р Димитров да се окаже невинен. Призивите за "линч на мангалите" обаче ни връщат в пещерната епоха.

Обратно в новината

Коментари - Да поговорим за деянието на д-р Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът на статията е прав. Според мен никой няма право да отнема човешки живот, независимо от това какъв е бил човекът. За мен убийството на човек без той да ти е застрашил живота е грях, независимо какъв е бил. Според мен това, че един човек се е родил циганин и е станал крадец, това не означава, че някой има право да го убие и така да го наказва за това, че е бил такъв. И след това хората да не искат да го съдят, защото убитият човек е бил от етнос, който всички мразят. Все едно циганите нямат право на живот, българите искат да ги убиват безнаказано като животни. Според мен в България правото на живот не е еднакво за всички. То е разделено на етнически принцип, т. е. само, ако си се родил българин, само тогава имаш право да живееш, но ако си се родил циганин, нямаш право на живот и всеки има право да те трепи като куче без съд и присъда. Уж живеем в 21. в. в европейска държава, говорим за равни права, за равно право на живот, а то какво се оказва, че животът на българите е по-ценен и по-важен от този на циганите. Защото само, когато убият някой българин, само тогава ги е жал и само тогава мразят убиеца му и искат едва ли не доживотна присъда за него, а когато убият някой циганин това винаги звучи оправдано, а на убиецът му може и трябва да се гледа със снизхождение и той не трябва изобщо да бъде съден за това. Това е несправедливо и нечестно. По този начин българите потъпкват правото на живот на циганите, защото българите искат да ги убиват дори и само за това, че са се родили цигани. Защото българите винаги са се мислили за нещо повече от циганите и искат само да ги мачкат и убиват. Писна ми убийците на цигани винаги да бъдат оправдавани. Според мен оправдаването на убийствата на цигани е лош пример в еволюцията на човешките права в 21.в.

skromna35

Правилно!

Всичко показва, че Докторът е заплаха за БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Мъртвият престъпник си е жива загуба, защото не пълни касичките на всичките по веригата.

Тоя е на служба в окупаторска медия.

Законът на Линч е предпоставил създаването на американската законодателна система в днешния й вид. Извънредната ситуация в България изисква и извънредно законодателство. Обществото има право да бъде отървано от катили. Ако държавата не може, то ще се отърве само. Дали ще се нарече Закон на Линч или другояче няма значение.

Най-добре дебилът да се отърве от държавата-кенеф.

Всичко показва, че Докторът е заплаха за БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Мъртвият престъпник си е жива загуба, защото не пълни касичките на всичките по веригата.

Напълно оправдавам доктора.Както оня е отишъл да пикае така доктора при опит за сплашване без да иска го е прострелял.

На никого не му го пожелавам, но ще ми се да видя как Дичев би обяснил на своето собствено дете, че трябва да е толерантно, ако го нападна цигани с пръти, както стана това лято в Асеновград. Дали на уплашеното дете или дори възрастен ще му говори по същия начин за толерантност и ценности, за етнически мир и прочее простотии. У нас държавниците си пазят електората, а притискат данъкоплатците. Тези две неща само на пръв поглед се припокриват, а истината е, че над електората има чадър, а данъкоплатците са подритвана дойна крава.

"Вярно, че не сме докрай християнизирани, но поне публичните фигури би трябвало да имат мярка". -------------- Дичев използва християнството като мръсен парцал. Тук не му достига и сме едва ли не варвари, а в същото време пищи срещу нежелаещите приемането на Истанбулската конвенция, в това число и срещу Православната християнска църква... Добре му плащат явно неговите господари, та се върти ту напред ту назад, само и само да доказва техните опорни точки. Ама в ада въртежа е по-голям, да знаете, Дичев.

Нас ни триете като пишем "мангали", но когато Дойче Зелето няма проблеми. СМРАД!

От Дойче Пропаганда дори не ги е срам да изричат откровенни лъжи. Хем аз съм критикувал САЩ за броя убийства там и оръжията, но това не е вярно: "Статистиките сочат съвсем еднозначно какво трябва да се направи. Убийствата с огнестрелно оръжие в САЩ са 10,2 на 100 000 - многократно повече, отколкото в подобното в културно отношение Обединено кралство, където делът е само 0,2." Има си листи по държави по години по коефициент на убийства (убити за година на 100 000 човека). Някога като съм го гледал за САЩ е от 4.6+, като най-много съм чувал за 5.8 . За България бе спадащ от 2 на 1.8, най-често 1.9. За западна Европа има държави с коефициент около 1. Но никъде не съм виждал коефициент 0.2! Освен да е някоя година в държава като Лихтенщайн, с население 37+ хиляди човека. А решението за циганите е просто. Малко като с бездомните кучета. Трябва да им се ограничи раждаемостта. А за такива случаи като тоза, са виновни и правосъдните органи, че онзи "Плъх" не е бил в затвора. Виновни са и такива като Дойче Пропаганда, Антибългарски хелзински комитет, Отровно ОБщество и подобни, чиято дейност в крайна сметка защитава престъпници и невзимането на мерки срещу тях. Сега си отглеждаме такива престъпници.

