Експерт: Зад сделката за ЧЕЗ седи сянката на премиера

Зад сделката за ЧЕЗ седи сянката на българския премиер, за съжаление, смята енергийният експерт Еленко Божков.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Зад сделката за ЧЕЗ седи сянката на премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ,,експерт смърди на руски ,,такова!Целта му е да изпълни заповедта да се предизика криза в България и да се изеде от ЕС и НАТО!

Sm3hurk0

отивам да пусна слух на тъмнозелените, че има мнооооого джилязу за бране.... и че прането започва сега ! Като разглобят ел. мрежата ще видите ВИЕ ! Ще си носите ток за компютрите в кофи за вода. :))))

Пак се наточиха комуняги и депесари.

токмака ни харизва на турците и на прави санитарна зона на еврогеиския кенеф

Проследявайки всички изказвания и всички опасения, стигам до извода, че най-добре е премиерът да придобие ЧЕЗ.

Сега ЧЕЗ очаква да се отговори на искането му за увеличение цените на ел.енергията от 01.07.2018 г.Това увеличение Гинка ли ще го получава занапред?! Питам още нещо-къде бяхте господа политици, когато правителства и депутати приеха да се извърши приватизация на енергийния сектор?! Тогава защо не се сетихте, че става дума за национална сигурност? Защо не скочихте срещу Симеон Сакскобурготски, който за по-малко от 800 дни ни" оправи" и то яко, и да спрете тази безумна приватизация.Тогава мълчахте, че ни купува чужда фирма с държавно участие на Чехия. Кое ви успокои тогава, че този чужденец няма да дръпне шалтера и да ни остави без ток?Това може да го стори всеки един, дори да е български купувач.Държавата да си купи активите от ЧЕЗ, защото става дума за милиони.Борисов ще спре раздаването на 3 милиарда лева за безумното и некачествено саниране и вместо това ще плати сделката с ЧЕЗ! Това е положението!

вие от Организираната престъпна група /ОПГ/ ГРОБ, които се скъсахте да крадете. Рано или късно ще си получите заслуженото...

мамка ви крадлива гербаджийска!

Боко, яко се оака тоя път и вони та се не трае!

Защо вашият премиер се страхува да падне защото сделката още не е станала и ако не стане ще го вкарат в затвора и за други неща.

В този случай червеният експерт може да се окаже прав.

Цацата къде се е покрил?Тук има организирана престъпна група,която иска да краде от народа.Цаца,събуди се.

Не може да се събуди. Същото ОПГ го сложи на сегашния му стол.

В навечерието на падането на комунизма и режима на Живков Еленко Божков, който е завършил енергетика в МЕИ, попада на точното място при неформалите и става основател на Клуба за гласност и преустройство, за който и до днес се твърди, че е бил подставена организация на ДС и БКП. После следва шеметна кариера. През 1989 г. е основател и първи председател на Синдикат Енергетика към КТ Подкрепа, а в 1990 г. е избран за народен представител от листата на СДС в София. От 1989 до 1997 е в ръководството на Федерацията на Клубовете за Демокрация и Българска Партия Либерали на Петко Симеонов. През 2002 г. се включва активно в партия Български социалдемократи. От 2005 година е в ръководството на партия Български социалдемократи като Секретар отговарящ за икономика и енергетика. На конгреса на фалшивите наследници на д-р Дертлиев през 2012 е избран за член на Националния комитет и заместник- председател на партията. Така от уж противник на комунизма и Живков, за 23 години синият активист се пребоядисва няколко пъти, за да се окаже рамо до рамо с другаря Станишев в победоносната Коалиция за България.

Абе тъпунгер непоръбен,остави Еленко Божков.Става въпрос за ЧЕЗ и твоят идол БОКО.

Нещастника БОКО е продажно руско мекере

Е, и? Пребоядисването означава, че си признаваш грешката, и то публично. Каето значи, че си по-умен от някои закостенели, тъпи и упорити.

Я погледни миналото ( 1991-1999 г. ) на Бойко Борисов!

И на всичките му останали съратници!

Ако българската прокуратура дръпне разплитащия се конец и тръгне по следата ... направо ще експлодира по шевовете от невъзможност да ПРЪДНЕ, защото престъплението вече се е саморазкрило, а те нямат сили да признаят вина и да произнесат присъди!

ГОСПОДИН ЕКСПЕРТ, ЗАД СДЕЛКАТА - ЧЕЗ, НЕ СТОИ СЯНКАТА НА ПРЕМИЕРА, А СТОИ ТОЙ САМИЯ И ТО В ЦЯЛ РЪСТ, ЗАЕДНО С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАТЕ, МАЛКИ ЛИ СА? КАЖЕТЕ ГИ НЕЩАТА В ПРАВ ТЕКСТ! ТОВА ВАШЕТО МЪНКАНЕ НЕ Е ЕКСПЕРТНО!

