И българите да не се върнат, западноевропейците идват

България е атрактивна дестинация за западноевропейците, страна, където могат да реализират мечтите и идеите си за стартиране на бизнес.

Обратно в новината

Коментари - И българите да не се върнат, западноевропейците идват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радваме се че 2-ма белгиици пристигнали в балгария а че хиляди и милион балгари се изнесоха не ни тревожи.хубава работа ама балгарска.

Научи се къде са ти главните букви и буквата "ъ" и тогава пиши тук!

Ненормалници

В тази платена реклама са пропуснали да споменат,че дошлите да живеят в Мутристан чужденци са избягали от заведения за психично болни в родните си места.Въпреки това,след среща с български държавни служители моментално са се върнали по местата си за лечение

Тъпи малоумници, да са ви честити..."новите българи" и да илядите с тях, както му се казваше:)))!!! Само, че си направете и труда да проучите, колко истински българи си тръгват от кочината, за да отстъпят мястото си на..."прииждащите" на талази западнАЛи европейци!!!

Ние русснаците много завиждаме на всичко написано в статията. Да оплюем този соросоиден пасквил!

Малоумно соросоидно произведение на човек без капка личностно и национално достойнство, за което бащината земя е едно нищо, на нея може да живее Сульо и Пульо, пък българите да ходят по света немили недраги, за да освободят територията. Такъв примитивен човек, под анонимното име на една българка, в което се съмнявам, по-добре да не е тук, той е вреден за страната си. Впрочем, като всеки платен продажник на яслата на Сорос.

"И българите да не се върнат, западноевропейците идват" ... И българите да не се върнат, няма страшно - циганите са тук ...

Кой безродник е автор на заглавието? При положение, че българите не се върнат, какво ни интересува, че ще дойдат чужденци да живеят на територията ни? Чужденец ли го пише това? Турчин ли, друг ли завоевател? Или някой от Министерския съвет, за когото няма значение българщината, важното е да му пълнят хазната с данъци за крадене.

Сверете си часовника IT сектора официално 2017 е за първи път на спад.

Е от време на време е добре да се публикува някоя добра новина, която звучи достоверно.

Много хубаво-всеки си търси място под слънцето, НО... София не е България все пак - я да видим белгийчето ако отиде в Лом, Монтана или Видин, па да видим какви стартъпи ще прави там -първо трябва да се пребори с местните феодали, после - с мангустите (е, поне може да си купи 10 апартамента с центъра).

Не ни трябват. Ние вождове си имаме,индианци няма.

многоо умна мисъл от мноого проздо създание

Дайте цифри избягали от България толкова ,върнали се толкова ,стига с тези приказки на вятъра . Мойте деца са над 10 години в Германия и се отказаха да се връщат заради мутренското управление и сега учат за да се явят на изпит за немско гражданство.

Подмивам се , вдигам краката и чакам

Чакай, идвам

Фейк нюз.

България - страна на неограничените възможности за чужденците БАЙ ГАНЬО МОЖЕ ДА ПРАВИ СУПА ТОПЧЕТА И ДА МЕСИ ХЛЯБ С КОМШЙКАТА КОЯТО ЗАДЯВА ЗАД ДОВАРА КОГАТО ВСИЧКИ СПАТ

Има по-късно една статия че българите най-слабо вярвали на новините. Е, като чета тази новина разбирам защо никой не вярва :))). А за тези 'западноевропейци' които отиват в България да правят бизнес с интернет търговия или създаване на софтуер: тези не са в България за да развиват българската икономика! Те търсят 'далавера' в пропитата от беззаконие и корупция България. Те няма да плащат данъци колкото и да е ниска ставката, а ще подкупят данъчния инспектор ...

Чакайте да ги оберат 2-3 пъти, мутри да им откраднат бизнеса или пък да опрат до родното здравеопазване. Друга песен ще запеят....

Това поредния виц ли е? Нико няма дадосйде в тази държава при това келяво управление и тези алчни до безкрайност мутри! Тия които идват от Запад са само, за да откраднат нещичко и никаква полза от тях няма, няма да родят деца и да кажат, че са българчета...... така че стига с тези глупости, когато ви е неграмотна политиката се опитвате да правите пропаганда, но и тя като мозиците на управляващите ни е само 2грама- да плюска и да гледа да не си опикае обувките....

Тая статия като успокоение за кого?Те тези които се канят да идват /по скоро това е глупост/сигурно имат желание да конкурират мутробизнеса у нас или имат много излишни мангизи за даване под масата.

