Бабикян: Над сделката с ЧЕЗ има политическа протекция

Ако има някой, който е бил информиран за продажбата на енергийното дружество, това е бил Бойко Борисов и неговите икономически кръгове.

Обратно в новината

Коментари - Бабикян: Над сделката с ЧЕЗ има политическа протекция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ги част от парите на КТБ! Кой я закри и защо?! Бойко Борисовчетата! За да ги откраднат и изперат. Как? Чрез такива сделки като тази за ЧЕЗ и други които ще последват. Изберете си отново ГЕРБ! Така ви се пада!?!?

Ето ги парите от КТБ. Кой я закри? Бойко Борисовчетата! Защо? За да ги изперът - ЧЕЗ е само една от възможностите. Ще има и още. Изберете си го отново!!!!???

Бе, няма ли кой да ги спре тия мародери? Народе, защо все избираш алчни кожодери? Защо мълчиш и търпиш, свършиха ли читавите и честните в България?

ОСТАВКААААААААААААААААА!

намеса на никоя политическа партия и точно затова реват всички като хималайски мечки, не се докопаха до паричките

Ако печелившият не е сред никой от досегашните, С придобивката печелившият получава изключително силни лостове и в бъдеще ще може да изрине всеки или всички от настоящите. Не е за вярване, че никой от настоящите не е видял от далеч бъдещата конкуренция. По скоро е някой от настоящите, но се спотайва за да не си навлече гнева на останалите или сговорът е колективен от всичките вкупом както за КТБ

Булгаристан ?

Много точен коментар. Надявам се и утре, и в следващите дни, да четем тук коментарите на г-н Бабикян по темата, тъй като всеки ден изникват нови обстоятелство и факти. А Боко се гърчи! Май нещо не е преценил ситуацията... Въпрос на капацитет.

Да, ама заглавието звучи като да е открил топлата вода!

Българския избирател е голям балък, винаги избира най-куцата овца. Очаква се след измамника да изберат друг измамник може би Дилян Добрев или Баретата, може и трактора.

Знайни и незнайни евразийски коментатори ,масово и отново обработват общественото мнение, защото ББ им пречи да прилапат отново страната ни.

то е най-разумното мнение, което съм прочел до момента по форумите! Не може Сульо и Пульо да ни манипулират всекидневно по медиите, правейки се, че разбират от всичко! Аман от тях!

а, кой от двамата е, Сульо или Пульо, този хххх? Прави добро впечатление, че все по-малко са поддръжниците на "Шайка" -та, но пък са все по-глупави.

Малййй, какъв юнак е тоя Бойко Бе, ми да зеем да го канонизираме за светец, докато е още жив, че да го не изпуснем бре?!?!?!

Борисов е на нивото на телефонен измамник. Завършил е същата школа МВР.

Прав си

ХАХАХА, а стига бе??? ... само ПОЖАРНИКАРчето не знае!!!

кое правителство управлява до 2007 г.? То на СерГЕЙ? На БСП, точно когато ЧЕЗ влизат на българския пазар?! Какво друго да говорим, а?

ЕРП-тата са продадени 67% от Кобурготски. А 33% от Борисов,Трайков,Прокопиев-Станишев няма нищо общо.

Компаниите на ЧЕЗ в България ЧЕЗ България ЕАД е създадена в средата на 2005 г., за да изпълнява управленски и поддържащи дейности за всички дружества на ЧЕЗ Груп в България. Дружеството е 100% собственост на ЧЕЗ а.с. Чешка Република. ЧЕЗ Електро България АД е компанията, която снабдява с електроенергия над 2 милиона крайни потребители, присъединени към електроразпределителната мрежа в Западна България. 67% от компанията се притежават от мажоритарния акционер ЧЕЗ а.с. Чешка Република, а останалите 33% са собственост на различни миноритарни акционери юридически и физически лица ЧЕЗ Разпределение България АД е дружеството, което отговаря за поддържането на мрежата и осигуряването на непрекъсната и качествена доставка на електрическа енергия до потребителите в Западна България. Мажоритарен собственик на ЧЕЗ Разпределение България АД е ЧЕЗ а.с. Чешка Република, която притежава 67% от капитала на дружеството. Останалите 33% са собственост на различни миноритарни акционери юридически и физически лица. ЧЕЗ Трейд България ЕАД е компания за търговия с електрическа енергия на либерализирания пазар. Дружеството извършва услуги по покупко-продажбата на електроенергия за привилегировани клиенти. ЧЕЗ Трейд България ЕАД е създадена през 2005 г. и е един от първите лицензирани търговци на енергийния пазар. Компанията е 100% собственост на ЧЕЗ а.с. Чешка Република. ЧЕЗ ИКТ България ЕАД е създадено в средата на 2015 г., за да осигурява комплексни услуги в областта на информационните и комуникационни технологии предимно за всички дружества на ЧЕЗ Груп в България. Дружеството е 100% собственост на ЧЕЗ Разпределение България АД.