Не само Д.Пеевски, а и Д.Добрев

С кои гадове ще се разправя? С тези които плащат набъбналите сметки за ток или с тези от неговата престъпна клика, които пълнят гушите???

Стана ясно че ЧЕЗ го купуват руски, грузински и български капитали в офшорки. Като специалист по офшорки, Йончивъ да ни ограмоти.

Не случайно искаха преди сделката за ЧЕЗ да приемат Истанбулската конвенция.Вторият пол на БОКО е ШИШИ,а третия ГИНКА.Това трябваше да се узакони.

Не знам Борисов има ли нещо общо, засега го чувам само да отрича. Но тоя Еленко го познавам. Евтино ченге от средното ниво на ДС.

Вие колегите от средните нива, всички се познавате.

Докато всички реват срещу Гинчето , как никой не се сети да обърне внимание и на другите кандидати ! И там са едни симпатяги - ум да ти зайде ! Вълканов от Минстрой - учителя на Илия Павлов , Ковачки с кренвиршите и заплатите от 600 лева за миньорите , Бабокови дето видяха сметката на Плама , в консорциум с ТУРСКА фирма , и Енерго Про дето са в комбина с ТИМаджийте .Майтапа настрани , ама то май Гинчето е единствената с чисто бизнес досие !

Бойко Борисов не е едноличен измамник. Той е "гинката" на Цветелина Бориславова, тя пък е нечия друга "гинка"..... Само привидно вече нямат връзка. Работата е много по-дебела и дълбока. Нали помните, че повечето политици са лансирани от групировки! Има само една дума, която казва всичко - МАФИЯ.

Театър на сенките ... Не може такава голяма енергийна сделка да бъде скрита от експерти, журналисти, парламентарни комисии, енергийно министерство, разследващи органи, премиери и виципремиери ... Пълно мълчание, тишина... Къде бяха ??? Сега всеки се изказва. Премиерът забелязал, че го клатят и искат да го свалят. Другите ръсят умности и мъдрости по медиите постфактум. Скандал след скандал затисва ГЕРБ. И какво от това ???

Ами това че сте нещастни некадърни крадливи неграмотници!

Аз съм. Ако падне Бойко, аз съм следващият премиер

Благодаря червена другарко-учителко.Браво,че си се изучила и къде се слагат запетайки и други препинателни знаци.Много си се издигнала в твоята рода,щото дядо ти едно време след 09.09.1944 г. като го направиха н-к на Областното управление на МВР не е знаел да пише и чете.Само е въртял пищова и е трепел невинни сънародници.

Не позна в нищо, глупав трол. Дядо ми беше царски офицер и интелигентността при нас е потомствена. Докато в новопокръстените гербераски комунистически партизански фамилии е точно това, което си написал нищожество.

зад сделката с ЧЕЗ стои не сянката, а самият премиер БМБ. Трябва наистина да си абсолютен идиот за да вярваш на оправданията и просташките лакърдии на мутрафона с тъмното СИКаджийско минало. Новото в случая е, че тоя завършен мафиот си позволява да отправя неприкрити заплахи към т.н. "гадове", които му пречат да реализира възможно най-крупната престъпна далавера през т.н преходен период.

Така е,комуноидите се качиха в космоса и дано не се върнат никога а от дупките изпълзяха всички гладни номенклатури на червената помия и си мислят,че е дошъл звездният им час......NO PASARAN зомбирани дебили,този път не сте познали

Лошото е, че мутрата отдавна е прекрачила всякакви нормални човешки граници. Знаете от книгите, шефовете на мафията подават оставка само с букет в ръце и краката напред.

излезе на светло,бе?До сега,все се криеше,като лалугер!

кукумявките в защита на Боко Тикваров ИСТИНА е, че се разкри нескопосаното "тайно" споразумение с чешкия премиер в Прага, да се продаде ЧЕЗ на ИНЕРКОМ, защото Боко има лична изгода!!! Иначе за тази мръсна сделка щеше да се научи още в Прага, заради обичайното "пъчене" на Боко пред медиите. !!!! Но тъпото не може да се СКРИЕ!!! Това е "български" премиер. !!!!

както и да се коментира всичко е дези -руско грузинска сделка дългата ръка на кремал!!!!!!!!!

Не плюйте по другаря Путин, задкулисния собственик на ЧЕЗ! Той бди, и плюването може да ви излезе много скъпо! Спомнете си кво стана с другаря Немцов!

