Митове и легенди за мигранската криза и избори в Италия

С наближаването на изборите в Италия на 4-ти март политическите кампании се фокусират основно върху миграцията и не толкова върху практическите проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Митове и легенди за мигранската криза и избори в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И такава помия се лее над италианците ден и нощ, ден и нощ.Няма мигрантска криза.Няма мигранти.Няма мигрантска криза.Няма мигранти.За всички проблеми сте виновни само вие щото сте фашисти и тн. и тн. Надявам се италианците да се надигнат и да набият един шут на всички сороски боклуци и да се хванат да спасяват белла италия докато могат.Ако още могат.

Да не забравяме ,че фашото е роден в Италия ,7-8год преди чичко Ади да го апликира в Германия!!!

Манипулациите за защита на мигрантското нашествие не спира! Защо? 1. Мигрантите са с напълно враждебна култура към нашата и желаят да я унищожат-било с непрекъснат натиск, било ис високата си раждаемост 2. В Европа те идват като ранновековните победители-завоеватели, понеже живеят на издръжката на "поробените страни", ние го наричаме все още "Ол инклузив". А робите европейци-бачкат ли бачкат за новите си господари!

Семейството ми няма да мръдне на екскурзия в Италия, Австрия или друга ЕС държава, докато не се реши проблема с мигрантите! Напълно разбирам италианците- остава и във фонтана Треви арабски мюсюлмански мигранти да си перат дрехите и да го ползват като обществена баня... Доколкото попрочетох тук- там, в централните фонтани в много италиански градове- особено в Рим- мигрантите реагирали точно по този начин- буквално окупирали фонтаните и ги ползвали като обществена пералня за ръчно пране и като баня...

Според данни, които естествено не се побликуват, мигрантите в Италия са около 5 милиона. Предимно африканци и азиатци. Те не учат езика, не работят и не искат да работят, Живеят в изоставени училища, казарми и сгради, италианците ги хранят,обличат и им плащат газ, ток, телевизия. И това продължава с години! Половината от убийствата, грабежите и изнасилванията са извършени от мигранти. Те не искат да бъдат интегрирани, искат да живеят както са живели в Либия,Ирак,Нигерия,Афганистан, Бангладеш,Етиопия. Тоест искат да превърнат Италия, а и цяла Европа в африканска държава. Е разбира се че ще има съпротива.

Мда, страхът е основателен, а атентатите са илюзорни... Евролицемери!

"НЕоснователен"

"НЕоснователен"

статията=либерално-джендърска легенда (полит. анализ)

Най големият мит е че африкански и азиатски имигранти имат положителен ефект върху икономиката и развитието на Европа. Истината е точно обратното.

,,...Броят на влезлите бежанци в Европа поне три пъти надвишава официалните данни не може да се установи кой къде се намира. Само за Германия това са едни 200 хил. души, които те не знаят къде са. Проблем е и установяването на личността на тези мигранти пример мога да дам с един такъв мигрант в Германия, който имаше 19 самоличности. В Швейцария например могат да потвърдят самоличността само на 10% от влезлите, като основните причини за това са от политическо естество т.нар. политическа коректност затруднява конкретиката в статистиките, коментира той. Савов уточни, че преобладаващото мнозинство от мигранти са мюсюлмани. Това са предимно млади мъже, идващи от страни с конфликти 76% са мюсюлмани, проповядващи коренно различен ислям от тези в България. Германско изследване сочи, че голям процент от тях са преживели домашно насилие среда, която според психолозите води до асоциално поведение в Европа, кара ги да се противопоставят на приемащото ги общество и да доминират над него. Голяма част от тях участват в терористичните актове в Европа, каза той. Савов посочи и основните правила при миграцията границите не важат, лъжата е напълно позволена, законите не е необходимо да се спазват, стриктно изискване да се спазват правата им. В същото време председателят на Центъра за изследване на отбраната и сигурността и бивш министър на отбараната Ангел Найденов обяви, че се очаква още над 6 млн. бежанци да влязат в Европа от Турция и Северна Африка и по време на председателството ни се очаква да се намери решение за това...,,???

На български (а и на английски) се казва мигранТска. Авторът не е българин и му е простено да не знае. На неграмотните от Дир - не!