безобразие, бг администрацията не знаела английски... щото френската или испанската администрации говорят перфектен английски.. ха ха

Статия в сферата на ненаучната фантастика.Опашки от прииждащи на Калотина с желание да дадат по 50-100 евро наем на квадрат за офис в Равно поле и да построят фабрики за клечки за зъби и други ширпотреби.Освен евтина работна ръка друго в България няма , няма и да има.Най-страшното е самочувствието без покритие.Сега например се мият улиците в София НО САМО ОКОЛО НДК.Така беше и при социализма и оттогава нищо не се е променило.Парата отива в свирката иначе кораба си потъва нормално.

Бе западно-европейците не знам, обаче индо-българите - със сигурност!

Така наречените български работодатели, скоро и на циганите ще се молят да им работят, ама.....!

Вече почват, ама още не е масово. Вчера обясняваха как на лайноморието обещавали да плащат по цели 600-700 лева на месец, ама пак било трудно с персонала и народа се смееше. Виж, наистина големият вой ще започне след 2-3 години. Тогава ще е забавно, когато баш дъртите се пенсионират, младите изпоемигрират и останат само тъмно лилавите, дето ...... абе сам си знаеш.....

Дамата е завършила развлекателна индустрия в Амстердам? Там има 2 възможности - жрица или тревица :-)

не мислете че балгартте са отлттели от балгарта от тези хъбави ъсловя ниски данаци и лесно става бцнеса,това не е така като се срехне с администрацята коръпцята и като ги набят затова дето спират на печетовна патека си трагват ,трабва да има ред предсказъемос сад система *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"И българите да не се върнат, западноевропейците идват" Смени "западноевропейците" с "емигрантите" и всичко е на шест. Познай, кога "западноевропейците" ще дойдат да работят при нашите условия на живот и заплати! А, виж ония, дето само искат да цоцат от социалната ни система и да правят деца, съгласно тяхната етническа и религиозна особеност, със осигурени средства, надминаващи в пъти, парите на старците - пенсионери, ооо те ще ни налазят! Нали повика на мама-ханъм е да ни оправят генофонда.

Може ли служителки в голяма немска банка и офис в София да не знаят немски език за да ти помогнат и прочетат текста , адреса и другите данни до Клиника в Германия , където трябва да се преведат суми , направени по повод спешно лечение на български гражданин , за да може Застрахователната компания в България после да възстанови ? !

Може защото не им влиза в задълженията да превеждат подобни текстове. Извършват банкови операции, за които знанието на немски е ненужно.

Яко, попълваме декларации и търсим евтини квартири из градо.

" Въпреки всичко, не сме имали разочарован клиент от хората в администрацията, единствено недоумяват, как системата не е направена така, те да говорят английски. Така че проблемът за чужденците е по-скоро системата, а не в хората, казва Петър Благоев" Айде стига бе?!? И аз недоумявам защо в САЩ,Великобритания,Франция,Канада в администрацията или в миграция не говорят БЪЛГАРСКИ?!? Защото имат чувство за национална гордост!!! Като дойде някой пакистанец и на пакистански ли да му говорят в БЪЛГАРСКА администрация?!?

Тази работа малко ми напомня за вица "аз му правя лордове, а той на мене - цигани". Изнасяме работници, инженери, лекари и други специалисти, а внасяме тарикати, каквито и без това си имаме в излишък ... Къде е логиката и как това трябва да ни радва или успокоява?

Аз пък не разбрах кой ще работи?!

,,България - страна на неограничените възможности за чужденците''.....когато са от Азия и Африка......

и какво ни информирате, че ще докарате чуждестранни идиоти, които няма да плащат осигуровки на работниците си , както биха били принудени да ги правят в западна европа.......некви жалки тарикати, дето обач е не знаят, че осигуровки може да им позволят да не плащат на робите тука, но пък сметките им за ток и отопление ще ги фалират на 2рия месец от преместването им в тоя данъчен рай на престъпници тука

с турските и италианските "работодатели" какво стана? Точно това, което описваш... "Забравили" да платят по 5-6 заплати (осигуровки никога не са плащали...) и изчезнали!

няма да се плашите ей, ще ви пратим най-алчните кандидат чорбаджии.

Що за радост е това. Било модерно, било в подем, има бъдеще и други подобни мисли. Добре, ама тия хора имат нужда от всичко, което е необходимо на човек да живее. Откъде ще дойде. Изброените неща образно казано не се ядат или обличат, а дори и компютри не правят. Спомням си преди време един умник как ни съветваше да оставим всишко и само с онлайн търговия да се занимаваме, а откъде стоки?- не казва.