Както винаги при Бабикян: право, куме, та в очи;)) ..." самото правителство полага уникални усилия, за да саботира себе си." - как да не се съгласиш?;) Пита се в задачата дали го прави от некадърност или , поради факта, че са се оплели като свински черва във всякакви зависимости вече, нещата няма как повече да бъдат крити и напудрени!

Аз ви казах - Русия няма да прости на Борисов, че работи за вкарването на страните от Западните Балкани в ЕС и НАТО. Започват постановките с ЧЕЗ и руските агенти и медии се активизират. Предстоят интересни събития!!

колко малко му трябва на човек за да е глупав? Невероятно!

Корни чети!!

Браво на автора.ТОЧЕН АНАЛИЗ.Ето защо се страхуват от Народен съд. Навремето имаше едно нещо.Викаха му СДС .Де го. Прегръдката на един октопод го задуши.Няма го.Наистина ли някой е вярвал ,че БКП ,ей тъй лесно ще се предаде.Вярва ли някой че тя не е била подготвена за днешно време.Просто мина в нелигалност. Вторият отбор е ГЕРБ

Бате бойко си отиваааа, спете спокойно децаа !

Хахаха.... То пък и след него ще настане едно спокойствие, та знае ли се.... Мамата ни разкатаха на държавата и бате ти Бойко, и Демократите, и ЦарО, и Доганчо, и Станишката, и КУрнелийка и още, и още знайни и не толкоз знайни "герои"!!!

Ако няма плащане няма сделка.Нито е плащано,нито ще се плати.Само ще се обосноват защо увеличението на цената на тока е неизбежно.

Военен режим и нов Народен съд за 10 г. това оправя България и я очиства от продажните либерални евроатлантици

Вадят от девет кладенеца вода защото техните кандидати бяха преебани от ЧЕЗ ,Гинка била малка фирма ,нямала опит ,всякакви глупости се изрекоха ,дори и в Америка където е събран половината световен капитал фирма с активи за 100 милиона не се счита за малка ,колко са фирмите в България с по 100 милиона капитал ,колкото до управлението на компанията за тази цел си има оперативни мениджъри които се наемат за тази работа ,и най големите компании в света ни се управляват от собствениците и акционерите а от специалисти в бранша ,да не говорим ,че Гинка купува работеща фирма ,с обучен персонал и мениджмънт.

Бате много мрази да му задават въпроса #Кой? #Кой избра Цацаров, #Кой се вижда в огледалото, #Кой е собственик на Юлен и т.н. Гледам нервира се човека, вдига кръвно, а това е опасно за националната сигурност.

Бабикянче коя сделка не е политическа АААА МОЖЕБИ ТАЗИ КОЯТО Е НА ЧЛЕН ОТ БСП или тази която плаща комисионни на БСП

Бабиш: Нямаме намерения да анулираме сделката за ЧЕЗ -Бабикянчето ,кво праим ся при туй положение,а ?

Днес нито един анализатор,политолог или експерт неподкрепя Боко......започва за се чува песента "пътнико свиден,пътнико OFF"

ГОЛЯМО НАТИСКАНЕ НА ДРУГИТЕ ФИРМИ ДЕТО ИСКАХА ДА КУПЯТ ЧЕЗ - ДА ФАЛИРАТ - Е ФАЛИРАХА, НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ Е ТИЯ ТАРИКАТИ ОТ ЧЕЗ ПРЕЕ.АХА ВСИЧКИ. И ПАРТИЙКИТЕ ДЕТО ТОЧЕХА ЛИГИ - ЛАПНАХА ТОЯГАТА И СЕГА ВОЯ НА ПРЕКАРАНИТЕ Е ГОЛЯМ

нашите милюционери са хирти и отмъстителни копеленца, няма току-така да се дадат на ЧЕЗ.

