България насочва внимание към кризата на идентичността на ЕС

Погледнато от строго юридическа гледна точка, на най-бедната страна в ЕС би трябвало да й се разреши да влезе в еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - България насочва внимание към кризата на идентичността на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът на статията да ни обясни термина ''гуверньор'', моля?! : ) ''Гуверньорът на Латвийската централна банка'', ... В тълковният речник, гуверньор означава мъж, нает за възпитател на деца в богато семейство ; ) А с терминът ''Фискална дисциплина'', още се боря, хахахаххаха ... КТБ е един от емблематичните примери за пословичната банкова дисциплина в България. Шефовете на банките държат парите на по-крадливите си клиенти в офшорки, за да се спазва дисциплината в ЕС. Все пак, трябва да ни поддържат стандарта на най-бедната европейска държава - ''кучето на синджир, дето го бият най-много и е най-послушно''. Стига с това лакейско поведение, бе! Стига лъжи, че на народа му писна!

От няколко месеца тук най голямата криза е с идентичността на пола.

според мен докато няма подведени и осъдени политици от времето на диктаторите на бкп и дс ,това членство буди съмнение за узаконяване на злоуптребата със власт и корупция на участвалите във властта след саморазпадналата се не по неини причини бкп!няма прозрачност на произхода на капиталите на сегашните властимащи независимо от партиината им принадлежност! сшоед мен българия си е и прикрит троянски ком на русия,тоест процентуално силно зависима от руски капитали и бизнес влияние!

"Фискалната дисциплина е нещо като религия в България", заявява финансовият министър Владислав Горанов. И с това се гордее финмин, в чиято държава "71 % от населението живее със средства под социалния минимум от 581 лв./месец" и на когото дори МВФ, този най-голям апологет на "бюджетните икономии" онзи ден препоръча "Вдигайте заплатите!"?! Все пак, има светлина в тунела и фискалната дисциплина не е религия поне за няколко групи бюджетни хрантутници!;)

Ама каква идентичност си имаме ние ? Най-бедни, корумпирани, недолюбвани, крадени, унижавани, намаляващи, слугуващи.

защо не ми се приема + за коментара?

Левите партии в т ч и ГЕРБ са подлога на русия, затова докато не се оправим, няма Шенген. Ами това. да не говорим повече.

ЕС и САЩ си партнират и подкрепят 21 години правителства на " бивши комунисти, комсомолци, доносници на ДС, роднините им" в България и ги наричат " стожери на демокрацията"!

Dimitar Dimitrov

ГлЮпости!

Гинка и Георгиус са готови да стабилизират и съюза и зоната!!

Под сволоч се подразбира народното събрание с всичките си комисии, КЗК, КРЦ, абе всички комитети за регулиране, защита , КЕВР, ония за радио и телевизия, божее, що чиновник...

Ама как ви лъжат,че сме добре,ама тези дето изготвят лъжедокладите съдят по техните доходи. А знаете ли колко хора живеем по социалният минимум,особено пенсионерите.Не ви искаме еврото.

Когато всички работещи в България със заплатата взимат и фиш с две колони - от ляво приходи, от дясно данъци, над 40%, а не като хрантутниците - държавни чиновници начело с министър-председателя, президенство, полиция, армия, агенции и вся осталная сволоч, тогава ми хвалете ниските данъци, западняка не е прост и дори Меркел си плаща данъците.

давайте яко бе,нали в който и да е съюз сме били все е отишъл в небитието,няма да е зле да сме камъчето под каруцата на еврогейзера