Чужди капитали се изтеглят от руски застрахователи

Квотата на участниците със собствен капитал чуждестранни физически и юридически лица в уставния капитал на руски застрахователи намалява драстично.

Обратно в новината

Коментари - Чужди капитали се изтеглят от руски застрахователи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички бягат и се спасяват от потъващото ватно чудовище. Как жили при СССР - за джинсы по 7 долларов надо было отдать месячную зарплату. А все деньги от торговли недрами и бесплатный труд бесправного скота уходили на бомбы, танки и ракеты. Население СССР штопало носки, что-бы сэкономить деньги на вооружения. Населению России штопать носки не придется, сразу перейдут на портянки, как в КНДР!

Аз засега забелязвам, че където застрахователите просперират, народът страда. Примери бол. Например, скандалите около медицинските застраховки в САЩ: Масивни месечни вноски (стигащи до $500-$700 / месец / човек). Ако страдаш от сериозна болест със скъпо лечение, боклуците търсят всякакви начини да откажат изплащане на застрахователна премия. В България виждали ли сте "конференция" на застрахователи? Паркингите се пълнят с X5, X6, М-ки, GLS-ки и AMG-та ... Затова аз лично направо им завиждам на руснаците, че техният застрахователен бизнес се свива толкова.

Отлично работят руските служби щом това е така

Какво точно искаш да кажеш? Уточни, за да се посмеем.

нищо не си забелязал. Просто ни разказваш мечтите си и сънищата си. Швейцария и Германия са водещи в застрахователния бизнес. Според тролове като тебе там ще да е най-зле. Я си стои у землянката и се наливай с лосион за вана. Поне ще ти е топло в този студ.

Германия и Швейцария отмъкват от другите страни. Ти да си видял български застраховател да докара от чужбина? Който прави в чужбина каско все е на загуба. А друго няма. Няма !

Това са глупости на необразован и некомпетентен човек. Застраховането разпределя риска и е най-развито в напредналите страни.

Жалко, още много дълго ще гладуват братушките с тоя президент.

Понеже застрахователният бизнес е основен производител на хранителни продукти ...

Май си по-голям глупак и от путин

Имаме ново правителство и цъфнахме и вързахме.Другия път.

Благодарение на санкциите, руската икономика процъфтява, та чак връзва. Та пачему чуждестранните инвеститори бягат от просперитета? Колкото по-цветуща икономика, толкова повече неща за застраховане има. Впрочем, най-големият руски застраховател ГосРоссСтрах "оптимизира" бизнеса си чрез съкращаване на офиси. Само в Москва ги намаляват с 50%.

Не знам, Мерцедес вече пуснаха първия завод за автомобили, и изграждат още два нови. Не знам защо реши, че застрахователният бизнес е индикатор за икономическо развитие.

Поне научи името на фирмата, друже, иначе личи, че си лаик. А изтеглянето на капитали е по две причини (основно, разбира се, и аз не съм дотолкова навътре, за да знам всичко): 1. Санкциите, които ограничават държането на капитали в руски дружества; 2. Руската "Гражданска отговорност", която е изцяло контролирана от регулатора и тотално на загуба.

Стара бричка като не върви , продавай я и търси нещо ново

ДИРА във връзка с какво ни давате тази информация, или толкова ви е акъла ; ))

на руската икономика при Путин. Нали непрекъснато ни осведомяват за него и за Русия?

Това е другото име на изгониха ги :) Тя Руската банкова система явно е много зле след като вчера излезе Европейският доклад в който се оказа че Сбербанк е с най-вискока капитализация и активи от от всички Европеиски банки. А сега тук чета че са много зле финансово горките :)

А провери ли в последната година колко руски банки бяха затворе или поставени под служебно управление?

kgb@bginfo.net

Да следя ги всекиден. Голяма чиска падна там / как да кажа "изтеглиха" се всички чуждестрабби собственици :) Съвсем доброволно

Шило

Ами значи не са били стабилни, а нестабилните не са полезни никому. По-добре малко, но стабилни банки, отколкото стотици. Нали? Ментетата, така или иначе ще изчезнат. Навсякъде е така. Я виж през 2008г. колко западни банки изгърмяха.

kgb@bginfo.net

Между другото ако преди 3 години бяха направили и с ДВЕТЕ Български банки това сега нямаше да я има драмата с КТБ!!!

Шило

Пак се изказа доста неподготвен. Всъщност, ако беше написал нещо умно, щеше да ни изненадаш.

тоест, на рашите им скроиха шапката и скоро ше погинат в термоядрен огън, жупел и смерч

Шило

Я кажи сега, що мислиш така?

хайде чупката спекуланти:)

Тук има някакво друго обяснение. Да не би застрахователния бизнес в Русия да се одържавява през "държавните олигарси", които напоследък ударно се прибират в Русия по заповед на Бащицата? Или нещо друго? Не ми се вярва да няма хляб в тоя бизнес баш в Русия, та да се оттеглят външните инвеститори

Шило

И?

Ааа ...нишо

Шило

Правилно!

Частен капитал в застраховането? По-важен е въпросът КАКВО е застраховано с този капитал? Явно някой не иска да 'печели' повече, защото скоро може да почне НАТО кютеница и парите ще изчезнат.

още по добре по малко кърлежи