Застрахователи няма да покрият разноските на Уайнстийн

Застрахователната компания "Чъб индемнити" не възнамерява да покрие съдебните разноски на продуцента Харви Уайнстийн.

Обратно в новината

Коментари - Застрахователи няма да покрият разноските на Уайнстийн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир махнете тази самодоволна ухилена пача. Всичко трябва да бъде с мярка.

И аз да съм бил " близък" с толкова актриси щях, даже, на рамо да съм го преметнал и да се хиля като пита кашкавал на ярко слънце!

Щука

А ще му върнат ли парите, дето е внасял всеки месец за застраховката? Помияри...

А ще му върнат ли сухото дето е плащал за застраховка?.

Безплатен обяд няма.

Интересно ми е дали ще се намери поне една от тези чернодрешковци, която да каже: "Ей, хора, този лош чичко ме прекара през леглото, в следствие на което взех толкова и толкова пари от роли, както и тезе и тези награди. Сега искам да го осъдите, гадта, за това сексуално изнудване, А АЗ ВРЪЩАМ ВСИЧКО, С КОЕТО СЪМ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛА С НЕГОВА И НА МОЙТО КОТи ПОМОЩ !". Дали?

Това е върхът на аисберга! Кога ли ще се потвърдят, докажат твърденията на Брата Пит за дълбоката помиина яма Холивуд. Не само безмислени но и опасни са филмите продуцирани в Холивуд! Пълни с насилие, секс, наркомания!

По-тъпи от американците няма !Леля ми не ги понася !

Лошо, дано и за мен не се сети някоя състудентка, която преди десетилетия съм хванал за ръчичката, прегърнал през кръста или съм попритиснал при блус у диското и да почне да ме съди, ужас !

Няма такава опасност, ти не си богат.

Джендърски ценности! Сума ти години му цоцали паричките, а сега, като трябва да плащат изведнъж много морални се изкараха! Ама то нищо за чудене. Ако беше го правил с малки момченца, джендърските нпо-та веднага да са скочили да го бранят. Пък той с жени и то хубави!

Добре, че е бил сексуалния нагон на Харви, че иначе никой нямаше и да е чувал за повечето " известни" актриси. Щяха да бъдат поредните американски домакини!

като в нашата съдебна система, като за световно. Гнусна работа. Пропаднала, пошла работа.

Това нещо не го разбирам. За престъпното си поведение ще бъде съден. Така е нормално! Не може обаче компания, в която е бил застрахован за нещо, да му откаже да му изплати застраховките. Те да не са съд някакъв?

Може адаш, всичко може. На тая земя само две неща са невъзможни - на кьосето да му поникне брада, и да се върнеш там от където си дошъл.