Арменчето,ами я си представи ,че не е знаел и че пак дрънкаш глупости ,а ? Кво праим тогава ?

Ако не е знаел, значи не е за този пост. А, че е знаел е съвсем ясно.

Аман от разбирачи и специалисти !

сиига дрънка кой ще яде от сега а кажи кой яде до сега на някой му взеха манжата ясно ще има нов за псуване-кой беше до сега ?

Казаното от Бабикян е много точно, както винаги! Но, колеги, журналисти в link, в краЯ на краищата се пише с Я, не с Й :) Веднъж грешка, но втори път в текста... :)

Прочетете материала за PR възхода на фамилия Бабикян! Всичко ще ви стане ясно!!

руската пропаганда обвинява герб че щяла да продаде чез на руснаци. :D те сами себе си не уважават :D

Много добра статия! Дир.бг изненадахте ме с тази статия.

В допълнение - УБИЙСТВЕН анализ на Бабикян

Самоубийствен ,мисля аз !

С ПРОДАЖБАТА НА МИНОРИТАРНИЯ ДЯЛ НА ДЪРЖАВАТА ОТ 33% НА 3-те ЕРП-та ПРЕЗ 2011г. ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА г-н БОРИСОВ С ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР г-н ДОБРЕВ, СЕ ОТНЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДЪРЖАВАТА НИ ДА КОНТРОЛИРА ТАКИВА СДЕЛКИ. Това са фактите господа ГЕРБЕРАСТИ които пък съвсем директно ПОКАЗВАТ КОЙ прецака държавата ни.Няма руснаци, грузинци и извънземни нооооо си имаме БОРИСОВ и ДОБРЕВ.

Да прави сте г-да политици, щото Българската държава не може да стори нищо относно тази сделка.Но като казвате А кажете и Б г-да властимащи.Що не информирате КОЙ отне възможността държавата ни да контролира енергиини сделки касаещи националната сигурност?Страх Ви е, а аз ще си позволя да го кажа.С ПРОДАЖБАТА НА МИНОРИТАРНИЯ ДЯЛ НА ДЪРЖАВАТА ОТ 33% НА 3-те ЕРП-та ПРЕЗ 2011г. ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА г-н БОРИСОВ С ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР г-н ДОБРЕВ, СЕ ОТНЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДЪРЖАВАТА НИ ДА КОНТРОЛИРА ТАКИВА СДЕЛКИ.Това са фактите господа ГЕРБЕРАСТИ, които пък съвсем директно ПОКАЗВАТ КОЙ прецака държавата ни.Няма руснаци, грузинци и извънземни нооооо си имаме БОРИСОВ и ДОБРЕВ.

Докато всички реват срещу Гинчето , как никой не се сети да обърне внимание и на другите кандидати ! И там са едни симпатяги - ум да ти зайде ! Вълканов от Минстрой - учителя на Илия Павлов , Ковачки с кренвиршите и заплатите от 600 лева за миньорите , Бабокови дето видяха сметката на Плама , в консорциум с ТУРСКА фирма , и Енерго Про дето са в комбина с ТИМаджийте .Майтапа настрани , ама то май Гинчето е единствената с чисто бизнес досие !

КАК ДА ГО РАЗБИРАМЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ: "Делян Добрев заедно със своя мечтан отбор е окупирал почти цялата енергетика в България " КАЖИ КОИ СА ОТ ОДБОРА НА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАВЛАДЯЛА ЕНЕРГЕТИКАТА?! СТИГА ТАЗИ ПАЧАВРА ОТ БСП НИ Е ЗАНИМАВАЛА С ДУПКИТЕ ПО ГРАНИЦАТА. Най голямата дупка е нейния бивш ДЖЕНДЪР , който си е партия с БОРИСОВ. ВРЕМЕ Е НЕ САМО БОРИСОВ,НО И ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА С ДОВЛЕЧЕНИЯТ ОТ ИСПАНИЯ МРЪСНИК ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНА НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА. Ако ние не направим това сме обречени да изчезнем като нация и народ! БАНДИТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕН ОТ ВЛАСТТА!

Много точно казано с всяка една дума! Гербаджийски тролове, нещо се задъхвате, а?

и народа също..........,само ти му лижеш бахехура миризлив !!!

И президента търси политически гаранции- КУРнелия да каже да - могат да купят