Кой е Игор Сечин - олигарх №1 на Русия

Делото срещу министъра на икономическото развитие на Русия Алексей Улюкаев и осъдителната му присъда за подкуп белязаха нов ръст на влиянието на Игор Сечин.

Обратно в новината

Коментари - Кой е Игор Сечин - олигарх №1 на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА БЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОЛИГАРХ НА ВЪРБА. СЕЧИН Е ПОСТАВЕНА ЛИЧНОСТ И БИВША СЕКРЕТАРКА НА ПУТИН ОТ ПЕРИОДА МУ ПРИ СОБЧАК. СЕЧИН Е ИЗВЕСТЕНА С ТОВА, ЧЕ ОБИЧА ЛУКСА, ЗА КОЙТО ПЛАЩА С НАРОДНА ПАРА. ПО-ПАТРИОТИЧНО Е ТАКА. СЪЩО КАКТО И ОНЗИ С АНТЕНКАТА И КИМОНОТО, ДЕТО СЕ ИЗЯВЯВАШЕ ПРИ НАС ВЧЕРА.

Олигарх е местен назначен от чужда власт. Олигархия са нашите мутро-управници. Олигарси имаше в Русия преди Путин. Сега са отново руснаци, но отговарящи не пред ЦРУ, а други руснаци. Има голяма разлика, така че не е редно да ги наричате олигарси, защото подменяте значението на терминологията.

А НАЧИ, МОЖЕ ДА КРАДНАТ ЩОТ СЕ ПРАВЯТ НА ПАТРИОТИ. ТОВА МОЖЕ ДА ГО РОДИ САМО НАЧИНАЕЩ КАДЪР НА МАКАРОВ. пАТРИОТИЧНО Е, ЧЕ С ОТКРАДНАТОТО В РУСИЯ ПАЗАРУВАТ ИМОТИ В ЛОНДОН И МАЯАМИ.

Кой какво краде си е работа на тяхното правосъдие. Просто отбелязвам разликата, защото е съществена.Освен това, за разлика от теб, аз съвсем не съм тенденциозен.

Ние русснаците сме горди с нашите политици, които действат с твърда ръка (понякога и помежду си). В затвора за подкуп този да се радва, че не е поръчан разстрел на моста като онзи дето му носят цветя сега!

щевидим кои кого ????????и тогава ще броим пилците а за сега само лакурдииииииииииииииии

А КОЙ Е КРЕТЕНЪТ И НЕГРАМОТНИКЪТ написал тази статия?

Още не е назначен за министър председател и започнаха да го плюят. Явно човека е къдърен икономист а на дйендърите не им е необходим такъв начело на Русия и всячески се стремят да го оченят.

или добре го играеш такъв. Хайде да прочетеш малко биографията му пред да пишеш бе неграмотник.

"НЕГОВОТО ИМЕ ВСЯВА СТРАХ!!! и всички, които са били питани за него, се съгласяват да говорят само при условие, че анонимността им бъде запазена. В характеристика на личността на Сечин най-често се понятията БЕЗПРИНЦИПЕН И БЕЗПОЩАДЕН ЧОВЕК, човек, който не се бои от конфликти с когото и да е в Русия. При него винаги се наблюдава и изтъкване на "политическото му стажуване" при Владимир Путин, ОТ КОГОТО Е НАУЧИЛ ЧЕ КОЙТО Е СИЛЕН, ТОЙ Е И ПРАВ!!!!... "Стилът на Сечин е напорист, АГРЕСИВЕН!!! ХОРАТА НЕ ГО ОБИЧАТ (но се страхуват от него, СТРАХ ГИ Е!!!, защото е злобен, безпринципен и отмъстителен!!!), министрите - също... Но като цяло ФИЛОСОФИЯТА НА СТРАХА Е ПРОНИЗАЛА ЦЕЛИЯ АПАРАТ на компанията", казват пожелалите анонимност бивши служители. Що се отнася до международната дейност на Игор Сечин, тя е подкрепена изцяло от руската външна политика. ============== И не може да е другояче ПРИ ВСЯКА ДИКТАТУРА, която се основава на СТРАХА ОТ РЕПРЕСИИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ САМИТЕ РЕПРЕСИИ, ОСОБЕНО СЛЕД МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ, ГОДИНИ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ ИСТИНСКИ И НЕЧОВЕШКИ РЕПРЕСИИ, УБИЙСТВА И ЗВЕРСТВА!!! Това е Русия в момента! Това е Русия на Путин!

А другият вариант е "ДЖЕНДЪР" по рождение! "Мадър факър" както казват нашите американски приятели! ХАУ!

какво лошо съм казал за Евреите??? просто ПОСОЧИХ кои са и колко са много в руското правителство. Заедно с този. Коментара си е толерантен. Или не ви изнасят фактите. Шаломов е такъв както всички знаем, и този също. Тези са изедниците на Русия.

Всъщност не всички евреи са ДЖИДОВЕ, НО ВСИЧКИ ДЖИДОВЕ СА ЕВРЕИ. ХАУ!

А сега де... човекът поискал подкуп от компанията управлявана от Сечин вече е в затвора, а по времето на по-предната кандидат-президентска кампания Цветан Цветанов на пресконференция похвали Росен Плевнелиев като бизнесмен който не дава подкупи, независимо от това че парите са били поискани от двама софийски общински съветници... които не само не са в затвора а се оказа че Плевнелиев дори не е подал сигнал в прокуратурата че и не ще да каже имената на хората които са го изнудвали;)

Сечин, като шеф на Роснефт е "олигарх", а Рекс Тилерсън (бивш) и Дарен Уудс (настоящ) шеф на Ексон-Мобайл - не са "олигарси", както не е "олигарх" и шефът на Шел, Бен ван Бурден....