Като цяло сте прав. Относно процента убийства - става въпрос само за такива с огнестрелно оръжие (за това и ниския процент в УК, където се колят основно).

..... в Чехия решиха че стакова племе не могат да се оправят и ги заградиха с 4 метрови стени, така и в Германия и Франция.... не е късно и тук да се заградят, а който не спазва ред и дисциплина да яде по 100 тояги бой.... сега всичко е оставено на Хелзинския комитет......

След няколко години ти ще въдеш заграден.

И в Португалия е така.

са голям проблем. Бият се на тумби с каквото им попадне с горски и с полиция. Крадат всичко, каквото намерят, ток, вода, дърва, храна стигнаха до убийства за жълти стотинки на възрастни хора по селата. Това няма да спре с разяснителна работа, а с повече затвори, по големи присъди и много работа години по магистралите на държавата, която ги отгледа. Те са се изолирали от обществото и е редно и обществото да ги изолира зад дебели стени. Обикновените граждани също имат права, а до безкрайност се говори за права на циганите. Човек, който нищо не е учил и никога не е работил няма права.

Проблемът с циганите е НАВСЯКЪДЕ, не само в малките населени места!Но трябва ли да се разпищолваме всички като в дивия запад?

и трябва да бъдат озаптени не от хора с пистолети, а от държавата. Затваряне в затвори завинаги, вътре работа, учение завинаги. Това веднага ще ги озапти. Ако няма достатъчно затвори, ще направим още, във всеки град по няколко. Като види сериозната държавност, всеки бабаит ще си помисли.

ти си либерасто-соросоидо-евроатлантическо животно,пропуснах джендерско но то се подразбира от горните три,за теб евроатлантическите цености са по важни от изчезващия ни народ ,пожелавам ти подобен плъх да те изнасили и ограби ,та дано ти светне в гейската кратуна

Що за малоумна статия , автора някакъв олигофрен ли е ! Щом престъпник те нападне или краде задължително имаш право да го убиеш , всичко останало е измишльотини . Понятието надвишаване на самоотрабаната напълно трябва да отпадне . Утре когато тръгне да отмъщава бандита кой ще те защити , някой въшлив съдия ли ! Защо този мръсен циганин е бил на свобода след толкова присъди , за да храним огромна армия от ненужни прокурори и съдии ли , които непрекъснато да си ги съдят ли ? А пък обикновените хора да нямат никакви права и да живеят в постоянен страх в деградиралата ни държава Някакъв смачкан престъпник циганин ли има повече права да върши престъпление след престъпление или доктора ! Утре като е болен прокурора или съдията да го пратим при циганите да го лекуват , и не само тях , ами и всичките им роднини ! Да видиш как тогава въшливият прокурор реве пред вратата на лекаря и се обяснява каква прокурорска карта имал !

Спрете помощите на всяко семейство, ако поне един от членовете е осъден! Събаряне на къщата на всеки крадец или убиец! Веднага да се създаде отново Строителни войски и да бачкат по държавните строежи! Спрете да храните и да защитавате този ромски електорат, че ще ни докарате до война, другари в парламента!

Незнам на Аристотел какво му е по мило, но ако циганин му е разбивал къщата и го е заплашвал с нож, едва ли ще мисли по този начин. Време е циганите да започнат да разбиват къщите на ЦАЦАРОВ, Бойко БОРИСОВ, цветан Цветанов и на всички онези охранени търбуси които забравиха, че в българия има и свестен народ който им изкарва парите които те с лекота харчат за дебелите си задници. Време да тази тълпа от озверели за власт малоумници в народното събрание, е да забравят за малко студентски град и лъскавите си коли, и зе замислят за онези които им изкрават парите, за онези БЪЛГАРИ които всеки ден се сблъскват с престъпниците в своите домове, по улицата, в болниците и къде ли не още. В България е нещо нормално да срещнеш престъпник навсякаде, дори в парламнта което мен лично много ме тревожи това. Всеки трябва да има пълната власт на закона в собствените си домове, и тази власт да му дава право да защитатава своето семейство и имущество. Няма право никой да влиза в собствения ни дом, освен ако не сме го поканили. Всеки друг влязал със взлом или не, да се счита за престъпник, и ние трябва да защитаваме дома си както сметнем за необходимо, дори с оръжие, дори и да го застреляме ЦИГАНИНА - да нямаме никаква вина за това. Ако не искат циганите да бъдат застрелвани - да не влизат в чужд дом.