И с очила,без рога,си все същият тъ*анар!

ЧЕЗ,САНИРАНЕ,МАГИСТРАЛИ,ВАКСИНИ,ПИРИН,КТБ,КУМ ГЕЙТ ,СУДЖУК ГЕЙТ,ВОДНИ ЦИКЛИ,НЗОК ПИБ,АЕЦ,СИБАНК,ПЛОЩАДИ,СТАДИОНИ В ОБЕЗЛЮДЕНИ МЕСТА,МИЗИЯ,БИСЕР.....ЦЕНКО ЧОКОВЦИ,КРАДЕНЕ И СЪСИПВАНЕ НА БИЗНЕС РЕКЕТ ЧРЕЗ -НАП ,ДАНС ,ГИТ ДЪРЖАВНИ БУХАЛКИ,ЦЕНИ НА ТОК ВОДА ПАРНО,СЪСИПАНО ОБРАЗОВАНИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,МИЗЕРСТВАЩ НАРОД,РАЗСИПАНА ДЪРЖАВА,БАНДИТСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ И ОЩЕ И ОЩЕ .....ДО КОГА?

До края на наглия Му животец - ЯВНО...!!! Значи решението на проблема е ясно - остава само да се осъществи...!!! Дааа...!!!

ха ха ха,отдавна съм ви казал,че ще е така до като жалкият ви животец ви напусне посерковци.....бъдещето ви е в Малашевци!!!!

Прав е Божков. За намеренията на ЧЕЗ да се оттегли от България се говори повече от година. Логично информация за последващите им намерения би трябвало да бъде осигурена от ДАНС. Иначе какво са правили през това време? Борисов да ни обясн как така чешкия премиер знае за руснаците, грузинците, банките и т.н., а той нищо не знеше? Това ДАНС съществува ли или е само за украса и опраскване? Да обясни той премиер на България ли е или лукова глава, та хал хабер си няма какво се случва? Самият факт, че Борисов признава, че не е знаел никакви подробности по сделката и чак след като питал чешкия премиер, разбира за руските офшорки, е доказателство за жалкия му административен капацитет и тоталната незаинтересованост за националните интереси. Ако това е истина, разбира се, но той най-вероятно лъже. И двете ситуации са достатъчни причини за оставка.

затвора?Помним го,помним го и като уж "топ"енергетик,както и като член на ДЕКВР.Имаше и много скандали по време на Станишев и Орешарски в енергетиката и ДЕКВР,винаги избиваше от мътилката и този Еленко Божков.От там съм го запомнил.Абе,червено мекере и сега набеждава ,без да знае или има грам истина още със ЧЕЗ.Може би за клевета да го дадат под съд. Кофти е работата на мекеретата ,когато чорбаджийте им ги активират.

Пише си чорбаджиите, функционално неграмотно герберско недоразумение.

ДС-арско-Гербаджийска мафия, иска да се налапа като за последно.

Борисов, махай се. Върви си с добро, докато е време.

Е пъ нема да се махна! Нъцки! Махай се ти!

Ам чи 'земи да съ ядосаш пак, и ей така (напук на българите) си фърли веднага 'СТАВКАТА...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Е няма да стане платен малоумнико ,за да се върнат червените некадърници и турците-ЖАМЕ!!!!

Тая топка с мас се готви за енергиен министър в евентуално правителство на БСП, ама и тоя път няма да ги огрее!!!

Еленко, Овчарко, Корнелка, все "експерти", промиващи мозъците на уморения и обеднял български народ! Не, че съм фен на управляващите, но ми писна вече 28 години, политиците да ни въртят на шиш и да ни смъкват кожа по кожа!

"Експерт", здраво лапал от кацата с меда и пребоядисел се 100 пъти!!! Чудно ми е като се знае за въпросната продажба от 1 година, знае се кои фирми са потенциалните купувачи, къде бяха тези експерти и защо не разнищиха тези потенциални купувачи кои са, какъв опит имат и т.н. ? С тези луди крясъци стигам до извода, че просто не е спечелил техния човек и сега в луда паника се опитват да насадят страх у хората, за да има после какво да изманипулират ! Знаем ви колко сте кадърни, пази боже пак да влезете в управлението!!!

"Тежката номенклатура Еленко Божков е сменил един файтон партии, но винаги е верен на другарите Румен Овчаров и Кирил Добрев" - статията е добро четиво показващо що за "експерт" е този.