Абе защо не си го кажете направа без увъртания... Идват хора, които правят фирми ( например шивашки цех), но не за да забогатеят работниците, а собствениците. Е, може да дадат на местния надзирател на робите някоя по-луксозна кола, но не повече.

Идват , за да плащат заплати по- ниски от социалните помощи в техните държави и извънредния труд да е безплатен.

Не е зле, ганьовците да се изнасят и да дойдат по-читави и нормални хора.

Каза ганьовеца...

Проблемът е, че ганьовците остават - навън никой не ги търпи. Ти би ли взел на работа брадясал селски дебил, мързелив, с обич към чашката? И с недоразвит мозък?

Началници и бизнесмени винаги ще има, а къде са бачкаторите? И като ми давате преселили се чужденци, интересно как все си купуват евтини къщи в селата и си броят стотинките до последно. Когато започнат да идват да работят по морето, тогава ми пишете пак статия.

Тази статия е пълна със смешна пропаганда, но това не трябва да ни учудва. Една разумна държава би се опитала да задържи способното си население а не да внася хора. България без българи нама да е България. Между впрочем, безумната миграция не се харесва даже на безумно либерални страни като Швеция, миграцията се харесва предимно на престъпния глобалистки елит. Например в Италия 75% от вота отиде при анти-имиграционни партии.

Кога пристигат да ги чакам, инвеститорите, де, на аерогарата с питка и мед.

ако имаше ред, спокойствие, честност и добър обществен морал, можеше и да повярвам на тази статия. тези случаи, описани в статията според мен са някакви изключения, свързани с бизнес начинания или инвестиции

да се конкурират с нашите IT, за до моге и този отрасъл у нас да бъде ликвидиран сато всичко останало.

"В страната ни те виждат големи възможности за своята стартъп компания, учудени са и от ниските цени на жилищата." И аз съм учуден от ниските цени в Тонго. Някой изобщо чувал ли е за Тонго, защото така гледат повечето чужденци на най-бедната страна в ЕС! "И българите да не се върнат, западноевропейците идват" От тази статия се усеща сам една арогантност и наглост. Къде ще отидат тези хора на лекар, там където лекуват Сепсис с яйрян ли? Къде ще си изпращат децата на училище? "Смята, че човек трябва постоянно да се учи, да чете, да развива своите умения. Той е завършил Бизнес администрация, Управление на недвижимите имоти, сега учи и Право и вече е трети курс студент." Разбира се, човек е хубаво винаги да се учи. Но за да си наистина добър в една област, наистина да си експерт, трябва да се занимаваш само в тази област. Хората не са добри в правенето на няколко неща, нито животът им е толкова дълъг, нито реално имат чисто физическите възможности да задълбочат във всяка една от тези области. Това е като да имаш 10 различни магистратури. Е, и? Можеш ли да си експерт във всяка една от тях? Категорично не! В момента всички се възползват от евтината работна ръка! Всеки прави пари на гърба на евтините роби! Тази статия е подигравателна и плюе в лицето на всички българи! Очевидно смятат българите за идиоти!

Има едни такива фалшиви новини, в които се пише, че майчинството в Германия било само 3 месеца. А всъщност е 3 години, като и двамата родители имат супер много права! В България дезинформацията е навсякъде...

Не само е 3 години. Ами в Германия разбиранията сред населението са такива, че всяка майка трябва да си гледа децата в първите години. И ако някоя случайно се върне на работа, всички я гледат накриво! Според тях повечето деца, които не получават достатъчно родителски грижи и за захвърлени на чужди грижи, не стават добри хора, а престъпници и т.н. Това ми се оплака една позната чужденка, която лично го е изпитала си!

Кой ги поръчва тези дезинформиращи статии. Това от правителството ББ3 ли ви я поръчаха? Да вдигат самочувствието на българина поне на приказки. Е, да, ама така или иначе никой не ви вярва, не се хабете.

И тая лакърдия си га бива! Лондон ще се прекръсти на Олд София, а София - на Ню Лондон. Рим, Париж и Токио ще скърцат със зъби, но нищо няма да могат да направят. Бил Гейтс ще се засели в Люлин, а Марк Зукърбърг - в Красно Село. Силиконовата долина ще запустее, кактуси ще растат по покривите на билдингите, в офисите ще се разхождат змии и гущери, а софийското поле ще се превърне в най-елегантния център на света :)))