Правилната фраза следва да е: "Линч за престъпниците!", другото само размива вината и осигурява "вратичка" за конкретния престъпник.

Няма смисъл хората да си чешат езиците (респективно клавиатурите), в случая няма никакво значение дали Плъха е циганин или не е - той е престъпник и това което някак си остава на заден план е важното - че държавата е имала 9 пъти възможност да си свърши работата, така че да не се стигне до тази ситуация и нищо не е свършила. Единственото нещо, което се прави добре в България е да се настройват хората едни срещу други, така че да се избегнат истинските проблеми, каквото и да се случи винаги се извъртат нещата. Така, че да не говорим за деянието на д-р Димитров, да поговорим за бездействието на държавата, което ни връща в пещерната епоха.

Къде видяхте държава?На кое казвате държава?

Вярно е, че на това не му се казва държава - запазих благоприличие за да не ми изтрият поста :)

Тъкмо се чудех, дей БХК-то, спи ли? Ама ей го на - будно е!

От управлението на държавата ни тръгват всички проблеми. Д-р Димитров е невинен, безусловно. И след като полицията не си върши работата да спре циганската престъпност, то задължително да се ангажира да опази живота, здравето и имуществото на доктора и неговото семейство.

oIo für Ивайло Дичев und DW!!!

интегрирам с такива животни.Никога!

се философства,доктора е невинен ! Тая циганска сган да се постави на място.Храним ги,не плащат ток,парно,вода ,обират ни и стига толкова,размножават се като плъхове за наша сметка, ДОКОГА?Отговора е много прост,докато управниците се правят на ударени.

преди да обсъжда справедливия израз на народния гняв и отчаяние от липсата на държава и справедливост, този известен "чалга" псевдо-професор и родоотстъпник не поговори за хилядите пребити, ограбени и убити баби и дядовци по селата, за тоталната разруха и циганска престъпност в провинцията. Въпросът завършва с точка, защото е реторичен.

Циганите са ми "мили" но личното ми имущество, па било то на стойност по - малко от една минимална заплата,ми е ПО - МИЛО! Не виждам причина да се прощава на крадец - рецидивист при опит за поредна кражба.Който иска да запазва живота на каквито и да е паразити, да си ги прибира в къщи , да си ги хрантути, но да не ги допуска до имота ми.

Ние можем всичко да говорим, но законотворците трябва да си свършат работата. Щом законът разреши на всеки гражданин да защитава с оръжие своята собственост от посегателство, крадците ще се замислят дали да жертват живота си, знаейки, че домакинът има право да ги "почерпи" с оловно топче. Сега са нагли, защото знаят, че са безнаказани. Топката е в НС.

Ако законотворците, представителите на закона и полицията си вършеха работата, нямаше да искат хората да се въоръжават, нито да се саморазправят с престъпниците. Но понеже народът няма защита отникъде, така ще бъде и по-зле ще става. Докато не помете един ден главните престъпници, намиращи се - сетете се къде...

Каквито и забележки и надменни квалификации да отправя този драскач към пишещите във форумите те нямат стойност. Може и грешни, но тези твърдения и умозаключения, становища са лични. До като г-н драскача няма мнение и за това е в DW, от там му дават мнение което да изразява. Защо всички тез платени драскачи скачат срещу "да избием мангалите", а не скачат срещу терора който това малцинство оказва на нормалните хора, защо не скача срещу това колко хора бяха убити от тъй милите му м......ли и нищо не се направи да бъдат намерени конкретните виновници, да се озапти това племе. Защо не напише тоз драскач колко пари се похарчиха за таз интеграция и колко неща се промениха......с изключение на милите му ман......ли. Ако беше убит доктора вече щяхме да имаме едно приключило следствие с неразкрит извършител или в най-добрия случай 3-4 години затвор. Лошото е че човека ще го осъдят и дано има господ следващите жертви на насилие да сте вие и вам подобните.