именноо - както и не е корупция, че бивши директори на монсаснто стават конгресмени... нито е корупция, че всички обвинения към Асанж са отеглени от години но поилцията в ОК ще го арестува в момента, в който напусне сградата на посолството. Също притежаването на 50% от акциите на компания експлоатираща национални ресурси, но 100 процента национална собственост на същата в Норвегия е считано за връх на интелектуалното развитие...

Абсурдна, поръчкова и тенденциозна статия, написана на база на стомашно усещане без нито един факт в съдържанието си. Очаквам някой ден да видя статия за американски олигарси и държавните помощи, които получават.

също и за тези от Европа, които реално засягат бг данъкоплатеца много по-оесезаемо. Моля ви в Европа бившият премиер на едно от основните данъчни обежища в Европа, който освен това е бил и дълго министър на финансите, в същото, се самообявил като рицаря, който щял да бори данъчното укриване-...

Поредният опит да се омаскари Рашата. Само един малък кръг около Путин са богати и държат всичко, ерго това е лошо. Това е съобщението на статията. Ами дами и господа, как иначе? Да пуснеш стратегически обекти на продан като все едно продаваш обувки на старо на битака ли? Или да си наемеш една Гинка да го прави? Ще бъде изкупено от западните "инвеститори" които обаче после ще бъдат на кайшка от техните правителства и изведнъж ще се окаже че Русия е под котрола на други правителства. Я, идете в САЩ и си купете стратегически обекти...да видим Амер правитество как ще ви разреши. Помните ли инцидента с английската компания Шел? Разляха там сума нефт и после глобата беше така че едвам си я позволиха и спряха да копаят. Кой ше даде на чужда компания да копа нефт в САЩ при положение че Американците си имат такива? Са, не върви да ги изгонат открито щот свободни пазари и тва онова, но виждате как разни инциденти в САЩ все се случват на чужди фирми...Шел, Немските коли.....това не е случайно. Разликата е че Путин и Ко си защитават стратегическите обекти като ги дават на техни и верни хора и това е очевидно. Но в САЩ е същото, просто не е толкова очевино.

За да разбереш огромната разлика между ЩАТИТЕ и СССР/Русия, както и да разбереш, ако си в състояние, в чия полза е сравнението, зЕми та се разходи навсякъде из ЩАТИТЕ и направи същото в СССР/Русия, ако ти разрешат, па тогава да те видим какво ще плямпаш ???

Намека тука е ясен - ти си ходил и знаеш а аз и други не сме. Нека ти напомня нещо: над 60% от трудоспособните българи работят в чужбина а не в България. Така че много хора са ходили и знаят. Аз съм учил само в чужбина и 20г работя като счетоводител за големите 4 в Англия, Швейцария, Кипър, Русия и други държави където съм бил по работа за най много до 3 месеца. В САЩ съм ходил само на екскурзия но както вече си се досетил фирми като Ърнес анд Янг имат офиси на всякъде по света и което ми позволява да имам връзки с колеги които са ми споделяли за живота и работата им в САЩ. Америка е една добре змазана капиталистическа машина където материалното е издигнато на пиедестел....не можеш да очакваш същото от Русия която само до преди 25г беше под съвсем друг режим. Но дай си признаем защо ти и други НЕ ходят в САЩ: Не си там заради времето, не си там заради храната, не си там заради удоволствието да гласуваш за един палячо всеки 4г, нито си там заради езика и културата (повечето от вас или не знаят инглиш като идат там или не достатъчно добре) нито си там заради спокойствието. Ти си там за едно единствено нещо...мечтата да забогатееш! Мечтата да си купиш къща, кола и да имаш ядене. Ти не си там за друго. Ти и другите бъркат яденето с щастието.. Да, без ядене не може но американската мечта която е изцяло базирана на материални придобивки и на всяка цена, води до извращения. Всичко в тяхното общество се върти около консумирането. Не казвам че това автоматично прави Русия по добрата държава....не е така - и там има толкова проблеми че мога да напиша книга. Но да сме на ясно с едно. Единственият минус за такива като тебе е че Русия не е известна със забогявенето на имигранти...щото ако беше..ти сигурно щеше да си там!

да моля те, иди в москва и после в ню йорк и им сравни метро станциите...

пестеливо момче, пестят от закуски, пестят рашънските милиардери... а милионите руснаци, които не пестят, се чудят как да преживеят и да се пръждосат от рая Раша!

Не ме интересува Русия а България: - Коя е Гинка и как е спечелила 100 милиона? ВЕИ централите не се развиват без политически ГРЪ(Е)Б... - Дали не ги е спечелила на ГЪРБА на ДЪРЖАВАТА и Народа и трябва ли да ги върне?

ако все още не си забелязал, става дума за Рассея! За положението в България има други новини. Оди там да пишеш и да мажеш, рософилистико!

Това е отклоняване от нашите проблеми..... - КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА РУСИЯ?? като аз живея в БГ!!!

рядко малоумна статия. само един цитат: "В характеристика на личността на Сечин най-често се понятията безпринципен" хайде сега да обясните как може да си безпринципен и след това да пишеш, че същия е такъв и такъв? на какво основание ще казваш, че е някакъв след като той няма принципи и следователно би следвало да е днес такъв, а утре друг? голяма тъпотия е сътворил авторът, който предполагам не е българин, а статията е копирана от нейде си.

безпринципен е руски комплимент, означава че човека следва заповедите на партията и ага-та си ..