Меркел обяви имената на няколко нови министри

Германският канцлер и лидер на Християндемократическия съюз (ХДС) Ангела Меркел днес за първи път официално посочи имената на политици, които ще станат министри

Обратно в новината

Коментари - Меркел обяви имената на няколко нови министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако в България мирише на корупция, в Германия вони та се не трае! Червената комсомолка на рептилите - канцлер за 3-та петилетка. Бабоебеца от Франция - и той там в четата. Срам!

се срамуваш? Но си е глупаво да се пише за ПЕТИЛЕТКИ, значи си приметивен незнайко! Глей си нашата България и си трай - купи си ракиика.

а га бабето ще подпише Канцлер -акт или вече го е сторила че без него няма и Канцлерство ?

Ето точно по тези решения можем да разберем, че изборите в западните държави се фалшифицират. А сега по техен тертип и в нашите държави е така.

Министър на енергетиката щяла да бъде Теменужка Петкова!

На пътищата- свинетка!

На финансите- Гинка Върбакова!

Еййй Мутиии какъв министър би излязъл от ББ- има да им прави пътища, мостове и да ги вдига с лостове! Даже нещо и за наша Теменужка може да се поуреди. Например Сименс е по мащаба ни за прехвърляне, какво му плащаме. Може и номерче да му спретват на ББ, но с ЧЕЗ играят и руснаците. Все пак един министър на немските пътища си е друго.

Рибата още е във водата, а тя приготвила тигана, да не се окаже че е с червен картон.

за къде се е разбързала. Референдума "ЗА и "ПРОТИВ" коалиционно правителство на ГСДП е следващата седмица. И тая е полудяла за ВЛАСТ. СОРИ , АМА НЯМА ДА ТЕ БЪДЕ.

Изобщо да не я бъде,убийцата на Европа

жена си ли смяташ? Е чак пък крава ли ти е булката? Ми пиши на Меркел че не е одобряваш за канцлер!