Понеже "повечето от Фейсбук-агитаторите знаят точно толкова малко, колкото и аз", значи задължително трябва да напиша статия по темата, за да покажа, че и аз като тях мога да се изказвам, и ще ме публикуват в "сериозните" сайтове. Нищо, че нямам представа за какво иде реч, авторитет съм.

Отново соросоидният източник на дезинформация - Дойче Зеле ! Защо ли не се очудвам ? Веднага щом прочетох първите редове на коментара нещо ми прозвуча твърде много в стила на соросоидите - я БХК, я DW. Аман от соросоиди - паразити-кръвопийци ! Левски го беше казал ясно - за чиста и свята Република ! Всички тия туморни образувания като БХК и DW трябва да бъдат изрязани до основи - без остатъци, които да мърсят държавата ни !

Ами хайде да поговорим, тогава... Квази "професоре", не сте ли разбрал още, че с активното съдействие на Вас и такива от същото котило набедени за "демократи" и "интелектуалци", на активните мероприятия на Бай Йух СРЕЩУ България (по заповед на световната либерастия, прокарана от ЕС), народът на Родината ни е все по-близо да линчува първо Вас... На площади и стадиони. Другите - после. За десерт!

Никой не иска да се въоръжават младежи, нито пък психически и физически негодни лица. Става въпрос за хора които могат и знаят как, кога, защо и къде да съхраняват, поддържат, носят и приложат оръжие при конкретна ситуация - касаеща живота, имота и частната собственост. Погромите на въоръжени банди в БГ - никой не коментира - масова практика е баби, дядовци и пр. пребити и насилвани в БГ. Липсата на полиция до 0% присъствие в някои села. Е това си е пълно БЕЗВЛАСТИЕ. Балканската и американската ситуация са крайно различни. В САЩ се купува оръжие за удоволствие, за колекции и пр. при това автомати и т.н.

всичко е нмого по просто. има едно правило .....след всека акця идва реакця. ако манго не е отишал да гепи никои немаше да стрела по него....елементарно

Ивайло както вървят нещата скоро ще има и Екскадрони на смарта.Не виждаш ли че правосъдието е според количеството парички.А тези които ги нямат ще се прежалят и сами ще оправят нещата.

Търси се Доктор патриот да "излекува" мазните корумпирани плъхове по върховете на властта!

В заможните, уредени страни /напр. скандинавските, но не само в тях/ няма цигани. Специално съм се интересувал защо, и ми беше отговорено, че причината е цигански геноцид по времето когато Европа се е населявала от тази популация. Няма друго спасение.

Не е никакъв геноцид (изкл. Фашизма). Просто в цивилизованите страни няма корупция и купуване на гласове, така че от около 50 г. циганите там просто трябва да спазват законите и правилата в страната където живеят. Преди 50-ина години са подложени на строги програми за интеграция в обществото и сега децата им посещават училище като всички останали, възрастните работят и си изкарват хляба. Е може би има и такива на социал, но далеч не така масово като в България. Виждате ли разлика с положението в съвременна България?

Поредната пропагандна, смрадлива партенка на велето ; ))) Призивът в началото обаче ми харесва ! Бих добавил : Почваме с приматите и стигаме до техните избранници в парламата и мс . Време е !

Хей авторе на статията дано да влезат и при теб циганите да те бият и ограбят пък тогава ще видим какво ще говориш за тези същества дето избиха и окрадоха толкова много хора по селата и в градовете

Не само да го бият и ограбят а и доста да го обиждат

Странно 'племе 'сте това юристите. Много странно. Преди време, намериха един застрелян, на паркинга за коли, пред блок в който живеят само прокурори и съдии. Крадец, краднал бензин от колите през ноща. Ни полицията намери стрелеца, ни съд и прокуратура го търсиха. Авно и вие сте хора, като нас, само че, през ноща на 2 очи. Иначе плямпате едни акдемични приказки, от 1001 нощ, цитирате проф. сталевци, съдии гочевци и пр сФетила на правната мисъл. Напъвате се и какво мишка, тоест Плъх. Я помислете, ако Жорко плъха бе убилк доктора щеше ли да го хванете А? А ако бе стрелял някой високопоставен А ? Жертвата и крадеца изобщо не са равнопоставени, затова хората скочиха да защитят лекаря. Впрочем, присъдата ще е символична ако въобще я има. След толкова категоричен протест на хората. Ако нямаше протести, още нямаше да пъснат лекаря!

ако не знаещ, да те светна, че в българските села и малки градове, беззащитните старци и самотните хора , отдавна, много отдавна живеят в "пещерните времена"!И всеки момент очакват "тъмносиният звяр" да ги нападне и изнасили за 2 лева!