Целукпния български народ стана също експерт и знае кой стои зад сделката ,но какво да направи?Нали има органи за противодействие на корупцията ,нали има съд? гинка е ясна ,да бяха избрали по читава ,или да бяха я подготвили какво да лъже,да бяха и подарили диплома. От ясно по ясно е ,че боко не се интерисува нито от България ,нито от скотовете дето я населяват. Ние наистина оскотяхме ,няма област в която да не е боко комуниста ,и нещо да работи по правила.

Фалшива държава с фалшив премиер Борисов. Фалшив Парламент с фалшиви депутати. Най-фалшив е Делян Добрев, който си подаде оставка, но не напуска парламента. Фалшива партия ГЕРБ с бивши комунисти, които сега са евроатлантици. Фалшива опозиция, фалшиви патриоти и националисти ... Продажни управляващи. Каква Европа, какъв Шенген, каква Еврозона ????? Надеждата остава в Президента Радев и народът да се събуди и да прогледне

И ква школа е Радев по точно и какви правомощия има? Никакви!

А какви са в БСП-то бе селски глупак?Все деца на комуноиди и тежката номенклатура........прецидента какъв е бил?Да не е бил случайно антикомунист или петковист.........или сте ужасно тъпо племе или само вашите си другаре са читави а другите "вргът с партиен билет"......този прецидент разделя нацията и много скоро ще приземи самолета аварийно

Еленко Божков - Уикипедия "Екперт, продавач на кебапчета и бира плаши държавата със съд взеха му кокала в енергетиката"!

ЧЕЗ много лошо ви влезе един път, а тоя май няма и да излезе.

Бойко Борисов Уикипедия: Бойко Борисов - пожарникар, бивш телохранител на Тодор Живков.

Бойко Борисов - Генерал, Премиерминистър на България! Еленко Божков - продавач на кебапчета и бира! Има разлика!

Тиквата и спецовете му са на такова ниво че и кебапчиите ги направиха за смях в енергийния сектор ХАХАХАХАХХ

Комунистът Е.енко Божковл години участвал в лапането в енергийния секто,л се изказа!

Още преживе Цветко Цветков,бивш шестак от VІ у-ние на ДС,гл.секретар на МВР на правителството на Жан Виденов,когато по някое време бяха настъпали братя Маргини,се произнесе и стана нарицателно в обществото"Няма да ги закачате братя Маргини.Те са наши момчета."Освен това убития от мафията Георги Стоев във книгата си пише,че Маргините често са били в"МОНТЕРЕЙ" и там садиста Любен Гоцев се е гаврил със братята.Нема да лъжеш,бе ,както и дезинформираж.Бедни са ти познанията.

Боко Тиквата се изцепи, че нямало да подава отставка?!:))))))) ...Ама Ерик Рубин ще му я подаде, щото много станаха идиотщините на Простия!:)))))

Дреме им на говедарите! За тях важните неща са да си вършеят необезпокоявани територията и да се внимава да не би някой енергиен проект да мине от тук че хазната и населението да се види у хаир.

Как е възможно човек да е пиян от 8 часа сутринта?

Значи На Бойко пак другите са му виновни. Той не е виновен за Делаверата ЧЕЗ и за Делаверата EVN. Той е бил в тоалетната по това време и сега го клатят

Не е бил в тоалетната по това време - по това време той пърхаше с крилца над западните Балкани, бръщолевеше в Брюксел и въобще беше мнооого далече от мястото на "събитието", с което "лоши хора" се опитват да го свържат ...

Брей, колко много енергийни експерти изпълзяха следварително от зоната на здрача! А къде бяхте досега, що не се произнесохте по кандидат-купувачите, като сте такива експерти и умници, що си мълчахте? Лесно е да се коментират коментарите на премиера и на неговите пудели след сделката, а до преди да се срещнат и подпишат в Прага що не изрекохте някоя такава умна мисла - да ви се възхити човек на експертизите, ами сега се разнасяте по студиата и разглаголствате след събитията? Самозвани "експерти", самозвани джурналя, тъпи политици и наивни пенсии, които уж се правят, че им вярват на лакардиите! А докато умните се наумуват, лудите се налудуват! И си напазаруват по някое ЕРП с офшорни капитали с недотам ясен чуждоземен произход!

А кой ги е питал та да се произнесат като и гьотверените в парламента също бяха хванати по долни гащи?

Джурналята трябваше да питат и да ровят, ама те са заети да се заглавичкват помежду си с тъпи смешки в сутрешните блокове, да коментират кой с коя плеймейтка бил видян в някой клуб по нощите, кой си купил майбах, кой си сложил нови цици и какви други клюкини се носели из общественото пространство! Няма журналисти, няма анализатори, няма ДАНС, нито контролни органи ... няма държава тъдява - това е!